Paços Ferreira v SC Braga

Forum bukmaherskie o lidze portugalskiej. Eksperci typują Primeira Liga dla naszych użytkowników forum buchmacherskie za darmo. Wejdź i przeczytaj opinie, typy bukmacherskie i trafne analizy na ligę portugalską.
Regulamin forum
Primeira Liga

FC Porto, Storting Lizbona, Benfica, gdy słyszymy te nazwy od razu wiemy, że chodzi o ligę portugalską! Primeira Liga jest najwyższą klasą rozgrywkową w kraju i jej rozgrywki wyłaniają mistrza Portugalii.

Tylko u nas znajdziesz typy bukmacherskie na spotkania ligi portugalskiej oraz profesjonalne analizy spotkań Primeira Liga.

Zapraszamy teraz do zapoznania się z poszczególnymi tematami w tym dziale. Przeczytaj terminarze Primeira Liga, opisy odbytych spotkań ligi portugalskiej oraz analizy nadchodzących meczów w Primeira Liga.
ODPOWIEDZ
Awatar użytkownika
koles

Paços Ferreira v SC Braga

Post autor: koles » 14-12-2007, 17:59

Obrazek Paços Ferreira v SC BragaObrazek
typ:under.2.5 kurs:1.65

Dzisiejsze spotkanie odbędzie się w ramach trzynastej kolejki bwin-brak-polskiej-licencji! Liga, a mianowicie o godz.20:30 drużyna Paços Ferreira zagra na własnym stadionie z ekipą Sportingu Braga.Za pewne bukmacherom w tym spotkaniu bardzo trudno wskazac faworyta, dlatego że gospodarze jak i goście w tym sezonie wysokiej formy nie prezentują i myślę że będzie nam bardzo trudno wskazac zwycięsce, dlatego więc jak chciałbym wam zaproponowac typ under.2.5 po kursie 1.65 który jest bardzo możliwy że siądzie, a to dlatego że praktycznie w każdym meczu po między takimi słabymi ekipami w lidze portugalskiej pada mało bramek, a także od roku 2000 gospodarze na własnym stadionie gościli graczy Bragi 6 razy, z czego 4 razy padł under.2.5 i 2 razy był over.2.5.Jak na razie drużyna Paços Ferreira w tabeli jest na 13 pozycji z dorobkiem 9 pkt. rozegrali 12 spotkań, z czego tylko dwa razy wygrała, 3 razy zremisowała i aż 7 razy przegrał, natomiast bilans bramkowy jest bardzo skromny i wynosi 9:17, więc jak widac drużyna gospodarzy w tym sezonie nie jest bramkostrzelna, a także na własnym stadionie ta ekipa za dużo bramek nie strzela, a mianowicie na 6 meczy strzeli 6 bramek i 7 stracili.Z kolei goście jak na razie w tabeli zajmują 6 lokatę z dorobkiem 18pkt. rozegrali także 12 meczy, z czego 5 razy wygrali, 3 zremisowali i 4 przegrali, natomiast bilans bramkowy wynosi 13:12.Z kolei na wyjeździe ta ekipa gra bardzo słabo, na rozegranych 6 spotkań tylko raz cieszyli się z wygranej, a także do tego dochodzi bardzo słaby bilans bramkowy który wynosi 4:8.Więc jak wspominałem wcześniej według mnie ten mecz jest praktycznie skazany na mało widowiskowe spotkanie no i mało bramkostrzelne, no i z tego właśnie jest mój typ under.2.5 po kursie 1.65 który powinien wejsc, a powiem jeszcze na koniec że bardzo dużo razy już stawiałem w lidze portugalskiej under.2.5 i bardzo często mi wchodził, więc i myślę że i dziś będzie podobnie.

27/01-07 bwin-brak-polskiej-licencji! Liga Pacos Ferreira vs. Sporting Braga 3:2
11/12-05 bwin-brak-polskiej-licencji! Liga Pacos Ferreira vs. Sporting Braga 1:0
24/10-03 bwin-brak-polskiej-licencji! Liga Pacos Ferreira vs. Sporting Braga 0:1
26/01-03 bwin-brak-polskiej-licencji! Liga Pacos Ferreira vs. Sporting Braga 0:1
29/09-01 bwin-brak-polskiej-licencji! Liga Pacos Ferreira vs. Sporting Braga 0:0
05/11-00 bwin-brak-polskiej-licencji! Liga Pacos Ferreira vs. Sporting Braga 4:2
Mam ponad 2000 postów i nadal aktywny.

Awatar użytkownika
koles

Post autor: koles » 15-12-2007, 11:53

koles pisze:Paços Ferreira v SC Braga
typ:under.2.5 kurs:1.65 :plus:
Mam ponad 2000 postów i nadal aktywny.

ODPOWIEDZ