Mistrzostwa Świata FIFA Under-20
Mecze międzynarodowe
Przerw reprezentacyjnych jest coraz mniej, ale ciągle jest to najbardziej elektryzujący kibiców element piłki nożnej. Kolejno eliminacje dużego turnieju i duży turniej. Rok w rok. Kiedy upragniony sukces odniesie reprezentacja Polski?
Tylko u nas znajdziesz typy bukmacherskie na mecze reprezentacji oraz profesjonalne analizy spotkań międzynarodowych w piłce nożnej.
Zapraszamy teraz do zapoznania się z poszczególnymi tematami w tym dziale. Przeczytaj terminarze meczy międzynarodowych, opisy odbytych spotkań reprezentacji Polski oraz analizy nadchodzących meczów kadry.
- maer
Mistrzostwa Świata FIFA Under-20
Spotkanie: Meksyk U20 - Paragwaj U20
Typ: 1
Kurs: 2.00
Godz:17.00
Bukmacher: :comeon-brak-polskiej-licencji!:
Analiza:
Zapraszam na mecz Mistrzostw Świata FIFA Under-20.
W grupie D zmierzy się Meksyk U20 oraz Paragwaj U20.
Drużyna Meksyku U20 przegrała swój pierwszy mecz w grupie z Grecją U20 1:2.
Paragwaj U20 zremisował w pierwszym swoim meczu na tych mistrzostwach 1:1 z Mali U20.
Mój typ to jedynka, Meksyk U20 miał w swoim pierwszym meczu trudniejszego rywala niż Paragwaj U20, Meksyk U20 powinien też wygrać ten mecz aby się liczyć o awans do dalszej rundy tych mistrzostw.[/u]
- maer
0:1Dyscyplina:Piłka nożna - Mistrzostwa Świata FIFA Under-20
Spotkanie: Meksyk U20 - Paragwaj U20
Kurs: 2.00
Analiza:
Zapraszam na mecz Mistrzostw Świata FIFA Under-20.
W grupie D zmierzy się Meksyk U20 oraz Paragwaj U20.
Drużyna Meksyku U20 przegrała swój pierwszy mecz w grupie z Grecją U20 1:2.
Paragwaj U20 zremisował w pierwszym swoim meczu na tych mistrzostwach 1:1 z Mali U20.
Mój typ to jedynka, Meksyk U20 miał w swoim pierwszym meczu trudniejszego rywala niż Paragwaj U20, Meksyk U20 powinien też wygrać ten mecz aby się liczyć o awans do dalszej rundy tych mistrzostw.
- maer
Spotkanie: Chorwacja U20 - Uzbekistan U20
Kurs: 1.95
Godz:20.00
Analiza:
Zapraszam na kolejny mecz Mistrzostw Świata FIFA Under-20.
W meczu w grupie F zmierzą się ze sobą Chorwacja U20 oraz Uzbekistan U20.
Chorwacja U20 w pierwszym swoim meczu w tych mistrzostwach pokonała Urugwaj U20 w stosunku 0:1.
Uzbekistan U20 natomiast w swoim pierwszym meczu pokonał wysoko Nową Zelandię U20, wynik 0:3
W tym meczu raczej nie spodziewam się żadnych zmian w składach obu reprezentacji, obie wygrały swoje mecze a zwycięskich składów nie powinno się zmieniać.
Ja stawiam na jedynkę, Chorwacja U20 wygrała swój pierwszy mecz gdzie nie była faworytem z dobrym zespołem Urugwaj U20, natomiast Uzbekistan U20 nie miał rywala który postawiłby mu wysoko poprzeczkę dopiero Chorwacja U20 będzie tą drużyną.
- maer
1:1Dyscyplina:Piłka nożna - Mistrzostwa Świata FIFA Under-20
Spotkanie: Chorwacja U20 - Uzbekistan U20
Kurs: 1.95
Analiza:
Zapraszam na kolejny mecz Mistrzostw Świata FIFA Under-20.
W meczu w grupie F zmierzą się ze sobą Chorwacja U20 oraz Uzbekistan U20.
Chorwacja U20 w pierwszym swoim meczu w tych mistrzostwach pokonała Urugwaj U20 w stosunku 0:1.
Uzbekistan U20 natomiast w swoim pierwszym meczu pokonał wysoko Nową Zelandię U20, wynik 0:3
W tym meczu raczej nie spodziewam się żadnych zmian w składach obu reprezentacji, obie wygrały swoje mecze a zwycięskich składów nie powinno się zmieniać.
Ja stawiam na jedynkę, Chorwacja U20 wygrała swój pierwszy mecz gdzie nie była faworytem z dobrym zespołem Urugwaj U20, natomiast Uzbekistan U20 nie miał rywala który postawiłby mu wysoko poprzeczkę dopiero Chorwacja U20 będzie tą drużyną.
- maer
Spotkanie: Uruguay U20 vs Uzbekistan U20
Kurs:1.95
Data: 29.06.2013
Analiza:
Zapraszam na bardzo ciekawy mecz grupy F w Mistrzostwach Świata FIFA Under-20.
W meczu zagrają przeciwko sobie Uruguay U20 i Uzbekistan U20.
Uruguay U20 zagrał dwa mecz w których zdobył trzy punkty przegrywając z Chorwacją U20 oraz pokonując najsłabszą drużynę w grupie Nową Zelandię U20.
Uzbekistan U20 natomiast zdobył w swoich dwóch meczach cztery punkty wygrywając z Nową Zelandią U20 oraz remisując z Chorwacją U20.
Mój typ to jedynka, obie drużyny mają szansę awansować do dalszej fazy rozgrywek jednak ja uważam że młodzi zawodnicy z Ameryki Południowej dysponują większą siłą ognia niż młodzi Uzbecy, a po za tym Uruguay U20 musi być bardziej skoncentrowany bo ma mniej punktów od rywali i na pewno będą chcieli wygrać i wyprzedzić Uzbekistan U20 w tabeli swojej grupy.
- maer
4:0Dyscyplina:Piłka nożna - Mistrzostwa Świata FIFA Under-20
Spotkanie: Uruguay U20 vs Uzbekistan U20
Kurs:1.95
Data: 29.06.2013
Analiza:
Zapraszam na bardzo ciekawy mecz grupy F w Mistrzostwach Świata FIFA Under-20.
W meczu zagrają przeciwko sobie Uruguay U20 i Uzbekistan U20.
Uruguay U20 zagrał dwa mecz w których zdobył trzy punkty przegrywając z Chorwacją U20 oraz pokonując najsłabszą drużynę w grupie Nową Zelandię U20.
Uzbekistan U20 natomiast zdobył w swoich dwóch meczach cztery punkty wygrywając z Nową Zelandią U20 oraz remisując z Chorwacją U20.
Mój typ to jedynka, obie drużyny mają szansę awansować do dalszej fazy rozgrywek jednak ja uważam że młodzi zawodnicy z Ameryki Południowej dysponują większą siłą ognia niż młodzi Uzbecy, a po za tym Uruguay U20 musi być bardziej skoncentrowany bo ma mniej punktów od rywali i na pewno będą chcieli wygrać i wyprzedzić Uzbekistan U20 w tabeli swojej grupy.
- maer
Spotkanie: Uruguay U20 vs Nigeria U20
Kurs:2.40
Data: 02.07.2013
Analiza:
Zapraszam na mecz 1/8-finału Mistrzostw Świata FIFA Under-20.
W meczu spotkają się Uruguay U20 przeciwko Nigeria U20.
Uruguay U20 grał w grupie F z którek awansował z drugiego miejsca zdobywając sześc punktów po dwóch wygranych z Nową Zelandią U20 i Uzbekistanem U20 oraz porażce z Chorwacją U20.
Nigeria U20 grała w grupie B i awansowała z drugiego miejsca z sześcioma punktami po dwóch wygranych z Kubą U20 i Koreą Południową U20 oraz porażce z Portugalią U20.
Mój typ to jedynka, Uruguay U20 moim zdaniem miał trudniejszą grupę niż Nigeria U20 i dzisiaj pokona młodych nigeryjczyków.
- mrafal88
typ: 1
kurs: 2,05
Francja jest według mnie faworytem tego spotkania lecz istnieje tutaj niebezpieczeństwo remisu Turcja jest gospodarzem turnieju wieć bedą mieć za sobą kibiców. Francja w ostatnim meczu poległą z Hiszpania 2:1 lecz po wyniku można stwierdzić że mecz musiał być zacięty a wiadomo że Hiszpanie to nie byle jaka drużyna niezależnie jaka kategoria wiekowa. Drużyny te spotkały sie dotychczas ze sobą na boisku jeden raz było to w 2009 roku i górą byli Francuzi wygrali pewnie 2:0
- maer
2:1Dyscyplina:Piłka nożna - Mistrzostwa Świata FIFA Under-20 - 1/8-finału
Spotkanie: Uruguay U20 vs Nigeria U20
Kurs:2.40
Data: 02.07.2013
Analiza:
W meczu spotkają się Uruguay U20 przeciwko Nigeria U20.
Uruguay U20 grał w grupie F z którek awansował z drugiego miejsca zdobywając sześc punktów po dwóch wygranych z Nową Zelandią U20 i Uzbekistanem U20 oraz porażce z Chorwacją U20.
Nigeria U20 grała w grupie B i awansowała z drugiego miejsca z sześcioma punktami po dwóch wygranych z Kubą U20 i Koreą Południową U20 oraz porażce z Portugalią U20.
Mój typ to jedynka, Uruguay U20 moim zdaniem miał trudniejszą grupę niż Nigeria U20 i dzisiaj pokona młodych nigeryjczyków.
- maer
Spotkanie: Kolumbia U20 ₋ Korea Płd. U20
Typ: Over 3.5
Kurs: 2.85
Analiza:
W meczu spotkają się Kolumbia U20 przeciwko Korea Płd. U20.
Kolumbia U20 wygrała swoją grupę C po remisie z Australią U20 oraz po wygranych z Turcją U20 i Salwadorem U20.
Korea Płd. U20 zajęła w swojej grupie B trzecie miejsce po wygranej z Kubą U20, remisie z Portugalią U20 oraz porażce z Nigerią U20.
Mój typ to ponad 3.5 gola w meczu, Kolumbia U20 jest dużo lepszą drużyną niż Korea Płd. U20 i widać to było w meczach grupowych gdzie młodzi kolumbijczycy zajęli pierwsze miejsce a młodzi koreańczycy trzecie w swoich grupach.
- mrafal88
typ: 1 kurs: 1,95
typ: over 2,5 kurs: 1,74
Portugalia jest w formie nie przegrali od 3 meczy a w ostatnim z Kubą wygrali az 5:0 . Ghana wygrała pierwszy raz po kilku porażkach lecz przegrywali nie z byle kim: z Hiszpania przegrali tylko 1:0 . Obie ekipy grały w czerwcu przeciwko USA , Ghana wygrała 4:1 a Portugali przegrała 1:3 "mecz meczowi nie równy" dla mnie faworytem jest Portugalia ale można próbować także over 2,5 Portugalia to bramkostrzelna drużyna ale również jak pokazały poprzednie mecze potrafią też tracić sporo goli więc over 2,5 wydaje się być najlepszą opcją na ten mecz .
- maer
1:2Dyscyplina:Piłka nożna - Mistrzostwa Świata FIFA Under-20 - 1/8-finału
Spotkanie: Kolumbia U20 ₋ Korea Płd. U20
Typ: Over 3.5
Kurs: 2.85
Analiza:
W meczu spotkają się Kolumbia U20 przeciwko Korea Płd. U20.
Kolumbia U20 wygrała swoją grupę C po remisie z Australią U20 oraz po wygranych z Turcją U20 i Salwadorem U20.
Korea Płd. U20 zajęła w swojej grupie B trzecie miejsce po wygranej z Kubą U20, remisie z Portugalią U20 oraz porażce z Nigerią U20.
Mój typ to ponad 3.5 gola w meczu, Kolumbia U20 jest dużo lepszą drużyną niż Korea Płd. U20 i widać to było w meczach grupowych gdzie młodzi kolumbijczycy zajęli pierwsze miejsce a młodzi koreańczycy trzecie w swoich grupach.
- mrafal88
06.07.2013 20:00
typ 1bts
kurs: 1,75
Oglądałem ostatni mecz Hiszpania - Meksyk 2:1 a wynik mógł być całkiem inny ponieważ przez większość meczu Meksyk dominował i stwarzał sporo 100% okazji i gdyby nie mieli takiego pech to pewnie wygraliby wysoko ten mecz jedak w myśl zasady " nie wykorzystane sytuacje sie mszczą" ostatecznie górą byli Hiszpanie którzy w końcówce meczu zmobilizowali sie i 90 minucie strzlili 2 gola.
Urugwaj na swojej drodzie nie miał tak wymagających rywali jednak jest to dobra drużyna myśle ze porównywalna do reprezantacji Meksyku, minimalnym faworytem wydają mi sie są Urugwajczycy, którzy jesli w przeciwieństwię do Meksyku bedą wykorzystywać swoje okazje powinni wygrać ten mecz.
- mln
Pierwsze spotkanie ćwierćfinałowe mistrzostw świata do lat 20 rozgrywanych w Turcji, w którym zmierzą się Francja i Uzbekistan. Według mnie zdecydowanym faworytem tego spotkania jest Francja, zespół mocny fizycznie, który ma szansę na medal w tym turnieju. Jeśli chodzi o Uzbeków to osiągnęli tu spory sukces, wyszli z grupy wygrywając 3:0 z Nową Zelandią, remisując z Chorwacją 1:1 i przegrywając 0:4 z Urugwajem. Grupę mieli średnio mocną, wyjście z grupy to nie był wielki problem Nowa Zelandia to jeden z dwóch najsłabszych zespołów na tych mistrzostwach. Prawdziwą niespodzianką jest ogranie w 1/8 finału Greków, uśmiechnęło się trochę do nich szczęście, grali z przewagą zawodnika przez pół godziny i osiągnęli wspaniały sukces ogrywając ich 3:1. Francja miała dużo cięższą grupę, w której ograli 3:1 Ghanę, zremisowali 1:1 z USA i przegrali 1:2 z Hiszpanią. Zawiedli zwłaszcza w meczu z USA kiedy to nie potrafili utrzymać prowadzenia i stracili niespodziewanie dwa punkty. Jest to jednak silny zespół na czele z takimi piłkarzami jak Kondogbia i Sanogo, pokazali swą siłę w meczu 1/8 finału z Turkami ogrywając ich pewnie 4:1. Francuzi dziś zapewne to oni będą prowadzić grę a Uzbecy skupią się na kontrach, nie daję im większych szans w walce z silnymi fizycznie graczami trójkolorowych. Uzbecy to zespół złożony z zawodników grających tylko i wyłącznie we własnej Ojczyźnie, we wcześniejszych spotkaniach grali prawie jednakowym składem, a dziś nie wypada z tego składu aż trzech zawodników, dwóch zawieszonych obrońców: Borbourbek Yuldashov i Sardor Rakhmanov oraz kontuzjowany pomocnik Jamshid Iskanderov. Francja mogła pozwolić sobie na większe rotowanie składem, mają szerszy bardziej wyrównany skład, moim zdaniem są zdecydowanym faworytem, powinni pewnie wygrać to spotkanie, stawiam na wynik 2:0 lub 3:0.
co do drugiego spotkania nie polecam grania Hiszpanów, widziałem ich na tym turnieju i jakoś nie przekonują, podają podają podają i tak se podają i nie wiele z tego wynika. Dopisywało Hiszpanom szczęście już nie raz w tym turnieju i wygrali wszystkie spotkania, nie są tak mocni jak wskazują na to wyniki i kursy.
- maer
Spotkanie: Urugwaj U20 - Irak U20
Kurs: 1.76
Analiza:
Zapraszam na mecz półfinałowy Mistrzostwa Świata FIFA Under-20.
W meczu zmierzą się Irak U20 oraz Urugwaj U20.
Urugwaj U20 zajął w swojej grupie F drugie miejsce, w 1/8 finału pokonał Nigerię U20 a w meczu o awans do półfinału odesłał do domu Hiszpanię U20.
Irak U20 wygrał swoja grupę E potem wyeliminował w kolejnej rundzie Paragwaj U20, a w ćwierćfinale Koreę Południową U20.
Obie drużyny z tego meczu miały porównywalne grupy, jednak później to młodzi Urugwajczycy mieli dużo trudniejszych rywali i musieli sobie poradzić m.in. z bardzo dobrymi młodymi Hiszpanami dlatego mój typ na ten mecz to jedynka.
- maer
1:1Dyscyplina:Piłka nożna - Mistrzostwa Świata FIFA Under-20 - Półfinał
Spotkanie: Urugwaj U20 - Irak U20
Kurs: 1.76
Analiza:
Zapraszam na mecz półfinałowy Mistrzostwa Świata FIFA Under-20.
W meczu zmierzą się Irak U20 oraz Urugwaj U20.
Urugwaj U20 zajął w swojej grupie F drugie miejsce, w 1/8 finału pokonał Nigerię U20 a w meczu o awans do półfinału odesłał do domu Hiszpanię U20.
Irak U20 wygrał swoja grupę E potem wyeliminował w kolejnej rundzie Paragwaj U20, a w ćwierćfinale Koreę Południową U20.
Obie drużyny z tego meczu miały porównywalne grupy, jednak później to młodzi Urugwajczycy mieli dużo trudniejszych rywali i musieli sobie poradzić m.in. z bardzo dobrymi młodymi Hiszpanami dlatego mój typ na ten mecz to jedynka.