Pozdrawiam

TYP 1
Jarkko Nieminen (FIN) - Martin Vassallo Arguello (ARG)
French Open - męż. - Paryż (FRA) - ziemne, Świat
Godz: 12:15
Analiza:
Jarkko w tym sezonie na cegle bardzo slabo szukał formy ostatnio ale nic z tego. Przeszedl do nastepnej rundy dzieki rozstawieniu i zwyciestwo żółtodziobem Marciem Lopezem o niczym nie swiadczy wczesniej jedynie wygrana z Schutlerem i porazki z Federerem , Stepankiem , Kukushkin czy Ferrero. Przeciwko niemu Argentynczyk ktory jest dobrze przygotowany do turnieju co moim zdaniem pokazal w meczu z F. Lopezem wygrywajac w 5 setach. Wiemy ze Feliciano lewo reczny zawodnik podobnie do Nieminena ostatnio prezentowal sie dobrze ogladalem go w Hamburgu i sam myslalem ze dalej zajdzie. Argentyńczyk i jego ulubiona nawierzchnia clay. Skłania mnie ku temu typowi totalny brak formy Jarkko na clayu a myśle ze Vassallo który ma potencjał wkoncu pokaze sie szerszej publicznosci w 3 rundzie. Kurs również zachecający.
TYP: Martin Vassallo Arguello (ARG)
Kurs: 2,57 @betsson-brak-polskiej-licencji!
Stawka: 6/10

TYP 2
Michael Llodra (FRA) - Simone Bolelli (ITA)
Godz. 12:45
Analiza:
Dzis stana naprzeciw siebie 41 rakieta swiata Llodra i 47 Bolelli. Ogladalem mecz Llodry z Berdychem i widac ze francuz jest w gazie i ma szansa odniesc zyciowy sukces u siebie w domu na kortach RG ( 1 runda 3-1 z O.Patience 2 runda 3-2) T.Berdych . Przeciwnik Wloch ktory wystrzelil w tym roku zyciowa forma ale z 2 miesiace temu. W ost. miesiacu porazki Roddickiem ktory na cegle nie jest zbyt oszalamiajacy czy gladko z Monaco ugrywajac tylko 3 gemy czy wkoncu porazka ostatnio z Andreevem ktory wogole mnie nie przekonuje swa gra mialem okazje ogladac ich w Monachium. ( 1 runda 3-0 z szukajacym nie wiadomo czego Bagdatisem w RG i z Del Potro 3-1.) . Stawiam w tym meczu na Francuza ogladalem koncowke meczu z Berdychem chlopak nie wytrzymal psychicznie po kazdym pkt francuza owacja na stojaco dla Llodry ktory cieszyl sie jak zwygranego nie raz meczu. Moim zdaniem Wloch nie poradzi sobie dzis z presja tym bardziej ze mecz jest grany na glownym korcie Phillippe Chattrier na ktorym bede zajete wszystkie krzeselka. Kurs bardzo zachecajacy.
TYP: Michael Llodra (FRA)
Kurs: 2.95 @sportingbet-brak-polskiej-licencji!
Stawka: 4/10

TYP 4
I. Kunitsyn/D. Tursunov - N. Almagro/O. Hernandez
French Open - męż. - Paryż (FRA) - debel - ziemne, Świat
Godz. 13:30
Analiza:
Bardzo ciekawy debel jak dla Mnie mecz 2 rosjan Kunitsyn ktory pozegnal sie z FO jak i Tursunow ktory nic szczegolnego nie pokazal przegrywajac wczoraj z Chardym 3-0. Obaj Panowie raczej juz mysla jak wrocic do domu. Fakt obaj Panowie ze soba grywaja czesto w deblu ale bez sukcesow praktycznie 1 lub 2 runda. Naprzeciwko nich para singlistow Almagro na niego bardziej licze i serwis z ktorym problemy bedzie miala para rosyjska i plujacy sobie w brode Hernandez ktory mial wygrany mecz z Mathieu ale sie spalil, publicznosc i nie doswiadczenie go usztywnila i poniosl porazka prowadzac 2-0. Obaj Panowie to hiszpanie wiec sie dogadaja pod siatka i bede wiedziec co grac. Nie grali jeszcze ze soba ale to nie znaczy ze nie potrafia grac w debla. Mysle ze Hernandez jest w dobrej dyspozycji a Almagro nie trzeba mowic moze zrobic niespodziannke na kortach RG. Dla Mnie kurs zachecajacy i fakt ze para rosyjska jak i w singlu i w deblu bez formy. Nie wydaje sie aby wygrali z dobrze spisujacymi sie Hiszpanami.
TYP: N. Almagro/O. Hernandez
Kurs: 2.52 bwin-brak-polskiej-licencji!
Stawka: 5/10
TYP 3
Svetlana Kuznetsova (RUS) - Nadia Petrova (RUS)
French Open - kob. - Paryż (FRA) - ziemne, Świat
Godz. 11:00
Analiza:
Dzis rano stana naprzeciw siebie rodaczki zawodniczki z Rosji. Tak naprawde obie szukaja formy ostatnio wpadki Kuzniecy z Bondarenko w 2 run. w Berlinie czy w Rzymie rowniez w 2 rundzie z Cornet ktora wczoraj pokonala Nasza Isia w 2 setach. Obie zawodniczki juz ze soba wygrywaly ale ostatnio graly ponad rok temu wiec nie mozna nic powiedziec. Dla Mnie zwyciestwa z Rezai 2-0 i z Kleybanova 2-0 duzo znacza aby stwierdzic ze Petrova liczy wiecej niz na 3 runde. Svetlana Mnie nie przekonuje w obecnym sezonie a tym bardziej na clayu bez wiekszego sukcesu. Napewno szuka formy ale dobrze zbudowana Petrova wysoka mocny forhend szczegolnie return moze namieszac Kuzniecy. Osobiscie nie ma dla Mnie tutaj zdecydanego faworyta. Kurs na Nadie zachecajacy chocby zagrac ostroznie i tak wlasnie zagram.
TYP: Nadia Petrova (RUS)
Kurs: 3.50 bwin-brak-polskiej-licencji!
Stawka: 2/10

TYP 5
Patty Schnyder (SUI) - Katarina Srebotnik (SLO)
Godz. 14:15
Analiza:
Katarina jest zdecydowanie w swojej zyciowej formie, slyszalem wywiad z Nia po zwyciestwie na Serena Williams ze nie wierzy w to co sie stało i ze jest zadowolona ze swojej gry. Katarina juz przed RG prezentowala sie dobrze na clayu final w Strausburgu czy PF w Pradze. Katarina do 4 rundy przeszla jak blyskawice nie tracac nawet seta oprocz Williams pokonala Makarowa i Ruaono-Pascual . Naprzeciwko niej Szwajcarka znana leworeczna zawodniczka ktora sama siebie probuje przekonac do formy strasznie sie meczy na turnieju co prawda wygrywa ale juz nie ktorzy typowali ze odpadnie z Loit w 3 rundzie lecz po ciezkim boju udalo sie jej wygrac w 3 setach. Rowniez na pokonanie Bacsinszky potrzebowala 3 setow i 1 runda gladko z Bychkova. Szwajcarka nie czuje sie dobrze wie ze nie jest to forma aby ugrac duzo ogladalem jej forhend z ktory jest jej mocna strona dlugo gra aby wkoncu zakonczyc wymiany. Wydaje mi sie ze jesli Katarina potrafila poradzic sobie z silna Serena i jej returnem to tym bardziej poradzi sobie z Patty. Jutro przewiduje zwyciestwo Katariny Srebotnik w stosunku 2-0.
TYP: 2-0 Katarina Srebotnik (SLO)
Kurs: 2.50 sportingbet-brak-polskiej-licencji!
Stawka:6/10

6 TYP
Maria Sharapova (RUS) - Dinara Safina (RUS)
Godz. 13:00
Analiza:
Ogladalem obie zawodniczki i zdecydowanie w lepszej formie jest Dinara siostra znanego brata Marata ktory ja wspiera i kibicuje. Naprzeciwko gwiazda swiatowego formatu Maria Szarapova co prawda wygrywa ale sie bardzo przy tym meczy. Stracone sety z Rodina czy Mattek nie swiadcza dobrze ostatni mecz widzialem z mloda Knapp ktora w 1 secie walczyla i nie bylo widac kto jest faworytem dopiero zwyciestwo w TB i mloda wloszke juz odpuscila zdecydowanie 2 partie wiedzac ze nie ma szans. Natomiast Dinara idzie jak burza dobra forme nie od dzis prezentuje wygrany turniej w Berlinie chwile przed RG. Bondarenko odprawila tracac 4 gemy natomiast Rybarikowa tracac 1 gemy . Z mocniejsza juz Zheng potrzebowala wiecej czasu ale zdecydowanie wygrala w 2 setach. Obie Rosjanki ze soba juz wygrywaly 3 - 2 dla swiatowej "jedynki" ale dzis wydaje sie najprawdopodbniejszy remis miedzy tymi Paniami. Gram zdacydowanie na Safine.
TYP: Dinara Safina (RUS)
Kurs: 2.00 betsson-brak-polskiej-licencji!
Stawka: 6/10

TYP 7
Novak Djokovic (SRB) - Ernests Gulbis (LAT)
Godz. 14:00
Analiza:
Rewelacja turnieju nie spełna 20-letni Łotysz Gulbis doszedl do Quarterfinals w imponujacym stylu w 1 rundzie pokonał Greula ktory przeszedl kwl. imponujaco to juz byl dobry prognostyk przed meczem z Blakem ale Amerykanin wydawalo sie w dosyc solidnej formie otrzymal lekcje od Gulbisa wygrywajac tylko 1 seta. Wszyscy byli zdziwieni i mysleli ze z typowym zawodnikiem ktory gra na cegle od lat Lapenntim ktory prezentowal sie soldinie powalczy ale przegra a Gulbis potiwerdzil ze to nie przypadek pokonujac ekwadorczyka 3-0. Noi przyszedl czas na pupila publicznosci francuzkiej Llodre ktory odprawil Berdycha czy Bolleliego . Gulbis nie przujmujac sie publicznoscia ktora zaczela go oklaskiwac i dopingowac pokonal Llodre w stosunku 3-0. Mlody Łotysz ze jest w zyciowej formie i juz zyciwoy sukces osiagnal nie trzeba pisac . Naprzeciwko niego Djokovic ktory jest murowanym faworytem ale wydaje Mi sie ze przy ambitnej postawie Gulbisa , Djoko nie bedzie sie na tyle sprażał i wygra w stosunku 3-1 lub 3-2 bo ciezko sie spodziewac aby Gulbis zrobil az taka sensacje Djoko sie rozkraca ale jeszcze nie prezentuje swojej klasy. Mysle ze forma Gulbis-a spokojnie pozwoli mu wygrac chocby 1 seta. Gulbis trzba podanie a przytym swietny w wymianach duzo biega. Jest w 7 turnieju w ilosci Asów dokladnie 39.
TYP: Czy Ernests Gulbis (LAT) wygra przynajmniej jednego seta? TAK
Kurs: 1,80 bwin-brak-polskiej-licencji!
Stawka:6/10

TYP 8
Elena Dementieva (RUS) - Dinara Safina (RUS)
Analiza:
Naprzeciw siebie Rosjanki Elena i Dinara . Wiemy jak obie Panie graja. Dementieva slaby serwis dobry forhend i wymiany . Za to Dinara ostatanio nie ma slabych pkt. Zaznaczmy ze obie Panie graly ze soba niedawno w Berlinie i tam góra była Safina wygrywajac 2-1 w setach.
Zdecydowanie wieksze wrazenie na Mnie robi gra Safiny ogladalem mecz z Maria Sharapova ktora byla 2 pilki od meczu w TB i Safina zdolala zdobyc 3 pkt pod rzad wygrac seta i pozniej spokojnie kontrolowac gre. Moim zdaniem klucze do zwyciestwa bedzie nadal mimo wszystko slaby serwis Eleny ktora nie dosc ze robi czesto DF bo wie ze praktycznie przy jej 2 serwie duzo lzejszym rywalki atakuja. Tyle ze na slabsze zawodniczki to i tak wystarcza ale mysle ze na Safine zdecydowanie za slaby. Dinara jednoczesnie odprawila nr 1 do domu teraz czeka ja lzejsza dorga. Dementieva ostatnio regularnie przegrywala na clay-u z lepszymi rywalkami najpierw z Safina a pozniej z Nasza Isia w Turcji gladko 36 26. Jutro moim zdaniem Safina osiagnie zyciowy sukces i trafi do PF RG. Tam najprawdopodobniej bedzie czekac Kuznieca i moim zdaniem tez jest do pokonania, jesli Safina bedzie utrzymywac ta forme ktora obecnie prezentuje. Jutro nie widze innego wyniku jak 2-0 dla Safiny kurs dla Mnie bardzo zachecajacy i gram ten mecz dosc mocno.
TYP: Dinara Safina (RUS) 2-0
Kurs: 2.50 sportingbet-brak-polskiej-licencji!
Stawka: 8/10

TYP 9
Svetlana Kuznetsova (RUS) - Dinara Safina (RUS)
Analiza:
Konsekwetnie gram na Safine dlaczego dziewczyna jest w wysokiej formie i jak udowodnila w duze lepszej kondycji od rywalek czy z Sharapova po wygraniu 2 seta gladko 6-2 czy wczoraj z Elena 3 set 6-0. Dziś wydaje sie najciezszy mecz ale warty gry w Finale RG. O Kuzniecy mozna powiedziec ze gra solidnie latwa dosyc drabinka z ciekawszych nazwisk Petrova i Azarenka. Wiekszosc odpuszczalo Svetlane po tym co prezentowala przed RG przgerana 1/8 z Cornet w Romie i podobnie z Bondarenko w Berlinie. Jak do tej pory krotko na korcie z kazda zawodniczka 2-0. Dinara pokonala juz Sharapova Dementieve czemu nie Kuzniecy ktora ogladalem i nic szczegolnego nie prezentuje. Dinare mialem przyjemnosc ogladac juz 2 razy i widac ze gra konsekwetnie. Szczegolnie obie zawodniczki graly ze soba rok temu i przegrala Dinara. Ale mloda Rosjanka ma dobry bilans 2-3 plus jeden po kreczu.
Dla Mnie liczy sie obecna forma i nie widze innej mozliwosci jak zwyciestwo Dinary . Z ciekawostek jak wiemy bwin-brak-polskiej-licencji! zawsze faworyzuje i daje dobre kursy na tych co powinni przegrac na Dinare jest tylko 2,20 !!! I to jedna z najmniejszych stawek!!! Polecam ten mecz szegolnie bo ogladam Safine i wiem co mowie oby Dinara wygrala RG.
TYP: Dinara Safina (RUS)
Kurs: 2,60 sportingbet-brak-polskiej-licencji!
Stawka:8/10

TYP 10
Ana Ivanovic (SRB) - Jelena Jankovic (SRB)
Godz. 15:15
Analiza:
Dla Mnie osobiscie nie prozumienie z kursem w zyciu bym nie zgaral 1,30 na Ivanovic. Fakt wszystkie mecze 2-0 ale apropos rywalka rowniez wszystkie mecze zwycieskie 2-0 plus lepsze rywalki (Radwańska, Cibulkowa, czy rewelacja Suarez Navarro). Jelena jest w dobrej dyspozycji i jest bardzo zmotywowana aby pokonac rodaczek bo w oficjalnych mecz udało sie jej tylko raz. Patrzec na ranking 2 i 3 odpowiednio rakieta swiata. Ogladalem Ane z Schnyder bardzo slaby mecz obu zawodniczek Ana bardzie konsekwetna i czekala na blede rywalki ktora nie potrafila skonczyc pilki. Ostatni mecz Jeleny to jest stonowanie mlodej rewelacji z Hiszpani i wygrana 63 62. Z miła checia siade przed telewizor i obejrze mecze obu zawodniczek pochodzacy z Serbi. Jelena wie ze z czasem coraz trudniej bedzie dojsc do PF a nastepnie do Finalu FO i motywawac jej nie trzeba. Ana ma przed soba jeszcze kilka ( licz 7-8) lat siwatowego tenisa moim zdaniem natomiast Jelene zdecydowanie Mniej. Doswiadczenie i stabilnosc Jeleny jest ominie ja kontuzja powinna dac góre. A przede wszystkim jej konsekwencja w grze ktorej Anie czesem brakuje. Stawiam na starsza zawodniczke z Serbi oczywiscie bardziej ostroznie.
TYP: Jelena Jankovic (SRB)
Kurs: 3.60 sportingbet-brak-polskiej-licencji!
Stawka:

TYP 11
Rafael Nadal (ESP) - Novak Djokovic (SRB)
Godz. 13:00
Analiza:
Nadal wygra turniej bez straty seta moim zdaniem . Taka forme jak prezentuje obecnie nawet Federer nic nie powie. Nadal pokazal klase ostatnie 2 mecz mistrzowskie z Verdasco stracil tylko 3 gemy natomiast z swietnie serwujacym Almagro najwiecej Asów w RG. Rowniez tylko 3 gemy. Ludzie oklaskuja praktycznie kazda jego wygrana pilke z niedowierzaniem i kiwajac glowa. Praktycznie nie ma pilki do ktorej nie doszedl by Rafa. Jego forhend nie trzeba nikomu przedstawiac. Natomiast Djoko widac chocby jak meczyl sie z Gulbisem ogladalem mecz i gdyby mlody Lotysz mial wiecej spokoju i doswiadczenia watpie czy Djoko w takiej dyspozycji wygralby. W 1 secie Djoko wykorzystal dopiera 12 bp.
Sam dziekowal podnaszac rece do gory. Djoko nie prezentuje nic co moglo by zaszkodzic Rafie ktory jest w gazie. Praktycznie nie ma elementu w ktorym zdecydowanie lepszy bylby Djoko. Serw Serba zawodzi i zawodzil chocby z Gulbisem . Czesto mlody łotysz mogl przelamac Serba nie mowiac o Rafie. Dla Mnie mecz to jest okazja od dobrego odrobienia malych strat ostatnio . I gram praktycznie all ... in .. Jutro o 13 przed TV i z przyjemnoscia obejrze Rafe w akcji.
Typ: 3-0 Rafael Nadal (ESP)
Kurs: 2.25 sportingbet-brak-polskiej-licencji!
Stawka: 10/10

TYP 12
Ana Ivanovic (SRB) - Dinara Safina (RUS)
Godz. 15:00
Analiza:
Obie zawodniczki ogladalem i niestety musze stwierdzic ze sympatyczna Rosjanka prezentowala sie duzo slabiej w pojedynku PF. Szczegolnie chodzi mi tutaj o przygotowanie fizyczne. Trudne i ciezkie mecze z Sharapova nastepnie z Dementieva kosztowaly ja bardzo duzo dzieki beznadziejnej grze Kuzy wygrala latwo 2-0. Ale jestem pewien ze gdyby doszlo do 3 seta zeszła by pokonana z kortu. Dinara wygladala jak po 3 setowym pojedynku a wygrala 2-0 z niezbyt dobrze prezentujaca sie rodaczka ktora miala duzo nie wymuszonych bledow. Natomiast Ana wyglada fizycznie bardzo dobrze pokazala to w meczu z Jankovic przegrywajac 0-2 w 3 secie zaczela biegac mocno atakowac z czym nie mogla sobie poradzic Jankovic. Ogladalem oba spotkania PF . O ile sie znam jako tako na tenisie.Reprezentantka Serbi prezentuje silny return ( jak powiedzial jeden z komentatorów Eurosportu nie powstydzil by sie nawet nie który mezczyzna)
Jestem dosc przekonany ze jutrzejszy final wygra zdecydowanie Ana Ivanovic. Rosjanka juz odnotowala najwiekszy suckces grajac w PF teraz jest w Finale nie wiem czy sobie poradzi z presja. Ana jest bardzo zmotywowana i wie doczego dazy. Plusem jest dla Any to ze miala zdecydowanie latwiejsza droge roztawiana z dowjka zawodniczka z Serbi powinna wygrac 2-0 i tego wyniku sie trzymam Serbka jest zdecydowanym faworytem. Moge jeszcze dodac ze obie spotkaly sie 3 razy na korcie 2 razy wygrala Ana raz Rosjanka ale to bylo ponad 3 lata temu
TYP: 2-0 Ana Ivanovic (SRB)
Kurs: 2.25 sportingbet-brak-polskiej-licencji!
Stawka: 8/10

Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 0 gości
Kopiowanie calosci lub fragmentow bez pisemnej zgody zabronione. Strona jest kierowana do uzytkownikow polskojezycznych zamieszkalych w krajach, w ktorych korzystanie z Serwisu jest zgodne z prawem. Wiadomosci prezentowane w serwisie sa dozwolone wylacznie dla osob podlegajacych jurysdykcjom prawnym, w ktorych uczestnictwo w grach hazardowych online jest legalne. Korzystajac z serwisu, uzytkownik deklaruje wobec administratora, ze uczestnictwo w grach hazardowych online jest w jego jurysdykcji dozwolona i ponosi pelna odpowiedzialnosc za prawdziwosc zlozonego przez siebie oswiadczenia.
Na terytorium polski zaklady wzajemne moga oferowac jedynie te podmioty, ktore posiadaja zezwolenie na urzadzanie zakladow wzajemnych. Zawieranie zakladow u bukmacherow, ktorzy nie posiadaja licencji Ministerstwa Finansow na zawieranie zakladow wzajemnych jest zabronione i grozi konsekwencjami prawnymi. Serwis jest przeznaczony tylko dla osob, ktore ukonczyly 18 lat. Korzystajac z serwisu, uzytkownik potwierdza, ze ma ukonczone 18 lat.Polityka prywatnosci