Mistrzostwa Świata

Analizy ekspertów z wysokim yieldem na NHL i inne ligi hokejowe na świecie. Wejdź i przeczytaj najlepsze typy bukmacherskie hokeja.
Regulamin forum
Hokej

Hokej na lodzie to sportowa gra zespołowa rozgrywana na lodowisku. Z wiadomych względów jest popularna na północy, ale i w Polsce mamy swoich reprezentantów. Interesujesz się hokejem? Szukasz typy hokej? Albo sam oferujesz typy hokej? Dobrze trafiłeś.

Tylko u nas znajdziesz typy bukmacherskie na hokej na świecie oraz profesjonalne analizy spotkań hokeja. Wszystko za darmo.

Zapraszamy teraz do zapoznania się z poszczególnymi tematami w tym dziale. Przeczytaj terminarz hokeja, opisy odbytych spotkań oraz analizy i darmowe typy hokej.
ODPOWIEDZ
Awatar użytkownika
Poldi201

Mistrzostwa Świata

Post autor: Poldi201 » 10-05-2018, 16:37

Dyscyplina: Hokej - Mistrzostwa Świata
Godzina: 20:15
Spotkanie: Czechy - Rosja
Typ: Rosja i powyżej 5,5
Kurs: 3,05
Bukmacher: Fortuna
Analiza:

Przed nami najciekawsze spotkanie dzisiejszego dnia. Rosja - jeden z głównych faworytów do wygrania całych Mistrzostw podejmuje zawsze groźnych Czechów...
Rosja rozpoczęła mocno ten turniej, póki co nie stracili jeszcze bramki a strzelili ich już aż 20 - z Francją 7:0, z Austrią 7:0 i z Białorusią 6:0 natomiast Czesi mieli mocniejszych przeciwników ale i wyniki gorsze. Zwycięstwo po dogrywce ze Słowacją 3:2, porażka ze Szwecją 2:3 i zwycięstwo po karnych ze Szwajcarią 5:4.
Sporo osób mówi, że Czesi nie grają najlepiej na tym turnieju i ja się z tym zgadzam natomiast Rosja gra swój hokej... Są niemiłosiernie skuteczni i mocni w obronie...
Czwartego meczu już raczej nie powinni zakończyć na 0 z tyłu ale i swoje pewnie strzelą bo mimo wszystko obrona Czeska nie jest najlepsza co pokazują wyniki 2,3 i 4 bramki stracone.
Stawiam w tym spotkaniu na zwycięstwo Rosjan ale i także powyżej 5,5 bramek - czuję, że obejrzymy sporą ilość bramek w tym spotkaniu.

Awatar użytkownika
Poldi201

Re: Mistrzostwa Świata

Post autor: Poldi201 » 15-05-2018, 10:28

Godzina: 12:15
Spotkanie: Finlandia - USA
Typ: każda drużyna bramek 3+
Kurs: 3,05
Analiza:

Witam, na dziś postanowiłem zaryzykować i postawić mocny zakład z dość wysokim kursem.
Mecz już za niecałą godzinkę. Bardzo ciekawe spotkanie nam się szykuje - walka o 1 miejsce.
Finlandia musi wygrać po 60 minutach natomiast USA wystarczy remis. Wygrana Finlandii nieważne czy to po 60 minutach czy po dogrywce czy po karnych spowoduje, że Kanada zajmie maksymalnie 3 miejsce w grupie.
Ja w tym meczu widzę bramki, pewniejszym typem jest to, że każda drużyna strzeli po minimum 2 bramki lecz kurs jest dużo niższy - po 3 gole także wydaje mi się, że wpadną.
USA na tym turnieju jest niemiłosiernie skuteczna bo strzeliła już 37 bramek! Finlandia niewiele mniej bo 32 bramki.
Obie ekipy mega mocne na tym turnieju. O bramki jestem spokojny ale czy ich padnie aż 6? Jestem dobrej myśli.
Powodzenia

Awatar użytkownika
Poldi201

Re: Mistrzostwa Świata

Post autor: Poldi201 » 17-05-2018, 14:08

Godzina: 16:15
Spotkanie: USA - Czechy
Typ: 1 tercja - obie drużyny strzelą
Kurs: 2,86
Analiza:

Przed nami święto Hokeja ciąg dalszy, dziś czas na ćwierćfinały a w nich 2 prawdziwe hity, jeden z nich omawiany właśnie przeze mnie USA podejmuje Czechów. Stawiam w tym meczu, że obie drużyny mocno zaczną rywalizację i już w pierwszej tercji strzelą po golu.
USA jak i Czechy w 5 meczach w fazie grupowej strzelali bramkę już w pierwszej tercji, obie ekipy potrafią strzelać dużo bramek i obie ekipy atakują i oddają dużo strzałów.
Minimalnym faworytem jest ekipa USA ale tak naprawdę, nie postawił bym na nich, że wygrają... moim zdaniem szansa 50 na 50 więc value po stronie Czech, gdzie dołaczyli do nich 2 świetnych Hokeistów w połowie fazy grupowej i widać było duży progres w grze. Pokonali nawet zespół Rosji po dogrywce.
USA w grupie pokonała Kanadę również po dogrywce i uległa Finlandii aż 2:6.
Fajna opcja na ten mecz z fajnym kursem.

ODPOWIEDZ