Mecz przyjaźni?
To nie są nawet kadry B, więc może być różnie, granie na Niemców z takim kursem, wydaje się być co najmniej nieostrożnością. Z dwóch strzelców , których wytypowałem( Ludo i Sławek), wybrałem właśnie Sławka. Zaważył kurs oczywiście. Brany był jeszcze pod uwagę Marcin Robak, ale jakoś tak chyba na przełamanie został Peszko. Na przełamanie, bo ostatnio tyle " setek" co on właśnie partolił, to już dzisiaj ma ostatnią szansę się odblokować. Rosną szanse na grad goli i to niestety wyciąganych z bramki polskiej. Ale Polacy nie muszą tego meczu przegrać( 2:2 rok 2011- właśnie wtedy Peszko marnował wszystko co się dało). A ktoś te gole musi strzelać. Jednym z zawodników, którzy mogą to zrobić jest Sławek. Jeden z internautów napisał, że tak właśnie wygląda reprezentacja Niemiec, ta prawdziwa, bez Turków, Afrykańczyków i Polaków, he he
No proszę jakie różnice, :bet365-brak-polskiej-licencji!: daje kurs 12.00 na Sławka, a taki :bwin-brak-polskiej-licencji!: już tylko 4.25. Rzadko zdarzają się aż takie różnice. Różnice i to u tych bardziej znanych bukmacherów.
Przewidywany skład Polaków:
Artur Boruc - Paweł Olkowski, Thiago Cionek, Łukasz Szukała, Jakub Wawrzyniak - Grzegorz Krychowiak - Sławomir Peszko, Mateusz Klich, Maciej Rybus - Ludovic Obraniak - Marcin Robak.
Przewidywany skład Niemców:
Zieler( Hannover)- Hoewedes( FC Schalke), Mustafi( Sampdoria Genua), Ginter( SC Freiburg), Gunter( SC Freiburg), Bender( Bayer Leverkusen), Goretzka( FC Schalke), Hahn( FC Augsburg), Meyer( FC Schalke), Draxler( FC Schalke), Volland( Hofffenheim).
mój typ:
Międzynar. mecze towarzyskie, Świat
Niemcy - Polska
2014-05-13, 20:45
Sławomir Peszko strzeli gola
kurs: 12.00
stawka: 2/10
:bet365-brak-polskiej-licencji!:
.
...