Polska- Liechtenstein

forum.bukmacherskie o meczach międzynarodowych. Typy ekspertów poparte analizami na mecze reprezentacji piłkarskich. Opisy, dyskusja i terminarze meczy i turniejów międzynarodowych. Najlepsze typy bukmacherskie na reprezentacje.
Regulamin forum
Mecze międzynarodowe

Przerw reprezentacyjnych jest coraz mniej, ale ciągle jest to najbardziej elektryzujący kibiców element piłki nożnej. Kolejno eliminacje dużego turnieju i duży turniej. Rok w rok. Kiedy upragniony sukces odniesie reprezentacja Polski?

Tylko u nas znajdziesz typy bukmacherskie na mecze reprezentacji oraz profesjonalne analizy spotkań międzynarodowych w piłce nożnej.

Zapraszamy teraz do zapoznania się z poszczególnymi tematami w tym dziale. Przeczytaj terminarze meczy międzynarodowych, opisy odbytych spotkań reprezentacji Polski oraz analizy nadchodzących meczów kadry.
ODPOWIEDZ
Awatar użytkownika
zdziwiony1
-#VIP
-#VIP

Polska- Liechtenstein

Post autor: zdziwiony1 » 03-06-2013, 23:25

Analiza meczu Polska- Liechtenstein oraz najlepsze typy
Obrazek

Mecz Towarzyski

Obrazek
1.05 9.50 23.00
[kursy]

[you], słyszałem, że dobrze typujesz :!: :yes:
Sprawdź się u nas, wyraź swoje zdanie i skonfrontuj je z wypowiedziami innych :!:
Pamiętaj, dla aktywnych użytkowników czekają cotygodniowe nagrody :!:

mareq

Post autor: mareq » 04-06-2013, 10:36

Przewidywany skład Polski kształtuje się następująco:
Dudek - Bereszyński, Jędrzejczyk, Wasilewski, Wawrzyniak - Krychowiak, Polanski - Grosicki, Mierzejewski, Rybus - Sobiech.

Liechtenstein nie jest jakimś chłopcem do bicia, ostatnio zremisowali z Łotwą 1-1. U nas reprezentacja niestety gra poniżej oczekiwań, chociaż wygraliśmy z San Marino to jednak po słabiutkiej grze. Dodatkowo od pierwszych minut mają nie grać gracze z Borusii, wg mnie zwłaszcza będzie widać brak Piszczka ( który z powodu kontuzji długo nie zagra w kadrze) oraz Błaszczykowskiego. Dla mniej odważnych proponuję poczekać do wystawienia składów.

under 3,5 @1,8 2/10
Liechtenstein + 2,5 @1,925 3/10

Oba typy na plus, mam nadzieję, że ktoś skorzystał :dobrze:
Ostatnio zmieniony 04-06-2013, 22:58 przez mareq, łącznie zmieniany 1 raz.

Awatar użytkownika
Jax89
-#VIP
-#VIP

Post autor: Jax89 » 04-06-2013, 14:04

Polska - Liechtenstein
Typ: rzuty rożne - over 8.5
Kurs: 1.66
Stawka: 4/10
:bet365-brak-polskiej-licencji!:

Będę oglądać spotkanie więc wypada coś posłać...Spotkanie zostało zaproponowane tylko w jednym celu by Jerzy Dudek zaliczył 60 występ i trafił do grona "Wybitnego Reprezentanta". Przeciwnik z którym zagramy to jedna z najsłabszych reprezentacji na świecie..Wynik jest pewny tuż przed starciem, pytanie iloma ? nie wiem sądzę że więcej niż 3:0 nie będzie..zbytnio nie interesuje mnie jakim składem wyjdziemy bo nie jedna Polska drużyna pokonałaby ten Kraj..Spotkanie będzie podobne do tego które widzieliśmy nie dawno z San Marino czyli przez 90% spotkania to my będziemy atakować i utrzymywać się przy piłce.. zastanawiałem się co zagrać wybrałem over rożnych i według mnie to jeden z najpewniejszych typków na dziś. 9 rożnych spotkaniach siada praktycznie w każdym spotkaniu, a tym bardziej gdy gra faworyt z Pionkami. :trophy: :plus: :plus:
Ostatnio zmieniony 05-06-2013, 09:52 przez Jax89, łącznie zmieniany 1 raz.
"Nigdy nie myśl,że Twoja Praca sie nie liczy."

Zmiana nicka.
Było Sznajda -> jest Jax89

Awatar użytkownika
mrafal88

Post autor: mrafal88 » 04-06-2013, 19:32

Myśle ze Polska nie będzie miała łatwo z Lichtensteinem tym bardziej że zagrają "słabszą" 11 Lichtenstein to jedna z słabszych ekip na świecie ale Polska jest też z gorszych ekip nie ma sie co oszukiwać i dziwić ranking drużyn to sama prawda. Smieszny jest kurs na over 2,5 (1,30) goście kiedyś może tracili sporo bramek ale ostatnio ich dużo nie traca (Nasi znowu bramek nie potrafią strzelać), a grali ostatnio z drużynami porównywalnymi do poziomu reprezentacji Polski ( Łotwa, Azerbejdżan, Litwa, Słowacja ) Z Hiszpanią przegrali 6:0 zresztą tak samo jak Polacy. Nie wiem w jakim składzie wystąpią goście ale po statystykach i znajomości Polskich możliwości wydaje mi sie ze nie bedzie łatwo, fajny kurs jest na under 3,5 (1,96) bo over 2,5 (1,30) to dla mnie troche smiechu warte w dodatku murawa nie będzie sprzyjała szybkiej grze mecz miałbyć nawet odwołany z powodu dużej ilości wody na murawie.

papine

Post autor: papine » 04-06-2013, 19:50

Polska - Liechtenstein :pn:
Tak jak poprzednicy z tym meczem można niewiele zrobić.Jedyne dobre kursy to na gotowy wynik:
mój typ:3-0 kurs 5.75 :sb: :pn:
4-0 kurs 7.50 :sb: :pn:

Choć nie wykluczam tez bramki dla gości :wink:
wynik 2-0 :minus: było blisko :cool:
Granica oddzielająca zdrową pewność siebie od niezdrowej dumy jest cieniutka.

ODPOWIEDZ