Przemyślenia forumowicza typybukmacherskie.org

Miejsce w którym możesz sobie założyć własny wątek i na bieżąco dzielić się swoimi sukcesami, porażkami i przemyśleniami.
Awatar użytkownika
Leszczu

Post autor: Leszczu » 18-05-2014, 09:43

Strzałka!

Dwie z moich wczorajszych analiz trafne:
Nice - Lyon :dobrze:
Shanghai Shenxin - Beijing Guoan :zle:
Garbarnia - Siarka Tarnobrzeg :zle:
Borussia Dortmund - Bayern Monachium :dobrze:

Na dzisiaj przygotowałem jedną:
Criciuma - Internacional

Piszę z samego rana, bo chcę wypełnić swoją powinność i zrobić sobie przerwę od komputera. Wczoraj za długo przy nim siedziałem i mnie trochę głowa ponaparzała, więc mała pauza dobrze mi zrobi. Dzisiaj mam mecz derbowy w b-klasie. Napisałbym Wam analizę, ale nie moglibyście obstawić rezultatu niestety :razz: Myślę, że będzie zwycięstwo :trophy:

Pozdrawiam :wink:

Awatar użytkownika
Leszczu

Post autor: Leszczu » 19-05-2014, 14:13

Cześć!

Moja wczorajsza analiza nie trafiona :neutral:
Criciuma - Internacional - lider nie umiał wygrać z drużyną ze strefy spadkowej, mimo, że całą drugą połowę przeciwnik grał z jednym graczem mniej za czerwoną kartkę :sad:

Na dzisiaj rozprawa przyszykowana kilka dni temu, z powodu konkursu, w którym brała udział:
Sarpsborg 08 - Rosenborg

@Slodziak - jak obiecałem tak zrobiłem (analiza umieszczona w dzienniku)
Nie wiem czy jest tak na tym forum, bo jeszcze się tutaj nie spotkałem, ale na innym taki odnośnik wysyłał PM do usera z linku z wiadomością, że został w tym poście wspomniany :cool: Okaże się mam nadzieję :lol:

Wczorajsze derby zakończone remisem. Można powiedzieć, że podział punktów był sprawiedliwy. Jak zawsze były duże zastrzeżenia co do pracy sędziów. Kolega powiedział, że nie dziwi się, że tak słabo sędziują, bo skoro zostali wyznaczeni do sędziowania b-klasowego spotkania, czyli najsłabszej ligi, zatem i oni są najgorszymi sędziami :razz: Na ironie losu ja grzałem ławkę, więc chyba jako zawodnik jestem jeszcze słabszy :cry: Dzisiaj gra na orliku to sobie odbiję :grin:

Jakby ktoś się dziwił, czemu kilka moich wcześniejszych dzienniczkowych postów zostało dzisiaj edytowanych, to informuję, że uploadowałem obrazki/kupony na inny host, na którym nie zostaną one nigdy skasowane, a przynajmniej póki serwis nie zmieni zdania albo istnieje :razz: . Wcześniejsze hosty oferowały 30-90 dni.

Życzę miłego dnia :grin:

Awatar użytkownika
Leszczu

Post autor: Leszczu » 20-05-2014, 09:53

Ahoj!

Niestety moja analiza na wczoraj nie była trafna
Sarpsborg 08 - Rosenborg
Obrazek

Na dzisiaj przygotowałem 3 z lig skandynawskich. W typach kierowałem się głównie statystykami spotkań pomiędzy oba zespołami. Zobaczymy czy udanie :wink:
Molde - Viking
Sandnes - Haugesund
Hacken - Kalmar

Widzę, że odnośnik nie zadziałał, bo wywołany się nie odezwał :razz:

Pozdrawiam :grin:

Awatar użytkownika
Leszczu

Post autor: Leszczu » 21-05-2014, 15:22

Witam!
Slodziak pisze:gratki awansu :)

i powodzenia w drodze do elity!
Dziękuję za przyjęcie do grona AT jak i za nagrodę za aktywność za zeszły tydzień. Będę udzielał się tak jak do tej pory o ile życie na to pozwoli :wink: i mam nadzieję, że będziecie ze mnie zadowoleni :smile:

Wczorajsza skuteczność wyniosła 33,(3)%:
Molde - Viking :zle:
Sandnes - Haugesund :dobrze:
Hacken - Kalmar :zle:

Moje analizy na dzisiaj:
Silkeborg - Fredericia
Radomiak Radom - Znicz Pruszków
Botosani - Din. Bucharest

Dziękuję za uwagę :razz:

Pozdrawiam!

Awatar użytkownika
Leszczu

Post autor: Leszczu » 22-05-2014, 06:47

Siemanko! Witam w mojej kuchn... ekhm. A nie w dzienniczku :grin:

Wczoraj sama zieleń a zieleń to $$$ Szkoda tylko, że akurat nie obstawiłem kuponu :razz:
Silkeborg - Fredericia :dobrze:
Radomiak Radom - Znicz Pruszków :dobrze:
Botosani - Din. Bucharest :dobrze:

Na dzisiaj przygotowałem jeden typ:
Tyresö K - Wolfsburg K
Oby równie zabarwiony na kolor nadziei :wink:

Życzę wszystkim miłego dzionka, bo zapowiada się bardzo ładnie!

Pozdro :lol:

Awatar użytkownika
Leszczu

Post autor: Leszczu » 23-05-2014, 10:59

Strzałeczka!

Wczoraj znów zieleń :rumba:
Tyresö K - Wolfsburg K :dobrze:
Ciekawe ile potrwa dobra passa :lol:

Analizy na dzisiaj:
Atlantis - Kultsu
Athlone - UC Dublin
Haugesund - Molde

Awatar użytkownika
Leszczu

Post autor: Leszczu » 24-05-2014, 17:32

Cześć!

Moja passa +2 z zielenią została wczoraj przerwana :sad:
Atlantis - Kultsu :dobrze:
Athlone - UC Dublin :zle:
Haugesund - Molde :zle:

Analizy na dzisiaj cedziłem już od rana. W pewnym momencie miałem szybką akcje i musiałem wybyć z domu. Po powrocie siadłem do nich dalej. Ale przeszkodziła mi burza 2x i gradobicie :???: http://www.youtube.com/watch?v=ylodx38w1OQ
Wyszło na to, że wszystkie są już rozstrzygnięte, więc od razu podam z wynikami:
Odder - Middelfart :zle:
Fagiano Okayama - V-Varen Nagasaki :dobrze:
FC Schweinfurt - Heimstetten :zle: - tutaj chyba po dowiedzeniu się wyników pozostałych spotkań postanowiono zmodyfikować rezultat spotkania, bo goście prowadząc 1:3 stracili po 85. minucie 3 bramki co minutę^^
Atvidabergs - Halmstad :zle:
AFC United - Nykopings :zle:
Jak widać, nie poszło najlepiej :cry:

Na pocieszenie został mi do obejrzenia emocjonujący fina LM :grin:

Awatar użytkownika
Leszczu

Post autor: Leszczu » 25-05-2014, 13:43

Elo!

Dzisiaj bez podsumowania wczorajszych analiz, bo w poprzednim poście się odbyło :grin:

Moje rozprawy na dzisiaj:
GKS Bełchatów - Flota Świnoujście - już wprawdzie po meczu, więc wynik jutro
Termalica B-B. - Miedź Legnica
Belshina - Neman
Numancia - La Coruna

Ładny dzionek, więc pora rozegrać jakiś meczyk, a nie oglądać innych :razz:

Pozdrawiam :lol:

Awatar użytkownika
Leszczu

Post autor: Leszczu » 26-05-2014, 10:34

Witam wszystkich!

Wczoraj przegrałem 1:3 :razz:
GKS Bełchatów - Flota Świnoujście :zle:
Termalica B-B. - Miedź Legnica :zle:
Belshina - Neman :dobrze:
Numancia - La Coruna :zle:

Dzisiaj mam nadzieję się odkuć :wink:
Persebaya - Persipura
Värnamo - Degerfors
GAIS - Östersunds

Wczoraj w realnym życiu wygrałem meczyk :rumba: a dzisiaj powtórka z rozrywki :lol:

Miłego dzionka!

Awatar użytkownika
Leszczu

Post autor: Leszczu » 27-05-2014, 10:40

Siemano!

Po przedwczorajszej porażce 1:3, wczoraj odniosłem zwycięstwo 2:1 :smile: Nie siadła tylko analiza, którą określiłem jako ryzykowną:
Persebaya - Persipura :dobrze:
Värnamo - Degerfors :zle:
GAIS - Östersunds :dobrze:

Dzisiejsza oferta jest bardzo uboga i nie znalazłem spotkania godnego uwagi. Sprawdziłem już mecze na jutro i na pewno znajdzie się coś do przeanalizowania :wink: także do jutra!

Pozdro600 :lol:

Awatar użytkownika
Leszczu

Post autor: Leszczu » 28-05-2014, 09:17

Siemandero!

Jako, że wczoraj nie podawałem żadnych analiz to zostało mi jedynie przedstawić dzisiejsze :wink: Oto one:
Ilves - Haka
Radnicki Nis - Novi Pazar

Życzę miłego dnia!

Awatar użytkownika
Leszczu

Post autor: Leszczu » 29-05-2014, 12:52

Strzałka piszczałka :razz:

Wczoraj niestety sama czerwień :cry:
Ilves - Haka :zle:
Radnicki Nis - Novi Pazar :zle:
Kijowo trochę, bo jak dla mnie nie ma nic ciekawego teraz do obstawiania. Z niecierpliwością czekam na mistrzostwa świata :grin:

Analiza na dzisiaj - Kultsu - JaPS - z tego co pamiętam, to jak drugi raz obstawiam tą samą drużynę, to nie siada :sad: ale może w końcu to się przemieni :wink:

Pozdrawiam :smile:

Awatar użytkownika
Leszczu

Post autor: Leszczu » 30-05-2014, 10:15

Cześć!

Wczorajsza analiza nietrafiona :sad:
Kultsu - JaPS :zle:

Na dzisiaj przygotowałem aż 4, z których tylko co do ostatniej miałbym jakieś obawy :wink:
Allerheiligen - Pasching
LASK Linz - Villacher
PSM Makassar - Persipura
Ljungskile - Värnamo

Z Bogiem!

Awatar użytkownika
Leszczu

Post autor: Leszczu » 31-05-2014, 11:48

Serwus!

Moje obawy co do ostatniego typu się sprawdziły i tylko ten jeden nie siadł :wink:
Allerheiligen - Pasching :dobrze:
LASK Linz - Villacher :dobrze:
PSM Makassar - Persipura :zwrot:
Ljungskile - Värnamo :zle:

Zapraszam do zapoznania się z analizami na dzisiaj:
Barcelona B - Alcorcon
Ålgård - Fyllingsdalen
Tutaj nie mam żadnych przeczuć :razz:

Pozdrawiam :lol:

Awatar użytkownika
Leszczu

Post autor: Leszczu » 01-06-2014, 15:06

Witam!

Zakończył się pierwszy pełen miesiąc mojej działalności tutaj, więc pora na małe podsumowanie. Swoją karierę na forum zacząłem 18 kwietnia br. gdzie pisałem analizy i wrzucałem typy do działu "Mój typ dnia". Na początku podawałem tylko swoje typy. Potem dodawałem też stawki. Dopiero na początku maja moje analizy były pełnowartościowe tzn. zawierały wszystko, włącznie z kursami i bukami. W statystykach tylko około 5 pierwszych typów jest nieuwzględnionych, gdyż albo nie podawałem stawek albo nie udało mi się znaleźć archiwalnego kursu. Zapraszam do zapoznania się z bilansem za maj 2014:
Statystyki Leszcza
Mimo, iż większość analiz była trafna, to nie udało mi się wyjść na +. Myślę, że ze względu na niskie kursy trafionych przeze mnie typów, których wygrane nie wystarczyły na pokrycie stawek straconych ze źle wytypowanych analiz. Zobaczę jak powiedzie mi się w tym miesiącu. Jeśli sytuacja się powtórzy, zmienię swoją strategię.

A teraz stały punkt programu, czyli wyniki wczorajszych analiz :smile:
Barcelona B - Alcorcon :dobrze:
Ålgård - Fyllingsdalen :zle:

Oraz typy na dzisiaj. Niektóre już rozstrzygnięte, ale jak to zazwyczaj u mnie bywa o rezultatach powiadomię jutro :wink:
Vendsyssel FF - AB Kopenhagen
Sydvest - Næsby
Ringkobing - Jammerbugt
Ilves - KTP
Eidsvold - K. Oslo
Porto Tolle - Forli

Życzę miłego popołudnia :grin:

Awatar użytkownika
Leszczu

Post autor: Leszczu » 02-06-2014, 10:14

Hej!

Oto wyniki moich wczorajszych analiz:
Vendsyssel FF - AB Kopenhagen :dobrze:
Sydvest - Næsby :zle:
Ringkobing - Jammerbugt :dobrze:
Ilves - KTP :dobrze:
Eidsvold - K. Oslo :dobrze:
Porto Tolle - Forli :zle:

Na dzisiaj przygotowałem jedną rozprawę :wink:
Sirius - Hammarby

Awatar użytkownika
Leszczu

Post autor: Leszczu » 03-06-2014, 11:37

Cześć!

Moja wczorajsza analiza niestety nie okazała się trafna :cry:
Sirius - Hammarby :zle:

Dzisiaj jest bardzo uboga oferta. Najuboższa odkąd jestem na forum :sad: i nie znalazłem nic ciekawego, wartego opisania. Jeszcze pogoda niezbyt sprzyjająca jest :razz: Mam nadzieję, że się wypogodzi jutro, bo z chęcią bym pograł w piłkę. Już się nastrajam filmikami piłkarskimi :lol:

Do zobaczenia jutro :wink:

Awatar użytkownika
Leszczu

Post autor: Leszczu » 04-06-2014, 11:49

Witam!

Dzisiaj chciałem zaproponować coś innego niż zwykle. Co jakiś czas zamiast podawać pojedyncze analizy, będę tworzył gotowe kupony i umieszczał je do odpowiedniego do tego działu. Zapraszam do zapoznania się z moim pierwszym kuponem :wink:
:arrow: #1

Awatar użytkownika
Leszczu

Post autor: Leszczu » 05-06-2014, 09:54

Strzałeczka!

Mój wczorajszy, pierwszy kartonik umieszczony w dziale Gotowe Kupony trafiony :rumba:
Kupon #1 :dobrze:

Na dzisiaj nie znalazłem nic ciekawego do przeanalizowania, ale napisałem już jedną rozprawę na piątek, więc zapraszam do zapoznania się z nią:
Slutsk - Dnepr Mogilev

Teraz 2 zaległe sprawy, którymi zapomniałem się pochwalić, ale co się odwlecze to nie uciecze :razz:
Zostałem typerem tygodnia za czas 08-14 maj 2014r. :arrow: klik oraz zająłem 2. miejsce w Typerze miesiąca Maj 2014r. :arrow: klik :trophy:

Nie wiem czy jutro tutaj zajrzę, bo analiza na jutro była jedyną, jaką wyhaczyłem z piątkowej oferty :lol: Także jakbyśmy się juto nie widzieli to do soboty :wink:

Awatar użytkownika
Leszczu

Post autor: Leszczu » 08-06-2014, 11:40

Hejka!

Miałem się odezwać wczoraj, ale tak się życie potoczyło, że robię to dopiero teraz. Jak to normalnie bywa przejrzałem wczoraj ofertę meczową i wybrałem spotkania do analizy (po sprawdzeniu, 2 na 4 by weszły). Kiedy miałem przejść do dzieła dostałem informację, przez którą musiałem przerwać swoje czynności i zająć się innymi. No i zaczęło się świętowanie :razz:
Obrazek
Chciałem napisać krótkie info, ale coś się zadziało z forum i wyskakiwał błąd :sad: Na szczęście już po kłopotach widzę :smile:

Wynik ostatniej analizy:
Slutsk - Dnepr Mogilev :zwrot:

A oto dzisiejsze co nieco :wink:
Honka - Rovaniemi
Znicz Pruszków - Wisła Puławy
IFK Lulea - Nykopings
Bari - Latina

Życzę wszystkim miłej niedzieli. Mnie czeka jeszcze dzisiaj powtórka z wczorajszej rozrywki :razz: w związku z zakończeniem sezonu B-klasowego. Meczyk i znów "kiełbachy" :lol:

Awatar użytkownika
Leszczu

Post autor: Leszczu » 09-06-2014, 08:02

Witam z rana!

Dwie z moich wczorajszych analiz nie były trafne:
Honka - Rovaniemi :dobrze:
Znicz Pruszków - Wisła Puławy :zle:
IFK Lulea - Nykopings :zle:
Bari - Latina :dobrze:

Teraz przygotowałem dwie, z czego jedną na dzisiaj, a drugą na wtorek, w związku z czym odezwę się prawdopodobnie w środę :wink:
Tallinna Kalev - Johvi FC Lokomotiv
Tampines - Brunei DPMM

Życzę miłego dnia :cool:

Awatar użytkownika
Leszczu

Post autor: Leszczu » 10-06-2014, 10:34

Cześć!

Piszę dzisiaj, bo przejrzałem ofertę do czwartku włącznie i będę chciał zaprezentować swoje typy teraz. Chce wypełnić swoja powinność i skupić na przygotowaniach do praktycznego sprawdzianu umiejętności w związku ze swoją aplikacją do nowej pracy, który odbędzie się w czwartek. Mam nadzieję, że nie będzie takich upałów jak wczoraj albo dzisiaj bo się upiekę w garniaku :sad:

Analiza na jutro (chodź bardziej nazwał bym ją typem):
Latina - Bari

Na czwartek znalazłem jedno spotkanie, ale na LiveSports nie ma jeszcze kursów, więc typ podam na surowo:
FINLANDIA: Kakkonen West
12.06.2014 18:30 MaPS - Narpes
Typ: x2 lub 2DNB w zależności od kursu (nie podaje w analizach kursów poniżej 1.50)
Stawka: 2/10
W skrócie: Narpes oczko wyżej w tabeli i wygrało z MaPS wszystkie grane mecze (trzy w zeszłym roku), dlatego stawiam, że nie przegra meczu.

Wczorajsza analiza trafna :rumba:
Tallinna Kalev - Johvi FC Lokomotiv :dobrze:

Do zobaczenia w czw lub pt :wink:

Pozdro :grin:

Awatar użytkownika
Leszczu

Post autor: Leszczu » 13-06-2014, 06:05

Ejo ejo eja eja!

Witam, po krótkiej przerwie :wink: Teścik napisany a pogoda była znośna :grin: Mogę wrócić do regularnej działalności. Z innej beczki powiem, że obejrzałem tylko pierwsza połowę wczorajszego meczu otwarcia, bo mnie zmogło, a dzisiaj jestem na nogach już od 3:30 :lol:

Wynik czwartkowej analizy na sucho negatywny, a środowej Latina - Bari :zwrot:

Wypociny na dzisiaj:
DRB-Hicom - Pahang UiTM
Los Caimanes - Cajamarca
San Simon - U. Comercio

Jeszcze się pochwale małą wygraną. Korzystałem z promocji Cashback w :betclic: :rumba:
Obrazek

Życzę miłego dzionka :smile:

Awatar użytkownika
Leszczu

Post autor: Leszczu » 14-06-2014, 09:59

Awatar użytkownika
Leszczu

Post autor: Leszczu » 15-06-2014, 11:06

Witam :wink:

Jeden błąd mi się wczoraj przytrafił :razz:
Skanderborg - Næsby :dobrze:
Haras El Hodood - Wadi Degla :dobrze: