Typy na Premier League na naszym forum buk. Tylko w tym dziale znajdziesz najlepsze w internecie typy bukmacherskie na ligę angielską. Uwaga wszystkie typy z analizami! Tylko tu typy bukmacherskie piłka nożna, typy meczów z naszego forum bukmacherskie.
Regulamin forum
Premier League
Jedna z najbogatszych lig piłkarskich na świecie. Mówi się, że najbardziej brutalna. Niektórzy mówią, że najlepsza. Na pewno taka, w której nie ma w ogóle przerwy zimowej. O jej prestiżu świadczy fakt, że o mistrzostwo Anglii rywalizują takie zespoły jak: Manchester United, Manchester City, Arsenal Londyn, Liverpool FC, czy Chelsea Londyn!
Tylko u nas znajdziesz typy bukmacherskie na spotkania ligi angielskiej oraz profesjonalne analizy spotkań premier league.
Zapraszamy teraz do zapoznania się z poszczególnymi tematami w tym dziale. Przeczytaj terminarze premier league, opisy odbytych spotkań ligi angielskiej oraz analizy nadchodzących meczów premier league.
-
ManU
Jeden z najciekawszych meczów 32 kolejki Premier League pomiędzy Reading - Liverpool FC.Druzyna gospodarzy w tym sezonie spisuje sie naprawde dobrze prezentując dobrą równą formę o czym świadczy 8 miejsce.Są bardzo dobrze zorganizowanym zespołem i od samego początku sezonu grają dobry futbol. I mimo zbliżającego się końca rozgrywek, wciąż grają na tym samym poziomie.".Jeżeli chodzi o Liverpool to musi on walczyć dalej o utrzymanie dotychczasowego 3 miejsca ponieważ po pietach depcze mu Arsenal który ma 2 punkty straty do rywali.Drużyna gości jest napewno umotywowana wygraną w LM nad PSV 3-0.Rafa zapewne pozmienia trochę ustawienie swojego zespołu w sobotnim spotkaniu, a to może oznaczać powrót Bellamy`ego i Fowlera do wyjściowej jedenastki.Benitez doskonale zdaje sobie sprawę, że 3-0 z PSV w Eindhoven pozwoliło realnie myśleć o półfinale Ligi Mistrzów. Dlatego też jutro może zagrać silnym składem, by w środę podczas rewanżu z Holendrami dać odpocząć kluczowym zawodnikom.Sam Banitez wypowiada sie o przeciwniku w samych superlatywach przytaczając mecz kiedy to Reading podejmowało M.U i przegrywając 3-0 zdołaó strzelić barmki na 3-2 i jeszcze atakować przeciwnika.
Ostatnie spotkania:
READING FC:
01/04/2007 Tottenham Hotspur vs. Reading FC L - 1:0
17/03/2007 Reading FC vs. Portsmouth FC D - 0:0
03/03/2007 Arsenal FC vs. Reading FC L - 2:1
27/02/2007 Reading FC vs. Manchester United L - 2:3
24/02/2007 Middlesbrough FC vs. Reading FC L - 2:1
17/02/2007 Manchester United vs. Reading FC D - 1:1
LIVERPOOL FC:
03/04/2007 PSV Eindhoven vs. Liverpool FC W - 0:3
31/03/2007 Liverpool FC vs. Arsenal FC W - 4:1
18/03/2007 Aston Villa vs. Liverpool FC D - 0:0
06/03/2007 Liverpool FC vs. FC Barcelona L - 0:1
03/03/2007 Liverpool FC vs. Manchester United L - 0:1
24/02/2007 Liverpool FC vs. Sheffield United W - 4:0
Ligowa tabela:
3 Liverpool 31 17 6 8 48:21 27 57
8 Reading 31 13 5 13 43:39 4 44
Mój typ na ten mecz to X2 i under 2,5.
-
Mefiu
- #Weteran

Według mnie padnie w tym meczu remis. Reading stawia u siebie opór a Liverpool z pewnością będzie atakował. Myślę, że mecz zakończy się przy stanie 1-1.
Typ: X
Gram, żeby grać.
-
ManU
No czyli tak jak ja obstawiam i jak na to sugeruje analiza

-
Gurianus
Wedlug mnie wygra Liverpool, mimo to ze gra z rewelacyjnym beniaminkiem i to na wyjezdzie. Liverpool musi zdobywac punkty, zeby utrzymac 3 miejsce, na ktore czaji sie juz arsenal z jednym rozegranym mieczem mniej.
Proponuje
typ-2
Under2,5
-
matys
Liverpool pojedzie Reading bo jest na fali. We wtorkowym meczu z PSV to pokazał. Byłem naprade pod wrażeniem.
-
leinad841
Tak t bedzie bardzo ciekawe spotkanie i ciekawy jestem jak zaprezentuje sie Liverpool w tym meczu bo zazwyczaj tak jest jak sie wygrwywa pewnie w pucharze w sie traci punkty w lidze kiedys mi to wpadlo w oczy. Ale to jest tylko moja teza ktora mam nadzieje ze sie nie sprawdzi bo sam bede obstawiac zwyciestwo gosci w tym meczu. Tak Reading mozna nazwac rewelacja sezonu i maja szanse naewt na gre w pucharze UFEA jedna ich ostatnie mecze nie zachwycaja ostatni mecz wygrali 10 lutego i to juz spory czas temu a Liverpool w tej chwili inponuje forma zwyciestwa nad Arsenalem i PSV dodaja im skrzydel i jak pisal ktos wczesniej ze napewno Rafa zrobi kilka korekt w skladzie ale napewno nie bedzie to oslabienie tylko wzmocnienie druzyny ktora ciagle musi walczyc o ta 3 lokate ktora zajmuja bo Arsenal ciagle depcze po pietach Moj typ to wygrana Liverpoolu lecz moze zastanowie sie czy by przypadkiem nie podepszec tego jednak x ale poczekam do jutra moze bedzie wiecej info o tym meczu
-
Mefiu
- #Weteran

Było blisko remisu
Jednak Liverpool poradził sobie:
15' [0 - 1] A. Arbeloa
47' [1 - 1] B. Gunnarsson
86'
[1 - 2] D. Kuyt
Gram, żeby grać.