Pozostałe Ligi
Inne ligi
Nie znalazłeś interesującej Cię ligi w innym dziale? Zastanawiasz się gdzie jest liga: czeska, irlandzka, ukraińska, grecka i wiele innych? Właśnie tak – w tym dziale.
Tylko u nas znajdziesz typy bukmacherskie na spotkania innych lig piłkarskich oraz profesjonalne analizy spotkań innych lig.
Zapraszamy teraz do zapoznania się z poszczególnymi tematami w tym dziale. Przeczytaj terminarze wszystkich lig mniej popularnych, opisy odbytych spotkań piłkarskich w Grecji, czy Czechach oraz analizy nadchodzących meczów w małych państwach.
- zdziwiony1
- -#VIP

Pozostałe Ligi
Puchar ZEA
Ajman SCC- Masfut
28.10.2016, 15:00
typ: Ajman -1.5, -2.0
kurs: 1.62
stawka: 8/10
:bet365-brak-polskiej-licencji!:
Piłka Nożna
Puchar ZEA
Ajman SCC- Masfut
28.10.2016, 15:00
typ: over 3.5
kurs: 1.80
stawka: 4/10
Masfut nic nie gra, słaby zespół z brakiem perspektyw. Na 20 spotkań jedno zwycięstwo( niespodzianka), reszta to porażki. Gospodarze sami powinni przekroczyć linię 4 goli bez najmniejszego problemu.
- adamo584
- -#VIP

Powyżej 2,5 1.69 / 1.65
:betsson-brak-polskiej-licencji!: /
Najciekawszy mecz tej kolejki w lidze ZEA.Oba zespoły idą jak burza w tych rozgrywkach i zanotowały do tej pory same zwycięstwa.Jednak na razie ich rywale nie byli wymagający za to dziś w końcu któryś straci punkty.Gospodarze mają na koncie już 4 wygrane dlatego są wyżej w tabeli ale w meczach ze swoim dzisiejszym rywalem nie bardzo sobie radzą.Nie wygrali 4 ostatnich potyczek i dziś również nie są faworytem.Al Ahli po zdobyciu mistrzostwa nie zwalnia tempa.W zeszłym sezonie ponieśli tylko 2 porażki a ten zaczęli od 3 wygranych.Dziś czeka ich trochę trudniejsze zadanie ale wygrali oni już w tym sezonie z Al Shabab na wyjeździe w meczu pucharowym.Mecz ten jednak był wyrównany i bramkę na 3-2 zdobyli dopiero w doliczonym czasie.Ostatnie 4 mecze obu drużyn kończyły się z minimum 3 golami i dziś liczę na podobne rozstrzygnięcie.
- zdziwiony1
- -#VIP

-
sss17
Spotkanie: Mannheim-Stuttgarter Kickers
Typ: Powyżej 2,5
Kurs: 2.00
Bukmacher: bet365-brak-polskiej-licencji!
Mannheim obecnie 4 miejsce w tabeli i seria 4 wygranych z rzędu,widać że są w gazie i dziś mają szansę awansować na 2 miejsce premiowane awansem.Stuttgarter aktualnie środek tabeli 9 lokata,ale na wyjazdach spisują się niezle bilans 4-3-2.Myślę że obie ekipy wyjdą nastawione ofensywnie i będzie to otwarty mecz.H2H również skłania się ku overowi na ostatnie 5 meczy były wyniki odpowiednio: 2:3,1:3,1:2,4:2,2:2.
- Leszczu
23.12.2016 14:00 Al Ramtha - Sahab
Typ: 1DNB
Stawka: 1/10
Kurs: 1.80
8 kolejka rozgrywek. W tym meczu spotyka się beniaminek z ligi, z drużyną która jest stałym bywalcem najwyższej klasy rozgrywkowej w Jordanii. Jak zwykle na beniaminka przystało przyjezdni okupują dolną część tabeli. Niestety gospodarze są w podobnej sytuacji, ale że są bardziej doświadczoną drużyną i co za tym idzie i lepszą, co pokazali całkiem niedawno, bo 5 grudnia, ogrywając wysoko właśnie Sahab (4:0). 2 tygodnie po tym wydarzeniu mamy podobne, również na boisku Al Ramtha, dlatego wątpię, że zobaczymy w tym spotkaniu inne rozstrzygnięcie.
- adamo584
- -#VIP

Al Sharjah 1.55
dafabet-brak-polskiej-licencji!
Znowu trochę egzotyki-liga ZEA.Gospodarze na 10 miejscu z 13 punktami.Zespół ten poniósł już 7 porażek w 12 meczach więc nie jest to zbyt silny zespół.Ich rywale są jeszcze gorsi i w tabeli za sobą mają jeszcze tylko jedną drużynę.W 12 meczach nie potrafili odnieść jeszcze wygranej a złapali tylko 5 remisów.Ich bilans bramkowy jest fatalny a na koncie 4 kolejne porażki.Na wyjazdach uzbierali 2 punkty ale w 6 spotkaniach stracili już 19 goli co pokazuje jak słabo się w tych meczach prezentują.Al Sharjah u siebie gra w kratkę ale przy takiej niemocy gości w spotkaniach wyjazdowych nie sposób nie wykorzystać.Tym bardziej że goście od 4 wyjazdów nie potrafią zdobyć gola.
-
LEGRAND.
Po drugiej stronie stoi drużyna, która obecnie zajmuje ostatnią lokatę w tabeli i zgromadziła tylko 9 punktów. KAC Kenitra jeśli już punktuje to na własnym stadionie, tam zdobyli 7 z 9. Na wyjazdach nie mają się czym chwalić, bo są najgorszą drużyną (0-2-5) i do tego mają najgorszy bilans bramkowy : 4 strzelone i aż 15 straconych.
Gospodarze taką dyspozycję KAC na wyjazdach muszą po prostu wykorzystać.
FT 4:0
-
baku193
Godz: 01:15
Spotkanie : Heradino-Zeldon
Typ: 1/1
Kurs 2.75
Buk :bet365-brak-polskiej-licencji!:
Analiza: Pierwsza kolejka w Lidze Kostaryki, Ekipa Heradino podejmowała na swoim stadionie ekipę Zeldon, Heradino jest faworytem do zdobycia kompletu punktów na własnym stadionie , Heradino na swoim boisku nie przegrało 10 kolejnych spotkań na własnym stadionie z tego co zanotowało aż 9 wygranych oraz tylko 1 podział punktów, gości radzą sobie na wyjazdach znacznie słabiej nie wygrali 19 kolejnych spotkań wyjazdowych , przegrali aż 16 krotnie więc nie jest dziwne że mało kto daje im jakiekolwiek szanse na zdobycie chociażby jednego punktu również w starciu z drużyną Heradino. Starcia pomiędzy tymi zespołami gospodarze praktycznie zawsze wygrywali , od roku 2007 na stadionie tych pierwszych grali ze sobą 19 razy , gospodarze wygrali 13 spotkań 4 podziały punktów oraz 2 porażki. Mój typ na to spotkanie to pewne zwycięstwo zespołu Heradino, myślę że powinni wygrać po pierwszych 4 minutach tak jak na koniec spotkania, stawiam na wynik 2:0 do przerwy oraz 3:1 po 90 minutach tej rywalizacji.
-
LEGRAND.

W tym spotkaniu nie ma żadnego przypadku. Sześć kolejnych remisów już o czymś świadczą. Jeśli nawet spojrzymy na spotkanie z tego sezonu to Saham u siebie wyrównało w 90 minucie z rzutu karnego.. W sezonie 2014/2015 Saham u siebie wyrównało w 84 minucie, natomiast w następnym spotkaniu Sohar u siebie wyrównało w... 90 minucie... W tym sezonie zajmują kolejno 4 i 6 lokatę, a dzieli je tylko 4 punkty. Remis sprawiedliwy dla obu stron.
- zdziwiony1
- -#VIP

Lekhwiya (QAT) - Al Jazira (UAE)
20.02.2017, 14:50
typ: over 3.5
kurs: 2.62
stawka: 6/10
:wh:
Obserwuję obie ligi, jak również obserwuję oba zespoły z osobna. Aczkolwiek to zwłaszcza na Gospodarzy spotkania tak obiecująca stawka. Popatrzmy na składy obu zespołów. Lekhwiya to różnej maści stranieri. Korea Północna, Gwinea, Maroko, Hiszpania. U siebie grają troszkę innym składem, dlatego over w meczach na Abdullah bin Khalifa Stadium jest właściwie pewnikiem. Jedyny under zanotowali z zawsze solidnym w obronie Budyonkorem w czerwcu 2016 roku. Od tego czasu przyjezdni, bądź aplikują Katarczykom kupę goli, bądź Katar zdobywa wiele. W lidze ostatnio bywało i 10:0 i 6:0. No ale to liga. Dzisiaj przyjeżdża naszpikowany gwiazdami z Brazylii zespół Al Jazira ze Zjednoczonych Emiratów Arabskich. Praktycznie mecz sąsiadów, więc z pewnością będzie mnóstwo akcji i szans na zdobycie gola. I to nie jednego. Holenderski trener Gości Hendrik zapewne będzie chciał, by jego zespół jak zawsze ostatnio grał bardzo ofensywnie. Brazylijczycy: Leonardo, czy Almeida potrafią rozmontować niejedna obronę, a do tego znakomity snajper Ali Ahmed Mabkhout pozwolą nam obejrzeć niejedną bramkę.
...
-
LEGRAND.
Re: Pozostałe Ligi
Gospodarze ogólny bilans to (12-8-2), w ostatnich 10 spotkaniach tylko raz przegrali. Na swoim terenie są do tej pory niepokonani: (8-3-0). Goście również w ostatnich 10 meczach raz przegrali oraz na wyjeździe są niepokonani: (6-4-0). Zapowiada się spotkanie dwóch wysoko mierzących i grających solidnie ekip.
Patrząc na mecze bezpośrednie to: 10 ostatnich starć: aż 7 remisów.
Co ciekawe: porównałem mecze bezpośrednie "pierwszej trójki" między sobą w tym sezonie i we wszystkich padały remisy.
FT 0:0
- jacarum4
Bloemfontein Celtic v Kaizer Chiefs
Kaizer Chiefs 2.15
:sb:
Trochę egzotyki dzisiaj.W RPA trwa 23 kolejka i w czołówce tabeli jest bardzo ciasno.5 drużyn walczy jeszcze o mistrzostwo i wśród nich jest drużyna gości.Kaizer Chiefs są na 3 miejscu z 5 punktami straty do lidera i z 10 ligowymi meczami bez porażki.Gospodarze tego meczu na 12 miejscu z dwoma punktami przewagi nad zespołami zagrożonymi spadkiem.Też mają 3 mecze bez przegranej ale ten rok kalendarzowy rozpoczęli od 4 porażek w 5 meczach.Forma jest więc po stronie gości a jak spojrzymy na bezpośredni bilans pojedynków między obiema drużynami to Kaizer Chiefs nie przegrali 17 poprzednich meczów we wszystkich rozgrywkach.Goście gonią czołówkę i ta wygrana jest im bardzo potrzebna a gospodarze są najbardziej gościnnym zespołem bo u siebie wygrali raptem 2 mecze i zdobyli tylko 9 punktów.
-
LEGRAND.

FT 1:2
- jacarum4
-
baku193
Godz: 12:30
Spotkanie Kawasaki-Eastern AA
Typ: Przedział bramek 4-5
Kurs 2.40
Buk Sportingbull
Analiza: Na jutro wybrałem spotkanie w ramach ostatniej kolejki Azjatyckiej Ligi Mistrzów grupy G w którym ekipa Kawasaki na własnym stadionie podejmowała będzie drużynę Eastern AA z Honk Kongu. Gospodarze naturalnie są tutaj stawiani w roli 100% faworyta do zdobycia kompletu punktów, grają na swoim stadionie z zespołem najgorszym w ich grupie, który do tej pory strzelił zaledwie 1 bramkę , stracił ich natomiast aż 20, jedynym punktem który udało im się do tej pory zdobyć był punkt, który ugrali na swoim stadionie właśnie z zespołem Kawasaki , padł tam remis po 1 a goście mieli ogromną przewagę w tamtym spotkaniu pomimo iż kończyli mecz w 9 a od 13 minuty grali w osłabieniu , stracili tam bramkę po rzucie karnym , tutaj gospodarze na pewno będą chcieli powetować sobie tamtą wpadkę tym bardziej że teraz to już rozgrywają się kwestie awansu, gospodarze są obecnie na 3 pozycji i remis tutaj im nic nie daje , muszą wygrać , myślę że zdołają to zrobić w bardzo dobrym stylu i jak tamto spotkanie zakończy się jakimkolwiek wynikiem gospodarze awansują do dalszych gier, stawiam na wynik miniumum 5:0 bowiem goście właśnie mnie więcej tyle bramek tracą na wyjazdach.
-
baku193
Godz: 12:00
Spotkanie Kashima-Muangthogn
Typ: Przedział bramek 3-4
Kurs 2.35
Buk Sportingbull
Analiza Ostatnia kolejka fazy grupowej Azjatyckiej Ligi Mistrzów w grupie E. Japońska Kashima na własnym stadionie podejmowała będzie drużynę Tajlandzkiego Muangthong. Gospodarze w tym spotkaniu występować będą w roli faworyta do zdobycia kompletu punktów co dało by im 1 miejsce w grupie, w tej chwili są na 2 pozycji z dorobkiem 9 oczek na swoim koncie i awans zapewniony do dalszych gier ,ale z pozycji numer 2, dlatego na pewno gospodarzom będzie zależało na zwycięstwie tym bardziej iż na własnym stadionie w tym sezonie grają bardzo dobrze , w Lidze Mistrzów zagrali 2 spotkania oba wygrali stosunkiem bramek 3:0 oraz 2:0 goście natomiast na wyjeździe na chwilę obecną mają bilans 0:0 i moim zdaniem w tym spotkaniu obie ekipy się otworzą i bramki padną, bowiem patrząc na poprzednie spotkania obydwu ekip mało było tych spotkań underowych a znacznie więcej meczy ze sporą ilością bramek, myślę że w tej kolejce gospodarze zapewnią sobie awans z pierwszego miejsca i powinni spokojnie tutaj zdobyć komplet punktów, mój typ to wynik 2:1 dla Kashimy po 90 minutach tej rywalizacji, postawiłbym iż goście bramkę w tym spotkaniu zdobęda bowiem zdarza im się to dosyć często.
-
baku193
Godz: 14:00
Spotkanie Guangzhou-Kashima
Kurs 2.35
Buk Sportingbull
Analiza: Na jutro postanowiłem zagrać spotkanie Play-Off w Azjatyckiej Ligi Mistrzów w którym ekipa Guangzhou na własnym stadionie podejmowała będzie ekipę Kashimy. Gospodarze są faworytem bukmacherów,ale moim zdaniem nie będzie to dla nich łatwe spotkanie, bowiem goście są zespołem poukładanym , który już w fazie grupowej grał dobrze, stwarzał sobie mnóstwo sytuacji podbramkowych , nie przez przypadek potrafił wygrać swoją grupę, gospodarze tego spotkania natomiast zajęli 2 pozycję w tabeli. Moim zdaniem w tym spotkaniu obejrzymy bramki po obu stronach bowiem goście potrafią bramki strzelać na wyjazdach i mogą spokojnie tutaj zremisować, gospodarze natomiast wygrywają na swoim stadionie i rzadko tracą punkty , ale bramki tracą dosyć często, co moim zdaniem też nastąpi w tym spotkaniu, obie ekipy spotykały się ze sobą w roku 2015 dwukrotnie i za każdym razem padło minimum 3 bramki w meczu, myślę że tutaj może ich około 4 bowiem patrzyłem na poprzednie spotkania obu ekip to wygląda to bardzo pozytywnie. Stawiam na remis 2:2 po 90 minutach tego spotkania, co na pewno było b y swego rodzaju niespodzianką, ponieważ jak już wspomniałem ekipa gospodarzy jest faworytem do wygranej .
- Poldi201
Spotkanie: Szachtar Donieck - Dynamo Kijów
Godzina: 18:30
Typ: 1/obie strzelą
Kurs: 3,25
Bukmacher: eFortuna
Analiza:
Wielki hit na Ukrainie
Ogólnie Szachtar nie przegrał z Dynamo Kijów od 10 meczów - 6 zwycięstw, 4 remisy.
Szachtar Donieck jak wiadomo grając mecze u "siebie" gra na stadionie OSC Metalist (Charków) lecz grają tam naprawdę bardzo dobrze, tylko 2 mecze przegrali w sezonie.
Dziś jako, że tak jak wspomniałem liga jest rozstrzygnięta to nie będzie takiego murowania bramki dlatego typuję zwycięstwo gospodarza i to, że obie drużyny strzelą gola.
-
baku193
Godz: 12:00
Spotkanie Kawasaki-Muangthong
Kurs 2.35
Buk Sportingbull
Analiza: Rewanżowe spotkanie w piłkarskiej Azjatyckiej Lidze Mistrzów w którym to ekipa Kawasaki na własnym stadionie podejmowała będzie drużynę Muangthong , gospodarze w pierwszym spotkaniu wyjazdowym zwyciężyli 1:3 i w tej konfrontacji również są zdecydowanym faworytem do zwycięstwa, graja na swoim stadionie , gdzie praktycznie nigdy nie ponoszą porażek do tego ich rywalem jest ekipa , która bardzo słabo radzi sobie w spotkaniach wyjazdowych , ostatnio goście zanotowali 2 porażki pod rzą. Tutaj moim zdaniem gospodarze , którzy i tak są w bardzo dobrej sytuacji powinni zaatakować od pierwszych minut spotkania ponieważ nawet kolejna wygrana może tylko podnieść morale w zespole co na pewno będzie przydatne w kolejnej fazie tych zawodów. Goście natomiast mają bardzo małe szanse na awans do kolejnej rundy i moim zdaniem tutaj nawet za bardzo nie podejmą rękawic bowiem Kawaski jest za mocnym zespołem, nie spodziewałbym się w tej kolejce jakiejś niespodzianki, myślę że gospodarze zwyciężą tutaj pewnie i wysoko, mój typ to dokładny wynik 3:1 po 90 minutach tej rywalizacji.
-
baku193
Godz: 12:30
Spotkanie Urawa-Jeju
Typ: 1/1
Kurs 2.40
Buk unibet-brak-polskiej-licencji!
Analiza: Kolejne spotkanie w Azjatyckiej piłkarskiej Lidze Mistrzów , Urawa na własnym stadionie podejmowała będzie ekipę Jeju. Goście w pierwszym spotkaniu pokonali ekipę Urawy 0:2 ,ale zespołem znacznie lepszym była drużyna z Japonii, która potrafiła stworzyć sobie sporo sytuacji podbramkowych , zabrakło im natomiast skuteczności , moim zdaniem w tym spotkaniu gospodarze są zdecydowanym faworytem do wygranej i jeśli dobrze to spotkanie rozegrają to według mojej oceny są w stanie zniwelować ten niekorzystny wynik z pierwszego spotkania i awansować w tej rywalizacji. Urawa na własnym stadionie gra bardzo dobrze, nie licząc wpadek w dwóch poprzednich spotkaniach to wygrali 7 spotkań po kolei notując bilans bramkowy 29:7 , jest to moim zdaniem rezultat kapitalny ponieważ wychodzi iż strzelali 4.14 bramki na spotkanie , tracili zaledwie 1 gola. Goście natomiast nie przegrywają zbyt często,ale w na tym stadionie gra się bardzo trudno i tutaj myślę że będzie niezwykle ciekawie i gospodarze wygrają w tym meczu , stawiam na wynik 4:1 po 90 minutach tej rywalizacji oraz na awans ekipy gospodarzy, myślę że goście bramkę honorową tutaj będą w stanie strzelić.
- jacarum4
Ponad 2,5 1.80
:sb:
We wtorek czeka nas mecz pucharowy w Korei Południowej.Obie drużyny w tabeli ligowej są w górnej połówce ale to gospodarze są wyżej.Oba zespoły w ostatnim czasie w podobnej formie ale to Jeju ma więcej zwycięstw.Oba zespoły odpadły z Ligi Mistrzów,z czego gospodarze dopiero tydzień temu i w końcu się mogą skupić na rozgrywkach krajowych.Jeju dobrze gra na własnym terenie chociaż zdarzyły im się już porażki ale Suwon to najlepiej punktująca drużyna na wyjeździe.Dopiero w poprzedniej kolejce ligowej goście pierwszy raz ulegli na obcym stadionie.Obie drużyny grały w tym sezonie już ze sobą i Suwon wygrał wyjazdowe spotkanie z Jeju 2-1.Jak popatrzymy na statystyki to Suwon bardzo dobrze radzi sobie na boisku gospodarzy i regularnie tam punktuje a Jeju rzadko nie strzela gola u siebie.Wydaje mi się więc że znowu możemy zobaczyć sporo goli w tym spotkaniu.
- jacarum4
- zdziwiony1
- -#VIP

League of Ireland Premier Division
poniedziałek, 26 czerwca, 20:45
Oriel Park, Dundalk
typ: Dundalk over 4.5
kurs: 5.35
:Sekabet-brak-polskiej-licencji!:
Ten Dundalk, który odpadał z Ligi Mistrzów z Legią, w poniedziałek zmierzy się z Galway United. Galway jest oczywiście na straconej pozycji. Remis ze Sligo jaskółki nie czyni. Bo i Sligo na dole tabeli, a i Galway na wyjazdach wszystko przegrywa. Dundalk po czkawce: remis z Derry i fatalna porażka u siebie z Corkiem, w końcu odnalazł właściwe tory. Ostatnie dwa mecze to wysokie wygrane. Czekamy na kursy i stawiamy over 2.5. Niestety, bukmacherzy nie popisali się z linią over 2.5 tylko 1.46, ale za to peffcia na poniedziałek. Jak ktoś lubi takie peffcie to warto zagrać grubiej. Kurs: 1.46 w :Sekabet-brak-polskiej-licencji!: . Ja gram wyżej, bo liczę na trzeci mecz z dużą ilością goli z udziałem Dundalk.
-
baku193
Godz: 03:00
Spotkanie Bucaramanga-Petolera
Kurs 2.90
Buk Sportingbull
Analiza: Na jutro postanowiłem zagrać spotkanie z Kolumbijskiej ekstraklasy piłkarskiej w którym ekipa Bucaramangi na własnym stadionie podejmowała będzie ekipę Petrolery. Gospodarze po rozegranych 9 kolejkach zajmują przed ostatnią pozycję w ligowej klasyfikacji z dorobkiem zaledwie 7 punktów na swoim koncie, u siebie wygrali tylko 1 spotkanie i zanotowali aż 3 porażki, strzelili ogólnie 8 bramek i stracili ich 11, w tym meczu moim zdaniem to goście są zespołem, któremu dawałbym większe szanse na zdobycie kompletu punktów, bowiem zajmują obecnie wyższą pozycję w ligowej klasyfikacji i zdobyli 14 punktów, jednak głównie na swoim stadionie, dlatego żeby nie bawić się tutaj w strzelanie która ekipa okażę się zespołem znacznie lepszym i wygra postanowiłem zagrać na over w bramkach bowiem tak gospodarze jak i goście w swoich spotkaniach pokazywali nie jednokrotnie iż bramki zdobywać potrafią, bowiem w ostatnich latach jak te ekipy spotykały się ze sobą to overy były pokrywane, dlatego też mój typ na to spotkanie to wynik 1:2 dla zespołu przyjezdnych i myślę że kilka bramek będziemy w stanie w tym spotkaniu zobaczyć po 90 minutach tej rywalizacji.