Wojna o obrót bonusu od bukmachera to nie jest takie łatwe zadanie. Dzisiaj chciałem skosić buka i znowu brakło szczęścia w niektórych momentach. Choć z drugiej strony pomógł też sędzia dyktując rzut karny w 90 minucie dla Sevilli zupełnie niesłusznie. Analizując pokrótce kolejne kupony.
#Kupon25

Kompletny niewypał, typy nie moje tak jak pisałem wyżej tylko od innych osób znających się na koszykówce. Ani jeden nie wszedł. Nawet biedny Anwil znowu przegrał. Niech odejdzie w zapomnienie.
#Kupon26
Tutaj wszystko weszło ładnie, Nijmegen - Oss mogłem nawet śmiało grać Over 3, bo by weszło, tutaj jednak grałem spokojnie over 2.5 W Meczu Sevilla - Villareal over wszedł na farcie, dzięki pomocy sędziego. Wreszcie dopisało mi szczęście. Pewnie jakbym to grał w bet-at-home-brak-polskiej-licencji! to bym przegrał

.
#Kupon27
A tu z kolei w pierwszym meczu w Norwegii wszedłby nawet over 4.5

Tylko co z tego? Co z tego skoro w meczu ligi niemieckiej znowu moi faworyci dali ciała i mecz skończył się wynikiem 1-1. A ja znowu zamiast stawiać BTTS stawiałem na over. I znowu ten sam błąd. I znowu przegrana.
#Kupon28

Tutaj niestety over 3 nie było w żadnym z dwóch meczów, w jednym padły tylko dwie bramki więc i nawet zwrotu nie dostałem. Źle dobrane mecze, mogłem ich uniknąć.
#Kupon29

Tutaj plus, choć z mniejszym zyskiem, gdyż za drugie zdarzenie dostałem zwrot. Padły 3 bramki do 60 minuty. Miałem nadzieje, że jeszcze coś ustrzelą. Over 2.5 nie bardzo opłacało się grać, kurs 1.39 nie zachęcał... Zaryzykowałem i nie opłaciło się. Ważne, że na plus.
#Kupon30
Ustawki, wszędzie ustawki. Niby białoruska ustawka weszła jak w masło, ale info z Walii i z Macedonii nietrafione. Tam padły remisy. Kupon w plecy.
No i teraz czas na statystyki. Te już coraz mniej optymistyczne jak dla mnie. Ale ciągle na plus! No i bonus wciąż się obraca. Kiedy uda mi się wypłynąć wyżej? Nigdy? A może się uda przekroczyć pewną granicę? Zobaczymy jutro. Póki co, na dzisiaj pass.
Statystyki comeon-brak-polskiej-licencji!
Suma wygranych: 773.14
Suma stawek: 766.76
Zysk/Strata: +6.38
Yield: +0.83%
Obrót bonusu: 36.79%
Jutro gram tradycyjnie jeden kupon z tenisa. Tym razem dwa zdarzenia, oby z fartem.
#Kupon31
Philipp Kohlschreiber [GER]- Edouard Roger-Vasselin [FRA]
Typ: 1 @ 1.41
Yen Hsun Lu [TPE]- Julien Benneteau [FRA]
Typ: 2 @ 1.45
---------------------------------------------------------------------|
Ako: 2.05
Stawka: 30
Ewk: 61.5