Meksyk (U20) - Kongo (U20)

forum.bukmacherskie o meczach międzynarodowych. Typy ekspertów poparte analizami na mecze reprezentacji piłkarskich. Opisy, dyskusja i terminarze meczy i turniejów międzynarodowych. Najlepsze typy bukmacherskie na reprezentacje.
Regulamin forum
Mecze międzynarodowe

Przerw reprezentacyjnych jest coraz mniej, ale ciągle jest to najbardziej elektryzujący kibiców element piłki nożnej. Kolejno eliminacje dużego turnieju i duży turniej. Rok w rok. Kiedy upragniony sukces odniesie reprezentacja Polski?

Tylko u nas znajdziesz typy bukmacherskie na mecze reprezentacji oraz profesjonalne analizy spotkań międzynarodowych w piłce nożnej.

Zapraszamy teraz do zapoznania się z poszczególnymi tematami w tym dziale. Przeczytaj terminarze meczy międzynarodowych, opisy odbytych spotkań reprezentacji Polski oraz analizy nadchodzących meczów kadry.
ODPOWIEDZ
Awatar użytkownika
byly_moderator

Post autor: byly_moderator » 10-07-2007, 16:13

Ja caly czas pozostaje przy swojej opini ze Meksyk zostanie mistrzem swiata u20, jest jedyna druzyna na mistzostwach ktora wygrala wszystkie mecze w krupie choc wcale nie mieli latwych rywali.

mecze meksyku w mistrzostwach:

Gambia - Meksyk 0:3 (0:0)
0:1 Giovanni Dos Santos 57 min.
0:2 Hector Moreno 67 min.
0:3 Javier Hernandez 89 min.

Meksyk - Portugalia 2:1 (0:0)
1:0 Giovanni Dos Santos (karny) 48 min.
2:0 Pablo Barrera 66 min.
2:1 Antunes 89 min.

Nowa Zelandia - Meksyk 1:2 (0:1)
0:1 Christian Bermudez 24 min.
0:2 Osmar Mares 78 min.
1:2 Jack Pelter 89 min.

hehe jak widac jedyny mankanent meksyku to bramki w konkowkach. 3 gole stracone w 89 minucie meczy....

graja jednak bardzo ladna, dojrzala pilke i z kongiem sobie powinni poradzic bez zadnych problemow.

mecze konga w grupie:

Chile - Kongo 3:0 (0:0)
1:0 Alexis Sanchez 49 min.
2:0 Nicolas Medina 75 min.
3:0 Arturo Vidal 82 min.

Kanada - Kongo 0:2 (0:1)
0:1 Ermejea Ngakosso 26 min.
0:2 Gracia Ikouma 60 min.

Kongo - Austria 1:1 (0:1)
0:1 Erwin Hoffer 7 min.
1:1 Franchel Ibara (karny) 59 min.

nie ma innego rozwiazania jak zwyciestwo meksyka!!!!!!!!
typ 1 kurs 1,55

EDIT: juz nie brokuje, ciesze sie ze ktos czuwa :mrgreen:
Ostatnio zmieniony 11-07-2007, 08:17 przez byly_moderator, łącznie zmieniany 1 raz.

Awatar użytkownika
cytryna

Post autor: cytryna » 10-07-2007, 17:09

Brakuje chyba tego meczu :wink: :

Nowa Zelandia - Meksyk 1:2 (0:1)
0:1 Christian Bermudez 24 min.
0:2 Osmar Mares 78 min.
1:2 Jack Pelter 89 min.

Też stawiam w tym meczu na Meksyk. Widać, że trener Jesus Ramirez dokonuje rotacji w składzie przez co nie ucierpi na tym efektowna gra jaką prezentują jego podopieczni.

Obstawiam że dojdą do finału, jeśli po drodze nie trafią na Argentynę :grin:

Awatar użytkownika
GrzechuTG
-#VIP
-#VIP

Post autor: GrzechuTG » 11-07-2007, 08:20

Ja rowniez stawiam w tym meczu na meksyk i wcale bym sie nie zdzwili jak by sie stalo tak jak mowisz treliusz ze zostana oni mistrzami swiata U20 napewno maja bardzo duza szanse a czy ja wykorzystaja to juz niedlugo sie okaze. Moj typ Meksyk.

Awatar użytkownika
koles

Post autor: koles » 12-07-2007, 18:48

Tak samo jak koledzy stawiam na Meksyk, nie mam czasu na dłuższą analizę bo zaraz wychodzę i mnie już dziś nie będzie, co do tego meczu to raczej jestem pewny wygranej Meksyku myślę że to spotkanie, z mojego punktu widzenia grają dobrze i myślę że z taką drużyną jak Kongo powinni wygrac.
Mam ponad 2000 postów i nadal aktywny.

Awatar użytkownika
byly_moderator

Post autor: byly_moderator » 13-07-2007, 08:25

typ 1 kurs 1,55
no i zgodnie z oczekiwaniami rozwalili dryzyne Konga :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Awatar użytkownika
GrzechuTG
-#VIP
-#VIP

Post autor: GrzechuTG » 13-07-2007, 09:42

Ja rowniez stawiam w tym meczu na meksyk i wcale bym sie nie zdzwili jak by sie stalo tak jak mowisz treliusz ze zostana oni mistrzami swiata U20 napewno maja bardzo duza szanse a czy ja wykorzystaja to juz niedlugo sie okaze. Moj typ Meksyk. 3-0 :mrgreen:

ODPOWIEDZ