Puchar Narodów Afryki 2017

forum.bukmacherskie o meczach międzynarodowych. Typy ekspertów poparte analizami na mecze reprezentacji piłkarskich. Opisy, dyskusja i terminarze meczy i turniejów międzynarodowych. Najlepsze typy bukmacherskie na reprezentacje.
Regulamin forum
Mecze międzynarodowe

Przerw reprezentacyjnych jest coraz mniej, ale ciągle jest to najbardziej elektryzujący kibiców element piłki nożnej. Kolejno eliminacje dużego turnieju i duży turniej. Rok w rok. Kiedy upragniony sukces odniesie reprezentacja Polski?

Tylko u nas znajdziesz typy bukmacherskie na mecze reprezentacji oraz profesjonalne analizy spotkań międzynarodowych w piłce nożnej.

Zapraszamy teraz do zapoznania się z poszczególnymi tematami w tym dziale. Przeczytaj terminarze meczy międzynarodowych, opisy odbytych spotkań reprezentacji Polski oraz analizy nadchodzących meczów kadry.
ODPOWIEDZ
Awatar użytkownika
nero10
#Weteran
#Weteran

Puchar Narodów Afryki 2017

Post autor: nero10 » 23-01-2017, 05:29

23.01.2017 20:00
AFRYKA: Puchar Narodów Afryk
Senegal - Algieria
typ 2, kurs 2.25
:Sekabet-brak-polskiej-licencji!:

Puchar Narodów Afryki wkracza powoli w decydującą fazę. Ostatnia kolejka w grupie jak zawsze przynosi nam kilka spotkań w których można sie spodziewać odpuszczania jednego z zespołów. Senegal ma już zapewniony awans i to praktycznie z pierwszego miejsca. Dziś mogą wyjść rezerwami na luzie tak by odpocząć przed fazą pucharową. Algieria natomiast ma tylko jeden punkt zdobyty i jedynie zwycięstwo moze dać szansę na awans. Normalnie ten mecz oscylowałby w granicy remisu, ale przy takich załozeniach nie zawacham się zagrać na Algierczyków.

Awatar użytkownika
jacarum4

Post autor: jacarum4 » 23-01-2017, 19:46

Maroko-WKS
over 2,5 2.50
:betsson-brak-polskiej-licencji!:
Decydujący mecz o awansie do kolejnej rundy Pucharu Nardów Afryki.Obie ekipy zawaliły mecz z DR Kongo i teraz jedna z nich będzie musiała odpaść.W lepszej sytuacji jest Maroko,które do tej pory uzbierało o punkt więcej od rywala i wystarcza im remis.Jednak WKS łatwo skóry nie sprzeda.Są pod ścianą ale to przecież jedna z najlepszych afrykańskich drużyn,która ma w swoim składzie wiele gwiazd.Potrafią strzelać gole chociaż w ostatnich potyczkach z Maroko nie było ich za wiele.Jednak w tym meczu obu powinno zależeć na 3 punktach i nie powinni tylko się bronić.Potencjał ofensywny w obu zespołach jest duży a stawka tego meczu powinna spowodować że nie będziemy się na nim nudzić.

Awatar użytkownika
nero10
#Weteran
#Weteran

Post autor: nero10 » 24-01-2017, 06:24

nero10 pisze:23.01.2017 20:00
AFRYKA: Puchar Narodów Afryk
Senegal - Algieria
typ 2, kurs 2.25
:Sekabet-brak-polskiej-licencji!:
:zle: 1:1

baku193

Post autor: baku193 » 24-01-2017, 16:10

Dyscyplina Piłka nożna PNA
Godz: 20:00
Spotkanie Egipt-Ghana
Typ; x
Kurs 2.00
Buk :bet365-brak-polskiej-licencji!:
Analiza: Ostatnie spotkanie w tej grupie w ramach pucharu Narodów w Afryce, dokładnie w Gabonie. Egipt który na swoim koncie ma w tym momencie 4 zdobyte punkty mierzył się będzie z zespołem Ghany, która jest liderem w tej grupie. W tym wypadku drużynie Egiptu wystarczy do awansu z drugiej pozycji tylko remis, moim zdaniem jednak mogą oni powalczyć o komplet punktów w tym spotkaniu i zająć pierwszą pozycję w tabeli, goście nie są nie do ogrania . Egipt w poprzednich swoich 13 spotkaniach poniósł zaledwie 1 porażkę z RPA, resztę spotkań kończył zdobyczami punktowymi, pod tym względem drużyna Ghany ma słabszy bilans . Poprzednie spotkania pomiędzy tymi dwiema ekipami nie były underowe i według mnie tutaj będzie podobnie bowiem można wyłapać bardzo dobry kurs na chociażby over 1.5 gola po 1.85 w unibet-brak-polskiej-licencji!, można poszukać nawet wyżej bowiem pomimo poprzednich niskich wyników w tej grupie to tutaj każda z ekip moim zdaniem bramki, zdobędzie, nie mam jakiegoś zdecydowanego faworyta bowiem jest to spotkanie z cyklu iż każdy może wygrać,ale gospodarze powinni miec ku temu większą motywację a jesli goście wyjdą na to spotkania z założeniem remisu mogą zostac skarceni, tak więc stawiam na wynik remisowy po 1 albo wygraną gospodarzy dokładne 1 golem oraz wynik 2:1. myślę że bramki strzelą obie drużyny.

Jacio

Post autor: Jacio » 25-01-2017, 19:22

25.01.2017 20:00
AFRYKA: Puchar Narodów Afryki
Egipt - Ghana
Typ: Poniżej 0,5 gola
Kurs: 3.35
Sekabet-brak-polskiej-licencji!

Mecz juz niedługo, kursy nie powalają, ale według mnie caly czas warto spróbować. Sprawa jest tutaj banalnie prosta, remis pozwala obydwu ekipom na awans. Nikt nie będzie się zabijał o zwycięstwo, bo i nie ma po co. Myślę, ze będziemy świadkami nudnego meczu z niewielką ilością sytuacji podbramkowych. Nikt tutaj się nie otworzy. Obie ekipy underowe. Ghana w dwóch pierwszych meczach 2 gole, Egipt tylko 1. Zdziwię się jak nie padnie tu bezbramkowy remis.

Awatar użytkownika
jacarum4

Post autor: jacarum4 » 25-01-2017, 21:06

jacarum4 pisze:Maroko-WKS
over 2,5 2.50
:betsson-brak-polskiej-licencji!:
1-0 :minus:

baku193

Post autor: baku193 » 27-01-2017, 17:05

Dyscyplina Piłka nożna PNA
Godz: 17:00
Spotkanie Burkina Faso-Tunezja
Typ; 2/2
Kurs 3.40
Buk :bet365-brak-polskiej-licencji!:
Analiza: Na jutro wybrałem pierwsze spotkanie Ćwierćfinałowe w którym ekipa Burkina Faso podejmowała będzie drużynę Tunezji. Goście są faworytem do zwycięstwa w tym spotkaniu , bowiem Burkina faso pomimo tego iż zdobyła 5 punktów w 3 spotkaniach , nie poniosła żadnej porażki to w każdym z tych spotkań była zespołem słabszym , który stworzył sobie znacznie mniej sytuacji podbramkowych .Tunezja natomiast wyszła z 2 miejsca w znacznie silniejszej grupie w której ich rywalem była ekipa Senegalu, Algierii oraz Zimbabwe, Tunezja przegrała z Senegalem, ale była zespołem zdecydowanie mocniejszym następnie kolejne 2 spotkania Tunezja wygrała dosyć pewnie , według mnie w tym spotkaniu będzie podobnie bowiem Tunezja obecnie znajdują się w bardzo dobrej formie, co pokazywała w szczególnie w tych dwóch ostatnich spotkaniach, stwarza sobie sporo sytuacji podbramkowych i moim zdaniem w tym meczu będzie podobnie, stawiałbym na co najmniej 3 bramki w tym meczu, myślę że wszystkie mogą wpaść dla zespołu Tunezji, mój typ to wynik 0:1 do połowy oraz 0:3 po 90 minutach tej rywalizacji, myślę że Burkina Faso w tym meczu nie zdobędzie nawet jednej bramki.

baku193

Re: Puchar Narodów Afryki 2017

Post autor: baku193 » 25-06-2017, 09:58

Dyscyplina Piłka nożna Afryka COSAFA CUP
Godz: 19:30
Spotkanie Madagascar-Seszele
Typ: przedział bramek 2-3
Kurs 2.05
Buk Sportingbull
Analiza: Pierwsze spotkanie w ramach COSAFA Cup w Afryce, Madagascar podejmował będzie ekipę Seszel, gospodarze są przez bukmacherów wystawiających kursy uznawani za faworyta do zdobycia kompletu punktów w tym meczu, bowiem goście spotkania wyjazdowe krótko mówiąc mają beznadziejne, Seszele nie wygrały ostatnich 15 spotkań, zanotowali w tym czasie aż 14 porażek, oraz 1 podział punktów, ich bilans bramkowy w tym czasie wyniósł: 48:7 tak więc w każdym ze spotkań kilka goli tracą z tego co widzę w spotkaniach z udziałem tej ekipy pada mnie więcej 3-4 bramki w meczu, myślę że Madagascar, który jest zespołem notującym znacznie lepsze rezultaty (wygrał 5 ostatnich swoich spotkań ) powinien również w tym spotkaniu sięgnąć po komplet punktów, obie drużyny spotykały się ze sobą do tej pory 2 razy i za każdym razem Madagascar był zespołem lepszym i zwyciężał, raz był to wynik 0:5 raz 0:1 , tu taj postawiłbym na wygraną z Madagascaru do połowy jak i na koniec spotkania, mój typ to wynik 3:0 po 90 minutach tej rywalizacji.

ODPOWIEDZ