Typy by Master. Football & Soccer

Najlepsze typy i analizy, stworzone przez zespół ekspertów z naszego forum. Duże zyski GWARANTOWANE! Dostęp otwarty!
Zablokowany
Awatar użytkownika
Master

Typy by Master. Football & Soccer

Post autor: Master » 01-10-2011, 07:11

Witam serdecznie :!: ,
dziękuję za wyróżnienie. Interesuje mnie Futbol Amerykański i piłka nożna, takie też typy znajdą się tutaj.
Powodzenia wszystkim życzę i ograjmy buki. :lol:
Ostatnio zmieniony 02-12-2012, 08:08 przez Master, łącznie zmieniany 5 razy.

Awatar użytkownika
Master

Post autor: Master » 01-10-2011, 07:28

Dallas Cowboys - Detroit Lions
02.10.2011 19:00
Typ: Lions
Kurs: 2.27
Buk: :pinna:
Stawka: 8/10

Opis.
Lions należą w tym sezonie do piątki najlepszych teamów NFL a są rankingi, w których aktualnie plasują się nawet na 3 miejscu. Ten zespół eksploduje swą skutecznością i przebojowością. Natomiast Cowboys nie pokazują w tym roku nic specjalnego. To będzie kolejne spotkanie do którego Cowboys przystępują osłabieni, jednak już mogli się do tego przyzwyczaić, co pokazali w ostatnich dwóch spotkaniach. po stracie pierwszego rozgrywającego Tonyego Romo nie ma już śladu jednak z pewnością odczuwa jeszcze skutki urazu. Dodatkowo jego gra wiąże się z ryzykiem odnowienia i pogłębienia kontuzji o czym przekonali się Eagles w ostatnim spotkaniu. Wszyscy wiedzą o tym, ze Romo nie jest w pełni sprawny i w tym można upatrywać szans, kolejną stratą jest brak Milesa Davisa, który wypadł po ostatnim spotkaniu. Jego kontuzja ma o tyle duże znaczenie, że był on jak do tej pory najlepszym recieverem w swojej drużynie. Daje to do myślenia i w następnym spotkaniu zdobycz punktowa Cowboys może się nieco skurczyć, co przeciw skutecznym i zdobywającym sporo punktów Lions może mieć ogromne znaczenie w ostatecznym rozrachunku. Lions grają wg moich oczekiwań. Solidna defensywa, nie pozwalająca na celne podania, bardzo dobra i skuteczna gra ofensywna zaprowadziły Lions na szczyt power rankingu i prowadzą oni w swojej konferencji wyprzedzając Packers. Jeśli natomiast chodzi o ostatnie spotkanie, to z pewnością trzeba im także dorzucić wolę walki i wiarę do samego końca, ponieważ potrafili się podnieść ze stanu 0:20 na 26:23 co jest nie lada wyczynem jeśli chodzi o ligę NFL. W meczu przeciwko Vikings, którzy słyną z solidnej gry potrafili tak poprzestawiać szyki, że Ci w drugiej połowie nie mieli nic do powiedzenia. Chwała za to trenerom, zawodnikom i innym osobom zaangażowanym w ten niewątpliwy sukces. Lions są zdecydowanie lepszą drużyną jeśli chodzi o początek sezonu, dodatkowo są mniej przetrzebieni przez kontuzje co także działa na ich korzyść. Są według mnie faworytem. Inną ważną informacją jest fakt, że Lions mają wg rankingów najlepszą parę cornerbacków w lidze NFL, co przeciw kontuzjowanemu Romo może mieć ogromne znaczenie, dodatkowo nie zagra najlepszy reciever, a jego zmiennik może i z pewnością będzie grał o wiele słabiej. Liczę na parę przechwytów, co nie jest przeciwko kowbojom ogromnym wyczynem. Drużyna z Dallas męczyła się jak do tej pory we wszystkich swoich spotkaniach. Nie było sromotnych porażek, ale co najważniejsze nie było przekonujących zwycięstw.

Awatar użytkownika
Master

Post autor: Master » 03-10-2011, 15:09

Tampa Bay Buccaneers - Indianapolis Colts
04.10.2011 02:30
Typ: Tampa Bay - 10 & Tampa Bay -17
Kurs: 1.95 & 3.00
Buk: :unibet-brak-polskiej-licencji!: & :unibet-brak-polskiej-licencji!:
Stawka: 7/10 & 4/10

Opis.
Cięzkie spotkanie, ponieważ kompletnie nie mogłem zdecydować się na odpowiednią linię. Zastanawiałem się nad overem jednak jest pewien element, przez który musiałem odpuścić i zdecydowałem się na -17, natomiast handi -10 wydaje mi się bardzo przyzwoite, natomiast bukmacherzy idealnie dobrali kursy, ponieważ jest tak ciężko się zdecydować, że wiele osób pewnie wybierze źle. Nigdy jeszcze nie stawiałem handi aż -17 jest to mój pierwszy raz jednak poparty solidnym argumentem, ponieważ w drużynie Colts, którzy znów grają na wyjeździe nie ma pierwszego rozgrywającego i gwiazdy ligi Peytona Manninga, który odniósł kontuzję karku chwilę przed sezonem i wróci najprawdopodobniej pod koniec roku, pod ogromnym znakiem zapytania jest występ Kerryego Collinsa, który był jego zmiennikiem i ten 36 latek nie spisał się najlepiej i nie poprowadził Colts do żadnego zwycięstwa, to jest cena budowania drużyny pod jednego zawodnika, oczywiście nikt nie mógł przewidzieć, że taka kontuzja się przydarzy, a dodatkowo kontuzja głowy rezerwowego rozgrywającego przyprawia trenerów i kibiców wręcz o migrenę, ponieważ najprawdopodobniej w meczu przeciwko Tampie Bay wystąpi Curtis Painter , dla którego jest to trzeci sezon, a w ciągu trzech lat zagrał jedynie w dwóch niecałych kwartach... Gdzie tu jest mowa o doświadczeniu, gdzie jest mowa i pewności siebie, a mowy o jakichkolwiek umiejętnościach nie ma żadnej. Drużyna z tym zawodnikiem jest skazana na porażkę i pozostaje pytanie w jakim stosunku, Jak mi wiadomo Curtis w ciągu trzech lat w Indianapolis nie poprowadził zespołu do żadnego przyłożenia, wg mnie tak będzie także w następnym spotkaniu, ponieważ trema która opanuje tego zawodnika będzie ogromna, przykładowo w pierwszym spotkaniu zmiennika głównego rozgrywającego podkowy przegrały 34-7, gdzie jedyne punkty zdobyła defensywa po przechwycie piłki, niczego lepszego nie spodziewam się także po tym spotkaniu i mając na przeciw siebie najlepszą defensywę poprzedniej kolejki, czyli formację Buccaneers ich zdobycz punktowa oscylować będzie w granicach kilkunastu punktów maksymalnie, Przed taką szansą ekipa gospodarzy jeszcze nie stała, mecz u siebie stanowi dodatkowy handicap i tylko od ich formy zależy wysokość wygranej Josh Freeman i spółka w poprzednich dwóch spotkaniach niespodziewanie dla mnie odnieśli zwycięstwa, w tym spotkaniu gdzie już na starcie są ogromnym faworytem prawem serii powinni udowodnić, jak bardzo wtedy się myliłem. Tylko przez to, że w drużynie Colts nie ma komu rozgrywać odpuściłem over, natomiast w przypadku zbyt dużego ryzyka handi, które podałem polecam over 40 jako podpórkę do handi -10 (jedno z dwóch powinno wejść na 95%, bardzo często jest jednak tak, że wchodzą oba :).

Awatar użytkownika
Master

Post autor: Master » 05-10-2011, 15:49

Atlanta Falcons - Green Bay Packers
10.10.2011 02:20
Typ: Packers -5.5
Kurs: 1.91
Buk: :betsson-brak-polskiej-licencji!:
Stawka: 7.5/10

Analiza !!

New England Patriots - New York Jets
09.10.2011 22:15
Typ: over 49

Analiza !!

Houston Texans - Oakland Raiders
09.10.2011 19:00
Typ: Texans HT -3
Kurs: 1.95
Buk: :bet365-brak-polskiej-licencji!:

Texans wygrali 7/7 pierwszych połów w spotkaniach, w których grali pierwszym składem. +

Analiza !!

1. Jeśli ktokolwiek znajdzie typ na Houston HT niech mi da koniecznie znać !!
2. Nie wiem czy mogę robić odnośniki do analiz (nie ma tam typów) w części otwartej forum, jeśli nie to proszę o przeniesienie i więcej tak nie zrobię, a jeśli można to super. Temat nie umrze.

Awatar użytkownika
Master

Post autor: Master » 09-10-2011, 00:34

Kiel Baltic Hurricanes - Schwabisch Hall Unicorns

EDIT: hahahahaah :bwin-brak-polskiej-licencji!: się pomylił i wystawił rozegrane już spotkanie, ja w sumie też nie zauważyłem :D :zwrot: z miejsca. Zdziwiłem się jak wstałem i zobaczyłem, że nigdzie ne mam mojego kuponu :D nawet livesports zwariował, ponieważ jeszcze w nocy subskrybowałem sobie ten meczyk i to mnie zmyliło. Sorry za pomyłkę, błąd systemowy.

Awatar użytkownika
Master

Post autor: Master » 09-10-2011, 19:44

Dallas Cowboys - Detroit Lions
02.10.2011 19:00
Typ: Lions
Kurs: 2.27
:plus:
planowo

Tampa Bay Buccaneers - Indianapolis Colts
04.10.2011 02:30
Typ: Tampa Bay - 10 & Tampa Bay -17
Kurs: 1.95 & 3.00
Buk: :unibet-brak-polskiej-licencji!: & :unibet-brak-polskiej-licencji!:
Stawka: 7/10 & 4/10
:minus: :minus:
Co z tego, że wygrali jak tylko 7.

Houston Texans - Oakland Raiders
09.10.2011 19:00
Typ: Texans HT -3
Kurs: 1.95
:minus:
Co z tego, że wygrali 8. pierwszą połowę, jak tylko 14:12 :evil: bez jaj. klops za klopsem mi się tutaj przytrafia. Człowiek wybiera najpewniejsze typy, a te których nie wpisał, bo chciał mieć plusy wchodzą. Pewnie wyjdę na plus, ale co z tego jak mogę się starać i gówno będzie... wkurzyłem sie, a co ! zostały jeszcze dwa. Na następny tydzień gram wszystkie typy chyba.

Awatar użytkownika
Master

Post autor: Master » 10-10-2011, 00:31

New England Patriots - New York Jets
09.10.2011 22:15
Typ: over 49
Tęskniłem, czyżby przełamanie??
2/0/3

Awatar użytkownika
Master

Post autor: Master » 10-10-2011, 08:27

Atlanta Falcons - Green Bay Packers
10.10.2011 02:20
Typ: Packers -5.5
3/0/3

Awatar użytkownika
Master

Post autor: Master » 10-10-2011, 14:51

Detroit Lions - Chicago Bears
11.10.2011 02:30
Typ: Lions -6
Kurs: 2.01
Stawka: 5/10
(tylko dlatego, ze ostatnio lubią horrory :) )

Opis.
Zaczynając muszę powiedzieć, że Lions są rewelacją początku sezonu, nie przegrali do tej pory żadnego spotkania, a dwa ostatnie były już bardzo blisko takiego wyniku, przypominając: 0:20 z Viking, po czym się zrobiło 26:23 oraz 3:27 z Cowboys, po którym wyciągnęli na 34:30. Dzięki ostatniemu meczowi Lions zyskali tytuł najlepszej defensywy kolejki, co jest ogromnym wyróżnieniem, dwa defensywne przyłożenia w kluczowym momencie spotkania świadczą o sile tej drużyny. Dwa ostatnie spotkania z pewnością pokazały, że Lwy mają ogromny charakter i wolę walki. Ofensywa pod wodzą Matthew Stafforda spisuje się bardzo dobrze, a wspomniany rozgrywający co kolejkę wybierany jest do grona 5ciu najlepszych. Już przed sezonem zauważyłem go i jego formę, ale sądziłem że jest to czysty fart - myliłem się. Dopiero w tym sezonie pokazuje jak wiele jest wart dla swojego zespołu bardzo dużo. Aktualnie jest jej najlepszym zawodnikiem i jego zdolności przywódcze pozwalają na solidne punktowanie rywali. Dla mnie ważnym elementem w całej tej układance jest fakt, że Lwy wracają na własny stadion po wyjazdowych wojażach, 3 wyjazdowe mecze Lions były dość niepewne maksymalna wygrana to 7 pkt. Jeśli chodzi o mecz u siebie to już przed sezonem zauważyłem mocną ekipę, ponieważ -nie boję się użyć tego słowa- zmiażdżyli Patriots ( głównego kandydata na mistrza). W innym spotkaniu u siebie, już ligowym pokonali co prawda słabych Chiefs, ale wynik nie pozostawia złudzeń. 48:3 to nie jest wynik jakim pokonuje się słabą drużynę. Lions na własnym stadionie póki co są nie do powstrzymania i mam nadzieję, że najlepsza drużyna preseason i aktualnie jedna z dwóch drużyn w lidze która nie doznała jeszcze porażki odniesie kolejny raz przekonujące zwycięstwo. Jeśli brać pod uwagę Bears, to jej największym atutem jest współpraca na linii Cutler-Hester. Rozumieją się bardzo dobrze, ale Lions mają w swoim składzie najlepszą parę skrzydłowych obrońców w lidze, która powinna spiąć się na tego zawodnika i zneutralizować jego poczynania. Wyróżnionych już DB Lions mogę postawić także na równi z Linebackerami, ponieważ robią różnicę w środku pola i na często wychodzącego z "kieszeni" Cutlera może być to broń niezwykle skuteczna. Podsumowując tegoroczne poczynania Bears, to mogę powiedzieć, że są ekipą własnego boiska, na 4 rozegrane spotkania w przeciwieństwie do Lions grali 3 u siebie, z czego tylko 2 wygrali. Zasłużona porażka z Packers i niezasłużone zwycięstwo przeciwko Lions sprawia, że mam wrażenie, że ich forma wyraźnie dołuje. Oglądałem mecz z Panthers i powinni go przegrać i to srogo, jednak doświadczenie pozwoliło im ostatecznie wygrać to spotkanie. Mecz na wyjeździe Bears to blamaż w Nowym Orleanie i porażka 13-30. Reasumując Lions są w gazie, coraz blizej im do drużyny kompletnej, fenomenalnie grają na własnym boisku ( tylko nieco gorzej niż na wyjazdach). Bears natomiast notują spadek formy, a na wyjazdach nie spisują się nawet przyzwoicie, a ostatnio zdecydowanie są bez formy.

Go Lions !!

Awatar użytkownika
Master

Post autor: Master » 11-10-2011, 07:45

Detroit Lions - Chicago Bears
11.10.2011 02:30
Typ: Lions -6
Kurs: 2.01
Stawka: 5/10
100% planowo
4/0/3

Awatar użytkownika
Master

Post autor: Master » 13-10-2011, 15:21

Atlanta Falcons - Carolina Panthers
16.10.2011 19:00
Typ: Panthers +4
Kurs: 1.93
Stawka: 7/10

Typ: Panthers -3
Kurs: 3.00
Stawka: 4/10

Opis.
Pierwsze spotkanie w tym tygodniu, ale jakże emocjonujące. Przewiduję w tym spotkaniu sporą niespodziankę, ale jest to poparte solidnymi argumentami. I na wstępie chciałbym nadmienić, że zwycięstwo Panthers będzie niespodzianką jedynie dla bukmacherów, ponieważ jedynym atutem Falcons jest ich własny stadion, wszystkie pozostałe są po stronie gości. Zaczynając od głównego dyrygenta, czyli rozgrywającego to Cam Newton na głowę bije M. Ryana i to zdobywca zeszłorocznej nagrody Heissmana zagra lepsze spotkanie. Kolejnym elementem ofensywnym jest reciever i najlepszy "łapacz" podań jest znów po stronie Panter - to Steve Jones wybrany ostatnio jednym z najlepszych recieverów weekendu. Jego vis a vis z Falcons nie zdobyli jeszcze żadnego przyłożenia. Gra podaniowa jest zdecydowanie po stronie drużyny z Caroliny. O dziwo - co mnie bardzo zaskoczyło- gra biegowa także jest po stronie gości, którzy biegają dalej i skuteczniej. Jedyna przewaga Falcons to pozycja TE, jednak ta różnica jest na tyle niewielka, że nie można się spodziewać tego, by był to element przeważający. Podsumowując możliwości ofensywne: PANTHERS !! idąc na drugą stronę gry przejdźmy do defensywy, którą znów pantery mają lepszą. Tracą mniej punktów, przeciwnicy zdobywają mniej pola czy to górą czy dołem, są agresywniejsi i bardziej skuteczni. Niestety wszystkie atuty po stronie gości. Niestety dlatego, że na papierze wszystkie atuty po stronie gości, a jednak kurs jest wysoki. Według mnie jest to wypadkowa bilansu meczowego, który gospodarze mają lepszy ( 2-3) Ale z kim oni grali, Fartowne zwycięstwo ze słabymi Seahawks, przegrana ze słabszymi Buccaneers, mega fartowna wygrana z Eagles. Jeśli chodzi o Panthers, to mieli o wiele trudniej, ponieważ wygrali tylko ze słabymi Jaguars jednak spośród 5 spotkań tylko przeciwko Bears nie mieli szans na wygraną, a mieli już na widelcu Packers i Saints, a to jest już nie lada wyczyn. Podsumowując Panthers grają efektowniej, efektywniej i nie mają tylko szczęścia. W tym spotkaniu mają w swoich rękach prawie wszystkie atuty, jedyny minus to gra na wyjeździe, ale wszystko rozstrzygnie się na boisku.
Go Panthers !!

Awatar użytkownika
Master

Post autor: Master » 13-10-2011, 15:34

Detroit Lions - San Francisco 49ers
Typ: Lions -4
Kurs: 1.97

Opis.
Stawiam konsekwentnie na Lions w każdym meczu i tylko raz się przejechałem, bo postawiłem zbyt głęboki handicap ( o jeden punkt) Dlatego jeśli chodzi o Lions to nie mam nic więcej do dodania oprócz tego, że grają tak jak przewiduję, dlatego odsyłam do poprzedniej analizy Lions, ponieważ nic się nie zmieniło. Natomiast jeśli chodzi o niners to są według mnie drużyną własnego boiska mimo, że udało im się wszystkie mecze wyjazdowe, jednak były one niezasłużone i bardzo szczęśliwe tak jak w ostatnim meczu wyjazdowym z Eagles gdzie nie istnieli, a tylko przez błędy orłów udało im się zdobyć darmowe punkty. W tym meczu będzie o wiele trudniej niż w ostatnio ponieważ grają na wyjeździe a tam im nie idzie tak świetnie. Defensywa Lions jest zdecydowanie lepsza, a także rozgrywającego mam za dużo bardziej uzdolnionego. Dla mnie to będzie kolejne spotkanie wygrane przez Lions, którzy notują najlepszy sezon w swojej historii występów w NFL od 55lat, najlepsze w tym wszystkim jest to, że się ciągle rozwijają i są coraz lepsi, a na własnym stadionie spisują się nieporównywalnie lepiej niż na wyjazdach.

Awatar użytkownika
Master

Post autor: Master » 14-10-2011, 14:49

Washington Redskins - Philadelphia Eagles
Typ: Eagles -3
Kurs: 2.28

Opis.
Kolejne spotkanie w którym to Eagles są faworytem, jednak tylko w jednym z nich odnieśli zwycięstwo. Chciałbym krótko przybliżyć wam zespół Eagles, który chciałbym porównać do drużyny piłkarskiej z boisk europy. Najodpowiedniejszym zespołem obrazującym skład Eagles jest Manchester City z pierwszego sezonu przebudowy, PSG lub Malaga, Eagles to drem team budowany na mistrza, jednak w tym zespole są nadal problemy ze zrozumieniem. Głównie w defensywie są problemy i często przydarzające się błędy. Jak się dowiedziałem goście na początku tygodnia zatrudnili nowego speca od defensywy i w ciągu tygodnia powinien dobrze poustawiać zawodników, którzy należą do elity. Gra ofensywna tego zespołu opiera się na Vicku, Jacksonie i McCoyu, to jest trójka graczy absolutnie z najwyższej półki i są gwarancją dużej ilości skutecznych akcji. Jeśli chodzi o poczynania gospodarzy to uważam ich za takiego cichego czarnego konia, ponieważ zdecydowanie się nie wyróżniają swoją grą. grają przeciętnie i zawsze na niewielkim dystansie do przeciwnika. Do tej pory nie grali z żadnym wymagającym przeciwnikiem, a jedynie z dolną półką ligi, najsilniejszym przeciwnikiem tej drużyny byli Giants będący wtedy w totalnej rozsypce spowodowanej kontuzjami oraz Cowboys z którymi przegrali, jak już się mogliście przekonać drużyna z Dallas jest średniakiem a udało im się wygrać. Podsumowując liczę na przełamanie Eagles, ponieważ w każdym meczu są niezwykle blisko i poziom pecha musi się skończyć. Spotkania przegrywają głównie przez błędy, więc uważam że taka drużyna te błędy cały czas poprawia i w tym meczu solidnie zleje gospodarzy, ponieważ Dream team z Philadelphi ma ostatnią szans by myśleć jeszcze o Playoffach, a aby to się mogło sprawdzić potrzebna jest seria zwycięstw, a co do typu 3-punktowe zwycięstwo w futbolu jest czymś naturalnym i jest obarczone podobnym ryzykiem co czyste zwycięstwo..

Awatar użytkownika
Master

Post autor: Master » 14-10-2011, 19:44

Baltimore Ravens - Houston Texans
16.10.2011 22:05
Typ: over 23.5 HT

Typ: Texans +4.5 HT

Opis.
To jest jedno z trzech najciekawszych według mnie spotkań, w którym mierzą się dwa zespoły o podobnym poziomie. Ciekawym faktem który zauważyłem to mocne pierwsze połowy w wykonaniu obu zespołów, dlatego jestem pewien, że pierwsza połowa obfitować będzie w wiele ciekawych zagrań i według moich przewidywań w tym czasie „padnie” wiele punktów dla obu zespołów. Moim faworytem są jednak Ravens, ponieważ mają lepszą – zdecydowanie lepszą – defensywę i to dzięki niej druga połowa należeć będzie do nich. Biorąc pod uwagę fakt, że Texans drugie odsłony grają przynajmniej o poziom niżej do poprzedniej to w ostatecznym rozrachunku Ravens zakończą to spotkanie z większym dorobkiem punktowym. Zauważyłem też, że Texans wkładają 75% zaangażowania w pierwszą połowę, dlatego w tej części walczyć będą z Ravens jak równy z równym. Wygrali do tej pory 8/8 pierwszych połów, więc typ na +4.5 wydaje się być prezentem - przynajmniej za taki kurs- W pierwszej połowie różnice punktów między takimi zespołami są niewielkie, a 4.5 to stosunkowo głęboka linia. Jestem prawie pewien, że jeden w wymienionych typów wejdzie co ogranicza ryzyko prawie do minimum.

Awatar użytkownika
Master

Post autor: Master » 15-10-2011, 10:17

New England Patriots - Dallas Cowboys
16.10.2011 22:15
Typ: Patriots -7
Kurs: 2.06

Opis.
Kolejne spotkanie w którym widzę lekko zawyżony kurs. Patriots to drużyna kompletna w ofensywie. T. Brady jest jednym z dwóch najlepszych rozgrywających ligi i to dzięki niemu Pats przegrali tylko jedno (niezasłużenie) spotkanie. Linia ofensywna daje rozgrywającemu sporo czasu na wykonanie podania. Dodatkowo w tym zespole w ostatnim czasie rewelacyjnie spisuje się Wes Welker, który wyrósł na człowieka od brudnej roboty i to do niego należą najtrudniejsze i najefektowniejsze akcje w wykonaniu gospodarzy. Pats mają problemy w defensywie, dlatego ich mecze są zdecydowanie overowe, ponieważ stracone punkty przez ofensywę nadrabia fenomenalna ofensywa. Idąc dalej tym tropem Cowboys mają dwie średnie formacje dlatego myślę, że w starciu z Pats taki over nie padnie, ponieważ bukmacherzy z meczu na mecz pogłębiają linię. Wracając do Patriots ich defensywa z meczu na mecz ogarnia się coraz lepiej i widać to w kolejnych spotkaniach. Mniej błędów i coraz szybsze przewidywanie zagrań to jest to co zauważyłem w przeciągu 2-3 potkań. Ten sezon powinien należeć do Patriots, ponieważ regularnie są w czołówce tabeli sezonu regularnego jednak gdy nadchodzi postsezon coś pęka. Wracając do handicapu uważam, że jest on idealny do tego spotkania. Pats grają u siebie, a tutaj są nie do ugryzienia praktycznie przez żaden zespół z poza czołówki ligi, Każde ich wygrane spotkanie to przewaga odpowiednio 9, 12, 14, 14 punktów. Pats także dążą do przewagi większej niż 7 po to by nie przegrać w końcówce spotkania za sprawą błędu defensywy lub innego losowego przypadku. (przypominam, że najwięcej punktów w jednej akcji można zdobyć 8, dlatego Patriots szuka przynajmniej takiej przewagi)

Awatar użytkownika
Master

Post autor: Master » 15-10-2011, 14:51

Tampa Bay Buccaneers - New Orleans Saints
Typ: Saints -6
Kurs: 2.21
Stawka 7.5/10

Opis.
Małe zaskoczenie jak dla mnie, ponieważ kurs wygląda niezwykle apetycznie. Saints to drużyna zdecydowanie z najwyższej futbolowej półki, dla której zwycięstwa w spotkaniach gwarantuje drew Brees (jeśli nie wiecie kto o, yo proszę wpisać w yt "Drew Brees Sport Science" Koleś jest mega prze kozakiem. Jednak nie jest już najmłodszy i nadrabia to ogromnym doświadczeniem. Najciekawsze jest to, że Saints oprócz pierwszego spotkania z Packers (które mogli wygrać, gdyby nie fart gospodarzy) wygrali wszystkie spotkania dwukrotnie ratując się z opresji i pokazując prawdziwy charakter i umiejętności. Pierwsze spotkanie miało miejsce z Texans i po przegranej połowie 16:10 w drugiej połowie wskoczyli na jeszcze wyższe obroty i wyciągnęli wynik na 40:33. Kolejnym potkaniem było ostatnie przeciwko Panthers, gdzie na niewiele przed końcem spotkania przegrywali 4 punktami. Było to spotkanie należące do tych niezwykle efektownych i emocjonujących. Saints są ekipą niezwykle solidną i pewną i zaliczani są do grona kandydatów aspirujących do Super Bowl. Przechodząc do gospodarzy już na wstępie wypada podsumować ich ostatnie spotkanie wyjazdowe przeciwko 49ers - BLAMAŻ !! Nic więcej nie można o tym spotkaniu powiedzieć, a najważniejszym punktem programu miała być defensywa Bucs. Nic z tego nie wyszło i wynik 48-3 pokazał możliwości korsarzy. Liczyłem na niespodziankę i dobrą postawę, ponieważ przed sezonem zaliczałem ich do grona outsiderów, jednak udało im się sprawić dwie niespodzianki, więc apetyt na tą drużynę mi się wyostrzył i niestety już w ostatnim meczu wszystko wjechało na właściwe tory. Podsumowując obie ekipy dzieli różnica przynajmniej jednej klasy co w ostatecznym rozrachunku musi dać zwycięstwo Saints i według mnie będzie ono głębsze ni 6 punktów. Wybrałem akurat tyle, ponieważ kursy mnie trochę straszą.

Awatar użytkownika
Master

Post autor: Master » 15-10-2011, 16:02

A teraz coś co misie lubią najbardziej :D cud, miód i orzeszki :)

AKO 1:
Panthers+10.5
Texans+14.5
Bills+10

AKO: 2.55
Buk: :unibet-brak-polskiej-licencji!:
Stawka 8/10

Opis.
Analiza do meczu Panthers już podana. Texans także, jak już napisałem zwyciąstwo Ravens jest tutaj dość pewne, jednak 14.5 punkta jest to ogromna przepaść, co nie powinno się zdarzyć gdy grają z sobą dwie tak silne i wyrównane ekipy. Co do Bills to według mnie są cichym faworytem spotkania i mają lepsza defensywę. +10 pkt to jak mała gwiazdka z nieba. stawka 8/10 ze względu na najmniej pewnych Texans ( taka mala asekuracja, ponieważ są jedyną ekipą której nie daje szans na zwycięstwo, tylko na niewielką porażkę.)

AKO 2
Bengals
Patriots
Saints

AKO:2.41
Stawka: 8.5/10

Opis.
Bengals są faworytem spotkania przeciwko przetrzebionym Colts, grają bardzo dobrze i co najważniejsze coraz lepiej. Colts natomiast mają mocny kryzys i 5 porażek z rzędu. Tym razem grają na wyjeździe a tam o punkty zdecydowanie trudniej, ponieważ atut własnego boiska i tysięcy fanów jest tutaj nieprzeceniony. Mają jednak przebłyski jednak strasznie niewielkie i zdarzają im się mega klopsy w obronie. Bengals grają dobrze i konsekwentnie. wracają na wlasny stadion i będą chcieli pokazać swoją siłę przeciwko słabym Colts. Reszta podana wyżej.

Powodzenia !! That's All - czekamy na niedzielny wieczór!!!

Awatar użytkownika
Master

Post autor: Master » 16-10-2011, 21:18

Atlanta Falcons - Carolina Panthers
Typ: Panthers +4
Kurs: 1.93

Typ: Panthers -3
Kurs: 3.00
Stawka: 4/10

Washington Redskins - Philadelphia Eagles
Typ: Eagles -3
Kurs: 2.28

AKO 1:
Panthers+10.5
Texans+14.5
Bills+10
AKO: 2.55
Stawka 8/10
1. tura -10.5j - miodzio... :roll:

Awatar użytkownika
Master

Post autor: Master » 17-10-2011, 09:26

Detroit Lions - San Francisco 49ers
Typ: Lions -4
Kurs: 1.97

Baltimore Ravens - Houston Texans
16.10.2011 22:05
Typ: over 23.5 HT

Typ: Texans +4.5 HT

New England Patriots - Dallas Cowboys
Typ: Patriots -7
Kurs: 2.06

Tampa Bay Buccaneers - New Orleans Saints
Typ: Saints -6
Kurs: 2.21
Stawka 7.5/10

AKO 2
Bengals
Patriots
Saints
AKO:2.41
Stawka: 8.5/10

II tura -24j
Ja nie wiem, jeszcze nigdy nie miałem czegoś takiego. mój pierwszy minusowy weekend w tym sezonie, ale jaki... -34j to jest masakra. Weekend niespodzianek to mało powiedziane. Chciało mi się już prawie płakać gdy widziałem jak przegrywam moją uciułaną przez te tygodnie kasę. Przepraszam. Mamy dwa tygodnie na spokojne granie

Awatar użytkownika
Master

Post autor: Master » 17-10-2011, 16:52

Bilans:
6/0/11
wkład: 117.5j
Zyska/Strata: -31j
Yield: -26%

Zmieniam strategię na strategię małych kroków. Mam zamiar odrabiać niewielkimi, aczkolwiek pewniejszymi krokami. Będę aż do momentu osiągnięcia punktu zero podawał typy o największym stopniu pewności. Analizę będę robił pod innym kątem, opierał ją o typowania ekspertów nfl.com. Początkowo stawki niższe w granicach 5-6/10 aby ograniczyć ryzyko masówki niespodzianek tak jak to miało miejsce w ostatnią niedzielę. Spotkania będę analizował pod innym kątem, a to się przełoży na krótsze opisy poparte badaniami statystycznymi.

Tak więc czas odrabiać tę katastrofę. Poniższe typy mogę polecać jedynie do kuponów, ponieważ do singli mogą być zbyt mało atrakcyjne.,

New York Jets - Miami Dolphins
18.10.2011 02:30
Typ: under 46 pkt
Kurs: 1.50
Stawka: 6/10

Typ: Jets -3
Kurs: 1.45

Opis.
Spotkanie ciekawe dla rozrachunku Dywicji wschodniej konferencji amerykańskiej. Jets walczą o drugą lokatę z Bills i zdecydowanie potrzebują zwycięstwa nad 4 Dolphins. którzy są tegorocznymi outsiderami. Dodatkowo delfiny w zeszłym tygodniu pauzowali, a jak pokazała niedzielna kolejka nie wyszło to na dobre większosci drużyn pauzujących. Mieli oni problemy ze zdobywaniem punktów. Jets natomiast pokazali się z dobrej strony w ostatnim wyjazdowym meczu z Patriots i po trzech spotkaniach na wyjeździe wracają na własny stadion, gdzie nie przegrali jeszcze spotkania. przyzwoita średnia punktowa pozwala temu zespołowi walczyć z każdą ekipą, a atut własnego boiska będzie tutaj tworzył jeszcze większą przewagę między zespołami. Dolphins są drużyną najsłabszą, która do tej pory zdobyła 69 pkt ( jest to przedostatni wynik spośród 32 zespołów) pozwala to myśleć o sporej przewadze Jets od początku spotkania jednak jak już nadmieniłem chwilowo nie gram głębszych handicapów. Dodatkowo Spotkania w których Jets byli faworytami kończyły się underami dlatego, ze mają bardzo dobrą defensywę i dobrą ofensywę. Dolphins mają ogromne problemy z obiema formacjami, co zdecydowanie utrudni zdobywanie punktów przez tą ekipę. Jak pokazała ta kolejka 46 pkt to jest bardzo wysoki wynik, gdyż jak pokazuje ligowa tendencja po boomie na efektowne podania i łatwiejsze zdobywanie pola, zespoły przenoszą się na grę biegową, co pozwala szybsze zatrzymywanie akcji. mecz może przebiegać pod dyktando wielu zmian posiadania piłki co pozwala na spokojne myślenie nad underem. Porównując typowania czterech najlepszych ekspertów nfl, wszyscy typują zwycięstwo Jets, a jak pokazała historia takie spotkanie powinno zakończyć się sporą przewagą i różnicą punktową na korzyść Jets. według rankingów defensywa Jets plasuje się na 4. miejscu grając jedno spotkanie mniej niż pozostałe drużyny, natomiast defensywa Dolphins jest przedostatnia - polecam głębsze handi !

Awatar użytkownika
Master

Post autor: Master » 18-10-2011, 09:56

New York Jets - Miami Dolphins
18.10.2011 02:30
Typ: under 46 pkt
Kurs: 1.50

Typ: Jets -3
Kurs: 1.45

24:6
izzi
8/0/11
Y= -19.5%

Miły początek, analiza w 100% trafna, czemu tak nie jest zawsze. Mam nadzieję, że chociaż trochę pomagam (teraz odrabiającym). Będę szedł tym tropem dalej, wierzę, ze się uda. Może czasem musi nadejść moment załamania. W końcu po każdej burzy wychodzi słońce. A każdy typer powinien potrafić odrabiać straty i płacić za błędy. Zmieniłem taktykę i będę się jej trzymał do końca miesiąca - najprawdopodobniej.

Awatar użytkownika
Master

Post autor: Master » 21-10-2011, 16:32

W ten weekend będę tworzył duble o średnim kursie 2.25. Najlepszą do tego ofertę ma :bet365-brak-polskiej-licencji!: spotkania staram się dobierać mądrze i po analizie.

Carolina Panthers - Washington Redskins
Typ: Panthers - Redskins under 47 pkt @ 1.50
+
Cleveland Browns - Seattle Seahawks
Typ: Seahawks +6 @1.52

AKO: 2.27
Stawka: 4.5/10

Opis.
Pierwsze spotkanie zapowiada się bardo interesująco. Niezwykle ofensywni i pechowi Panthers podejmują nie wyróżniający się zespół Redskins. W tym meczu moim faworytem są goście, którzy mają lepszą defensywę. Ogólnie mówiąc o obu ekipach trzeba powiedzieć, że się uzupełniają. Redskins mają bardzo dobrą obronę, Panthers mają świetną obronę podań, natomiast jeśli chodzi o biegi są najgorsi w lidze. Na szczęście Redskins nie mają żadnego dobrego Running Backa i w tym momencie zapowiada się bardzo dobra i uzupełniająca się gra defensywna. Redskins w żadnym spotkaniu tego roku nie przekroczyli bariery 45 pkt. Panthers taką granicę przekraczali regularnie dlatego, ze tracili sporo punktów po akcjach biegowych przeciwników. W tym spotkaniu obie ekipy będą grały górą, co przy poziomie obu defensyw jest najlepszym możliwym rozwiązaniem by taki typ wszedł ze względu na dobre obrony obu zespołów.
Drugie spotkanie to przewidywana przeze mnie niespodzianka w postaci wygranej zespołu Seahawks. Oba zespoły to słabi gracze, jednak lepszą dyspozycję w ostatnich tygodniach prezentowali Seahawks. W tym spotkaniu są dla mnie cichym faworytem, ponieważ posiadają lepszą obronę i to jest ich dużym atutem. 6cio punktowy zapas powinien być tutaj wręcz niepotrzebną zaliczką, ale strzeżonego pan buk strzeże.

Awatar użytkownika
Master

Post autor: Master » 21-10-2011, 17:17

New York Jets - San Diego Chargers
Typ: Jets +4 @1.50
+
Oakland Raiders - Kansas City Chiefs
Typ: Raiders -3 @1.51

AKO: 2.26

Opis.
Pierwszy mecz to spotkanie najlepszej defensywy ligi z jedną z najgorszych. Podobnie jak w ostatnim spotkaniu Gram Jets, którzy prezentują dobrą formę i znakomitą grę defensywną. Przy dobrej ofensywie Chargers stanowi to solidny atut i narzucenie swojego stylu gry. Chargers dysponują słabą defensywą co stwarza dobrą pozycję dla ofensywy Jets. Mecz jest bardzo podobny do ostatniego spotkania Jets analizowanego przeze mnie, z tą jednak róznicą, że Chargers mają większy potencjał ofensywny i jest to spora zaliczka dla nich. Jets grają jednak u siebie, gdzie do tej pory są niepokonani, Chargers mieli ostatnio tydzień przerwy od rozgrywek i mogło to wpłynąć na ich formę, do tego wyjazdowy mecz sprawia, że w tym spotkaniu faworytem są gospodarze. Drugi mecz to spotkanie rozpędzonych zwycięstwami i bardzo dobrą grą Raiders przeciwko słabym, jednym z najsłabszych zespołów. Chiefs mają zdecydowanie najsłabszą obronę w lidze, co przy bardzo dobrej defensywie Raiders otwiera drogę do większego zwycięstwa. Dodatkowo Chiefs wracają po wolnym weekendzie i z powrotem do formy meczowej może być niewielki problem. Dla Raiders ostatni okres jest wyśmienity wygrywają wszystko na każdej płaszczyźnie gry. W związku z tym warto zaatakować głębszy handicap

Awatar użytkownika
Master

Post autor: Master » 21-10-2011, 18:00

Arizona Cardinals - Pittsburgh Steelers
Typ: Steelers -1.5 @1.50
+
Minnesota Vikings - Green Bay Packers
Typ: Packers -6 @1.50

AKO: 2.25

Opis.
Spotkanie gdzie murowani faworyci na papierze grają mecze wyjazdowe. Stanowi to doskonałą zaliczkę na typowanie. Kursy na Steelers są zawyżone co tylko zachęca do grania, ponieważ są drużyną lepszą defensywnie jak i ofensywnie. Steelers grają pewnie w ofensywie i jeszcze pewniej w defensywie. Ich spotkania może nie dostarczają mnóstwa punktów, ale za to są prowadzone bardzo mądrze. Cardinals wracają po przerwie i do zwycięskiej formy im daleko. Ostatnie spotkanie wygrali pięć kolejek temu. Steelers gromią u siebie, a na wyjazdach są bardzo groźni. To samo można powiedzieć o drugim meczu, z tym, że Packers przeważają w tym momencie nad wszystkimi zespołami ligi. W zeszłym tygodniu pokazali swoją siłe wygrywając bez wysiłku z Rams, Vikings natomiast pokazali, że w swoim składzie nie mają zbyt wielu atutów. Sromotna porażka z Bears pokazało to dobitnie, tym razem przychodzi im się mierzyć z jeszcze silniejszą ekipą mistrzów poprzedniego sezonu, którym coraz bliżej do futbolu kompletnego i zagwarantowania sobie bezpiecznej drogi do playoffs. Packers nie przegrali jeszcze żadnego spotkania w tym sezonie. Vikings grają bardzo w kratkę, więc murowany faworyt tego spotkania to zespół gości.

Awatar użytkownika
Master

Post autor: Master » 21-10-2011, 21:29

Eksperci nfl zza oceanu podali swoje przewidywania. Prawie wszystko się zgadza. O dziwo przewidują 3 punktowe zwycięstwo Raiders, ale ja się z tym nie zgadzam. Teraz dubel nad którym myślałem, ale czekałem na potwierdzenie.

Miami Dolphins - Denver Broncos
Typ: under 45 @ 1.50
+
Tennessee Titans - Houston Texans
typ: Texans +6.5 @ 1.50

AKO: 2.25

Opis.
Pierwszy mecz to spotkanie jednych z najsłabszych drużyn. Potencjał w defensywie jak i ofensywie mają znikomy jak na warunki ligi NFL. Dolphins mają średnią na mecz 15 pkt, natomiast Broncos 21 pkt. Obie ekipy dokonują roszad na pozycji rozgrywającego, a to nigdy nie przynosi rezultatów na krótką metę. Broncos są drużyną lepszą w przekroju całego sezonu jednak zmiana rozgrywającego na Tima Tebow, który dopiero w trzecim swoim sezonie zadebiutował na boisku. Świadczy to o tym, że nigdy nie był zaufanym punktem swoich drużyn i tułał się z jednej do drugiej drużyny. Potencjał chłopak ma, lecz jest nieograny. Dolphins kontynuują swoją serię samych porażek i myślę, że zostaną przy tym przynajmniej kolejny tydzień. Dwie nieskuteczn drużyny zwiastują marne widowisko i mało punktów. Drugie spotkanie to gra o dominację w AFC South czyli mecz na szczycie w którym Texans nie są bez szans mimo że kursy mówią co innego. Texans dysponują lepszą defensywą i to może być ich główny atut w tym spotkaniu. Obaj rozgrywający grają mniej więcej na tym samym poziomie. Niestety kontuzjowany jest reciever Texans Andre Johnson i to właśnie dlatego faworytami tego spotkania są Totans. Mimo tego Texans mają potencjał do tego by grać na wyższym poziomie niż gospodarze.

Zablokowany