Pewnie większość wie, ale dla tych którzy na forum są trochę krócej. Mam na imię Krystian i jestem z Krakowa. Moją pasją jest piłka nożna i tylko jej typowaniem się zajmuję. Wychodzę z założenia, że jeżeli od 5 roku uprawiało się ten sport, wylało się hektolitry potu i krwi na boisku, ze łzami w oczach przeżywało się porażki i zwycięstwa to człowiek musi to kochać i się nad tym znać.
Może teraz trochę o mnie. Na forum jestem już szmat czasu, tworzyłem słynną już "starą gwardię" i niewątpliwie jest to dla mnie powód do dumy. Poznałem tu wspaniałych ludzi i dlatego bardzo zależy mi na tym żeby przywrócić forum dawny blask. Okazja ku temu właśnie się nadarza. Mam dług do spłacenia wobec forum, wobec jego użytkowników i dlatego bez wahania zgodziłem się pomóc Słodziakowi i wrócić do forumowej aktywności, podawania typów, pomocy mniej doświadczonym graczom. A, że to co mówię nie jest tylko "pustym" bełkotem niech świadczy moja historia, którą znajdziecie w poniższym linku...
http://www.typybukmacherskie.org/quares ... t28512.htm
Typuję głównie ligę polską i angielską, ale oczywiście nie wykluczam typów z innych lig, meczy reprezentacyjnych oraz...Turnieju Nadziei Piłkarskich w Toulonie
Przez dłuższy czas byłem na forum Ekspertem, a tak prezentują się moje statystyki i yield...
|Liczba typów 368| Wygrane 169| Zwroty 26| Przegrane 173|
|Wkład 1464|Wygrane 1666.23| Yield + 13.81%|
Bywajcie