Ze względu na dość ciekawe kursy postanowiłem napisać analizę do tego spotkania.
Gospodarze zajmują na obecną chwilę 15- czyli przedostatnie miejsce w ligowej tabeli. Jutro zmierzą się z zajmującą 4 miejsce, drużyną gości, którzy do lidera tracą 5 punktów.
Do końca sezonu zostały zaledwie 3 mecze, tak więc jutrzejszy mecz będzie bardzo cenny dla Lokomotivu ponieważ nie mogą pozwolić sobie nawet na podział punktów z drużyną z dolnej części tabeli.
Zespół z Moskwy nie przegrał żadnego z ostatnich 10 ligowych meczy. 7 razy zwyciężyli i 3 razy zremisowali, z czego aż 4 razy wygrali na wyjeździe.
Gospodarze spisują się fatalnie. 10 ostatnich meczy to 6 porażek, 2 wygrane i 2 remisy.
Warto dodać, że ostatnie 2 mecze które rozegrali zakończyły się zwycięstwem i remisem.
Można więc twierdzić, że są w dobrej dyspozycji i na jutrzejszy mecz wyjdą optymistycznie nastawieni z wolą walki o utrzymanie.
Nie sądzę jednak, że mimo dobrej formy uda im się wygrać a nawet zremisować z bardzo dobrze dysponowanym zespołem gości.
Ostatnie 5 meczy pomiędzy tymi drużynami 4 razy wygrywał Lokomotiv Moskwa a jeden mecz zakończył się remisem. W tym sezonie zespół gości na własnym stadionie pokonał Spartak 3-1.
Mój typ:
2
Kurs:2,00
:bwin-brak-polskiej-licencji!: