A to prawdopodobnie będzie na dzisiaj:

"Dziękuje" Siatkarzommrafal88 pisze:Dover Athletic - Barnet FC typ: over 1.5![]()
Polska - Stany Zjednoczone Typ: 1![]()
Niemcy - Chiny Typ: 1
Vifk - Kerho 07 Typ: 1x
ako: 2,02

Ahh ten Salzburg .......mrafal88 pisze:Z dzisiejszej bogatej oferty meczy wybieram:

2:1Marseille - St. Etienne 21:00
Marseille w lidze idzie jak burza 5 wygranych spotkań z rzedu i to w wiekszości przypadków w sposób zdecydowany w ostatnim spotkaniu wygrali ąz 5:0 są na drugim miejscu ich rywal jest o dwa punkty gorszy. Ciekawe jak zakończy się ten mecz faworytem są gospodarze na ich wygraną kurs jest w okolicach 1,80

Jeśli już na tym forum istnieje takie coś jak nominacje, nagrody wyróżnienia... to w przypadku kiedy ktoś wkłada dużo zaangażowania i chce być tutaj zauważonym, a na końcu okazuje się, że jego wysiłek nie został doceniony to jak się poczuje... A to jest drugi przypadek kiedy tak się poczułem, dawniej w analizersach podałem najwięcej analiz z największą skutecznością a nagrody zgarnął ktoś inny jednak postanowiłem walczyć dalej w następnym miesiącu było już ok.wojtek271990 pisze:Czy te nominacje, nagrody i wyróżnienia są tak bardzo ważne?
zdziwiony1 pisze:... i nie dziwię się frustracji kolegi...
Przemyślę jeszcze sprawę, może znajdę motywację do dalszej aktywności...nero10 pisze:Pracuj dalej. Ja od dziś bede tu zagladal. Jesli sie nie poddasz masz ode mnie nominacjw w przyszlym miesiacu
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 1 gość
Kopiowanie calosci lub fragmentow bez pisemnej zgody zabronione. Strona jest kierowana do uzytkownikow polskojezycznych zamieszkalych w krajach, w ktorych korzystanie z Serwisu jest zgodne z prawem. Wiadomosci prezentowane w serwisie sa dozwolone wylacznie dla osob podlegajacych jurysdykcjom prawnym, w ktorych uczestnictwo w grach hazardowych online jest legalne. Korzystajac z serwisu, uzytkownik deklaruje wobec administratora, ze uczestnictwo w grach hazardowych online jest w jego jurysdykcji dozwolona i ponosi pelna odpowiedzialnosc za prawdziwosc zlozonego przez siebie oswiadczenia.
Na terytorium polski zaklady wzajemne moga oferowac jedynie te podmioty, ktore posiadaja zezwolenie na urzadzanie zakladow wzajemnych. Zawieranie zakladow u bukmacherow, ktorzy nie posiadaja licencji Ministerstwa Finansow na zawieranie zakladow wzajemnych jest zabronione i grozi konsekwencjami prawnymi. Serwis jest przeznaczony tylko dla osob, ktore ukonczyly 18 lat. Korzystajac z serwisu, uzytkownik potwierdza, ze ma ukonczone 18 lat.Polityka prywatnosci