Najlepsze bonusy bukmacherskie: Fortuna, Betfan, Betclic, Etoto, Totolotek, Lvbet
1. Fortuna
20 PLN
bez ryzyka +600 PLN
2. Totolotek
20 pln
bez depozytu +1000 PLN
3. Lvbet
20 pln
bez depozytu +2000 PLN
4. Betclic
550 PLN
cashback
5. Etoto
20 PLN
bez depozytu +1040 PLN
Na terytorium Polski zaklady wzajemne moga oferowac jedynie te podmioty, ktore posiadaja zezwolenie na urzadzanie zakladow wzajemnych. Udzial w nielegalnych grach hazardowych jest karany. Hazard zwiazany jest z ryzykiem.

Tenis - ATP i WTA

Igrzystka Olimpijskie - analizy, zapowiedzi i najlepsze typy na Olimpiadę.
Zablokowany
Awatar użytkownika
disturbedkuba

Tenis - ATP i WTA

Post autor: disturbedkuba » 10-07-2012, 19:52

Obrazek

Już niedługo rozpoczynają się Igrzyska Olimpijskie w Londynie. Sprawdź się i przedstaw Nam swoje zdanie na temat Tenisa.
Może to Ty zostaniesz prawdziwym bohaterem Igrzysk :?:
Nie czekaj i zacznij pisać :!:

Tenis ziemny na Letnich Igrzyskach Olimpijskich 2012 – turniej tenisowy, który będzie rozgrywany w dniach 28 lipca–5 sierpnia 2012 roku podczas igrzysk w Londynie. Zawodnicy zmagać się będą na obiektach All England Lawn Tennis and Croquet Club. 86 tenisistów i 86 tenisistek z 45 krajów będzie rywalizować w pięciu konkurencjach: singlu i deblu mężczyzn oraz kobiet, a także mikście. Olimpijski turniej tenisowy jest organizowany przez Londyński Komitet Organizacyjny Igrzysk Olimpijskich i Paraolimpijskich 2012 oraz zarządzany przez ITF w imieniu MKOl. Jest on również częścią WTA Tour 2012 i ATP Tour 2012
Obrazek

Sesja trwać będzie od 11.30 rano do około 8 wieczorem, lub gdy skończy się ostatni mecz danym korcie. Prawo londyńskie zakazuje gry po godzinie 23.00, ale władze ITF nie wykluczają gry po zapadnięciu zmroku. Mecz, który nie zakończy się przed godziną 11 w nocy, zostanie przełożony na następny dzień. Mecze nie będą rozpoczynać się po godzinie 9 wieczorem. Na korcie centralnym planowane jest rozgrywanie pięciu meczów dziennie, co oznacza kończenie niektórych spotkań po zachodzie słońca. Posiada on jednak zasuwany dach oraz sztuczne oświetlenie, które będzie używane w sytuacji przedłużenia się spotkania
Widok kortów Wimbledona, na których będą rozgrywane mecze na Igrzyskach Olimpijskich:

Obrazek

Kort główny:

Obrazek

Obrazek

Zwycięzcy sprzed 4 lat na Igrzyskach w Pekinie:

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Kursy na zdobywcę Złotego Medalu w tej dyscyplinie:

Obrazek

Obrazek
Ostatnio zmieniony 19-07-2012, 17:31 przez disturbedkuba, łącznie zmieniany 1 raz.
Ave Tenis!

Gege1922

Post autor: Gege1922 » 19-07-2012, 17:05

Kto zwycięży w grze deblowej pań ? Venus Williams/Serena Williams 2.20 80.00%

Jeżeli w deblu panów nie mam swoich zdecydowanych faworytów, którymi powinni być bracia Bryanowie, ale nie są, bo ich gra w ostatnim czasie mnie nie imponuję i im raczej nie powierzę swojej gotówki.W deblu kobiet za to mam zdecydowane pewniaczki, które pograłem dosyć mocno, a są nimi siostry .. nie Radwańskie, a oczywiście Williams.No nie widzę drugiego tak mocnego debla u kobiet o czym świadczy zwycięstwo sióstr w Wimbledonie nie dawno, gdzie ogrywały rywalki bez większych problemów.Deblami, które powinny im zagrozić według bukmacherów są Włoski .. Vinci/Errani, ale one za dobrze sobie nie radzą na trawie, Huber/Raymond, które najlepsze lata już mają za sobą i są nadal bardzo mocne, ale nie na grę z takim deblowym DREAM TEAMEM.Oprócz tych dwóch par są jeszcze Niemki Kerber/Lisicki czy Polskie siostry Radwańskie, ale no na prawdę nie widzę szans by siostry nie zdobyły Olimpijskiego złota na kortach Wimbledonu.Ten kurs pobrałem już teraz, bo według mnie może jeszcze spać, gdzieś do 2.00.

Gege1922

Post autor: Gege1922 » 19-07-2012, 17:17

Rafael Nadal nie będzie miał w Londynie okazji do obrony złota Olimpijskiego z Pekinu :!:

http://www.eurosport.pl/tenis/igrzyska- ... tory.shtml

Awatar użytkownika
wojtek10611

Post autor: wojtek10611 » 19-07-2012, 17:28

Żadna mi nowość pisałem już na początku lipca o tym jak został odwołany jego mecz charytatywny z Novakiem na Bernabeu :)

Awatar użytkownika
disturbedkuba

Post autor: disturbedkuba » 26-07-2012, 13:48

Rozlosowano drabinki turniejowe! Polacy pechowo.

Agnieszka Radwańska(2) rozpocznie turniej od meczu z Goerges, jak dotąd dwa pojedynki pomiędzy nimi kończył się zwycięstwem Isi, jak będzie teraz? Powinno być podobnie, bo ostatnie występy młodej Niemki nie wyglądały najlepiej.

Ula Radwańska w I rundzie zagra z Moną Marthel, a więc bardzo zdolną Niemką, która na pewno nie odpuści do końca, mimo że młodsza z sióstr ostatnio zalicza całkiem niezłe występy. Ale co z tego, jeśli ją pokona, skoro w nast. rundzie prawie pewne jest, że zagra z Sereną Williams.

Łukasz Kubot trafił również pechowo, bo na Grigora Dimitrova - młodzieniec z Bułgarii nazywany jest młodym Federerem i trzeba coś więcej dodawać? Chyba nie, będzie ciężko.

Pary deblowe: A więc siostry Radwańskie trafiły w I rundzie na Cibulkovą/Hantuchovą - one są b. groźne i tu również będzie ciężko o zwycięstwo.

Jans-Ignacik/Rosolska zagrają z Kirilenko/Petrova - Rosjanki będą faworytkami, ale wierzę, że Polkom się uda coś ugrać.

Para deblowa mężczyzn: Fyrstenberg/Matkowski zagrają z Hiszpańską parą Ferrer/Lopez - nie będzie łatwo, ale na trawie nasi powinni być górą.

Jak widać nie będzie lekko. Poniżej prezentuję link z całymi drabinkami.
Czekam na komentarze.

Drabinki
Ave Tenis!

Awatar użytkownika
wojtek10611

Post autor: wojtek10611 » 27-07-2012, 17:53

Zaczynamy tenis na IO.

Na jutro kilka typów, większość będzie w GK u mnie a tu kilka postaram się opisać.

Mecz: Seppi - Young
typ: DW: 2:0
kurs: 1.53
buk: :bet365-brak-polskiej-licencji!:

Turniej oczywiście rozgrywany jest na kortach Wimbledonu ale z racji, że jest to turniej Igrzysk Olimpijskich mecze rozgrywane są według zasada best of three a nie tak jak na Wimbledonie ma to miejsce u Panów best of five. Gra się tylko do 2 wygranych setów a ewentualnie 3 set rozgrywany jest na zasadach Wimbledońskich czyli gem za gem do czasu różnicy 2 gemów i nie ma w nim tie-breaka oczywiście poza finałem turnieju Olimpijskiego który rozgrywany jest do 3 wygranych setów u Panów. I tak zmienia się trochę koncepcja gry bo turniej na pewno będę wyglądał u Panów inaczej niż Wimbledon (Roger Federera nie było by już po meczu z Francuzem Benneteau, gdyż to Francuz wygrał 2 pierwsze sety). Jeśli ktoś potrafi grać długie mecze i po prostu dłuższej wchodzi w mecz to na pewno jest minus, minusem jest też fakt, że trochę dla zawodników którzy mają mocny serwis to też nie jest dobra gra, bo jeśli przypuśćmy Isner dochodzi do 5 seta to wiele wskazuje na to, że prędzej czy później go wygra, bo ma taki serwis, którego zmęczony zawodnik po 5 długich setach już ledwo sięga a co dopiero mówić o returnie dobrym. Będzie to zatem bardzo ciekawy turniej, i może być wiele niespodzianek u Panów. Jednak w pierwszej rundzie idę na pewniaki. Young to pierwszy z Amerykanów do odstrzału. Młodziak przegrywa wszystko jak leci, nie wiem, który to już jego mecz przegrany z rzędu ale chyba 20 już przekroczył dawno. Seppi natomiast ten sezon może zaliczyć do swojego najlepszego okresu kariery. Poprawił grę o co najmniej 60-70%. Gra pewnie, wierzy w swoje umiejętności i wykorzystuje je perfekcyjnie. Na Wimbledonie zabrakło tylko trochę szczęścia po 5 setówce z Istominem już nie podołał wydolnościowo i szkoda, że przegrał bo gorąco mu kibicowałem. Seppi po Londyńskim turnieju zrobił sobie wolne i nigdzie nie grał aby w pełni przygotować się do Igrzysk. Jest więc wypoczęty i ograny na trawie, bo pewnie trenował cały czas na kortach trawiastych od czasu Wimbledonu. Young zaliczył 2 turnieju po Wimbledonie jak wiadomo z marnym skutkiem przegrywając z Russellem co może niespodzianką gigantyczną nie było bo ten gra ostatnio całkiem solidnie, ale już porażka z Johnson-em który jest w 4 setce to masakra dla tego zawodnika. Jutro Seppi to mega faworyt. Kursy już poleciały na wygraną z 1.40 do 1.18 i nie ma co się dziwić, bo innego wyniku niż kolejna porażka Younga ja sobie nie wyobrażam. Polecam też grę handi -3,5 gemy na Seppiego i to nawet lepsze może być rozwiązanie z w kursem 1.63 bo nie widzę tutaj opcji na tie-breaka a każda inne wygrana seta przez Seppiego to razem 4 gemy w całym meczu po 2 setach. C`mą Makaroniarzu ! :D

Awatar użytkownika
wojtek10611

Post autor: wojtek10611 » 28-07-2012, 20:55

Mecz: Seppi - Young
typ: DW: 2:0
kurs: 1.53
buk: :bet365-brak-polskiej-licencji!:
Peffka jakich mało była dzisiaj :rumba: :plus:

Awatar użytkownika
wojtek10611

Post autor: wojtek10611 » 29-07-2012, 10:56

Mecz: Goffin D. (Bel) - Monaco J. (Arg)
typ: 2
kurs: 1.65
buk: :betsson-brak-polskiej-licencji!:

Kursy już powoli lecą na to spotkanie, ale jeszcze nie jakoś diametralnie i nadal można dorwać kursy powyżej 1.60 jeszcze. Spotkanie jak dla mnie bardzo ciekawe bo Argentyńczyk Juan Monaco w ostatnim czasie notuje świetne rezultaty i jest w życiowej formie. Znakomita gra na turnieju w Hamburgu dała mu kolejny triumf w turnieju rangi ATP. Oglądałem jego wszystkie mecze na tamtejszym turnieju i to co rzucilo mi się w oczy to przede wszystkim znakomity przegląd kortu i wykorzystywanie każdego błędu rywala. Grał pewnie i zdecydowanie dzięki czemu to jemu przyrafił się triumf w tym turnieju a pociagnęło to za sobą awans do najlepszej "10" tenisistów na świecie. Choć trawa to nie najlepsza nawierzchnia dla Monaco bo woli on dużo bardziej grać na mączce jednak chyba i dla Goffina to nie jakieś udogognienie. Młody Belg czyli jedna z rewelacji tego sezonu, super na Wimbledonie w tym roku nie zagrał. Pokonał slabych na trawie Tomica i Levine i to tracąc w każdym meczu seta. Monaco miał dużo lepszych przeciwników. Mayer, Chardy czy Troicki z którm niestety przegrał w 3 rundzie ale po wyrównanym meczu to zawodnicy o niebo lepsi niż Tomic, Levine czy Fish. Goffin po Wimbledonei próbował swoich sił na turnieju w Newport ale wiele nie zdzialał i na tym skończył się jego udział w turniejach przed IO. Monaco jest tutaj faworytem ale dla mnie dużo większym niż bukmacherzy na niego stawiają. Juan jest dużo bardziej doświadczonym tenisistą i według mnie nie powinien mieć problemów z pokonaniem Belga.

Zablokowany