Typ: powyżej 9,5 rożnego
Kurs: 1,80 | 1,80
Bukmacher: :bet365-brak-polskiej-licencji!: | :rivalo-brak-polskiej-licencji!:
Stawka: 6/10
W dzisiejszym spotkaniu zmierzą się dwa zespoły środka tabeli. Dwie drużyny preferujące ofensywny styl gry. Gra skrzydłami jak przystało na Hiszpanię i walka o 3 punkty będzie tutaj wielkim atutem by grać rzuty rożne. Zwycięski zespół może się przesunąć w okolice europejskich pucharów, więc trzeba korzystać z takiej okazji. Jeżeli chodzi o spotkanie między tymi ekipami zawsze pada te 12-14 rzutów rożnych. Jeżeli chodzi o oba zespoły utrzymują one średnią ponad 5 rzutów rożnych na mecz. Czyli jak widać, zdecydowanie ta linia jest moim zdanie za nisko wystawiona i trzeba korzystać z tego.
Typ: Powyżej 9,5 rożnego
Kurs: 1,80 | 1,80
Bukmacher: :bet365-brak-polskiej-licencji!: | :rivalo-brak-polskiej-licencji!:
Stawka: 4/10
W dzisiejszym spotkaniu zmierzy się Espanyol i Granada. Jeżeli chodzi o składy u gospodarzy nie zagra Sanchez i Moreno. Goście w pełnym składzie. Jeżeli chodzi o arbitra dużo daje żółtych kartek i masa stałych fragmentów gry. Jak wiemy z takich sytuacji łatwo mogą być rzuty rożne. Do tego oba zespoły preferują akcje skrzydłami i tutaj mamy kolejne szanse na rzuty rożne. Espanyol będzie zespołem głównie atakującym i chcącym podtrzymać dobrą passę. Więc muszą stwarzać sytuacje i atakować. Myślę, że dzisiaj będziemy świadkami otwartego meczu. Oba zespoły w meczach mają dosyć wysokie średnie rzutów rożnych. Myślę, że to wszystko składać się będzie na to, że i dziś będziemy światkami conajmniej 10-ciu rożnych.