Piłkarskie turnieje międzynarodowe by mlekorient
- mlekorient
- #Weteran

- Anderson89
- -#VIP

Jakie przewidywania na dalszą część tego turnieju? Kto się kreuje na faworyta do złota dla Ciebie. Ja standardowo Argentyna, która musi w końcu się przełamać i coś wygrać
- mlekorient
- #Weteran

Ogólnie brak neta dobrze mi zrobił, bo patrząc na wyniki to raczej bym nie zarobił. Za dwa dni kolejna runda i myśle że jakieś typy sie pojawią.
- mlekorient
- #Weteran

Chile - Urugwaj
Typ- Chile win & total under 3.5
Kurs-2.65
:marathon:
5/10
Chile jest dla mnie faworytem tego spotkania. Maja swoją publiczność, forma rownież dopisuje.
Urugwaj wyszedł z grupy z miejsca trzeciego, co napewno chwały nie przynosi. Do tego bez zawieszony jest Pereira. Jedyny gość który może coś zrobić to Cavani, ale czy da rade ? Według mnie Chile stać na kotrolowanie tego meczu i awans do następnej rundy. Żadna z druzyn nie skoczy do szaleńczego ataku od początku, więc jakiegoś wysokiego wyniku tez sie nie spodziewam.
Ciekawy kurs jest na strzelenie gola przez Sancheza, gdzie :bet365-brak-polskiej-licencji!: daje kurs 2.50 a :marathon: tylko 1.44. :bet365-brak-polskiej-licencji!: również oferuje kurs 6.50 na bramke Valdivii i to też wygląda zachecająco. Ja jednak pogram na zawodnika Arsenalu ze stawką 1/10
- Jax89
- -#VIP

pewnie czytałeś o wypadku Ojca Cavaniego dziś z rana w prasie.. Jak myślisz wpłynie on na postawę tego zawodnika w dzisiejszym spotkaniu ?mlekorient pisze:Jedyny gość który może coś zrobić to Cavani, ale czy da rade ?
Było Sznajda -> jest Jax89
- mlekorient
- #Weteran

To jednak może jedynie zaszkodzić Urugwajowi a dla mnie to jeszcze lepiej.
- nero10
- #Weteran

- mlekorient
- #Weteran

Chile - Urugwaj
Typ- Chile win & total under 3.5
Kurs-2.65
5/10
Sanchez gol 1/10
Cavani nie wytrzymał ciśnienia, myślałem nad postawieniem na czerwoną kartke ale :marathon: dawał coś poniżej 3.00, więc uznałem ze nie warto a tu prosze aż dwie.
- mlekorient
- #Weteran

Ja zdecydowałem sie pograć na ilość kartek w meczu, a wynik i liczbe goli zostawie innym.
Boliwia - Peru
Typ- over 5 kartek
Kurs-1.75
:bet365-brak-polskiej-licencji!:
6/10
Boliwia - Peru
Typ- Czerwona kartka - TAK
Kurs-3.25
2/10
Sędzią tego spotkania bedzie Kolumbijczyk Roldán Pérez, który na tych Mistrzostwach sędziowal już mecz Argentyny z Paragwajem i tam pokazał 7 żołtych kartek. Czerwoną też potrafi pokazać, a jak trzeba to i dwie pokaże. Zobaczmy statystyki : srednio 5.15 żółtych kartek na mecz, średnio 0.54 czerwonej kartki na mecz. Żołtymi potrafi sypnąć szczególnie jak sędziuje na swojm kontynęcie. Wywala z boiska w co drugim meczu, a już od dwóch nikogo nie wywalił
Mam nadzieje że ich latynoski temperament mnie nie zawiedzie.
- mlekorient
- #Weteran

- mlekorient
- #Weteran

Typ- Argentyna & under 2.5
Kurs-3.60
4/10
Chciałem pograć na samo zwycięstwo Argentyny, ale ostatecznie nie mogę przejść obok takiego kursu. Mimo że mamy tutaj dwie drużyny z dużym potęciałem ofensywnym i z obroną nie powalającą na kolana po obu stronach, ja uważam że obie drużyny podejdą z szacunkiem do rywala. Nie spodziewam sie otwartej gry z żadnej ze stron, choć pewnie Argentyna będzie przeważać jeżeli chodzi o posiadanie.
Argentyna z grupy wyszła co prawda z pierwszego miejsca, ale remis 2-2 z Paragwajem i tylko 1-0 z Jamajką to chyba nie to czego oczekują kibice. Trzeba pamiętać ich wyniki z ostatnich MŚ, gdzie doszli do finału. Wszystkie mecze fazy pucharowej wygrywali po 1-0, taki sam wynik mieli w grupie z Iranem. W Copa America również skutecznością nie grzeszą , ale najważniejszy jest awans do półfinału i to będzie priorytetem Albicelestes.
Kolumbia awansowała z trzeciego miejsca i to według mnie niespodzianka. Mają kilku świetnych graczy w ofensywie, a do tego grają kadrż praktycznie taką samą co na ostatniech MŚ. Jednak mimo wygranej z Brazylią, porażka z Wenezuelą i remis z Peru to duże niespoadzianki. Trener Pekerman w tym meczu nie bedzie mógł skorzystać z podstawowego pomocnika Valencii, oraz Sancheza innego podstawowego pomocnika który z kolei pauzuje za kartki. Carlos Bacca ma jeszcze jeden mecz zawieszenie w związku z akcją z Neymarem. A Radamel bez formy.
Podsumowując Argentyna jest faworytem tego spotkania, lecz na over nie licze. Myślałem nad zagraniem na kartki, ale ten sędzia mi nie pasuje a linia dość wysoka bo 5.5 jest po1.75. Licze że Leo i spółka mnie nie zawiodą. `
- mlekorient
- #Weteran

Argentyna - ParagwajArgentyna - Kolumbia
Typ- Argentyna & under 2.5![]()
Kurs-3.60
4/10
Typ- Paragwaj -1 EH ( żółte kartki )
Kurs-2.00
5/10
Ciekawy kurs, sędzia sypie kartkami, Argentyna bedzie przeważać . Jak dla mnie lepiej wygląda niż over 6 kartek.
- mlekorient
- #Weteran

- mlekorient
- #Weteran

- mlekorient
- #Weteran

- mlekorient
- #Weteran

Re: Piłkarskie turnieje międzynarodowe by mlekorient
Nie bede opisywał wszystkich drużyn (jest tego pełno ), skupie sie tylko na warstwie bukmacherskiej, czyli opis do typu. Kursy z zagranicznych bukmacherów, głownie bet365-brak-polskiej-licencji! i unibet-brak-polskiej-licencji!.
Jedziemy !!!
1D. Wygra Mistrzostwa – Brazylia
Kurs.5.00
bet365-brak-polskiej-licencji!
4/10
Analiza: Mają wszystko co potrzeba by tego dokonać. Siła ataku jest mega mocna, Neymar po kontuzji glodny gry i zwyciestw, wedlug mnie będzie celował w korone króla strzelców. Firmino, Jesus, Coutinho, Wiliam, Costa robi wrażenie. Defensywa wygląda równie dobrze, dwóch klasowych bramkarzy, do tego obrońcy z topowych klubów. Jedyny minus to brak Alvesa. Uważam że drużyna Brazylii na papierz i na boisku jest najwiekszym faworytem do zdobycia mistrzostwa.
2D.Neymar najlepszy strzelec
Kurs:10.00
1/10
Neymar over 3,5 gola
Kurs:1.90
9/10
Analiza: Jak już pisąłem Neymar jest po kontuzji I będzie chciał pokazać że ten sezon nie jest jeszcze stracony. Ma drużynę która może mu pomóc w osiągnięciu tego celu. 4 gole moze wsadzić i w jednym meczu, jednak tak bardziej serio to myśle ze ta linie pokryje juz w fazie grupowej.
3D.Rosja – faza odpadniecia z turnieju – faza grupowa
Kurs-3.25
unibet-brak-polskiej-licencji!
4/10
Rosja nie wygra meczu
Kurs-9.00
1/10
Analiza: Salah ma być gotowy, a z nim Egipt może być czrnym koniem turnieju. Rosja natomiast nie pokazał nic kompletnie nic. Nie zdziwi mnie jeśli nawet z Arabią nie ugrają 3 pkt. Rosje uratować mogą tylko sędziowie.
To na tyle, poźniej cos jeszcze podrzucę.
- Jax89
- -#VIP

Zapewne to będzie klucz do wyjścia z grupy choć osobiście pograłem sobie awans Urugwaju oraz Egiptu z racji lepszego kursu.
Było Sznajda -> jest Jax89
- zdziwiony1
- -#VIP

No i VAR jest( dzisiaj, teraz w meczu też przydał się )
Raczej Rosja z grupy nie wyjdzie
- mlekorient
- #Weteran

Pierwszy mecz Rosja będzie chciała zgarnąć 3 pkt, ale brak formy powoduje że kurs 1.44 na ich zwycięstwo dla mnie to zdecydowanie za mało. Kurs na unibet-brak-polskiej-licencji! i bet365-brak-polskiej-licencji! w okolicach 1,62 i w ten bet wchodze, pogram jeszcze dokładny wynik bo chodzi mi po głowie juz któryś dzień. Jak mają być flaki z olejem to będzie 0-0, unibet-brak-polskiej-licencji! daje kurs 8.5 .
1. under 1 HT @1.62 unibet-brak-polskiej-licencji! 6/10
2.FT under 0,5 @8.5 unibet-brak-polskiej-licencji! 1/10
- mlekorient
- #Weteran

@21.00
2/10
Jak dla mnie value, Lewy w kadrze dzieli i rządzi jak chce, myślę że bet warty uwagi.
PS. mecze dlugoterminowe maja oddzielna numeracje od meczow na dany mecz .
- mlekorient
- #Weteran

Kurs-1.7
8/10
No jak dla mnie "pewniaczek" na wieczór. Juz pisałem że oczekuje nudnych zawodów a wiec co za tym idzie mało strzałów.
- zdziwiony1
- -#VIP