Ogrywaj buki z luizem

Miejsce w którym możesz sobie założyć własny wątek i na bieżąco dzielić się swoimi sukcesami, porażkami i przemyśleniami.
luiz4

Post autor: luiz4 » 27-10-2014, 20:41

Poniedziałek z turniejem w Paryżu i 3 typy .

Sock - Andujar
typ: Andujar +1,5 seta :minus:
kurs: 1.74
:unibet-brak-polskiej-licencji!:

Opcja nr 2
Sock - Andujar
typ: Andujar :minus:
kurs: 3.0
:bet365-brak-polskiej-licencji!:

Gasquet - Istomin
typ: Będzie tie -break w meczu :plus:
kurs: 2.10

Zapraszam do czytania analiz
http://www.typybukmachers...8976.htm#908795
Nie chce się usprawiedliwiać , ale Andujar miał problemy z kolanem :) . Wynik 6-1 , 6-1 :minus:

Za to tie break u Gasqueta izi , już w 1-szym secie :plus:

luiz4

Post autor: luiz4 » 27-10-2014, 21:36

5 wtorkowych typów z Paryża

Spotkanie: T.Robredo - V.Pospisil
Typ: Tommy Robredo
kurs: 1.57 >>> 2.10

Spotkanie:J.Sousa - G.Monfils
typ: Gael Monfils wygra 2:0
kurs:1.80

Spotkanie: L.Rosol - D.Goffin
Typ: Goffin wygra 2:0
Kurs: 1.83

K.De Schepper - J.Chardy
Typ: J.Chardy
kurs:1.45

Djokovic - Kohlschreiber
Typ: Djokovic 2:0
kurs: 1.32
:bah:
:sb:

Analizy zamieszczone tutaj http://www.typybukmacherskie.org/atp-pa ... htm#908869

Odkąd napisałem analizę co do meczu Robredo z Pospisilem . Kursy na Hiszpana drastycznie wzrosły . Z powodu wyczerpującego finału z Murrayem w Walencji , ale nie zrażam się do tego typu . Mam nadzieję że zdążył odpocząć :)

luiz4

Post autor: luiz4 » 28-10-2014, 21:49

5 wtorkowych typów z Paryża

Spotkanie: T.Robredo - V.Pospisil
Typ: Tommy Robredo :plus:
kurs: 1.57 >>> 2.10

Spotkanie:J.Sousa - G.Monfils
typ: Gael Monfils wygra 2:0 :plus:
kurs:1.80

Spotkanie: L.Rosol - D.Goffin
Typ: Goffin wygra 2:0 :plus:
Kurs: 1.83

K.De Schepper - J.Chardy
Typ: J.Chardy :plus:
kurs:1.45

Djokovic - Kohlschreiber
Typ: Djokovic 2:0 :plus:
kurs: 1.32
:sb:

Analizy zamieszczone tutaj http://www.typybukmachers...8976.htm#908869

Odkąd napisałem analizę co do meczu Robredo z Pospisilem . Kursy na Hiszpana drastycznie wzrosły . Z powodu wyczerpującego finału z Murrayem w Walencji , ale nie zrażam się do tego typu . Mam nadzieję że zdążył odpocząć :)
Bezbłędny wtorek 5/5 , łączne AKO 9.85 (podane w "gotowe kupony") trafione

luiz4

Post autor: luiz4 » 28-10-2014, 23:20

Przedstawiam jutrzejsze typy

Raonic - Sock
Typ: Powyżej 23.5
kurs: 1.88

Thiem - Wawrinka
Typ: Wawrnika
kurs: 1.44
:wh:

Monfils G. - Isner J.
Typ: Monfils
kurs: 1.62

Benneteau - Murray
Typ: Murray 2:0
kurs: 1.80

Analizy tutaj http://www.typybukmacherskie.org/atp-pa ... htm#909161

luiz4

Post autor: luiz4 » 29-10-2014, 23:36

Przedstawiam jutrzejsze typy

Raonic - Sock
Typ: Powyżej 23.5 :plus:
kurs: 1.88

Thiem - Wawrinka
Typ: Wawrnika :plus:
kurs: 1.44

Monfils G. - Isner J.
Typ: Monfils :plus:
kurs: 1.62

Benneteau - Murray
Typ: Murray 2:0 :plus:

Analizy tutaj http://www.typybukmachers...8976.htm#909161

luiz4

Post autor: luiz4 » 29-10-2014, 23:37

Na jutro z Paryża polecam

Anderson K.- Wawrinka S.
typ: Anderson
kurs: 2.62

Analiza:
Kursy na Kevina Andersona to jakieś nieporozumienie . Kevin od turnieju w Walencji (przegrał w cwierćfinale z Murrayem ) jest w dobrej formie , wrócił jego stary dobry serwis . Tutaj w swoim pierwszym meczu zmierzył się z Kolumbijczykiem Santiago Giraldo , wygrał 2:0 (6-4 , 7-6[8]). Z drugiej strony Stan Wawrinka , jego ostatnia forma to jakiś dramat . Po turnieju US Open jego gra kompletnie się nie klei . Ostatnie jego 3 turnieje to porażki w 1 rundzie . W Tokio ośmieszył się przegrywając z Ito , w Szanghaju przegrał z Siomnem i porażka przed własną publicznością w Bazylei z Kukushkinem . W swoim pierwszym meczu na kortach w Paryżu ograł Dominica Thiema 2:0 (6-4,7-6[6]) , ale jego gra wyglądała słabo (winnery przeplatał niewymuszonymi błędami) brakuje mu regularności. W tym roku grali ze sobą 2 razy , w Indian Wells Anderson wygrał 2:1 , natomiast w Toronto również lepszy był Kevin tym razem w dwóch setach . Dla mniej odważnych Anderson wygra seta - 1,54 w Uni.

Raonic M. - Bautista R.
typ: Powyżej 24.5
kurs: 1.81

Analiza:
Jak na moje oko kolejny typowy mecz na over u Raonica , w przypadku pojedynku z Sockiem siadło bez większych problemów . Raonic to typowy tenisowy rzemieślnik , bardzo dobry serwis i mocny forheand . Pewnie trzyma swoje podanie i liczy że rywal przy swoim podaniu odda parę punktów za darmo . Na nieszczęście Kanadyjczyka Bautista nie należy do zawodników , którzy oddają punkty za darmo . Przekonał się o tym dzisiaj Richard Gasquet ( Bautista wygrał 2-0 6-4 ,6-2) przy czym musiał bronić tylko 1BP . Hiszpan posiada bardzo dobry , techniczny serwis ,świetnie wybiera kierunki . Jest bardzo regularny podczas wymian , popełnia mała ilość UE . Stawiam na wynik w stylu 7-6 , 7-6 w jedną bądź drugą stronę . Polecam także typ na tie-break w meczu , ale nie widzę jeszcze nigdzie kursów na to zdarzenie

Tsonga - Nishikori
typ:Nishikori
kurs: 1.73

Analiza:
Kompletnie nie rozumiem kursów wystawionych na Samuraja . Oglądałem urywki spotkań obu tenisistów w 2 rundzie . Francuz w 3 setach wygrał z Melzerem , natomiast Japończyk również w 3 setach z Robredo . Zacznijmy może od Tsongi , jego gra pozostawiała wiele do życzenia . Mnóstwo niewytłumaczalnych UE i co głównie musi martwić kibców Francuza to jego serwis , który zawsze był jego największą bronią (strasznie męczył swoje podanie , został przełamany 3 razy) . Jego rywal Nishikori dobrze zapreznetował się w meczu z ostatnio dobrze dysponowanym Robredo . Po pierwszym przegranym secie w taj breaku w 2 kolejnych setach nie pozostawił złudzeń , ani razu nie został przełamany i bronił tylko 2 BP. Nishikori nie ma jeszcze zapewnionego udziału w turnieju finałowym i jutro powinien ograć Tsongę , który jest wyraźnie pod formą.

luiz4

Post autor: luiz4 » 30-10-2014, 20:36

Na jutro z Paryża polecam

Anderson K.- Wawrinka S.
typ: Anderson :plus:
kurs: 2.62

Analiza:
Kursy na Kevina Andersona to jakieś nieporozumienie . Kevin od turnieju w Walencji (przegrał w cwierćfinale z Murrayem ) jest w dobrej formie , wrócił jego stary dobry serwis . Tutaj w swoim pierwszym meczu zmierzył się z Kolumbijczykiem Santiago Giraldo , wygrał 2:0 (6-4 , 7-6[8]). Z drugiej strony Stan Wawrinka , jego ostatnia forma to jakiś dramat . Po turnieju US Open jego gra kompletnie się nie klei . Ostatnie jego 3 turnieje to porażki w 1 rundzie . W Tokio ośmieszył się przegrywając z Ito , w Szanghaju przegrał z Siomnem i porażka przed własną publicznością w Bazylei z Kukushkinem . W swoim pierwszym meczu na kortach w Paryżu ograł Dominica Thiema 2:0 (6-4,7-6[6]) , ale jego gra wyglądała słabo (winnery przeplatał niewymuszonymi błędami) brakuje mu regularności. W tym roku grali ze sobą 2 razy , w Indian Wells Anderson wygrał 2:1 , natomiast w Toronto również lepszy był Kevin tym razem w dwóch setach . Dla mniej odważnych Anderson wygra seta - 1,54 w Uni.

Raonic M. - Bautista R.
typ: Powyżej 24.5 :plus:
kurs: 1.81

Analiza:
Jak na moje oko kolejny typowy mecz na over u Raonica , w przypadku pojedynku z Sockiem siadło bez większych problemów . Raonic to typowy tenisowy rzemieślnik , bardzo dobry serwis i mocny forheand . Pewnie trzyma swoje podanie i liczy że rywal przy swoim podaniu odda parę punktów za darmo . Na nieszczęście Kanadyjczyka Bautista nie należy do zawodników , którzy oddają punkty za darmo . Przekonał się o tym dzisiaj Richard Gasquet ( Bautista wygrał 2-0 6-4 ,6-2) przy czym musiał bronić tylko 1BP . Hiszpan posiada bardzo dobry , techniczny serwis ,świetnie wybiera kierunki . Jest bardzo regularny podczas wymian , popełnia mała ilość UE . Stawiam na wynik w stylu 7-6 , 7-6 w jedną bądź drugą stronę . Polecam także typ na tie-break w meczu , ale nie widzę jeszcze nigdzie kursów na to zdarzenie

Tsonga - Nishikori
typ:Nishikori :plus:
kurs: 1.73

Analiza:
Kompletnie nie rozumiem kursów wystawionych na Samuraja . Oglądałem urywki spotkań obu tenisistów w 2 rundzie . Francuz w 3 setach wygrał z Melzerem , natomiast Japończyk również w 3 setach z Robredo . Zacznijmy może od Tsongi , jego gra pozostawiała wiele do życzenia . Mnóstwo niewytłumaczalnych UE i co głównie musi martwić kibców Francuza to jego serwis , który zawsze był jego największą bronią (strasznie męczył swoje podanie , został przełamany 3 razy) . Jego rywal Nishikori dobrze zapreznetował się w meczu z ostatnio dobrze dysponowanym Robredo . Po pierwszym przegranym secie w taj breaku w 2 kolejnych setach nie pozostawił złudzeń , ani razu nie został przełamany i bronił tylko 2 BP. Nishikori nie ma jeszcze zapewnionego udziału w turnieju finałowym i jutro powinien ograć Tsongę , który jest wyraźnie pod formą.
:plus: :plus: :plus: . Nishikori chciał chyba żebym dostał zawału (zamykał AKO na 400zł) po pierwszym genialnym secie (6-1) przegrał następnego 6-4 . W decydującym secie ,w 10 gemie Tsonga strasznie pomógł i ostatecznie Samuraj wygrał 2-1 (6-1 , 4-6 , 6-4)

luiz4

Post autor: luiz4 » 02-11-2014, 17:45

Dzisiaj finałowym meczem pomiędzy Raonicem , a Djokovicem zakończyliśmy turniej ATP 1000 w Paryżu. "Nole" nie pozostawił złudzeń Kanadyjczykowi , wygrał 2:0 (6-2 , 6-3) . Przepraszam za brak aktywności podczas końcówki turnieju , ale niestety miałem za dużo pracy

Podsumowanie typów
Oddanych: 15
Wygranych: 13
Przegranych: 2
Skuteczność: 86%
Średni podany kurs: 1,88

luiz4

Post autor: luiz4 » 04-11-2014, 14:36

Rozlosowano już grupy ATP Tour Finals London 2014

Oto one:

Grupa A:
Novak Djoković (Serbia, 1)
Stan Wawrinka (Szwajcaria, 3)
Tomas Berdych (Czechy, 6)
Marin Cilić (Chorwacja, 8)

Grupa B:
Roger Federer (Szwajcaria, 2)
Kei Nishikori (Japonia, 4)
Andy Murray (Wielka Brytania, 5)
Milos Raonić (Kanada, 7)

Przewidywania :
Grupa A - 1.Djokovic , 2. Berdych
Gruba B - 1. Federer , 2. Murray

Finał Djokovic - Federer i po cichu liczę na Ferdka :)

luiz4

Post autor: luiz4 » 04-11-2014, 15:03

Z uwagi przerwy turniejów rangi ATP (grają w tym tygodniu tylko challangery ) postanowiłem przeanalizować jedno z dzisiejszych spotkań Ligi Mistrzów

Juventus - Olympiakos
Typ: Juventus -1

Analiza:
Jest to już 4 kolejka Ligi Mistrzów 2013/14 i aż ciężko uwierzyć , że dla takiej marki jak Juve jest to ostatni dzownek , aby wyjść z grupy . W przypadku porażki ich szanse na awans będą znikome . Dlaczego warto pograć w stronę Juve ? Dwa tygodnie temu kiedy grali ze sobą w Pireusie to gospodarze wygrali 1:0 , ale wynik kompletnie nie odzwierciedlał przebiegu meczu . "Stara Dama " zdecydowanie przeważała podczas meczu , niestety nie potrafiła tego udokumentować nie wykorzystując ani jednej stuprocentowej sytuacji . Juve będzie głodne rewanżu , a pokazali że mają sposób na obronę Greków . Patrząc jeszcze jak Olympiakos gra na wyjazdach jestem spokojny o zwycięstwo Włochów w dzisiejszym meczu , w 4 meczach wyjazdowych ligi greckiej tylko 5 zdobytych punktów . Dla mniej odważnych czysty win Juve @1.30

luiz4

Post autor: luiz4 » 05-11-2014, 17:14

Z uwagi przerwy turniejów rangi ATP (grają w tym tygodniu tylko challangery ) postanowiłem przeanalizować jedno z dzisiejszych spotkań Ligi Mistrzów

Juventus - Olympiakos
Typ: Juventus -1 :minus:

Analiza:
Jest to już 4 kolejka Ligi Mistrzów 2013/14 i aż ciężko uwierzyć , że dla takiej marki jak Juve jest to ostatni dzownek , aby wyjść z grupy . W przypadku porażki ich szanse na awans będą znikome . Dlaczego warto pograć w stronę Juve ? Dwa tygodnie temu kiedy grali ze sobą w Pireusie to gospodarze wygrali 1:0 , ale wynik kompletnie nie odzwierciedlał przebiegu meczu . "Stara Dama " zdecydowanie przeważała podczas meczu , niestety nie potrafiła tego udokumentować nie wykorzystując ani jednej stuprocentowej sytuacji . Juve będzie głodne rewanżu , a pokazali że mają sposób na obronę Greków . Patrząc jeszcze jak Olympiakos gra na wyjazdach jestem spokojny o zwycięstwo Włochów w dzisiejszym meczu , w 4 meczach wyjazdowych ligi greckiej tylko 5 zdobytych punktów . Dla mniej odważnych czysty win Juve @1.30
Wynik 3-2 :minus: . Vidal nie wykorzystał karnego w 90 min

luiz4

Post autor: luiz4 » 09-11-2014, 14:10

Już dzisiaj ruszamy z finałowym turniejem w Londynie. Będę się starał pomóc Wam w typowaniu wszystkich spotkań w Londynie , mam nadzieję że czas mi na to pozwoli

Dzisiaj będziemy świadkami dwóch pojedynków . O 15 Nishikori zagra z Murrayem , natomiast o godzinie 21 Federer zmierzy się z Raonicem.

#1 Nishikori - Murray
typ: Murray
kurs: 1.45

#2 Nishikori - Murray
typ: Murray -2,5 gema
kurs: 1.67

Analiza:
Murray przez ostatnie 2 miesiące w genialny sposób wywalczył sobie udział w ATP Tour Finals i zarazem udowodnił wszystkim , że w 100% na to zasługuje . Po drodze wygrał 3 turnieje - Shenzhen , Wiedeń , Walencja . Oglądałem większość meczy Szkota podczas tych turniejów i trzeba przyznać , że pomału wraca do swojej optymalnej formy. Z kolei forma "Samuraja" pozostawia wiele do życzenia . Podczas turnieju w Paryżu ,konsekwentnie kiedy to grał z Robredo , Tsongą i Ferrerem grałem w stronę Japończyka , Momentami na jego grę ciężko było patrzeć . Winnery przeplatał żenującymi , niewymuszonymi błędami . Murray jest zawodnikiem zdecydowanie bardziej doświadczonym i utytułowanym niż jego dzisiejszy rywal. Andy ma na swoim koncie już 2 wielkie szlemy - Wimbledon 2013 , US Open 2012 . Natomiast największym osiągnięciem Nishikoriego jest tegoroczny finał Us Open . Kolejnym faktem przemawiającym za 6 rakietą świata są bezpośrednie pojedynki , grali ze sobą 3 razy i za każdym razem Andy wygrywał bez straty seta . Wydaję mi się , że Murray to idealny typ zawodnika na "Samuraja" czyli długie konsekwentne przebijanie i czekanie na błąd rywala .

luiz4

Post autor: luiz4 » 09-11-2014, 16:58

Już dzisiaj ruszamy z finałowym turniejem w Londynie. Będę się starał pomóc Wam w typowaniu wszystkich spotkań w Londynie , mam nadzieję że czas mi na to pozwoli

Dzisiaj będziemy świadkami dwóch pojedynków . O 15 Nishikori zagra z Murrayem , natomiast o godzinie 21 Federer zmierzy się z Raonicem.

#1 Nishikori - Murray
typ: Murray :minus:
kurs: 1.45

#2 Nishikori - Murray
typ: Murray -2,5 gema :minus:
kurs: 1.67

Analiza:
Murray przez ostatnie 2 miesiące w genialny sposób wywalczył sobie udział w ATP Tour Finals i zarazem udowodnił wszystkim , że w 100% na to zasługuje . Po drodze wygrał 3 turnieje - Shenzhen , Wiedeń , Walencja . Oglądałem większość meczy Szkota podczas tych turniejów i trzeba przyznać , że pomału wraca do swojej optymalnej formy. Z kolei forma "Samuraja" pozostawia wiele do życzenia . Podczas turnieju w Paryżu ,konsekwentnie kiedy to grał z Robredo , Tsongą i Ferrerem grałem w stronę Japończyka , Momentami na jego grę ciężko było patrzeć . Winnery przeplatał żenującymi , niewymuszonymi błędami . Murray jest zawodnikiem zdecydowanie bardziej doświadczonym i utytułowanym niż jego dzisiejszy rywal. Andy ma na swoim koncie już 2 wielkie szlemy - Wimbledon 2013 , US Open 2012 . Natomiast największym osiągnięciem Nishikoriego jest tegoroczny finał Us Open . Kolejnym faktem przemawiającym za 6 rakietą świata są bezpośrednie pojedynki , grali ze sobą 3 razy i za każdym razem Andy wygrywał bez straty seta . Wydaję mi się , że Murray to idealny typ zawodnika na "Samuraja" czyli długie konsekwentne przebijanie i czekanie na błąd rywala .
Nishikori 2:0 (6-4 , 6-4) :minus: . Niestety początek turnieju nie po myśli

luiz4

Post autor: luiz4 » 10-11-2014, 20:28

Djokovic - Cilic (+4,5 gema)
typ: Cilic :minus:
kurs: 1.95

Niestety nie mam zbytnio czasu na dłuższą analizę . Po takim kursie bez dłuższego zastanawiania się wchodzę w ten typ . Patrząc na ostatnie spotkania między tymi tenisistami to nie było to łatwe mecze Djokovica . Na Roland Garrosie "Nole" wygrał 3:1 , natomiast na Wimbledonie potrzebował 5 setów . Chorwat w końcówce sezonu pokazał , że ma potencjał na bardzo dobrego tenisistę i dzisiaj powinien spokojnie powalczyć z nr 1 ATP .

luiz4

Post autor: luiz4 » 11-11-2014, 14:00

O godzinie 15 będziemy świadkami pasjonującego meczu (przynajmniej mam taka nadzieję ) pomiędzy Federer a Nishikorim

Oto co warto pograć

Federer R. - Nishikori K.

Nishikori +1,5 seta @1.7 :sb:

powyżej 22.5 gemów @1.8 :unibet-brak-polskiej-licencji!:

powyżej 2.5 seta @2.4 :unibet-brak-polskiej-licencji!:

luiz4

Post autor: luiz4 » 11-11-2014, 16:24

O godzinie 15 będziemy świadkami pasjonującego meczu (przynajmniej mam taka nadzieję ) pomiędzy Federer a Nishikorim

Oto co warto pograć

Federer R. - Nishikori K.

Nishikori +1,5 seta @1.7 :sb: :minus:

powyżej 22.5 gemów @1.8 :unibet-brak-polskiej-licencji!: :minus:

powyżej 2.5 seta @2.4 :unibet-brak-polskiej-licencji!: :minus:
Wszystko nie pomyśli w tym ATP Finals , chyba czas zrobić przerwę do nowego sezonu :)

ODPOWIEDZ