Toulouse - Saint Etienne

Forum bukmacherskie typy ligi francuskiej. Analizy spotkań Ligue 1 z wysokim yieldem. Nasi eksperci typują, opisują i analizują każdy mecz w Ligue 1.
Regulamin forum
Ligue 1

Ligue 1 jest najwyższą w hierarchii klasą rozgrywek piłkarskich we Francji. Francja od dawna kandyduje do elity piłki nożnej w Europie. Ciągle zajmuje jednak piąte miejsce i to pomimo, że udało im się sprowadzić Zlatana Ibrahimovicia do PSG!

Tylko u nas znajdziesz typy bukmacherskie na spotkania ligi francuskiej oraz profesjonalne analizy spotkań Ligue 1.

Zapraszamy teraz do zapoznania się z poszczególnymi tematami w tym dziale. Przeczytaj terminarze Ligue 1, opisy odbytych spotkań ligi francuskiej oraz analizy nadchodzących meczów w Ligue 1.
ODPOWIEDZ
Awatar użytkownika
tomomwa
-#VIP
-#VIP

Toulouse - Saint Etienne

Post autor: tomomwa » 05-02-2014, 08:57

Analiza meczu Toulouse - Saint Etienne oraz najlepsze typy
ObrazekObrazekObrazek

24 kolejka Ligue 1

Obrazek
1x2
2.62 3.10 2.75

[you], słyszałem, że dobrze typujesz :!: :yes:
Sprawdź się u nas, wyraź swoje zdanie i skonfrontuj je z wypowiedziami innych :!:
Pamiętaj, dla aktywnych użytkowników czekają cotygodniowe nagrody :!:

Awatar użytkownika
Malec

Post autor: Malec » 06-02-2014, 19:13

Obrazek Obrazek
FC TOULOUSE - AS SAINT ETIENNE

Wydarzenie: Francja - Ligue 1 - 24. Kolejka
Data: 07.02.2014.
Czas: 20:30
Stadion: Stadium Municipal (Toulouse)
Typ: Saint Etienne lub Remis
Kurs: 1.53 / 1.41
Bukmacher: :bet365-brak-polskiej-licencji!: / :comeon-brak-polskiej-licencji!:

Kurs w okolicach 1.50 na podwójną szansę lub gości? Dla mnie to spore zaskoczenie ze względu na obecne formy obu zespołów oraz pozycje w lidze. Nic, tylko pozostaje grać właśnie taki typ.

Nie wiem czemu gospodarzą daje się więcej szans w tym pojedynku. Bukmacherzy tak uważają chyba ze względu na to, iż Saint Etienne głównie na swoim stadionie są twierdzą, a na wyjazdach im tak dobrze nie idzie - to fakt. Patrząc jednak na grę Tuluzy na Municipal to wcale ona nie przekonuje. W ostatnim czasie wygrała ona tutaj przekonująco 5:1 z przedostatnim w tabeli Sochaux, ale w międzyczasie wcale nie z lepszymi mocno rywalami notowała remisy lub porażki. Wyjątkiem jest mecz z 19 stycznia, w którym Tuluza uległa gładko AS Monaco 0:2. Poza tym wyniki 0:0 z aktualnie 16. w stawce Guingamp, 1:1 z 14. Montpellier HSC, 1:1 z ostatnim Ajaccio czy kompromitująca na całej linii porażka 0:5 z 15. Stade Rennes chluby tej ekipie nie przynosi i nie widziałbym w nich tutaj faworyta. Być może OddsMakerzy sugerują się tym, że w pierwszej rundzie Tuluza sensacyjnie ograła 1:2 ASSE na ich terenie. Nie widzę też, by do kadry były jakieś spektakularne powroty czy super transfery, które miałby pociągnąć ten klub. W drużynie jest spory szpital, kontuzjowanych jest około sześciu zawodników, z których przynajmniej jeden to absencja mocno poważna.

ASSE to team typowo własnego podwórka. Na wyjazdach ta gra nie wygląda jakoś spektakularnie, ale podopieczni Galtiera też potrafią w "delegacji" wygrywać, oczywiście zdarzają im się też porażki. Patrząc na ostatnie kilka wyjazdowych pojedynków mamy bilans 2W-1R-2P więc 7 pkt. w 5. bataliach wygląda przyzwoicie, ale trzeba dodać, ze rywale byli pokroju drużyn, które wymieniłem, gdy mówiłem o Tuluzie, nawet zaryzykowałbym stwierdzenie, że Saint Etienne mieli trudniej. U goście cztery kontuje, z czego trzech piłkarzy w ogóle nie zadebiutowało jeszcze w pierwszej drużynie ASSE. Poważniejszą absencją jest na pewno Diomande z 12. występami w tym sezonie. Niemniej jednak jest kim go zastąpić. Saint Etienne tym bardziej powinno być zmotywowane tym, że będące przed nimi Lille (1 punkt różnicy) zagra u siebie ze słabiutkim Sochaux i prawdopodobnie zgarnie komplet więc i ASSE muszą inkasować 3 punkty, by mieć stały kontakt z miejscami na podium oraz uciekać Marsylii, Lyonowi czy Bordeaux. W świetnej formie jest sprowadzony z Lorient, Corgnet, który strzela gola co trzecie spotkanie w tym sezonie. Wyróżniony za osiągnięcia został także Loic Perrin. Coś może być na rzeczy, może ludzie wystawiający kursy wiedzą coś więcej lub po prostu trochę przedobrzyli Tuluzę. Ja takiego typu nie omieszkam się nie polecić.

Awatar użytkownika
nero10
#Weteran
#Weteran

Post autor: nero10 » 07-02-2014, 06:09

Typ: X

Mecz zapowiada się na bardzo wyrównane starcie. Zagra w nim jako gospodarz Toulouse, która stosunkowo żadko przegrywa na własnym obiekcie. Na 10 meczy przegrała 2 razy. Saint Etienne jest zespołem nieco lepszym, niż Toulouse co widać po zajmowanym miejscu w lidze (odpowiednio 4 i 11), dlatego tak wysoce prawdopodobnym jest iż gdy zespół nieco gorszy, a dobrze grający u siebie podejmie lepszego rywala na własnym boisku padnie remis. Saint E. nie popisał się w ostatnich meczach wyjazdowych, gdzie tylko zremisował z 14 Guingamp i przegrał z 9 Bordeaux. Mecz ten ewidentnie zalatuje podziałem punktów. Dla mnie pewny X.

Statystyki:
Toulouse dom: 3-5-2
Saint Etienne wyjazd: 4-2-5

Awatar użytkownika
mate_usz93

Post autor: mate_usz93 » 07-02-2014, 18:16

Toulouse FC - AS Saint-Étienne
Typ: BTS
Kurs: 2.00
:bet365-brak-polskiej-licencji!:
5/10

Jedyny mecz we francuskiej Ligue 1 na dzisiaj, 4. w tabeli AS Saint-Étienne jedzie do Tuluzy na mecz z 13. drużyną ligi. Oba zespoły mają podobny bilans ostatnich pięciu meczy, goście pokonali Evian TG (1-0), zremisowali z Guingamp (0-0), zwyciężyli z Lille (2-0), przegrali z Bordeaux (2-0) i ostatnio pokonali Valenciennes (2-0). Gospodarze zwyciężali dwa razy - Bordeaux (1-0), Nantes (1-2), również bezbramkowo zremisowali z Guingamp, ulegli vice-liderowi AS Monaco (2-0) i w ostatniej kolejce urwali punkty Olympique Marseille (2-2). Widać, że oba zespoły są w formie strzeleckiej, dzisiaj przewiduje raczej wynik remisowy (1-1,2-2 z minimalnym wskazaniem na gości). W bezpośrednich pięciu spotkaniach tylko raz bramki zdobywał jeden zespół..
"Nikt nie wymaga od Was samych zwycięstw. Czasem i przegrać przychodzi..."

Awatar użytkownika
nero10
#Weteran
#Weteran

Post autor: nero10 » 08-02-2014, 07:44

nero10 pisze:Typ: X

Mecz zapowiada się na bardzo wyrównane starcie. Zagra w nim jako gospodarz Toulouse, która stosunkowo żadko przegrywa na własnym obiekcie. Na 10 meczy przegrała 2 razy. Saint Etienne jest zespołem nieco lepszym, niż Toulouse co widać po zajmowanym miejscu w lidze (odpowiednio 4 i 11), dlatego tak wysoce prawdopodobnym jest iż gdy zespół nieco gorszy, a dobrze grający u siebie podejmie lepszego rywala na własnym boisku padnie remis. Saint E. nie popisał się w ostatnich meczach wyjazdowych, gdzie tylko zremisował z 14 Guingamp i przegrał z 9 Bordeaux. Mecz ten ewidentnie zalatuje podziałem punktów. Dla mnie pewny X.

Statystyki:
Toulouse dom: 3-5-2
Saint Etienne wyjazd: 4-2-5
:dobrze: 0:0

Awatar użytkownika
Malec

Post autor: Malec » 11-02-2014, 14:26

Obrazek Obrazek
FC TOULOUSE - AS SAINT ETIENNE

Wydarzenie: Francja - Ligue 1 - 24. Kolejka
Data: 07.02.2014.
Czas: 20:30