NHL 2018- play off

Analizy ekspertów z wysokim yieldem na NHL i inne ligi hokejowe na świecie. Wejdź i przeczytaj najlepsze typy bukmacherskie hokeja.
Regulamin forum
Hokej

Hokej na lodzie to sportowa gra zespołowa rozgrywana na lodowisku. Z wiadomych względów jest popularna na północy, ale i w Polsce mamy swoich reprezentantów. Interesujesz się hokejem? Szukasz typy hokej? Albo sam oferujesz typy hokej? Dobrze trafiłeś.

Tylko u nas znajdziesz typy bukmacherskie na hokej na świecie oraz profesjonalne analizy spotkań hokeja. Wszystko za darmo.

Zapraszamy teraz do zapoznania się z poszczególnymi tematami w tym dziale. Przeczytaj terminarz hokeja, opisy odbytych spotkań oraz analizy i darmowe typy hokej.
ODPOWIEDZ
Awatar użytkownika
zdziwiony1
-#VIP
-#VIP

NHL 2018- play off

Post autor: zdziwiony1 » 25-04-2018, 22:52

Końcówka sezonu w NHL, ale jeszcze kilka spotkań nas czeka...

NHL, Ameryka Płn.
Boston Bruins- Toronto Maple Leafs(Game 7)
26.04.2018, 01:30
typ: Patrice Bergeron( Boston Bruins) strzeli gola
kurs: 2.80
stawka: 2/10
:fortuna:

Patrice po kolejnej kontuzji, z pewnością u siebie będzie chciał się pokazać z jak najlepszej strony.
...

Awatar użytkownika
zdziwiony1
-#VIP
-#VIP

Re: NHL 2018- play off

Post autor: zdziwiony1 » 26-04-2018, 08:16

to był mecz !!!

wynik 7:4

:plus:
...

baku193

Post autor: baku193 » 17-05-2018, 16:51

Dyscyplina: Hokej NHl
Spotkanie: Washington-Tampa
Typ: over 6.5
Kurs: 2.46
Bukmacher: Fortuna
Godz: 02:00
analiza: 4 spotkanie pomiędzy ekipami Washington Capitals oraz Tampa Bay. Goście zwyciężyli swoją konferencję i na pewno przed tym spotkaniem byli stawiani w roli faworytów do awansu do finału, jednak ekipa ze stolicy stwierdziła że nie podda się tak łatwo i pierwsze dwa spotkania wyjazdowe niespodziewanie wygrała , Tampa musiała się zmobilizować w 3 spotkaniu i pokonała Washington w ich hali 2:4 i teraz znów są moim zdaniem faworytem do zwycięstwa . Tampa w fazie play off pokonała NY Devils oraz w poprzednim spotkaniu Boston Bruins, co na pewno było swego rodzaju niespodzianką. Washington natomiast wyrzucił za burtę ekipę Columbus oraz Pingwinów z Pittsburga w poprzednim spotkaniu. W tym meczu na pewno będzie niezwykle ciekawie bowiem żadna z ekip nie odpuści, oba zespoły stwarzają sobie mnóstwo okazji do zdobycia bramek i oddają sporo strzałow, szczególnie drużyna ze stolicy jest w tym elemencie zespołem mocnym, bowiem w każdym ostatnim meczu przekraczają 30 strzałów na bramkę . W tym meczu myślę że nie będzie inaczej i oba zespoły stworzą nam bardzo dobre widowisko , co prawda liczę tutaj na bramki, ale pomimo tego że gospodarze oddają więcej strzałów na bramkę liczę na remis po 4 i na rozstrzygnięcie tego 4 meczu w rzutach karnych.

baku193

Post autor: baku193 » 21-05-2018, 16:02

Dyscyplina Hokej NHL
Spotkanie: Washington-Tampa Bay
Typ: 2
Kurs: 2.70
Bukmacher: Totolotek
Godz: 02:00
analiza: 6 spotkanie pomiędzy tymi dwoma ekipami , Tampa po 5 rozegranych meczach prowadzi 3:2 i jest bliska awansu do wielkiego finału gdzie czek na nich ekipa Vegas Golen Night. W tym meczu na pewno gospodarze są stawiani w roli faworyta do zwycięstwa, bowiem jest to dla nich zdecydowanie ostatnia szanse na uratowanie tego spotkania i doprowadzenie doi remisu, jednak w poprzednim meczu pomimo oddanej większej ilości strzałów na bramkę nie udało się odnieść zwycięstwa. Ja jednak gram w tym spotkaniu w kierunku przyjezdnych, którzy przecież na wyjazdach wygrywają za kazdym razem, zwyciężyli 5 poprzednich spotkań z zespołami Bostonu oraz Washingtonu, teraz moim zdaniem też są w stanie zwyciężyć , bowiem mają skutecznośc na bardzo wysokim poziomie, jestem praktycznie pewien iż to gospodarze oddadzą w tym spotkaniu więcej strzałów na bramkę, ale myśle że to znów do gości uśmiechnie się szczęscie i to oni zameldują się w wielkim finale. Myślę że znów padnie wynik 2:4 jak to miało miejsce w kazdym z tych spotkań wyjazdowych, liczę na bardzo ciekawe i zacięte spotkanie, a mój typ na dokładny wynik jest taki jak napisałem wcześniej.

ODPOWIEDZ