Jako że specjalizuje się w hokeju , to bd analizował Playoffy NHL .
Moim zdaniem puchar Stanleya leci w ręce Błyskawic z Tampy, choć przegrali oni dzisiaj rano pierwszy mecz, oddając 46 strzałów . W bramce czerwonych skrzydłem świetnie spisał się Petr Mrazek .
W innych dzisiejszych spotkaniach bez niespodzianki w Nowym Jorku , Rangersi wygrywają 2-1 z Pingwinami z Pittsburgha , gospodarze są uważani za głównych faworytów do zgarnięcia pucharu Stanleya , ja myślę że odpadną już w pierwszej rundzie , Pittsburgh będący ostatnio w kiepskiej formie teraz się rozkręca , i wygra całą serię 4-2
Dobry start zaliczyli gracze Minnesoty którzy wygrali na wyjeździe z Nutkami z St . Louis 4-2 , i są teraz faworytami tej pary .
W ostatnim dzisiejszym meczu na własnej tafli wygrały kaczory z Anaheim , również 4-2 , świetny start o Conn Smythe Trophy zaliczył Corey Perry który zdobył 4 punkty .
Typy na następne mecze wstawię dzisiaj wieczorem .
A mój typ na po południe to :
St. Petersburg - AK Bars Kazan 2 @3.75
:bet365-brak-polskiej-licencji!:
Goście przegrali swoje oba domowe mecze , ale ostatnie wyjazdowe wygrali 2-1, i myślę że teraz też gładko . Gospodarze na fali , to fakt, i trio Panarin - Kovalchuk - Dadonov , mimo iż nie grają w 1 lini , są najlepszymi zawodnikami swojej ekipy , mówi sie o tym że po sezonie Panarin , orazd Dadonov dołączą do elity NHL , póki co graja w rosji , w Kazanu też wiele gwiazd , min Sergei Kostistyn , Oscar Moller , Burmistrov , Petr Vrana . Goście muszą wygrać i tyle , to jest ostatni gwizdek dla nich na uratowanie finałów .