Cześć!
Moja wczorajsza analiza nie trafiona
Criciuma - Internacional - lider nie umiał wygrać z drużyną ze strefy spadkowej, mimo, że całą drugą połowę przeciwnik grał z jednym graczem mniej za czerwoną kartkę
Na dzisiaj rozprawa przyszykowana kilka dni temu, z powodu konkursu, w którym brała udział:
Sarpsborg 08 - Rosenborg
@Slodziak - jak obiecałem tak zrobiłem (analiza umieszczona w dzienniku)
Nie wiem czy jest tak na tym forum, bo jeszcze się tutaj nie spotkałem, ale na innym taki odnośnik wysyłał PM do usera z linku z wiadomością, że został w tym poście wspomniany

Okaże się mam nadzieję
Wczorajsze derby zakończone remisem. Można powiedzieć, że podział punktów był sprawiedliwy. Jak zawsze były duże zastrzeżenia co do pracy sędziów. Kolega powiedział, że nie dziwi się, że tak słabo sędziują, bo skoro zostali wyznaczeni do sędziowania b-klasowego spotkania, czyli najsłabszej ligi, zatem i oni są najgorszymi sędziami

Na ironie losu ja grzałem ławkę, więc chyba jako zawodnik jestem jeszcze słabszy

Dzisiaj gra na orliku to sobie odbiję
Jakby ktoś się dziwił, czemu kilka moich wcześniejszych dzienniczkowych postów zostało dzisiaj edytowanych, to informuję, że uploadowałem obrazki/kupony na inny host, na którym nie zostaną one nigdy skasowane, a przynajmniej póki serwis nie zmieni zdania albo istnieje

. Wcześniejsze hosty oferowały 30-90 dni.
Życzę miłego dnia