Olympique Lyon - Besiktas JK

Forum.buk o Liga Europy! W tym dziale znajdziesz najlepsze analizy naszych ekspertów na mecze Ligi Europy. Tutaj możesz też oddać swoje typy na Ligę Europy oraz poczytać bukmacherskie i analizy meczów z Ligi Europy innych użytkowników. Podyskutuj z nami o Lidze Europy.
Regulamin forum
Liga Europy

Liga Europejska UEFA to tak zwany puchar pocieszenia dla zespołów klubowych, które nie zakwalifikowały się do Ligi Mistrzów. Dopuszczonych do niej jest dużo więcej klubów z wielu słabszych krajów. Nie znaczy to jednak, że rywalizacja ta nie jest prestiżowa!

Tylko u nas znajdziesz typy bukmacherskie na ligę europy oraz profesjonalne analizy spotkań Ligi Europy w piłce nożnej.

Zapraszamy teraz do zapoznania się z poszczególnymi tematami w tym dziale. Przeczytaj terminarze Ligi Europy, opisy odbytych spotkań Ligi Europy oraz analizy nadchodzących meczów w Lidze Europy.
ODPOWIEDZ
Awatar użytkownika
zdziwiony1
-#VIP
-#VIP

Olympique Lyon - Besiktas JK

Post autor: zdziwiony1 » 10-04-2017, 11:06

Liga Europy, Mecz 1, sezon 2016/2017, 13.04.2017, czwartek, Stadion Park OL, 21:05
Stade de Lyon - Décines 23/02/2017, Round of 32 , 2nd leg
Adres: 10 Avenue Simone Veil, 69150 Décines-Charpieu, Francja
Kluby: Olympique de Lyonet du Rhône, Pojemność: 60000
Analiza meczu Olympique Lyon - Besiktas JK
oraz najlepsze typy

ObrazekObrazekObrazek
Obrazek
1.62 4.65 6.20
Obrazek
Cześć , słyszałem, że dobrze typujesz :!: :yes:
Sprawdź się u nas, wyraź swoje zdanie i skonfrontuj je z wypowiedziami innych :!:
Pamiętaj, dla aktywnych użytkowników czekają cotygodniowe nagrody :!:
...

baku193

Re: Olympique Lyon - Besiktas JK

Post autor: baku193 » 12-04-2017, 04:59

Dyscyplina Piłka nożna LE
Godz: 21:05
Spotkanie Lyon-Besiktas
Typ: Przedział bramek 3-4
Kurs 2.25
Buk Sportingbull
Analiza: Już jutro odbędą się pierwsze spotkania ćwierćfinałowe piłkarskiej Ligi Europejskiej. Lyon na własnym obiekcie podejmował będzie drużynę Besiktasu. To Spotkanie zapowiada niezwykle ciekawie ponieważ Lyon nie licząc ostatniej wpadki z Lorient ( wynik 1:4,ale moim zdaniem spotkanie odpuszczone ) to u siebie jest zespołem niezwykle silnym , który jest w stanie wygrać praktycznie z kazdym, do tego gospodarze grają ładnie ovensywnie oraz widowiskowo, strzelają mnóstwo bramek, oczywiście też trochę tracą,ale w tym meczu nie powinno goli zabraknąć. Besiktas natomiast na wyjazdach nie potrafi ustabilizować swojej formy, na pewno nie wolno im odbierać tego iż potrafi stwarzać sobie sporo sytuacji pod bramką rywala,ale traci tam bramki, przegrane w poprzednich 10 kolejkach z takimi ekipami jak : Karabukspor czy Kasimpasa na pewno morale w zespole nie podnoszą , na to spotkanie mam kilka różnych typów, mysle że podstawowy i zarazem najbardziej prawdopodobny to wygrana zespołu gospodarzy, drugi to typ iż obie zespoły strzelą tutaj co najmniej po jednym golu i 3 to dokładny wynik 3:1 dla zespołu z Francji, myślę że kwestię awansu zostaną rozstrzygnięte w następnym spotkaniu w Turcji.

Awatar użytkownika
adamo584
-#VIP
-#VIP

Post autor: adamo584 » 13-04-2017, 10:42

Lyon - Besiktas
Powyżej 2,5 1,53
:betclic:
Dziś czekają nas pierwsze mecze ćwierćfinałowe w Lidze Europy.W Lyonie miejscowa drużyna będzie podejmować turecki Besiktas.Faworytem są gospodarze ale w ostatnich meczach trochę zawodzą.Jak spojrzymy na wyniki to wygrali tylko raz w 5 ostatnich spotkaniach a w weekend doznali kompromitującej porażki z Lorient 1-4.Besiktas z kolei bardzo dobrze gra we własnej lidze i rzadko przegrywa.W 2017 roku uległ tylko dwa razy-raz w lidze i raz w pucharze.Dziś może zrobić niespodziankę dlatego stawiam na bramki.Lyon u siebie jest bardzo skuteczną drużyną i strzela mnóstwo goli.W tym roku w każdym spotkaniu na Parc Olympique Lyonnais padało co najmniej 3 gole a tych meczów rozegrali już 10.Besiktas też rzadko kończy mecz z zerowym kontem bo tylko dwa razy się to zdarzyło w tym roku więc bramki po prostu muszą tu wpaść.

Awatar użytkownika
adamo584
-#VIP
-#VIP

Post autor: adamo584 » 14-04-2017, 12:59

adamo584 pisze:
13-04-2017, 10:42
Lyon - Besiktas
Powyżej 2,5 1,53
:betclic:
2-1 :plus:

baku193

Post autor: baku193 » 19-04-2017, 04:38

Dyscyplina Piłka nożna LE
Godz: 21:05
Spotkanie Besiktas-Lyon
Typ: Przedział bramek 3-4
Kurs 2.30
Buk Sportingbull
Analiza: Rewanżowe spotkanie ćwierćfinału piłkarskiej Ligi Europy. Besiktas na własnym stadionie gościł będzie Lyon. Goście w pierwszym spotkaniu wygrali 2:1, ale męczyli się niemiłosiernie, pierwszą połowę przegrali i byli zespołem delikatnie słabszym od ekipy z Turcji, druga część gry to zdecydowana dominacja zespołu z Francji i strzelone dwie bramki pod koniec meczu, tym samym Lyon jest teraz bliżej półfinału Ligi Europejskiej, jednak korci mnie gra w stronę gospodarzy z kilku powodów , po 1 . W Turcji zawsze gra się bardzo ciężko, pokazują to europejskie puchary przez parę ostatnich lat, gospodarzom do awansu tak na prawdę potrzebna jest jedna bramka+czyste konto. 2 Sprawa to słabe spotkania wyjazdowe zespołu Lyonu, który w ostatnich 5 kolejkach tylko 1 raz zdołał wygrać do tego zanotował 2 porażki oraz 2 podziały punktów natomiast patrząc na szerszą perspektywę ekipie gości nie idzie już dobrze na wyjazdach od początku roku 2017 bowiem w tym czasie w 10 spotkaniach notowali tylko 2 razy wygrane, jest to strasznie słaby wynik jak na ekipę która chce w tym sezonie zawalczyć o wygraną w Lidze Europejskiej, dlatego też upatruję tutaj szans gospodarzy, pisałem o wyniku 1:0 ,ale według mnie to spotkanie będzie otwarte, Lyon bramkę strzelić powinien bowiem ma dobrych zawodników z przodu, jednak stracić również bramki straci , kwestia ile ich będzie, bowiem goście nie stracili tylko bramki na wyjeździe z zespołem słabego Metz w poprzedniej kolejce tak to taka sytuacja miała miejsce w listopadzie roku poprzedniego, tak więc liczę na wygraną gospodarzy oraz wynik 2:1 może 3:1 po 90 minutach tej rywalizacji.

Awatar użytkownika
Leszczu

Post autor: Leszczu » 19-04-2017, 16:57

EUROPA: Liga Europejska
Besiktas - Lyon
20.04.2017 21:05
Typ: 2DNB
Stawka: 1/10
Kurs: 1.86
Sekabet-brak-polskiej-licencji!

Rewanżowy mecz między tymi drużynami w ćwierćfinale LE. Pierwszy zakończył się wygraną 2:1 dla Francuzów. Turcy dali sobie odebrać wygraną w przeciągu 2 min tracąc 2 bramki. Teraz ich ławka wykluczonych powiększyła się dwukrotnie, włączając w tym ich najlepszego strzelca w tym sezonie - Tosun'a. Mimo, iż Lyon nie jest tym samym zespołem co kilka sezonów temu, to na co dzień mierzą się wg mnie z trudniejszymi rywalami niż Besiktas, a że są lepsi i bardziej zawzięci od gospodarzy pokazali już w pierwszym spotkaniu. Przyjezdni są moimi faworytami w tym spotkaniu, jak i awansu, co potwierdzają również kursy na ich dalszą kwalifikacje u bukmacherów.

:zle: 2:1

ODPOWIEDZ