Najlepszy dziennik bez ściemy!

Miejsce w którym możesz sobie założyć własny wątek i na bieżąco dzielić się swoimi sukcesami, porażkami i przemyśleniami.

Niesamowity

Post autor: Niesamowity » 12-12-2014, 23:16

Jutro sobota więc i oferta bogata więc proponuje kolejną zabawe.

Niesamowity pusci jutro pewną ilość kuponów. NIE WIEM JESZCZE SAM ILE SIĘ UZBIERA.
Zadanie w zabawie polega na wytypowaniu:
1. ile kuponów jutro zostanie puszczone
2. ile kuponów % zostanie trafione

1.Osoba ,która trafi ilość kuponów otrzyma +5pkt za każdy jeden kupon poniżej lub powyżej typowanej ilości odejmujemy -1 pkt
2. Osoba która trafi % ilość trafionych kuponów otrzyma +5pkt
za każde 2% poniżej lub powyżej faktycznej ilości procentowej trafionych kuponów odejmujemy -1pkt

Podsumowane wyniki z obu punktów 1 i 2 dadzą nam zwcięzcę, który otrzyma nagrodę pieniężną w wysokości 20% z każdego trafionego kuponu.

Ps. Warunkiem wyplaty na skrill jest ogólny dodatni bilans wszystkich jutrzejszych puszczonych kuponów!!

Awatar użytkownika
Jax89
-#VIP
-#VIP

Post autor: Jax89 » 13-12-2014, 14:22

8 / 5
"Nigdy nie myśl,że Twoja Praca sie nie liczy."

Zmiana nicka.
Było Sznajda -> jest Jax89

Niesamowity

Post autor: Niesamowity » 14-12-2014, 11:25

Dzisiaj kolejna zabawa, ale tym razem innego rodzaju:
Organizuje konkursik jednodniowy pod nazwa "Zwycięzca bierze wszystko"

REGULAMIN KONKURSU JEDNODNIOWEGO
"Zwycięzca bierze wszystko"

Wszyscy którzy podadzą w tym temacie swoje kupony zgadzają się z REGULAMINEM KONKURSU>
Otóż każdy z uczestników ma prawo podać dowolne 5 kuponów z płaską stawką 100zł. Oznacza to, że maxymalnie moze podać dzisiaj do godz 22:00 ( bo zdarzenia muszą zakończyć się przed 24:00 5kuponów,ale może równiez podać minimum 1 kupon i oczekiwać na rezultaty swoje i przeciwników. Ja jako organizator KONKURSU prowadze tabele wyników. Na koniec dnia sumujemy wyniki (Beda liczone na bieżąco) i ogłaszamy zwycięzcę.
Każdy kto brał udział w Konkursie przesyła na konto skrill wygranego 5zł.

Ps.osoba ,która nie dokonana przelewu na konto wygranego ma stału zakaz no kolejne zabawy i konsekwencie administracyjne!

Podajemy w kuponie:
:arrow: nazwę bukmachera
:arrow: nazwe zdarzenia
:arrow: lige lub nazwe zawodów
:arrow: kurs zdarzenia, AKO kuponu, EWK
:arrow: kazdy numeruje swoje kuppony od 1-5
:arrow: godzine rozpoczęcia zdarzenia
:arrow: zdarzenia i kupony podajemy przed godziną ich rozpoczęcia

ZACZYNAMY!!!!!! Im więcej nas tym większa pula . ZAPRASZAM!!!!

Niesamowity

Post autor: Niesamowity » 14-12-2014, 14:07

kupon nr 1
expekt-brak-polskiej-licencji!

Hokej - Niemcy Liga
14;30 Wolfsburg - Schwenninger Wild Wings 1 tercja 1 2,05
Hokej - Niemcy Liga
14:30 Adler Mannheim - Iserlohn Roosters powyżej 5,5 goli 1,95
kurs 4,00 stawka 100,00 EWK 400,00

KUPON NR 2

Hokej - Dania Ligaen
16:00 Odense Bulldogs - Rødovre Mighty Bulls 1tercja 1 2,05
Hokej - Niemcy Liga
16:30 Thomas Sabo Ice Tigers - Augsburger Panther 1 tercja 1 2,45
KURS 5,02 STAWKA 100,00 EWK 502,00

Niesamowity

Post autor: Niesamowity » 14-12-2014, 18:29

kupon nr 1
expekt-brak-polskiej-licencji!

Hokej - Niemcy Liga
14;30 Wolfsburg - Schwenninger Wild Wings 1 tercja 1 2,05 :plus: 1:0
Hokej - Niemcy Liga
14:30 Adler Mannheim - Iserlohn Roosters powyżej 5,5 goli 1,95 :plus: 4:2
kurs 4,00 stawka 100,00 EWK 400,00
----------------------------------------------------------------

KUPON NR 2

Hokej - Dania Ligaen
16:00 Odense Bulldogs - Rødovre Mighty Bulls 1tercja 1 2,05 :plus: 1:0
Hokej - Niemcy Liga
16:30 Thomas Sabo Ice Tigers - Augsburger Panther 1 tercja 1 2,45 :plus: 1:0
KURS 5,02 STAWKA 100,00 EWK 502,00

Bilans po 2 kuponach +702,00

Niesamowity

Post autor: Niesamowity » 15-12-2014, 10:20

No i z przykrością stwierdzam, że na forum nie ma prawdziwych wojowników-fighterów, którzy lubią i kochają prawdziwa rywalizacje.
Potwierdziła się stara forumowa prawda. Tam gdzie możesz coś dostać samemu nic nie ryzykując jest wielu chętnych.Tam gdzie rywalizacja przybiera prawdziwą barwę i gdzie w wyniku porażki musisz ponieść jej konsekwencje czyt. wypłacić wygranemu wcześniej uzgodniona kwotę zalega głucha cisza i mamy realia współczesnych możliwości młodych adeptów typowania.
Jest mi ogromnie wstyd za was,ze nie stać nikogo z całego forum na zaryzykowanie rywalizacji o głupie 5zł.
Nie chce szerzej się na ten temat rozpisywać bo szkoda mi klawiatury i nerwów, ale dam wam ostatnią kolejna szanse i zobaczymy czy sytuacja się powtórzy czy też z tłumu wystraszonych małolatów wyjdzie ktoś z jajami i odważy się stanąć do prawdziwej typerskiej walki, a nie tylko będzie oczekiwał kolejnej darmowej kasy.

Niesamowity

Post autor: Niesamowity » 15-12-2014, 10:24

Dzisiaj kolejna zabawa, ale tym razem innego rodzaju:
Organizuje konkursik dwudniowy pod nazwa "Zwycięzca bierze wszystko II"

REGULAMIN KONKURSU DWUDNIOWEGO 15-16.XII.2014
"Zwycięzca bierze wszystko"

Wszyscy którzy podadzą w tym temacie swoje kupony zgadzają się z REGULAMINEM KONKURSU>
Otóż każdy z uczestników ma prawo podać dziennie dowolne 3 kupony z płaską stawką 100zł. Oznacza to, że maxymalnie może podać dzisiaj do godz 22:00 ( bo zdarzenia muszą zakończyć się przed 24:00 3 kupony, ale może również podać minimum 1 kupon i oczekiwać na rezultaty swoje i przeciwników. Kolejne 3 kupony ma prawo podać w dniu jutrzejszym czyli 16.XII.2014. Ja jako organizator KONKURSU prowadzę tabele wyników. Na koniec dnia sumujemy wyniki (Będą liczone na bieżąco) i ogłaszamy zwycięzcę.
Każdy kto brał udział w Konkursie przesyła na konto skrill wygranego 5zł.

Ps.osoba ,która nie dokonana przelewu na konto wygranego ma stału zakaz no kolejne zabawy i konsekwencie administracyjne!

Podajemy w kuponie:

ZACZYNAMY!!!!!! Im więcej nas tym większa pula . ZAPRASZAM!!!!

Niesamowity

Post autor: Niesamowity » 15-12-2014, 22:06

Niesamowity

Post autor: Niesamowity » 16-12-2014, 19:02

Wielki świąteczny Konkurs z nagrodami dla uczestników

Już od dzisiaj rusza
Wielki świąteczny Konkurs z nagrodami dla uczestników
Każdy kto weźmie udział w Konkursie już otrzyma nagroda za sam udział. Nagrodą będzie kupon puszczony przez nr 1 w necie Elita vel Niesamowity, którego link będzie do wglądu dla każdego z osobna. jężeli kupon będzie trafiony na drugi dzień po zakończeniu Konkursu 50% wygranej z kuponu ląduje na koncie skrill grającego.
To jeszcze nie koniec. W Konkursie, bedzie można zdobyć kolejne bonusu czyt nagrody. Każdy kto pokona w rywalizacji Konkursowej Niesamowitego otrzyma kolejny kupon puszczony przez Elita i kolejną sznse na zgarnięcie 50% wygranej z kolejnego kuponu.
Czyli reasumując za udział: :arrow: 1 kupon bonusowy
Za pokonanie Niesamowitego :arrow: 1 kupon bonusowy
To jeszcze nie wszystko. Ja jako organizator prowadze tabele. Gramy do niedzieli 21.12.2014 do 24:00

Puszczamy kupony w płaskiej stawce 10zł za kupon nie więcej niż 5 kuponów dziennie.

Podajemy w kuponie:

:arrow: Dodatkowe nagrody. O ile miejsc w tabeli końcowej dane osoba będzie przed Niesamowitym tyle dodatkowo otrzyma kuponów bonusowych i tyleż szans na wygraną 50% z wygranej z każdego kuponu.

Niesamowity

Post autor: Niesamowity » 16-12-2014, 22:02

Niesamowity

Post autor: Niesamowity » 17-12-2014, 13:16

Ponieważ nikt sie do konkursu nie zglosił, będę zamieszczał kupony, abyście zobaczyli z czego żeście zrezygnowli i co oraz ile kasy żescie stracili.!!!

Niesamowity

Post autor: Niesamowity » 17-12-2014, 18:51

dawid3112 pisze:To dawaj Elit, tylko ja chcę zobaczyć grane za takie stawki jak podajesz w Gotowych kuponach a nie za śmieszne stawki.
Nie masz tu nic do gadania i ustalania za jakie stawki mam grać. Konkurs był od wczoraj i nikt nie podał kuponów więc mi to lata i powiewa. Nikogo na siłe nie mam zamiaru namawiać, ale jednocześnie nikt mi nie będzie robił łaski,ze za takie stawki to nie opłaca się brać udziału. Za darmo kase dostają i jeszcze wymogi. Toż to ku... woła o pomstę do nieba!!!

Niesamowity

Post autor: Niesamowity » 17-12-2014, 19:29

dawid3112 pisze:No to pokaż te kupony co za niby takie wielkie stawki grasz cwaniaczku, wirtualną kasą to umiesz się bawić, a prawdziwej nie chcesz pokazac, tak z Ciebie elit typer dziecko.

Tak to i ja mogę cwaniaczka grać i napieprzać kupony suche ze stawką 1000 zł nie pokazując że tak gram. Żałosny jesteś człowieku.
!!!
Ludzka wredność nie zna granic, więc jak widać jeszcze tego nie wiesz. Jak kiedyś na swoim forum ( juz nieistnieje) pokazałem pare kozackich kuponów to jak wygrywałem wszyscy chcieli wejść w dupe i klepali po plecach. Jak wtopiłem mieli ubaw po pachy. Teraz gówno wielkie mogą zobaczyć bo ani, oni ani ja nic z tego nie mam a przynajmiej mam świety spokój. a czy ktoś wierzy za ile ja gram , czy nie lata mi to i powiewa! Moje pieniądze i mój zarobek lub przegrana , a niczyja inna.

RoberTop

Post autor: RoberTop » 17-12-2014, 21:39

Oczywiście, że Elit gra wirtualnymi stawkami. Co do tego nie ma wątpliwości... Przedstawione powyższe kupony mogą przedstawiać rzeczywisty fakt jakimi stawkami gra Elit (czyli 8-10zł). Niestety myślał, że przelewając po kilka złotych na skrill pokaże jaki z niego kozak. Jak mogliście zauważyć... po dużej wtopie kuponów Elit stracił część kapitału i postanowił aby to uczestnicy konkursu płacili po 5zł w zamian za udział w konkursie (więc jak widać to nie jest już darmowa kasa). Bardziej ironizujące jest to, że teraz Elit podaje kupony po rozegranych już spotkaniach a nie przed meczami... Oczywiście w ten sposób może innych manipulować. Jeśli nie mieliście poznać jeszcze Elita to poniżej przedstawiam linki z jego poprzednimi nickami i "osiągnięciami" po - 30.000zł. Myślę, że większość z Was sam dojdzie do wniosku co to za bajkopisarz.

http://www.typybukmacherskie.org/elit-t ... 86,100.htm

http://www.typybukmacherskie.org/elit-t ... ht=#609949

Niesamowity

Post autor: Niesamowity » 17-12-2014, 23:48

Szanowna młodzieży. Wielki Elit Typer był już na świecie i grał wtedy ,kiedy was jeszcze nawet nie było na świecie. Doświadczenie jakie posiada Elit jest więć nieporównywalne z waszym w żadnym stopniu. Co do stawek jakie gra nr 1 w necie sprawa od lat jest jego słodką tajemnicą. Cała tajemnica wyjdzie na wierzch i co niejednemu oczy z orbit wyjdą jak w naszej ukochanej ojczyźnie zmieni się błazeński przepis czyt ustawa o grach i zakładach wzajemnych. która w obecnej formie w żaden sposób nie spełnia warunków akceptowanych prze Unie . Pojebany kraj, pojebane przepisy, pojebane urzędy,które te przepisy wprowadzają itd itd. Niestety my zyjemy w tym kraju i co by nie powiedzieć musimy przynajmniej na razie do nich się stosować. No chyba ,że chcemy się próbować na możliwości prawne z tymi ,którzy z racjiurzędu i tak będą górą. No chyba ,ze ktoś ma czas i kase odwoływać się do trybunału europejskiego to i owszem. Póki co jest jak jest i mądry ,a nie głupi Elit oficjalnie pokazuje to co prawem dozwolone, czyli kuponiki grane lajtowo za drobne w legalnych ziemniakach. Co dzieje się poza tym pozostaje w jego gestii i jest jego słodką tajemnicą.Wszelkie wyzwiska,kozaczenie ,ze to czy tamto Elit zlewa wielkim sikiem i nie da się brać pod h...
A co w związku z tym sobie mysli jeden z drugim jego broszka.

Niesamowity

Post autor: Niesamowity » 18-12-2014, 09:57

dawid3112 pisze:Już wystarczy chyba tej błazenady, na początku to może i było to śmieszne, ale teraz jest po prostu żałosne.

"Kozak w necie, pi.da w świecie" tylko tyle mam do powiedzenia. Dla mnie jesteś zwykłym małym cwaniaczkiem, który się dowartościować potrzebuje, ale tutaj jeleni nie znajdziesz.
No i owszem jest żałosne, bo ty małolacie żyjący w swoim zafajdanym świecie i dostający 2 dyszki kieszonkowego jak masz farta nigdy nie zrozumiesz ,ze istnieje inny świat, którego ty nie potrafisz ogarnąć swoim umysłem i nie ogarniesz. A ostatnia twoja wypowiedź jest typowym dowodem tego ,że jak komuś brak argumentów pisze takie bzdety jak ty
" Już wystarczy chyba tej błazenady, na początku to może i było to śmieszne, ale teraz jest po prostu żałosne."
Tak więc proponuje byś odpłynął wielkim autem z mojego tematu, bo jak widać byłeś jednym z pierwszych kiedy rozdawałem darmową kasę za przysłowiowe friko. Teraz nagle coś ci przeszkadza w moim temacie. Dam ci dobra rade bo ja tak robię. Jak mi ktoś nie pasuje nie utrzymuje z nim kontaktów i go omijam, a nie jak ty zaczynam go atakować i szukać dziury w całym.
Ty też tak zrób omijaj mój temat, bo powtórzę to po raz setny Mój temat, moje pieniądze i ty mi na nic nie dajesz ( co najwyżej jak na razie tylko korzystałeś) , więc i pretensje nie wiem skąd i o co. ?

Ps. I tak wogóle to nie zaśmiecaj mi tematu bo jest on zupełnie do czego innego.
A jak się w Polsce przepisy zmienią wywołam Cię sam do tablicy, bo jestem kurewsko ciekawy co wtedy powiesz. O ile wogóle będziesz miał cywilną odwagę wtedy coś powiedzieć!

Niesamowity

Post autor: Niesamowity » 18-12-2014, 11:18

Już dzisiaj świateczna niespodzianka dla forumowiczów >>
czyli
Elitarne konta dla aktywnych.

Kod: Zaznacz cały

Typer        wisi w powietrzu      stan konta     przelano na skriil
-----------------------------------------------------------------
vanleny            ????              ????               ????
LERGRAND           ????              ????               ????
------------------------------------------------------------------
dawid3112          ????              1,80               4,85
PodwajajKase       ????              ????              15,44
sznajda            ????              ????               7,14
stanior            ????              ????               ????  
nero10             ????              1,60               ????  
mlokorient         ????              ????               ???? 
DonnyDonowitz      ????              1,80               ???? 
Paul Pierce        ????              0,70               ???? 
chiqu67            ????              ????               ????   

:arrow: Wasze jedyne zmartwienie to obserwowanie kont i tego ile przybywa wam na Elitarnym koncie. szczegółowe zasady zamieszcze ponizej !!
Ostatnio zmieniony 20-12-2014, 22:26 przez Niesamowity, łącznie zmieniany 9 razy.

Niesamowity

Post autor: Niesamowity » 18-12-2014, 18:41

Regulamin Elitarnych kont

Wielki Elit Typer niezaprzeczalny nr 1 w necie będzie nagradzał w/w kasiorką bo jest hojny i lubi dobrą zabawę. Aby zostać nagrodzonym trzeba być aktywnym, ale to nie wszystko. Trzeba byc miłym dla innych i posiadać wiedzę typerską,którą dzielimy się z innymi. Trzeba być miłym kulturalnym i pokazywać to na bieżąco na forum na shoutboxie i na codzień. Wielki będzie obsewował forum poszczególne tematy i doceni tych,którzy wnoszą naprawdę coś na forum, swoją wiedzą i wynikami pomagają innym osiągać dobre wyniki w typowaniu. Za bute ,hamstwo ,buractwo i brak kultury kasa może być zabierana i znikać z konta ,a przekazywana być komu innemu,kto na to zasłuży.

:arrow: Co będzie działo się z kasą na kontach wybrańców.?

>>> KASA NA KONTACH JEST WŁASNOŚCIĄ POSIADACZA KONTA i to posiadacz konta decyduje co z nią się stanie, ale ,żeby nie było tak normalnie bo jak wiecie Elitarne pomysły zawsze są zwariowane własciciele kasy będa mogli:
:arrow: 1. przekazać swoje pieniądze dla potrzebujących, fundacje itp
:arrow: 2. Wypłacić całość przelew na skrill tracąc możliwość kolejnych zarobków przez kolejny miesiąc od daty wypłaty.
:arrow: 3. Zagrać 3 kupony za swoje pieniądze. Kupony podane przez siebie. Po zagraniu 3 kuponów i powiększeniu konta wypłata następuje bez żadnych konsekwencji. Czyli nadal jesteśmy w grze i już od kolejnego dnia uzyskujemy prawo do kolejnych bonusów.
:arrow: 4. Posiadacz konta może część swojej kwoty przekazać na pule nagród na Konkurs jaki z czasem ,gdy się uzbiera konkretna kwota zorganizuje Elit.
:arrow: 5. Wszystkie operacje są możliwe gdy na koncie nagradzanego będzie minimum 10,00zł

Niesamowity

Post autor: Niesamowity » 19-12-2014, 09:49

https://www.sts.pl/pl/user/?action=show ... llticket=1

Nowa formuła już od dzisiaj.!!!

Kążdy z typerów wymienionych w tabelce bedzie miał prawo powiekszyć swoje dochody w tabelce zysków dodatkowo poprzez:
:arrow: podanie swojego super typu, który Elit moze (ale nie musi ) wykorzystać do swojego kuponu.
:arrow: jeżeli typ zostanie wykorzystany i będzie trafny odruchowo do puli każdego podającego taki trafny typ dochodzi 5zł
Aby jednak sprawiedliwości stało się zadość typ chybiony zabierze z konta typera 5zł.
Aby uniknąć niedomówień kupon z typem podanym przez danego typera musi być pokazany w linku przed rozpoczęciem zdarzenia. Brak podania typu oznacze to ,że Elit z danego typu nie skorzystał!

Niesamowity

Post autor: Niesamowity » 22-12-2014, 10:09

Jak zauwazyliscie moi mili ostatnio Nr 1 ma zwyżkę formy co widac powyżej. Niestety wasza postawa na forum oraz shotboxie załamuje mnie totalnie. Wiem doskonale co oznacza ludzka zazdrość i brak cywilnej odwagi przyznania komuś ,że pomimo wczesniejszych "przeróznych opinii" gosciu jednak wymiata. Leje tak naprawdę na to z góry ale przyzwoitość wwymaga,ze jak sie ktoś do kogoś zwraca nalezy mu kulturalnie odpowiedzieć. Zlewanie mojej osoby będzie traktowane jako najzwyklejszy brak ogólnej kultury, a co zatem idzie odbije sie na obecnosci tychże "Kulturalnych typerów" w tabelce zysków.
I żeby nie bylo ,ze to rodzaj jakiegoś szantazu, że ty będziesz dla mnie miły to ja Ci zarobie 10zł. Nie po prostu oczekuje normalności i te będę nagradzał szczególnie , a jak widzicie mam z czego.

czyli
Elitarne konta dla aktywnych stan na 12,30 22.12.2014

Kod: Zaznacz cały

Typer        wisi w powietrzu      stan konta     przelano na skriil
vanleny            ????              ????               ????
LERGRAND           ????              ????               ????
PodwajajKase       ????              ????              15,44
sznajda            ????              ????               7,14
stanior            ????              ????               ????  
DonnyDonowitz      ????              ????               ???? 
Paul Pierce        ????              0,70               ???? 

:arrow: Wasze jedyne zmartwienie to obserwowanie kont i tego ile przybywa wam na Elitarnym koncie. szczegółowe zasady zamieszcze ponizej !!
Ostatnio zmieniony 22-12-2014, 16:01 przez Niesamowity, łącznie zmieniany 4 razy.

ODPOWIEDZ