Mistrzostwa Świata Brazylia 2014 - Azja

forum.bukmacherskie o meczach międzynarodowych. Typy ekspertów poparte analizami na mecze reprezentacji piłkarskich. Opisy, dyskusja i terminarze meczy i turniejów międzynarodowych. Najlepsze typy bukmacherskie na reprezentacje.
Regulamin forum
Mecze międzynarodowe

Przerw reprezentacyjnych jest coraz mniej, ale ciągle jest to najbardziej elektryzujący kibiców element piłki nożnej. Kolejno eliminacje dużego turnieju i duży turniej. Rok w rok. Kiedy upragniony sukces odniesie reprezentacja Polski?

Tylko u nas znajdziesz typy bukmacherskie na mecze reprezentacji oraz profesjonalne analizy spotkań międzynarodowych w piłce nożnej.

Zapraszamy teraz do zapoznania się z poszczególnymi tematami w tym dziale. Przeczytaj terminarze meczy międzynarodowych, opisy odbytych spotkań reprezentacji Polski oraz analizy nadchodzących meczów kadry.
ODPOWIEDZ
Awatar użytkownika
zdziwiony1
-#VIP
-#VIP

Mistrzostwa Świata Brazylia 2014 - Azja

Post autor: zdziwiony1 » 24-03-2013, 15:38

Zapraszam do typowania Kwalifikacji Azjatyckich do Mundialu 2018 w Rosji !!!

.
Ostatnio zmieniony 11-03-2015, 22:50 przez zdziwiony1, łącznie zmieniany 1 raz.

Awatar użytkownika
mlekorient
#Weteran
#Weteran

Post autor: mlekorient » 03-06-2013, 20:17

Liga: AZJA: Mistrzostwa Świata - Kwalifikacje
Data: 04.06.2013 12:30
Zdarzenie: Japonia - Australia
Typ - Japonia
Kurs- 1.90
Buk: :bet365-brak-polskiej-licencji!:
Stawka: 2/10

Sytuacja w tabeli rysuje sie nasteujaco, Japonia na dwa mecze do konca miejsce 1 i 13 punktow. Australia 3 mecze do konca i miejsce 3 dajace walke w play off, maja tylko punkt straty do drugiego Jordan-u (ktory ma jedno spotkannie rozegrane wiecej). No wiec wydawalo by sie ze pewna awansu Japonia moze to spotkanie odpuscic. Wedlug mnie tak nie bedzie, Japonia moze przeciez zyskac jezeli Australia nie awansuje dalej, chyba latwiej im bedzie ograc Jordan na mundialu w Brazyli niz Australie. Dodatkowo mecz rozgrywany w JAponi na tadionie w Saitamie(63 tys miejsc), a wiec mnostwo kibicow ktorzy beda liczyli na zwyciestwo swojej druzyny.
Przejdzmy do druzyn . Japonia jest prowadzona przez wlocha Zaccheroni'ego spisuje sie dobrze a nie dlugo puchar konfederacji. KAdra Japoni prezentuje sie duzo lepiej niz kadra Australijczykow. Honda , KAgawa , Uchida to najbardziej znane nazwiska.
Austaralia to druzyna dosc zaawansowana wiekowo dodtakowo niemiecki szkoleniowiec Osiek ostatnio postanowil zasilic kade wlasnie starszymi, podobno "doswiadczonymi" zawodnikami. Gwiazdami tej reprezetacji maja byc Tim Cahill i MArco Bresciano ktorzy maja po 33 lata i obecnie od dwoch sezonow odcinaja kupony.
Japonia edzie chciala pokazac sie od jak najlepszej strony przed pucharem i uwazam ze kurs 1.90 jest jak najbardziej do wziecia.

WISLAKS

Post autor: WISLAKS » 11-06-2013, 11:43

Data Spotkania: 11-06-13 13:00
Miejsce Spotkania: Seoul World Cup Stadium
Spotkanie: Korea Południowa - Uzbekistan
Mój Typ: Powyżej 2.5 Gola
Kurs: 2,00
:bah:

Korea jest faworytem bukmacherów i większości typujących. Ja bym tak pewny nie był. Może gdybym nie oglądał spotkania Uzbekistanu z Chinami też bym stawiał czystą jedynkę na kuponie ale teraz taki odważny już nie jestem. Uzbecy zagrali w Chinach niesamowitą piłkę. Owszem stracili gola ale potem to był już koncert. Grali szybko dynamicznie. Nie bali się strzelać z daleka. Zresztą tak strzelili drugą przepiękną bramkę. Wysoka linia obrony likwidowała w zarodku wszelkie ofensywne akcje Chińczyków. Wyprowadzając szybkie kontry. Jeśli tak zagrają z Koreą to jestem pewien, że uda im się wcisnąć jedną może dwie bramki. W dzisiejszym meczu Uzbekistan gra o historyczną szansę awansu na MŚ. Aby tego dokonać muszą wygrać. Korea po stracie punktów Libanem musi zrobić dokładnie to samo. W takich wypadkach jak pokazuję praktyka albo over wchodzi bez problemu albo mecz kończy się 1 bramką. Ja jednak liczę na szybkość Uzbeckich skrzydłowych i jednak wyższy poziom Koreańskiej piłki. Dodatkowo za over przemawia historia spotkań tych dwóch drużyn. Ostatnie wyniki bezpośrednich spotkań mówią same za siebie. A było to kolejno: 2:2, 4:2, 5:1, 2:3. Liczę że dziś będzie podobnie.

WISLAKS

Post autor: WISLAKS » 18-06-2013, 09:11

Data Spotkania: 11-06-13 13:00
Spotkanie: Korea Południowa - Uzbekistan
Mój Typ: Powyżej 2.5 Gola
Kurs: 2,00
:minus:

WISLAKS

Post autor: WISLAKS » 18-06-2013, 09:12

Data Spotkania: 18-06-13 14:00
Spotkanie: Korea Południowa - Iran
Mój Typ: Wygra Korea Południowa
Kurs: 2,30

Jutro ostatni mecz fazy grupowej rozegrają ekipy grupy A, Korea Południowa oraz Iran. Gracze z półwyspu Koreańskiego, są według mnie zdecydowani faworytami, jako ekipa doświadczona i kwalifikująca się prawie na każde MŚ nie powinna mieć problemów z taką ekipą jak Iran, którzy ostatni raz byli na mistrzostwach w 2006r gdzie 1 mecz zremisowali,a 2 przegrali, dlatego zdziwił mnie aż tak wysoki kurs na piłkarzy gospodarzy, owszem może w najwyższej formie to oni nie są, ale o Irańczykach możemy powiedzieć to samo. Obie drużyny na ostatnie 5 mecze zdobyły podobną ilość punktów - Korea 8, zaś Irańczycy 9 oraz Mimo wszystko większe szanse daje liderom grupy, dlaczego? choćby dlatego że grają u siebie, pierwszy mecz przegrali 1:0, więc będą chcieli się odegrać i na spokojnie wygrać grupę z przewagą 4 punktów i cieszyć się z awansu na kolejne Mistrzostwa Świata.

WISLAKS

Post autor: WISLAKS » 18-06-2013, 19:00

Data Spotkania: 18-06-13 14:00
Spotkanie: Korea Południowa - Iran
Mój Typ: Wygra Korea Południowa
Kurs: 2,30
:minus:

papine

Uzbekistan-Jordan

Post autor: papine » 10-09-2013, 10:01

AZJA: Mistrzostwa Świata - Kwalifikacje - Czwarta grupa
Uzbekistan -Jordan
mój typ:over 2.5 bramki
kurs.2.0 :bet365-brak-polskiej-licencji!: :pn:
godz.16.00

Na dzisiaj eliminacje azjatyckie do MS.W pierwszym meczu tych drużyn padł bramkowy remis 1-1.Obie bramki spotkania padły do przerwy prowadzenie zdobył dla Jordanu Al Laham M. w 30 minucie,a wyrównał w 35 min Dzeparov S.Wynik ten w lepszej sytuacji stawia dzisiejszych gospodarzy.Uzbekistan groźny na własnym stadionie w tych eliminacjach remisował u siebie z mocniejszymi ekipami zarówno z Japonią i Koreą Południową.Jordan w trzeciej rundzie eliminacji na wyjeździe doznał 4 porażek w tym z Japonią 6-0 i Australią 4-0.To już ostatni etap eliminacji.Zwycięzca tego barażu spotka się z piątą drużyną eliminacji z Ameryki Południowej o miejsce w finałach MŚ 2014.Pojedynki bezpośrednie gdy Uzbekistan był gospodarzem:2-2,4-1,2-1.
Myślę,że Jordan nie stoi na straconej pozycji ma w swoich szeregach graczy,którzy w tych eliminacjach dużo strzelają:Ibrahim A 7 bramek,Mahmoud H. 7 bramek,Deeb A. 5 bramek postarają coś ustrzelić,a Uzbekistan to zespołowość atut własnego boiska i większe doświadczenie.Stawka meczu wysoka.
Granica oddzielająca zdrową pewność siebie od niezdrowej dumy jest cieniutka.

papine

Post autor: papine » 10-09-2013, 19:58

Wynik 1-1 :minus: szkoda, dwie bramki w pierwszej polowie po karnych do decydujacej rozgrywki awansowal Jordan
Granica oddzielająca zdrową pewność siebie od niezdrowej dumy jest cieniutka.

ODPOWIEDZ