Tednick , moje osobiste analizy :D

Miejsce w którym możesz sobie założyć własny wątek i na bieżąco dzielić się swoimi sukcesami, porażkami i przemyśleniami.
ODPOWIEDZ
Tednick

Tednick , moje osobiste analizy :D

Post autor: Tednick » 17-04-2015, 13:38

Jestem na tym forum od niedawna , postanowiłem założyć dziennik w którym bd dzielił się moimi opiniami , bo bukmacherce , sporcie , życiu :D
Jako że specjalizuje się w hokeju , to bd analizował Playoffy NHL .
Moim zdaniem puchar Stanleya leci w ręce Błyskawic z Tampy, choć przegrali oni dzisiaj rano pierwszy mecz, oddając 46 strzałów . W bramce czerwonych skrzydłem świetnie spisał się Petr Mrazek .
W innych dzisiejszych spotkaniach bez niespodzianki w Nowym Jorku , Rangersi wygrywają 2-1 z Pingwinami z Pittsburgha , gospodarze są uważani za głównych faworytów do zgarnięcia pucharu Stanleya , ja myślę że odpadną już w pierwszej rundzie , Pittsburgh będący ostatnio w kiepskiej formie teraz się rozkręca , i wygra całą serię 4-2 :)
Dobry start zaliczyli gracze Minnesoty którzy wygrali na wyjeździe z Nutkami z St . Louis 4-2 , i są teraz faworytami tej pary .

W ostatnim dzisiejszym meczu na własnej tafli wygrały kaczory z Anaheim , również 4-2 , świetny start o Conn Smythe Trophy zaliczył Corey Perry który zdobył 4 punkty .

Typy na następne mecze wstawię dzisiaj wieczorem .

A mój typ na po południe to :
St. Petersburg - AK Bars Kazan 2 @3.75
:bet365-brak-polskiej-licencji!:

Goście przegrali swoje oba domowe mecze , ale ostatnie wyjazdowe wygrali 2-1, i myślę że teraz też gładko . Gospodarze na fali , to fakt, i trio Panarin - Kovalchuk - Dadonov , mimo iż nie grają w 1 lini , są najlepszymi zawodnikami swojej ekipy , mówi sie o tym że po sezonie Panarin , orazd Dadonov dołączą do elity NHL , póki co graja w rosji , w Kazanu też wiele gwiazd , min Sergei Kostistyn , Oscar Moller , Burmistrov , Petr Vrana . Goście muszą wygrać i tyle , to jest ostatni gwizdek dla nich na uratowanie finałów .

Tednick

Post autor: Tednick » 20-04-2015, 11:08

Nie miałem dostępu do internetu przez ostatnie dni :)
Jak widać mój typ nie siadł , i nie zdążyłem też wstawić żadnych typów na PO w NHl , ale dzisiaj to nadrobię , trochę się wydarzyło .
Gracze Montrealu już jedną nogą w kolejnej rundzie , w sumie chyba wszyscy się tego spodziewali , sądzę że czeka nas wiele niespodzianek , i długich serii , Rangersi nie będą mieli tak łatwo , Pingwiny wygrały drugi mecz na wyjeździe i zrobiło się bardzo ciekawie .

Tednick

Post autor: Tednick » 20-04-2015, 21:55

A więc przyszedł czas na kolejne mecze , a mój typ na tą kolejke :

Pittsburgh Penguins - New York Rangers 1 @2.79

Myślę że w tym meczu gospodarze gładko wygrają , Sidney Crosby czyli główna broń gospodarzy wraca to znakomitej formy, i to on poprowadzi Pingwiny do zwycięstwa. Kadrowo obie ekipy bez problemów . Wiadomo że w hokeju każda drużyna ma gorszy i lepszy okres , Rangersi bardzo długo byli na fali , i moim zdaniem właśnie w PO przyjdzie totalny spadek , i odpadną już w pierwszej rundzie , a nie jak każdy sądzi że zwyciężą .

Teraz trochę z innej beczki , wkońcu to dziennik typera , dzisiaj słaby dzień , 3/7 typów trafione , dość słabo .
W tenisie 3/4 , moje zwycięskie typy to Mektic , Gimeno-Traver oraz Ymer, niestety trochę pechowo przegrał Henri Laaksonen , który kilka razy mógł wygrać pierwszego seta, ale niewykorzystane szanse się mszczą .
W piłce nożnej niedawno zakończony mecz Le Havre - Brest , dałem czystą 1 , niestety remis , a tym bardziej frustrujące jest to ze statystyka celnych strzałów 8-1 :oops:
W tej dyscyplinie także szukałem niespodzianek , po bardzo małych stawkach , najpierw Teplice , które toczyły wyrównany pojedynek z Pilznem , a wieczorem , to już taka prawdziwa niespodzianak Limerick vs Derry , gospodarze mieli więcej sytuacji , niestety nie wykorzystali ich .
No i jeszcze jeden mój typ dzisiaj to mecz PLK , Trefl Sopot vs Turów Zgorzelec, jestem rozczarowany grą gospodarzy, już od początku musieli gonić wynik bo goście mieli serię 2-16 , jednak podgonili do końca kwarty 20-23 , w drugiej znów goście byli lepsi , i przewaga po połowie urosła do 12 pkt, w 3 trefl podgonił do 6 pkt, ale w ostatniej znowu kiepsko , i ostatecznie przegrali 8 pkt .

Także dzień kiepski bo trochę przegrałem , i znowu trzeba grać bezpiecznie . To tyle na dzisiaj . Dobranoc :D

Tednick

Post autor: Tednick » 21-04-2015, 17:03

Kolejny mój typ z PO nie wchodzi, szkoda ale mecz wyrównany, bez większej przewagi którejś z drużyn , w kolejnym meczu Pingwiny bd musiały walczyć żeby dogonić Rangersów.
Kaczory prowadzą już 3-0 z Winnipeg , i myślę że zamkną tą serię w 4 meczach .
Calgary gładki win na własnej tafli .

Mój dzisiejszy dzień to tylko jeden zakład, i fatalny, Fillipo Volandri vs Yann Marti , nie chce mi się nic więcej dodawać na ten temat bo szkoda słów .

Kolejne typy wrzucę wieczorem .

Tednick

Post autor: Tednick » 22-04-2015, 11:45

Znów zapomniałem dodać typy na noc :oops: ale , ten który chciałem podać , nie siadł , także dobrze że tego nie zrobiłem ,
Chodzi o Błyskawice , które 3-0 poległy w Detroit , niestety bardzo dobra postawa Mrazka w bramce, obronił 22 strzały, i dzięki niemu to skrzydła są w lepszej sytuacji , Tampa musi wygrać kolejny mecz , żeby myśleć o awansie .

Serię wyrównali po dogrywce gracze z Waszyngtonu , ciekawa para , wyrównana , pojedynek Oviechkin vs Tavares , póki co Rosjanin górą .

Na 3 - 1 serię wyciągneli i gracze z Calgary i z Chcicago , i raczej nic się tu nie zmieni , tak typowałem w tych parach .

Na teraz polecam wszystkim typ na Marco Baghtadisa , z Garcią Lopezem , po kursie @3 , cypryjczyk moim zdaniem jest w stanie się uporać z Hiszpanem , a kurs jest bardzo ciekawy :)

ODPOWIEDZ