bez ryzyka +600 PLN
bez depozytu +1000 PLN
bez depozytu +2000 PLN
cashback
bez depozytu +1040 PLN
Piłka nożna Plażowa
Pozostałe sporty
Interesujesz się sportem, dla którego nie mamy działu? Nic się nie stało. Poniżej znajdziesz wszystkie informacje dla pozostałych sportów, takich jak: eSporty, kolarstwo, sztuki walki, snooker i wiele innych.. A jeżeli brakuje jakiegoś sportu – nie wahaj się i załóż temat!
Tylko u nas znajdziesz typy bukmacherskie na eSporty, kolarstwo, sztuki walki, snooker i wiele innych na świecie oraz profesjonalne analizy spotkań na eSporty, kolarstwo, sztuki walki, snooker i wiele innych . Wszystko za darmo.
Zapraszamy teraz do zapoznania się z poszczególnymi tematami w tym dziale. Przeczytaj terminarz, opisy odbytych spotkań oraz analizy i darmowe typy na eSporty, kolarstwo, sztuki walki, snooker i wiele innych.
- Poldi201
Piłka nożna Plażowa
Portugalia (-5) - Panama
Typ: 1
Kurs: 2,30
Bukmacher:unibet-brak-polskiej-licencji!
Analiza:
W końcu rozpoczęły się Mistrzostwa Świata w piłce nożne plażowej, jakże dla nas interesujące, Polacy po kapitalnych eliminacjach są w światowej czołówce. Ja jednak dziś zaproponuję inne spotkanie a konkretnie obrońców tytułu Portugalczyków z Panamą.
Portugalia jak co Mistrzostwa są jednym z głównych faworytów do wygrania turnieju, zaraz po Brazylii. Do tych dwóch głównych faworytów dochodzą jeszcze Włosi i Szwajcarzy.
Panama mało ma wspólnego z piłką nożna plażową i myślę, że Portugalczycy zaczną z wysokiego C ten turniej i rozbiją ekipę z Panamy.
Portugalia swój ostatni mecz rozegrała w 2016 roku we Wrześniu i były to właśnie kwalifikacje do tych Mistrzostw. Ograli między innymi bardzo wysoko Włochów aż 8:3, polegli 1:3 ze Szwajcarią, prócz tego jeszcze rozegrali 6 meczów i wszystkie 6 wygrali ale już ze słabszymi drużynami.
Jeśli chodzi o Panamę to już po samym ostatnim wyniku można stwierdzić jaki poziom prezentują, rozegrali turniej towarzyski z Tahiti, Salwador i Ekwadorem. Tahiti rozbili ich 7:3, Salwador wygrał 3:2 i wygrali z Ekwadorem 3:1 gdzie byli lekkim faworytem a co znaczy Ekwador w plażówce pokazał wczorajszy mecz z Senegalem, Senegal rozbił Ekwador aż 9:0.
Portugalia jeśli tylko będzie zmobilizowana i nie odpuści Panamie to ograją ich bardzo wysoko, ja stawiam na zwycięstwo minimum 6 golami.
Powodzenia.
- Poldi201
Re: Piłka nożna Plażowa
Spotkanie: Szwajcaria - Senegal
Godzina: 23:00
Typ: Powyżej 9,5
Kurs: 1,75
Bukmacher: eFortuna
Analiza:
Powiem tak, nie wiem czy Senegal przeszedł jakąś metamorfozę i są piekielnie mocni czy Szwajcaria przeszła obok w tych 2óch meczach i wygrali je z najmniejszym nakładem sił. Ja jednak myślę, że ta 2 opcja jest trafna. Stawiam w tym meczu, że za wszelką cenę Szwajcaria nie ważne jak ale będzie chciała wygrać ten mecz i zając 1 miejsce w grupie by ominąć w półfinale Brazylię.
Oczywiście w tym meczu również widzę sporo bramek po obu stronach.
Wyniki na tych Mistrzostwach obu ekip:
Szwajcaria - 3:2 z Bahama i 9:5 z Ekwador
Senegal - 9:0 z Ekwador i 10:1 z Bahama
Powodzenia.
- Poldi201
Godzina: 21:30
Spotkanie: Tahiti - Polska
Typ: powyżej 8,5
Kurs: 1,76
Analiza:
Dla nas te Mistrzostwa kończą się na tym meczu, bo nie wierzę abyśmy ograli wicemistrzów świata aż 9 golami czy nawet 10 co jest nam potrzebne by awansować dalej, Tahiti również ma awans praktycznie w kieszeni bo nie wierzę aby Japonia ograła Brazylię. Polacy z meczu na mecz grają lepiej i dziś pokażą się z bardzo dobrej strony moim zdaniem, bardziej będą atakować aniżeli miało to miejsce w meczu z Brazylią i bramek dziś nie powinno zabraknąć z obu stron, grałbym również +3,5 bramki dla Polaków lecz over to typ główny.
W ostatnim meczu między obiema drużynami padł wynik 5:4 dla Tahiti, dziś liczę, że bramek będzie podobnie lecz 5:4 dla Nas icon_smile.gif.
Powodzenia.
- Poldi201
Spotkanie: Włochy - Senegal
Typ: powyżej 8,5
Kurs: 1,73
Analiza:
Taki kurs w Fortunie pobieram z uśmiechem, obie drużyny potrafią grać ofensywnie, z jednej strony Włosi piękne gole z przewrotem z drugiej strony Senegal piekielnie mocne strzały. Tutaj musi paść sporo bramek.
Wyniki jakie padały w grupie w meczach obu drużyn:
Włochy: 12:6 z Nigerią, 5:4 z Iranem, 8:1 z Meksykiem
Senegal: 9:0 z Ekwadorem, 10:1 z Bahama, 5:5 (6:6 po dogrywce 6:7 po karnych) ze Szwajcarią
Senegal to dla mnie miłe zaskoczenie na tym turnieju, grają piękny ofensywny futbol. Oczywiście to nie jest Brazylia i ich technika jest daleka od ideału ale za to nadrabiają ambicją i chęcią walki.
Włosi także moim zdaniem byli niedoceniani przed mistrzostwami, fazę grupową przeszli naprawdę łatwo. Myślę, że medal przywiozą z tej imprezy. Oczywiście w tym spotkanie to Włosi są faworytami.
Dlatego Senegal nie mając nic do stracenia zagra to co najlepiej umie.
Powodzenia
- Poldi201
Godzina: 22:30
Spotkanie: Włochy (+1,5) - Brazylia
Typ: 1
Kurs: 2.00
Analiza:
Turniej już wkracza w decydującą fazę, czas na półfinały. Pierwszy półfinał dość niespodziewany Tahiti podejmuje Iran a drugi już bardziej interesujący Brazylia podejmuje Włochów.
Włosi na tym turnieju prezentują się doskonale, zawodnicy cieszą się grą na piasku i widać to w każdej prowadzonej akcji i w każdym strzelonym golu. Przygotowali się do tego turnieju perfekcyjnie i moim zdaniem nie stoją na straconej pozycji w meczu z Brazylijczykami.
Dotychczas Włosi rozegrali 4 spotkania na tym turnieju i wszystkie 4 mecze wygrali: 12:6 z Nigerią, 5:4 z Iranem, 8:1 z Meksykiem i w ćwierćfinale rozbili ekipę Senegalu 5:1.
Brazylia wiadomo faworyt każdego turnieju na plaży, mają doskonałe warunki aby trenować cały rok to czego nam brakuje i to pokazało w tym turnieju. Brazylia po walce pokonała w ćwierćfinale mistrzów świata Portugalię 4:3. W grupie pokonali Tahiti 4:1, naszą reprezentację 7:4 i Japonię 9:3.
Oczywiście wyraźnym faworytem są Brazylijczycy lecz ja po obejrzeniu Włochów w 4 spotkaniach widzę spore szanse na sprawienie niespodzianki. Myślę, ze Brazylia wysoko Włochów nie pokonają tak jak byłem pewny, że Portugalia ogarnie się po fazie grupowej i powalczą z Brazylią tak myślę, że dziś będzie podobnie i wynik będzie na styku.
Powodzenia.
- Poldi201
Godzina: 22:30
Spotkanie: Brazylia - Tahiti
Typ: powyżej 9,5
Kurs: 1,84
Analiza:
Przed nami wielki finał na Bahama. Wielkim faworytem są Brazylijczycy, którzy chcą powrócić na tron po 8 latach! Niebywałe, że w takim sporcie, gdzie Brazylia wydaje się być najlepsza na świecie przez 8 lat nie wygrali Mistrzostw Świata. Dziś niebywała okazja, rywal trudny ale moim zdaniem nie będzie sensacji i mecz zakończy się zwycięstwem Brazylijczyków, kurs mizerny dlatego nie wchodzę w zwycięstwo a w bramki konkretniej powyżej 9,5 gola.
Brazylia rozkręca się z meczu na mecz i widać było przewagę jaką mieli nad Włochami, wygrali w półfinale aż 8:4 i pewnie wkroczyli do finału. W ćwierćfinale ograli Portugalię 4:2 a w grupie ograli Japonię 9:3, Polskę 7:4 i właśnie Tahiti 4:1. W tym meczu było mało goli ale z racji, że był to 1 mecz wydaje mi się, że spokojnie rozpoczęli te mistrzostwa.
Tahiti wprost wtoczył się do tego finału po rzutach karnych z Iranem w regulaminowym czasie gry był wynik 1:1. W ćwierćfinale ograli Paragwaj 6:4 a w grupie ograli Polskę 8:4, Japonię 4:3 i z Brazylią 1:4.
W 2013 roku te drużyny spotkały się w Mistrzostwach Świata w meczu o 3 miejsce, i był to kapitalny spektakl 6:6 po dogrywce 7:7 i rzuty karne wyłoniły zwycięzce, była to Brazylia. Dziś nie wydaje mi się aby miało dojść do dogrywki. Brazylia myślę, że wygra to gładko tak samo jak półfinał.
Powodzenia.
- zdziwiony1
Tahiti - Brazylia
07.05.2017, 22:30
typ: over 10.5
kurs: 2.35
stawka: 10/10

Tu nie ma co deliberować, jeśli Włosi polegli, to i Tahiti polegnie. To Tahiti ogólnie nie trawię. Iran, Włochy, Portugalia, nawet, owszem, ale Tahiti? i to praktycznie zawsze na Mistrzostwach i to ostatnio często wysoko??? Coś mi tu śmierdzi wałkami. Jakieś krętactwa, poza sportowe. Jeszcze niedawno w ogóle nie było słychać o Tahiti, teraz Mistrzostwa. Od 2010 roku Tahiti wciąż zaskakuje. To może być jeden z ładniejszych meczów beach soccera. Tahiti lubi otwartą piłkę, z Polską wygrali na luzie 8:4. nawet z obronnym Paragwajem było 6:4 dla Tahiti. Co do Brazylii, oni z piłką potrafią wszystko. Dwa gole w meczu z Włochami zdobyte nożycami. Mao, bramkarz, jak wspomniałem, również popisał się niezłym golem.
Żeby było jasne, jeden Polak będzie na tym meczu i to będzie jednym z głównych osobistości, bo to będzie sędzia, Łukasz Ostrowski poprowadzi to spotkanie jako sędzia główny !!!
...
- Poldi201
Godzina: 15:15
Spotkanie: Białoruś - Ukraina
Typ: Białoruś
Kurs: 2,00
Bukmacher: Fortuna
Analiza:
Na dziś postaram się przeanalizować mecz piłki nożnej plażowej. Białoruś podejmuje Ukrainę.
Wczoraj rozpoczął się turniej Ligi Europejskiej w Sardynii.
Białoruś przegrał z Włochami 4:5 ale był to bardzo ciężki mecz dla Włochów, gol na wagę zwycięstwa padł bodajże na 20 sekund przed końcem meczu, widać, że Białoruś coraz bardziej puka do tej ścisłej czołówki. W ostatnim czasie potrafili pokonać Włochów, Polaków czy grać jak równy z równym z Portugalia.
Ukraina natomiast rozpoczęła zmagania dużo gorzej bo przegrali z Rosją aż 0:6 nie mając nic do powiedzenia.
W poprzednim sezonie Białoruś pokonała 2:0 Ukrainę a wydaje mi się, że teraz... Białoruś jest mocniejsza natomiast Ukraina słabsza.
Kursy już mocno poleciały w dół bo na początku to Ukraina była faworytem...
- Poldi201
Godzina: 16:30
Spotkanie: Portugalia - Rosja
Typ: powyżej 7,5
Kurs: 1,80
Bukmacher: Milenium
Analiza:
Przed nami mecz o 3 miejsce w Finałowym turnieju EBSL Superfinal w Sardynii. Obie drużyny zajęły 2 miejsce w swoich grupach więc to już jest duży zawód bo dla obu drużyn nie być w finale to już porażka.
Portugalia uległa w meczu bezpośrednim w walce o 1 miejsce z Hiszpanią 3:4 natomiast Rosjanie ulegli Włochom 5:6 po dogrywce.
Obie drużyny mają w swoim składzie kapitalnych piłkarzy z wyśmienitą techniką, ich gra oparta jest głównie na atak, strzelają bardzo dużo bramek - Portugalia strzeliła aż 19 bramek w 3 meczach, Rosja strzeliła 13 bramek w 3 meczach .
Dziś widzę festiwal bramek, pięknych bramek z obu stron. Nie udało się awansować do finału to teraz pora pokazać to co kibice uwielbiają na plaży czyli piękne bramki z przewrotek. Czuję, że ten mecz będzie bardzo otwarty.
Polecam ten over meczowy gorąco!