Pytania do koloino [aktywny ekspert]

Porozmawiaj z najlepszymi ekspertami i specjalistami typowania w danych dyscyplinach. Pomogą, doradzą, odpowiedzą! Za darmo!
ODPOWIEDZ
Awatar użytkownika
koloino
#Weteran
#Weteran

Pytania do koloino [aktywny ekspert]

Post autor: koloino » 03-12-2012, 22:28

Witam szanownych typerów ;)

Sądzę, że sporo osób już mnie tutaj zna, nie mniej jednak wypadałoby na początku się przedstawić...jestem Michał (Koło - koloino) z Bydgoszczy. Postaram się odpowiedzieć i poradzić jak tylko będę potrafił na wszelkie pytania odnośnie naszej rodzimej piłeczki ;) Duży nacisk stawiam na ekstraklase, aczkolwiek znajdziecie u mnie niekiedy i typki z niższych lig, a więc jazda!

Greeeeeeeeeeeeeeeeeeejt sakce$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$ :trophy: :trophy: :trophy:

ps. "stara gwardia" wraca do gry! buki... bójcie się :twisted: :twisted: :twisted:
Ostatnio zmieniony 01-03-2013, 18:33 przez koloino, łącznie zmieniany 1 raz.

Awatar użytkownika
Bartuś

Post autor: Bartuś » 03-12-2012, 23:20

koloino pisze:s. "stara gwardia" wraca do gry!
siema xd , to jakas ogolna motywacja zaslozonych typerow czy kazdy spontanicznie?

Awatar użytkownika
quares
#Weteran
#Weteran

Post autor: quares » 04-12-2012, 07:20

Bartuś pisze:o jakas ogolna motywacja zaslozonych typerow czy kazdy spontanicznie?
znalazła się osoba, która podjęła się odbudowania potęgi forum, a że "starej gwardii" jest z tą osobą jak najbardziej po drodze, to wspólnymi siłami postaramy się walczyć :rumba:

Awatar użytkownika
koloino
#Weteran
#Weteran

Post autor: koloino » 04-12-2012, 09:20

tak jest Krystian, wspólnie damy rade i buk zawyje... :lol:

Awatar użytkownika
Bartuś

Post autor: Bartuś » 04-12-2012, 18:35

fajnie bedzie was poczytac; treliusza jeszcze zaproscie :wink:

Awatar użytkownika
quares
#Weteran
#Weteran

Post autor: quares » 07-12-2012, 08:30

Michale jak dziś widzisz mecz we Wrocławiu? Ja mam kilka pomysłów, ale z chęcią wysłucham Twojej opinii ;)

Awatar użytkownika
koloino
#Weteran
#Weteran

Post autor: koloino » 08-12-2012, 09:34

sorki Krystek, ale wczoraj kompletnie nie miałem głowy do zakładów...byłem ostatni raz pożegnać się ze znajomym [*]

Awatar użytkownika
koloino
#Weteran
#Weteran

Post autor: koloino » 03-04-2013, 11:10

Hej Slodziak ;)

Odpisuje dopiero teraz, gdyż miałem gości na Świeta...

Co do Widzewa...graja po prostu słabo w ataku, brakuje w tym zespole typowego snajpera, bardziej doświadczonego (taki Paweł Abbott w Zawce :D)... Pawłowski, Rybicki czy Stępiński dopiero "wchodzą w dorosłą" piłkę... Dodatkowo brakuje kapitana, ostoi w defensywie, bramkarza Macieja Mielcarza...

W nadchodzącej kolejce jeśli nie wywalczą 3 punktów w starciu z Polonią, to niestety będą w nieciekawej sytuacji...kurs w granicach ~3.00 :D Jednak do 8 kwietnia jeszcze troszkę czasu...

Pozdrawiam

KIMBO

Post autor: KIMBO » 03-04-2013, 12:41

koloino pisze:Co do Widzewa
Co to jest Widzew ? W Łodzi Tylko ŁKS :!:

Mam do Ciebie pytanko Michał,

co sądzisz o naszej Zawiszy, awans wydaje Ci się realny ?

Awatar użytkownika
koloino
#Weteran
#Weteran

Post autor: koloino » 03-04-2013, 13:02

"Nadejdzie wiosna i lepsze czasy, kiedy Zawisza z Bydgoszczy wróci do ekstraklasy" :grin:

Damy radę w tym sezonie ;) Cracovia i my wchodzimy ;)

Awatar użytkownika
koloino
#Weteran
#Weteran

Post autor: koloino » 08-04-2013, 20:36

W nadchodzącej kolejce jeśli nie wywalczą 3 punktów w starciu z Polonią, to niestety będą w nieciekawej sytuacji...kurs w granicach ~3.00 :D Jednak do 8 kwietnia jeszcze troszkę czasu...
A nie mówiłem :lol:

kristofer33

Post autor: kristofer33 » 12-04-2013, 17:00

koloino pisze:"Nadejdzie wiosna i lepsze czasy, kiedy Zawisza z Bydgoszczy wróci do ekstraklasy" :grin:

Damy radę w tym sezonie ;) Cracovia i my wchodzimy ;)
W zeszłym sezonie było blisko. Teraz jest podobna sytuacja.
Ja nadal chciałbym zobaczyć na ławce trenerskiej polskiego trenera, a nie jakiegoś zagranicznego.
P.S Nie sądzę, że obecny jest zły. Ale Bydgoszcz zasługuje na solidnego, rodowitego trenera.

KIMBO

Post autor: KIMBO » 10-05-2013, 22:36

Cześć, jak widzisz poniższe spotkania ?

Warta Poznań-Flota Świnoujście
Cracovia Kraków-Termalica B-B.

Warta nie gra źle, chociaż wyniki mówią co innego.

Drugi mecz, dla mnie rzut monetą.

Jak możesz wyraź swoją opinie.

Awatar użytkownika
koloino
#Weteran
#Weteran

Post autor: koloino » 11-05-2013, 20:44

hej ;)

Pierwszy z w.w spotkan juz rozegrany...natomiast co do drugiego to, tak jak napisałes rzut moneta...choc ja wiecej szans daje Cracovii ;) Jednak no bet ;)

Awatar użytkownika
Sosu16

Post autor: Sosu16 » 12-05-2013, 09:57

Jesli mozna cos napisac od siebie to po pierwsze jest to wazny mecz dla obydwoch klubów ze wzgledów na pozycje w tabeli jednak gdy Termalica przegra to i tak bedzie dalej liderem. Druga sprawa to sa Derby Małopolski. W druzynie Termalicy gra były super strzelec Cracovii Dariusz Pawlusinski. Po za tym Termalica nie ma zbyt duzych szans na to ze nawet jak wywalczy awans to dostanie licencje na gre w T Mobile Ekstraklasie gdyz nie maja stadionu i zaplecza. Mecz oczywiscie moga grac gdzie indziej ale to kosztuje a raczej jestem przekonany ze oni tyle siana nie maja. Kolejna sprawa budzet na 1 lige im starcza ale juz na T mobile raczje za mały. Oni nie moga liczyc na pomoc miasta czy tam gminy jak wieksze miasta w Polsce. zyja dzieki dobremu sponosrowi i sprzedarzy piłkarzy po prostu 1 liga to dla nich wysokosc ktorej nie sa wstanie przeskoczyc. Wiec albo licza na to ze nie dostana licencji po mimo awansu albo zaczna przegrywac mecze jak rok temu. JA bym grał na Cracovie gdyz oni chca wrocic do Ekstraklasy maja stadion budzet wiec licencje dostana na 100%.

ODPOWIEDZ