betsson

Od 12 lat placimy aktywnym uzytkownikom! Co tydzien rozdajemy ok 200 pln osobom podajacym swoje typy i piszacym analizy. Dodatkowo kazdy nowy uzytkownik ktory przekroczy 125 postow dostaje minimum 40 PLN GWARANTOWANE. Sprawdz nasz ranking bukmacherow oraz przejrzyj dzial w ktorym prezentujemy najlepsze promocje bukmacherskie. Warto rowniez odwiedzic nasz najwazniejszy temat w ktorym znajdziesz liste odnosnikow do typy na dzis czy jutro. Tylko u nas: Typy bukmacherskie forum to najlepsza strona z typami! Sprawdzone kupony bukmacherskie, konkursy bukmacherskie, konkursy typerskie, analizy bukmacherskie i analizy sportowe! Sprawdz dobre typy naszych ekspertow!

Opinie i dyskusje o Fortuna

Recenzja Fortuna. Opinie o Fortuna. Promocje i bonusy w Fortuna. Informacje i dyskusje o ofercie bukmachera Fortuna.
Regulamin forum
Fortuna

Fortuna to jeden z najstarszych legalnych bukmacherów działających na polskim rynku. Swoje pierwsze lokale naziemne utworzyli już w 1997 roku pod nazwą Profesjonał, którą wielu z Was zapewne kojarzy z dzieciństwa. Dzisiaj bukmacher Fortuna to międzynarodowa firma działająca w Polsce, Czechach oraz na Słowacji i Węgrzech. Obecnie Fortuna dysponuje siecią ponad 500 punktów przyjmowania zakładów wzajemnych, zlokalizowanych na terenie całej Polski. Pracuje w nich ponad tysiąc pracowników. To imponujące liczby.

Bukmacher Fortuna docenia polski sport i inwestuje w niego każdego roku ogromne pieniądze. Na chwilę obecną sponsorują oni takie kluby piłkarskie jak: Legia Warszawa, GKS Katowice, Podbeskidzie Bielsko-Biała czy Zagłębie Sosnowiec. W przeszłości sponsorowali też Cracovię, AZS Częstochowę czy Odrę Wodzisław. Fortuna to także główny sponsor 1 ligi polskiej! Poza piłką nożną legalny bukmacher Fortuna sponsoruje i wspiera takie sporty jak: siatkówka, siatkówka plażowa, koszykówka oraz biegi!

Fortuna to bardzo szeroka oferta, sprawne i bogate zakłady live, profesjonalna (jedna z najlepszych na rynku) aplikacja mobilna, bezpieczne konto i wysokie kursy. No i najważniejsze - Fortuna to w pełni legalny bukmacher, który otrzymał licencję na organizowanie zakładów wzajemnych od Ministerstwa Finansów 24 stycznia 2012 roku.

W tym dziale na forum znajdziesz profesjonalną recenzję bukmachera Fortuna, poczytasz opinie innych użytkowników o Fortuna, poznasz wady i zalety firmy Fortuna oraz, najważniejsze, przeczytasz szczegółowe opisy promocji i bonusów w Fortuna.

Bonus Fortuna

Fortuna dostosowuje się do warunków rynkowych i oferuje bardzo wysokie bonusy powitalne, a dzięki naszemu forum bonusy te mogą być jeszcze wyższe. Jakie bonusy oferuje Fortuna? Szczegółowe opisy bonusów znajdziecie w poniższych tematach, ale w skrócie możecie otrzymać: 20 PLN bez depozytu (żadnych dodatkowych warunków); zakład bez ryzyka do 110 PLN (dla bardziej doświadczonych graczy) oraz bonus 100% (nawet do kwoty 400 PLN).

Bukmacher Fortuna to również konkursy przygotowane tylko dla naszych użytkowników. Co miesiąc na forum rozdajemy aż 1000 PLN tylko dla Was! A to wszystko dzięki bukmacherowi Fortuna. Bez dodatkowych wymagań - wystarczy być naszym użytkownikiem.

Przejdź teraz do odpowiednich tematów i poczytaj opinie o Fortuna, recenzję Fortuna lub informacje o bonusach w Fortuna.
ODPOWIEDZ
Awatar użytkownika
Slodziak
-#Site Admin
-#Site Admin
Posty: 11879
Rejestracja: 02-12-2009, 19:38

Opinie i dyskusje o Fortuna

Post autor: Slodziak » 03-09-2017, 22:40

Fortuna

Fortuna to w pełni legalny dostawca usług bukmacherskich działający na polskim rynku. Co to oznacza? Oznacza to, że każdy z Was może legalnie założyć konto u bukmachera Fortuna, legalnie postawić tam zakłady, legalnie wygrywać pieniądze i - co najważniejsze - legalnie te pieniądze wypłacać.
szczegółowa i ciekawa recenzja: KLIKNIJ TUTAJ!

zapraszamy wszystkich do rejestracji w Fortuna, korzystania z ich ciekawych bonusów oraz wyrażania swojej opinii o wszystkim co dotyczy tego bukmachera!


Nasz baner w Fortuna. Rejestracja z niego uprawnia do udziału w naszych konkursach i ligach bez dodatkowych warunków:
Obrazek
CI KTÓRZY NIE WIDZĄ BANERA MOGĄ REJESTROWAĆ SIĘ Z TEGO LINKU TEKSTOWEGO
Bo życie to gra

"Slodziak - wspomnień czar" - czyli odwiedź mój blog!

Awatar użytkownika
nero10
-#mod
-#mod
Posty: 11549
Rejestracja: 24-01-2012, 11:12

Re: Opinie i dyskusje o Fortuna

Post autor: nero10 » 31-10-2017, 07:35

Grywa ktoś z Was przez neta na :fortuna: ? Zastanawiam się właśnie nad założeniem tam konta (opcjonalnie kilku ;) ). Tylko nie wiem jak tam sprawa wygląda z kursami i ofertą. Może ktoś się podzielić opinią?

Awatar użytkownika
Yankes
#LEGENDA
Posty: 9930
Rejestracja: 25-07-2008, 18:37

Re: Opinie i dyskusje o Fortuna

Post autor: Yankes » 31-10-2017, 08:28

nero10 pisze:
31-10-2017, 07:35
Grywa ktoś z Was przez neta na :fortuna: ?
Gram od jakiegoś czasu u tego bukmachera. Oferta przyzwoita (choć Forbet ma więcej do zaoferowania niższych lig), kursy z legalnych często najwyższe (bywa jednak czasami że Forbet i LVbet mają wyżej i to sporo), wypłącalność na konto bardzo szybka (po weryfikacji). In minus, to że czasami nie można pograć dzień przed zdarzeniem (jak choćby wczoraj na 2 ligę hokaja w Szwajcarii) bo kursy ukazują się w dniu zdarzenia. Kilka ciekawych bonusów (które można dostać "na dzień dobry", lub wykupić za Punkty FKP) oraz przejrzystość strony to także dodatkowe atuty tego bukmachera.
Sumując..........polecam :D
Nie ma pewniaków, są tylko wielcy faworyci

andrzejszwedzki
Posty: 1019
Rejestracja: 05-10-2017, 11:45

Re: Opinie i dyskusje o Fortuna

Post autor: andrzejszwedzki » 31-10-2017, 10:55

podzielam ta opinie,tez tam grywam mnie zadawala przedewszystkim przejrzystosc

Awatar użytkownika
nero10
-#mod
-#mod
Posty: 11549
Rejestracja: 24-01-2012, 11:12

Re: Opinie i dyskusje o Fortuna

Post autor: nero10 » 31-10-2017, 12:49

Dzięki za odpowiedź. Przekonałeś mnie. Na dniach zakładam konto i ruszam z podbojem :fortuna: :) .

Awatar użytkownika
Jacekmikolow
Posty: 1171
Rejestracja: 29-10-2008, 16:02

Re: Opinie i dyskusje o Fortuna

Post autor: Jacekmikolow » 18-12-2017, 12:08

Bardzo dobry bukmacher.Maja tylko jeden minus że czasami sie mylą w rozliczeniach :minus:
[scroll]Co kupon to błąd[/scroll]

rosswo109
Posty: 3
Rejestracja: 15-05-2018, 09:50

Re: Opinie i dyskusje o Fortuna

Post autor: rosswo109 » 20-05-2018, 21:04

Ja pierwszy raz słyszę o takiej firmie ale skorzystam na pewno

ODPOWIEDZ

Kto jest online

Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 0 gości

Kopiowanie calosci lub fragmentow bez pisemnej zgody zabronione. Strona jest kierowana do uzytkownikow polskojezycznych zamieszkalych w krajach, w ktorych korzystanie z Serwisu jest zgodne z prawem. Wiadomosci prezentowane w serwisie sa dozwolone wylacznie dla osob podlegajacych jurysdykcjom prawnym, w ktorych uczestnictwo w grach hazardowych online jest legalne. Korzystajac z serwisu, uzytkownik deklaruje wobec administratora, ze uczestnictwo w grach hazardowych online jest w jego jurysdykcji dozwolona i ponosi pelna odpowiedzialnosc za prawdziwosc zlozonego przez siebie oswiadczenia.

Na terytorium polski zaklady wzajemne moga oferowac jedynie te podmioty, ktore posiadaja zezwolenie na urzadzanie zakladow wzajemnych. Zawieranie zakladow u bukmacherow, ktorzy nie posiadaja licencji Ministerstwa Finansow na zawieranie zakladow wzajemnych jest zabronione i grozi konsekwencjami prawnymi. Serwis jest przeznaczony tylko dla osob, ktore ukonczyly 18 lat. Korzystajac z serwisu, uzytkownik potwierdza, ze ma ukonczone 18 lat.