dawid3112 pisze:Już wystarczy chyba tej błazenady, na początku to może i było to śmieszne, ale teraz jest po prostu żałosne.
"Kozak w necie, pi.da w świecie" tylko tyle mam do powiedzenia. Dla mnie jesteś zwykłym małym cwaniaczkiem, który się dowartościować potrzebuje, ale tutaj jeleni nie znajdziesz.
No i owszem jest żałosne, bo ty małolacie żyjący w swoim zafajdanym świecie i dostający 2 dyszki kieszonkowego jak masz farta nigdy nie zrozumiesz ,ze istnieje inny świat, którego ty nie potrafisz ogarnąć swoim umysłem i nie ogarniesz. A ostatnia twoja wypowiedź jest typowym dowodem tego ,że jak komuś brak argumentów pisze takie bzdety jak ty
" Już wystarczy chyba tej błazenady, na początku to może i było to śmieszne, ale teraz jest po prostu żałosne."
Tak więc proponuje byś odpłynął wielkim autem z mojego tematu, bo jak widać byłeś jednym z pierwszych kiedy rozdawałem darmową kasę za przysłowiowe friko. Teraz nagle coś ci przeszkadza w moim temacie. Dam ci dobra rade bo ja tak robię.
Jak mi ktoś nie pasuje nie utrzymuje z nim kontaktów i go omijam, a nie jak ty zaczynam go atakować i szukać dziury w całym.
Ty też tak zrób omijaj mój temat, bo powtórzę to po raz setny Mój temat, moje pieniądze i ty mi na nic nie dajesz ( co najwyżej jak na razie tylko korzystałeś) , więc i pretensje nie wiem skąd i o co. ?
Ps. I tak wogóle to nie zaśmiecaj mi tematu bo jest on zupełnie do czego innego.
A jak się w Polsce przepisy zmienią wywołam Cię sam do tablicy, bo jestem kurewsko ciekawy co wtedy powiesz. O ile wogóle będziesz miał cywilną odwagę wtedy coś powiedzieć!