Toto - Mix

Opinie i uwagi o bukmacherach naziemnych w Polsce, takich jak eToto, STS i Milenium.
Awatar użytkownika
Prosiaczek

Post autor: Prosiaczek » 16-07-2011, 08:16

- W zakładach Toto-Mix można typować od 1 do 32 zdarzeń na kuponie
- Stawka dla zakładów prostych (jedno i wielozdarzeniowych) wynosi od 2 zł i można ją zwiększać, co 1 zł
- Maksymalna wygrana zależna jest od rodzaju zakładu i liczby zdarzeń na kuponie:
dla kuponów prostych do 14 zdarzeń to 50 000 zł
dla kuponów prostych od 15 do 32 zdarzeń to 100 000 zł
dla kuponów systemowych to 200 000 zł
- Ważność kuponu zakładów Toto-Mix wynosi 60 dni od dnia ogłoszenia oficjalnego wyniku ostatniego zdarzenia na kuponie.
- Wygrane do kwoty 2000 zł przypadające na jeden kupon można odebrać już po 30 minutach od oficjalnego potwierdzenia wyniku zdarzenia w dowolnym punkcie przyjmowania zakładów Totolotek w całym kraju
- Od wygranych powyżej 2280 zł (przypadających na jeden kupon) pobierany jest zryczałtowany podatek dochodowy w wysokości 10% wygranej kwoty, przekazywany do Urzędu Skarbowego - zgodnie z ustawą o podatku dochodowym

Jakby co. :mrgreen: Ej, to jest pleśń: Od wygranych powyżej 2280 zł (przypadających na jeden kupon) pobierany jest zryczałtowany podatek dochodowy w wysokości 10% wygranej kwoty, przekazywany do Urzędu Skarbowego - zgodnie z ustawą o podatku dochodowym... A jak się wyśle kilka takich samych kuponów - internetem to co? :mrgreen:
* ten post wskazuje tylko na chwilowy brak zajęcia.

roberto992

Post autor: roberto992 » 20-03-2012, 18:05

Co do toto nie jestem przekonany czasami obstawiam ale strasznie dziwne kursy mają xd jednak co do naziemnych to STS chyba jest najlepszy :)

Awatar użytkownika
edi8

Post autor: edi8 » 16-08-2012, 22:59

Minister finansów cofnął Totolotkowi koncesje na zakłady wzajemne!!!

http://www.pb.pl/2653252,47456,minister ... y-wzajemne

Awatar użytkownika
BoBer!

Post autor: BoBer! » 05-01-2013, 02:09

"Minister Finansów udzielił spółce Totolotek zezwolenia na urządzanie zakładów wzajemnych. Zgodnie z zezwoleniem spółka ma podjąć działalność w ciągu 12 miesięcy od dnia uzyskania zezwolenia" - poinformował resort finansów.

Przyjmują już normalnie zakłady, nie wiem jak punkty - podejrzewam, że trochę czasu zajmie odbudowa sieci, we Wrocławiu dwa zniknęły, ale dawno się tam nie pojawiałem ;)

Awatar użytkownika
Junito
-#aktywny
-#aktywny

Post autor: Junito » 05-01-2013, 09:41

Jeden z punktów w Rzeszowie już działa.

Wygrane z kartą Liga Mixu są powiększone o 12%, więc podatek jest prawie nieodczuwalny :)

Awatar użytkownika
BoBer!

Post autor: BoBer! » 08-01-2013, 00:29

Prawda, byłem sprawdziłem ;)

Doceniając lojalność klientów uatrakcyjniamy ofertę produktową o promocje i bonusy. Pakiet promocyjny Toto-Mix obejmuje bonus zwiększający wygraną o 12%, większe kursy na wybraną ofertę dyscyplin i lig oraz bonus - niespodziankę „Szczęśliwe Minuty” zwiększający wygraną o 20%. Poniżej przedstawiamy wszystkie promocje dostępne w naszych punktach na terenie całego kraju.
Zapraszamy do zapoznania się z ofertą, jak również do odwiedzin punktów sprzedaży, gdzie czeka na Państwa darmowa oferta dzienna Toto-Mix.

Podwyższenie wygranej o 12%
● Tylko dla posiadaczy karty Ligi Mix'u
● Dotyczy tylko kuponów Toto-Mix (proste i systemowe)
● Bez limitu wysokości stawki na kuponie
● Bez minimalnej liczby zdarzeń na kuponie
● Różnicę w wygranej sprawdzisz na kuponie

Aby skorzystać z bonusu wystarczy, że przy zawieraniu zakładów w punkcie podasz pracownikowi swoją kartę Ligi Mix’u. Bez karty Ligi Mix’u wygrana na kuponie nie zostanie zwiększona o 12%.

Awatar użytkownika
qwerty
#Weteran
#Weteran

Post autor: qwerty » 04-03-2013, 17:46

Czy ta promocja już się skończyła, czy kobitka mi zapomniała nabić tego rabatu na kartę, ktoś się orientuje?
"pada śnieg i pada Danilo. Po raz trzeci, ale tym razem sie nie podniesie"

Awatar użytkownika
Junito
-#aktywny
-#aktywny

Post autor: Junito » 05-03-2013, 15:56

Jeśli chodzi o promocję dodawanych 12% to się skończyła i to juz dość dawno, jakiś miesiąc temu. Tak więc była ona jedynie przez pare tygodni po powrocie zakładów Toto-mix na rynek.

Awatar użytkownika
qwerty
#Weteran
#Weteran

Post autor: qwerty » 05-03-2013, 20:47

Miesiąc? wydawało mi się że jak grałem MŚ w biathlonie jeszcze miałem, ale dzięki za info :)
"pada śnieg i pada Danilo. Po raz trzeci, ale tym razem sie nie podniesie"

ludek87

Post autor: ludek87 » 20-10-2013, 19:46

Ile jest czasu na odbiór kaski z Toto-Mixa? Mam kupon na całkiem dobrą sumę, ale jutro wyjeżdżam na wakacje i nie będę miał jak odebrać, a szkoda by było tracić. Myślę, że tak polecany bukmacher to raczej ma ten czas dość długi.

Awatar użytkownika
Jax89
-#VIP
-#VIP

Post autor: Jax89 » 21-10-2013, 13:56

ludek87 pisze:Ile jest czasu na odbiór kaski z Toto-Mixa? Mam kupon na całkiem dobrą sumę, ale jutro wyjeżdżam na wakacje i nie będę miał jak odebrać, a szkoda by było tracić. Myślę, że tak polecany bukmacher to raczej ma ten czas dość długi.
Wygrane odebrać można w okresie 60 dni od dnia ogłoszenia oficjalnego wyniku ostatniego zdarzenia na kuponie.
"Nigdy nie myśl,że Twoja Praca sie nie liczy."

Zmiana nicka.
Było Sznajda -> jest Jax89

ODPOWIEDZ