Montepaschi Siena- TAU Ceramica
Koszykówka
Interesują Was typy NBA? Koszykówka jest jedną z najpopularniejszych dyscyplin sportowych na świecie. Interesujesz się NBA, poszukujesz typy NBA? A może WNBA? Albo rozgrywkami europejskimi w koszykówkę? Jeżeli tak, to w tym dziale znajdziesz coś dla siebie.
Tylko u nas znajdziesz typy bukmacherskie na spotkania koszykówki w Europie i USA oraz profesjonalne analizy spotkań koszykówki. Wszystko za darmo.
Zapraszamy teraz do zapoznania się z poszczególnymi tematami w tym dziale. Przeczytaj terminarze wszystkich rozgrywek koszykówki, opisy odbytych spotkań oraz analizy i darmowe typy nadchodzących meczów koszykówki. Nasi eksperci dają tu typy NBA.
-
sadziu12
Montepaschi Siena- TAU Ceramica
iena jest w swojej lidze na pierwszym miejscu z dosc duzą przewagą punktową nad resztą drużyn. Bilans u siebie 5-0-3.
Tau Ceramica w lidze hiszpańskiej na 5 miejscu z bilansem meczów na wyjeździe 5-0-3.
Dlaczego stawiam że goście zdobędą ponad 76 punktów w całym meczu?
Otóż zacznijmy od tego, że nie wiem dlaczego bukmacherzy widzą w roli gospodarzy faworytów tego spotkania.
Siena w ostatnim meczu z Udinese w swojej lidze zupełnie mnie nie przekonała- co prawda wygrali, ale zapewnili sobie to praktycznie w ostatniej kwarcie.
Nie ma znaczenia dla mnie fakt, że lideruja w lidze włoskiej, wg mnie goscie są druzyna lepszą co pokazuje tabela Euroligi.
Siena w swojej grupie jest na 5 miejscu, natomiast goscie na 2 miejscu.
Wydaje mi się że goscie stawią opor gospodarzom duży i maja nie małe szanse na zwyciestwo, a chcąc wygrać nie wyobrażam sobie aby nie pokryli overa na 76 punktów w meczu.
Dodatkowo fakt przemawiający za moim typem jest taki, iż w dotychczasowych meczach Euroligi Tau Ceramica na wyjazdach zawsze zdobywała ponad 76 punktów nawet w meczu z silniejszą druzyna od Sieny czyli Olympiakosem Pireus.
Dlatego też uważam, że Tau Ceramica napewno będzie chciała powalczyć o zwyciętstwo w tym meczu i poraz kolejny w meczu wyjazdowym Euroligi rzuci ponad 76 pkt.
- gks1971tychy
TYP:2
KURS:2,35
lub: (-3.5/+3.5) 2 1,85
Zdecydowalem sie zagrac ten mecz poniewaz w ekipie gospodarzy nie zagra dowoch zawodnikow ktorzy sa bardzo wanymi ogniwami zespolu Sieny mam tu ma mysli Ksistof Lavrinović a takze Rimantas Kaukenas.Goscie natmoais sa w znakomtej formie nie przegrali meczu od 16 grudnia,a od tego czasu graja bardzo dobra koszykowke w tabeli Siena ma tyle samo punktow co Tau,w ostaniej kolejce gospodarze przegrali z Zalgiris,goscie natomiast rozbili Prokom.U sie Tau wygralo z Siena 76-61 dzis juz tak raczej nie bedzie dlatego rozsadniej bedzie zagranie handicapu
- Przemoth