Sporting vs Man Utd

Forumbukmacherskie Ligi Mistrzów. Typy bukmacherskie i analizy meczów z Ligi Mistrzów. Tabela, harmonogram spotkań oraz dyskusja o aktualnych meczach. Typy ekspertów na Ligę Mistrzów
Regulamin forum
Liga Mistrzów

Liga Mistrzów UEFA to najważniejsze rozgrywki klubowe w Europie. Co roku najlepsi z najlepszych ze wszystkich krajów europejskich rywalizują najpierw w kwalifikacjach, a potem w fazie zasadniczej turnieju o miano najlepszej drużyny klubowej Europy.

Tylko u nas znajdziesz typy bukmacherskie na ligę mistrzów oraz profesjonalne analizy spotkań Ligi Mistrzów w piłce nożnej.

Zapraszamy teraz do zapoznania się z poszczególnymi tematami w tym dziale. Przeczytaj terminarze Ligi Mistrzów, opisy odbytych spotkań Ligi Mistrzów oraz analizy nadchodzących meczów w Lidze Mistrzów.
ODPOWIEDZ
Ohmek88

Sporting vs Man Utd

Post autor: Ohmek88 » 19-09-2007, 11:31

w dzisiejszy wieczor na stadionie w Lizbonie Sporting bedzie podejmowal Manchester United. Sporting jeszcze nigdy na wlasnym stadionie nie przegral z angielskim zespolem, 4 razy wygrywajac i 1 remisujac. ManU na portugalskich boiskach gralo 8 meczy, z czego 4 przegrala, ostatnia ich wyprawa do Portugali zakonczyla sie ich zwyciestwem 1:0 nad Benfica. Sporting gral z ManU tylko 2 razy, i to dosyc dawno temu w sezonie 1963/64, spotkanie w Anglii skonczylo sie wynikiem 4:1 dla gospodarzy, jednak w rewanzu doznali oni sromotnej kleski 0:5. W ManU gra 2 wychowankow Sportingu, Cristiano Ronaldo i Nani za ktorych anglicy zaplacili 30 mln funtow. W składzie goście zabraknie łącznie siedmiu zawodników. W ManU nie zagraja John O'Shea, Darren Fletcher, Ji-Sung Park, Ben Foster, Mikael Silvestre, Owen Hargreaves i kapitan Gary Neville., Zagra za to Wayne Rooney.
Moj typ: X2

Awatar użytkownika
Tosiak

Post autor: Tosiak » 19-09-2007, 12:14

Moim zdaniem tu bedzie czysta 2, chociaz mozna oczywiscie sie zabezpiczyc X2, co na 99% wejdzie. W Man U nie zagra kilku zawodnikow, ale nie nazbyt waznych, no moglby zagrac Neville, Fletcher, O'Shea, ale Manchester posaida silna druzyne, pomimo tych graczy. Pozatym Man U jest nastawiony na wygrana, sa zdeterminowani :)

Moj typ : 2 - 6.5/10
X2 - 8.5/10

Lukasz15wisla

Post autor: Lukasz15wisla » 19-09-2007, 13:54

Moim zdaniem Manchester będzie chciał pokazać że to nie prawda że stadion Sportingu jest nie do zdobycia przez angielskie drużyny. Gospodarze nie dysponują jakimiś znakomitymi piłkarzami tak jak goście w których składzie można znaleźć takie nazwiska jak: Ronaldo czy Rooney. Manchester powinien wygrać ten mecz może nie jakąś dużą różnicą bramek ale zawsze to zwycięstwo. Mój typ: 2.

Miki9971

Post autor: Miki9971 » 19-09-2007, 14:32

Ja daje czyste jak Łza 1. Manchester nie zbyt dobrze teraz gra;/przykro mi to mowic :cry:

Awatar użytkownika
Mefiu
#Weteran
#Weteran

Post autor: Mefiu » 19-09-2007, 16:04

Mecz będzie zacięty jednak według mnie większe szanse ma Sporting. Jest to zgrany zespół dobrze prezentujący się w lidze, natomiast Man U w tym sezonie słabo gra, choć ciągle się poprawia. Jeśli Man U zaatakuje pierwszy na pewno zmieni swój styl gry na defensywny, ale Sporting ma dobry atak i według mnie dziś gospodarze strzelą bramkę i taki jest mój typ na ten mecz. Zobaczymy jak się potoczą losy.
Gram, żeby grać.

Awatar użytkownika
koles

Sporting Lizbona - Manchester United

Post autor: koles » 19-09-2007, 17:10

Sporting Lizbona - Manchester United-1X kurs:1.80

Dziś o godz.20:45 na Estadio Jose Alvalade w Lizbonie Sporting u siebie zmierzy się z Manchester United w meczu grupy F Ligi Mistrzów.Według bukmacherów faworytami w tym spotkaniu są czerwone diabły, którzy ostatni raz ligę mistrzów wygrali w 1999 roku i którzy w oczach bukmacherów są lepsi niż gospodarze.Jak na razie do tej pory gracze Sportingu z Manch.Utd rozegrały dwa tylko spotkania, jak dobrze wiem w sezonie 1963/1964 czerwone diabły wygrali u siebie 4:1 w ćwierćfinale Pucharu Zdobywców Pucharów, ale w Lizbonie przegrali aż 0:5 z Sportingiem.Jak dobrze wiemy dzisiejszy mecz będzie miał na pewno duże znaczenie dla takich zawodników jak Cristiano Ronaldo czy Naniego, ci portugalscy pomocnicy zaczynali w Sportingu swoje zawodowe kariery, ale jednak już dziś ci gracze zagrają przeciwko temu zespołowi i na pewno będą chcieli się pokazac z dobrej strony, będą także chcieli wykazac się swoimi umiejętnościami i pokazac trenerowi Sportingu że są bardzo dobrymi i wartościowymi graczami Manch.Utd . W ostatnich dniach gracze Sportingu trochę lepiej się spisują niż gracze Manch.utd., ponieważ jak na razie do tej pory Sporting w swojej lidze wygrał trzy mecze i tylko jeden przegrał na wyjeździe z FC Porto, w ostatnim swoim meczu praktycznie bezproblemowo pokonali Amandore na wyjeździe 0:2 mimi iż w dzisiejszym dniu grają w lidze mistrzów z Manch.utd.Z kolei czerwone diabły swój początek w lidze nie mieli za dobry, a nawet powiem że fatalny ponieważ w pierwszych trzech meczach zdobyli tylko 2pkt. i jak wiadomo przegrali na wyjeździe z Manch,City 1:0, natomiast w kolejnych tygodniach już widac już troszke znaczną poprawę tego zespołu, ponieważ w kolejnych trzech meczach zdobyli 9pkt., w ostatnim swoim meczu z bardzo dużymi problemami wygrali na wyjeździe z Evertonem 0:1, bramkę dopiero zdobyli w 90 min..W dzisiejszym meczu w składzie gości zabraknie aż siedmiu zawodników, ponieważ kontuzjowani tacy są gracze jak: John O'Shea, Darren Fletcher, Ji-Sung Park, Ben Foster, Mikael Silvestre i Owen Hargreaves,natomiast występ Gary Neville stoi pod znakiem zapytania, ale jak wiadomo wielki plusem Manch.utd, jest fakt taki że do składu wraca snajper Wayne Rooney, który na pewno będzie chciał utrudnac grę obroncą, a na pewno będzie myślał o strzeleniu bramki dla swojego zespołu, ale i tak według mnie w tym meczu padnie remis lub wygrają gospodarze, wątpię w to by Sporting na własnym obiekcie nie dał rady tak słabemu zespołowi jaki jest Manch.utd do tej pory i dlatego myślę że w dzisiejszym meczu 3 pkt, zostaną w lizbonie, albo padnie remis i zespoły podzielą się pkt.

Man Utd: Van der Sar (B), Kuszczak (B), Heaton (B), Brown, Vidic, Ferdinand, Pique, Evans, Evra, Ronaldo, Scholes, Carrick, Anderson, Nani, Gibson, Eagles, Martin, Giggs, Rooney, Tevez, Saha, Dong
Mam ponad 2000 postów i nadal aktywny.

Awatar użytkownika
krzycho

Post autor: krzycho » 19-09-2007, 17:24

MU jest na tyle silnym i doswiadoczonym zespołem ze nie pozwoli sobie na przegrana w takim meczu. Choć zespoł z Manchesteru gra słabo na wyjazdach w LM no moze troche przesadzam ale napewnoi nie gra tego co u siebie. Zepoł bedzie napewno osłabiony kontuzjami ale dzieki temu zawodnicy 2 składu beda chcieli sie pokazać na co ich stać. Dlatego moim skromnym zdaniem wygra MU moze nie wielka przewaga ale 1 bramka pewnie.

Awatar użytkownika
t0st3r

Post autor: t0st3r » 19-09-2007, 17:36

ManU niegra tak jakby chcieli tego fani, od poczatku sezonu maja problem z wejsciem na dobra fale.. Ich ostatnie 2mecze wygrane lecz raczej nie byly to zbyt fascynujace rezultaty ,a co najgorsza ze nie byly to zbyt wymagajace druzyny..

Wyraznie oslabienie Man U moze sie w wiekszosci przyczynic do dzisiejszego rezultatu, brak paru kluczowych zawodnikow niekiedy ciezko uzupelnic rezerwowymi..
Natomiast dobra wiadomoscia jest to ze do gry wraca Rooney.. Wypoczety wraz z Ronaldo ktory tez duzo nie gral bo rowniez pauzowal za czerwona kartke i raczej sie nie przemeczal [bylo glosno w prasie co robil:) ] powinni pokazac na co ich stac w dzisiejszym meczu
Lecz to kolejny mecz Anglikow na ziemi portugalskiej gdzie nie gra im sie dobrze..
Duza roznia temperatur oraz przewaga boiska Sportingu.

Lecz wydaje mi sie ze oba te czynniki raczej nie przyczynia sie do przegranej Man U
Minimum remis badz wygrana Man U

x2

Awatar użytkownika
koles

Post autor: koles » 20-09-2007, 19:55

Sporting Lizbona - Manchester United-1X kurs:1.80 :minus: :cry:
Mam ponad 2000 postów i nadal aktywny.

Awatar użytkownika
t0st3r

Post autor: t0st3r » 20-09-2007, 22:39

x2

:plus: