Typy by quares
- quares
- #Weteran

Typy by quares
- quares
- #Weteran

TYP: X2
KURS: 2,35
Stawka: 2/10
Bukmacher: expekt-brak-polskiej-licencji!
Informacja: Dostałem Informację od Pewnego znajomego, który ma dojścia w wielu miejscach a jego skuteczność jest około 95% (Głównie Fixy) Napisał Mi Dokładnie taką wiadomość o tym meczu:
"Information : Reims changed their performances after new coach.
Courbis and Fernandez (both team coaches) have really good connections because they are working together in the same radio station.I expect a draw match probably 0-0 or 1-1.This have nothing to do with fixing.Just a normal information with good value at all.Small bet on +1 and for the more risky ,try the scores."
- quares
- #Weteran

- 2jquaresma88 pisze:APEP PITSILIA - APOP KINYRAS 09.02.2009 18:00
TYP: 10:1
KURS: 2,10
Na początek ostrożnie, ale o tym meczu słyszałem już co nieco wczoraj. Powodzenia...
+ 2,7jquaresma88 pisze:MONTPELLIER - REIMS 09.02.2009 20:30
TYP: X22:2
KURS: 2,35
Informacja: Dostałem Informację od Pewnego znajomego, który ma dojścia w wielu miejscach a jego skuteczność jest około 95% (Głównie Fixy) Napisał Mi Dokładnie taką wiadomość o tym meczu:
Cytat:
"Information : Reims changed their performances after new coach.
Courbis and Fernandez (both team coaches) have really good connections because they are working together in the same radio station.I expect a draw match probably 0-0 or 1-1.This have nothing to do with fixing.Just a normal information with good value at all.Small bet on +1 and for the more risky ,try the scores."
- quares
- #Weteran

W drużynie Shakhtara zabraknie: Andriy Pyatov, Rustam Khudzhamov, Dmytro Chygrynskyy, Vyacheslav Shevchuk , Yevhen Seleznov , Nery Castillo, Razvan Rat, Mariusz Lewandowski, Darijo Srna, Yaroslav Rakytskyy i Oleksandr Kasian, którzy przebywaja na zgrupowaniach swoich reprezentacji. Przed dwoma dniami bez tych zawodników ukraińcy ulegli NK Osijek 0:1. Nie posiadam informacji na temat ewentualnych braków w ekipie Rapidu, ale po takich kursie i przy takich brakach w ekipie z Ukrainy żal byłoby nie spóbować.
TYP: RAPID
KURS: 5,00
Stawka: 1/10
Bukmacher: bwin-brak-polskiej-licencji!
- quares
- #Weteran

- 1jquaresma88 pisze:RAPID BUKARESZT - SHAKHTAR DONIECK /Mecz towarzyski/ 10.02.09 17:00
W drużynie Shakhtara zabraknie: Andriy Pyatov, Rustam Khudzhamov, Dmytro Chygrynskyy, Vyacheslav Shevchuk , Yevhen Seleznov , Nery Castillo, Razvan Rat, Mariusz Lewandowski, Darijo Srna, Yaroslav Rakytskyy i Oleksandr Kasian, którzy przebywaja na zgrupowaniach swoich reprezentacji. Przed dwoma dniami bez tych zawodników ukraińcy ulegli NK Osijek 0:1. Nie posiadam informacji na temat ewentualnych braków w ekipie Rapidu, ale po takich kursie i przy takich brakach w ekipie z Ukrainy żal byłoby nie spóbować.
TYP: RAPID1:2
KURS: 5,00
- quares
- #Weteran

Ostatni sprawdzian biało-czerwonych przed bardzo ważnym meczem w eliminacjach z Irlandia Północną. Nie wiem czy z powodów patriotycznych czy z jakiś innych względów większość typerów stawia na zwycięstwo Polaków, ja jednak jestem zdania, że tego meczu nie wygramy. A dlaczego tak sądzę?. Po pierwsze w naszej kadrze, a raczej wokół niej panuje delikatnie mówiąc "nie najlepsza" atmosfera z powodu ewentualnej pomocy Beenhakkera Feyenoordowi. Po drugie wystąpimy najprawdopodobniej w następującym zestawieniu: Boruc-Wasilewski,Żewłakow,Dudka,Wawrzyniak-Lewandowski,Łobodziński,Murawski,Krzynówek,Boguski-Brożek...o Arturze nie będę się wypowiadał, bo co by nie robił poza boiskiem to bramkarzem jest światowej klasy. W obronie oprócz Wasilewskiego, który gra ostatnio bardzo słabo żaden nie gra regularnie w klubie!. Żewłakow jeśli już zagra, to popełnia koszmarne błędy, które kosztują jego drużynę stratę punktów, Wawrzyniak dopiero co zmienił klub i tak naprawdę od grudnia nie grał w żadnym oficjalnym meczu, Darek Dudka...jego pozostawię bez komentarza, ale raczej tylko z sentymentu, bo nie gra praktycznie wcale. Linia pomocy. Lewandowski i jego Shakhtar dopierają się przygotowują do sezonu, a więc w rytmie meczowym nie jest. Murawski, Łobodziński, Boguski i Brożek są po bardzo ciężkich treningach fizycznych w swoich klubach i napewno zbyt "ruchliwi" nie będą, gdyż organizmu i ciała oszukać się nie da. Jedynie Jacek Krzynówek powinien być w rytmie meczowym, ale też dopiero niedawno zmienił klub i zobaczymy jak się będzie prezentował. A co słychać w obozie naszych rywali?. Przede wszystkim mają bardzo solidną drużynę. Bale, Ramsey i przede wszystkim Bellamy to gracze, którzy potrafią w pojedynkę wygrać mecz. Ale nie to jest najważniejsze...najistotniejszym elementem, który przekonuje mnie do tego, aby zagrac na Brytyjczyków jest fakt, że wszyscy graja na wyspach, a co za tym idzie są fantastycznie przygotowani pod względem fizycznym, motorycznym i wydolnościowym. Mam wrażenie, że przede wszystkim siłowo nas "stłamszą", a z takim rywalem gra się niezwykle ciężko...Domyślam się, że nikt nie zagra ze mną, ale tak poprostu ten mecz widzę...
TYP: WALIA DNB
KURS: 2,50
Bukmacher: bet365-brak-polskiej-licencji!
Stawka: 3/10
TYP: REMIS LUB WALIA
KURS: 1,70
Stawka: 6/10
- quares
- #Weteran

I rarely betting on hockey matches.But i know something for tomorrow.My partner from Czech informed me that he know for sure that some stuff from home team bet huge on away team.Probably there is arrangement.Odds are very good for a high bet.
TYP: ZNOJMO z dogrywka i karnymi
KURS: 3,40
- quares
- #Weteran

- 1jquaresma88 pisze:VITKOVICE - ZNOJMO
TYP: ZNOJMO z dogrywka i karnymi0:4
KURS: 3,40
- 9jquaresma88 pisze:POLSKA - WALIA
TYP: WALIA DNB0:1
KURS: 2,50
TYP: REMIS LUB WALIA0:1
KURS: 1,70
- quares
- #Weteran

Hokej Słowacja, mecz o 17. W ekipie gospodarzy nie najlepsza atmosfera. Po mistrzostwach mają bardzo poważne kłopoty ze składem. Dwóch graczy leczy urazy, kolejny zawodnik obraził się na trenera i dziś nie zagra. Gracze którzy dziś nie wystąpią nie są kluczowymi zawodnikami, ale mimo wszystko będą to osłabienia. Dodatkowo atmosfera po tej kłótni jest "gęsta". Jak dla mnie bezproblemowe zwycięstwo gości. W ostatnim meczu pomiędzy tymi zespołami BB wygrała 8:0.
TYP: BANSKA BYSTRICA - 2
KURS: 2,05
Stawka: 5/10
- quares
- #Weteran

+ 5,25jquaresma88 pisze:SŁOWACJA U20 - HC 05 BANSKA BYSTRICA
Hokej Słowacja, mecz o 17. W ekipie gospodarzy nie najlepsza atmosfera. Po mistrzostwach mają bardzo poważne kłopoty ze składem. Dwóch graczy leczy urazy, kolejny zawodnik obraził się na trenera i dziś nie zagra. Gracze którzy dziś nie wystąpią nie są kluczowymi zawodnikami, ale mimo wszystko będą to osłabienia. Dodatkowo atmosfera po tej kłótni jest "gęsta". Jak dla mnie bezproblemowe zwycięstwo gości. W ostatnim meczu pomiędzy tymi zespołami BB wygrała 8:0.
TYP: BANSKA BYSTRICA - 23:6
KURS: 2,05
- quares
- #Weteran

Po powrocie siatkarzy Skry z Moskwy, trener tej drużyny ma nie lada ból głowy. Większość zawodników ma problemy żołądkowe. Mariusz Wlazły był wczoraj leczony za pomocą kroplówki. Fatalnie czuje się Michał Bąkiewicz, wielu zawodników narzeka na bóle brzucha. Dodatkowo wczoraj zachorowali Dawid Murek oraz Daniel Pliński. Ból głowy trener Skry ma również na pozycji przyjmującego. Zdolni do gry na tej pozycji są jedynie Stephane Antiga i Bartosz Kurek, ale też czuja się nie najlepiej. Myślę, że problemy gości są na tyle poważne, że Radomianie powalczą w tym meczu może nawet i o pełną pulę.
TYP: JADAR RADOM (+1,5)
KURS: 2,00
Stawka: 4/10
TYP: JADAR RADOM(+2,5)
KURS: 1,50
Stawka: 9/10
- quares
- #Weteran

- 13j ...kpina...quaresma88 pisze:JADAR SPORT RADOM - PGE SKRA BEŁCHATÓW
Po powrocie siatkarzy Skry z Moskwy, trener tej drużyny ma nie lada ból głowy. Większość zawodników ma problemy żołądkowe. Mariusz Wlazły był wczoraj leczony za pomocą kroplówki. Fatalnie czuje się Michał Bąkiewicz, wielu zawodników narzeka na bóle brzucha. Dodatkowo wczoraj zachorowali Dawid Murek oraz Daniel Pliński. Ból głowy trener Skry ma również na pozycji przyjmującego. Zdolni do gry na tej pozycji są jedynie Stephane Antiga i Bartosz Kurek, ale też czuja się nie najlepiej. Myślę, że problemy gości są na tyle poważne, że Radomianie powalczą w tym meczu może nawet i o pełną pulę.
TYP: JADAR RADOM (+1,5)
KURS: 2,00
Stawka: 4/10
TYP: JADAR RADOM(+2,5)
KURS: 1,50
Stawka: 9/10
- quares
- #Weteran

Hokej Słowacja. Mam nadzieję, że typ na przełamanie. Nie mogę znaleźć tego meczu w żadnym internetowym buku. Dostałem info, że coś z tym meczem jest nie tak, i dlatego buki go wycofują. Znalazłem go tylko u buków naziemnych, z których milenium ma najwyższy kurs. Spróbujemy...
TYP: BANSKA BYSTRICA
KURS: 1,80
Bukmacher: milenium
- quares
- #Weteran

Bre Banca Lannutti Cuneo - Yoga Forli
typ: under 180pkt
+
Lube Banca Marche Macerata - Antonveneta Sempre Volley Padova
AKO: 2.4
Stawka: 10/10
Drużyny walczące o mistrzostwo kontra drużyny broniące się przed spadkiem. Co ciekawe linia ma szansę powodzenia nawet przy wynikach 3:1., a powinno być gładko 3:0 i 3:0 - dla mnie to jakiś prezent od buka. U innych buków linia 160.
- quares
- #Weteran

- 10 jquaresma88 pisze:Siatkówka (M) - Włochy, 18:00
Bre Banca Lannutti Cuneo - Yoga Forli
+
Lube Banca Marche Macerata - Antonveneta Sempre Volley Padova
AKO: 2.4
Stawka: 10/10
To jest skandal, wygrac jednego seta i nagrzmocic tyle punktów
+ 2,4jquaresma88 pisze:BANSKA BYSTRICA - MARTIN
Hokej Słowacja. Mam nadzieję, że typ na przełamanie. Nie mogę znaleźć tego meczu w żadnym internetowym buku. Dostałem info, że coś z tym meczem jest nie tak, i dlatego buki go wycofują. Znalazłem go tylko u buków naziemnych, z których milenium ma najwyższy kurs. Spróbujemy...
TYP: BANSKA BYSTRICA
KURS: 1,80
Bukmacher: milenium
- quares
- #Weteran

TYP: RC Lens
KURS: 2,46
Bukmacher: betfair-brak-polskiej-licencji!
Drużynę gospodarzy dopadła infekcja wirusowa do gry nie jest zdolnych 5 zawodników z czego 3 to podstawowi zawodnicy stanowiący o sile defensywy Drużyny Gospodarze bo to właśnie 3 obrońców ma infekcje wirusową . W obronie mają zagrać dziś niedoświadczeni i młodzi zawodnicy 18-19 Lat . Natomiast Goście To Lider Tabeli
- quares
- #Weteran

TYP: Nancy
Kurs: 2,20
Nice dziś bardzo poważnie osłabiona. Napewno w dzisiejszym meczu nie wystąpią: Onyekachi Apam (obrońca 17/1), Adeilson(napastnik niedawno sprowadzony 1/0), Emerse Fae (pomocnik 23/3), Cyril Rool (obrońca 15/0) , Loic Remy (napastnik najlepszy snajper zespołu 18/7) oraz Julien Sable (pomocnik niedawno sprowadzony 2/0). Są to bardzo poważne osłabienia dla Nicei i moim zdaniem one zadecydują o wygranej Nancy, które u siebie jest drużyną niezwykle mocną, mimo, że ostatnio w lekkim dołku, ale dziś trafia się niesamowita okazja na przełamania.
Bilan ostatnich meczy na boisku Nancy:
2007-08-16 21:00 Nancy - Nice 2 - 1
2007-05-05 20:00 Nancy - Nice 3 - 0
2006-09-20 16:00 Nancy - Nice 1 - 0
2006-04-22 20:50 Nancy - Nice 2 - 1
2005-10-30 18:00 Nancy - Nice 0 - 0
2002-12-12 12:00 Nancy - Nice 2 - 1
2002-12-12 12:00 Nancy - Nice 3 - 1
2002-12-12 12:00 Nancy - Nice 1 - 0
1996-08-12 20:00 Nancy - Nice 1 - 0
Na 9 ostatnich spotkań aż 8 zakończyło się zwycięstwem ekipy Nancy.
- quares
- #Weteran

O 20:45 na Stadio Luigi Ferraris dojdzie do spotkania Sampdorii z chyba największym objawieniem tegorecznej edycji piłkarskiego Pucharu Uefa Metalistem Charkov z Ukrainy. Gospodarze są w tym meczu zdecydowanym faworytem, ale moim zdaniem wcale tak łatwo włochom nie będzie. A dlaczego?. Przede wszystkim dlatego, że Sampdoria spisuje się bardzo słabo w lidze i mimo, że ostatnio są w lepszej dyspozycji i zdobyli kilka cennych punktów, to w dalszym ciągu muszą z niepokojem zerkać w dół tabeli na goniące ją drużyny. Po drugie w ekipie gospodarzy zabraknie dziś Pazziniego, który po przyjściu z Fiorentiny jest najlepszym napastnikiem Sampdorii, przyćmiewając nawet "kapitalnego" Antonio Cassano. Metalist nie ma nic do stracenia. Nikt na nich nie liczy, bo i tak zrobili już bardzo dużo. A jak pokazały wyniki PU ukraińcy są niezwykle zdyscyplinowani w defensywie i niezwykle groźni w kontrataku. Warto napisać z kim i jakie wyniki Metalist osiągał w poprzednich meczach tych rozgrywek. Besiktas 0:1(w) i 4:1(D), Hertha 0:0(d), Galatasaray 1:0(w), Olympiakos 1:0(d), i Benfica 1:0(w). Myślę, że są w stanie wywieźć korzystny rezultat z Genui, a moim drugim typkiem na to spotkanie będzie under, co chyba nikogo nie zdziwi...
Typ: X2
Kurs: 2,00
Typ: under 2,5
Kurs: 1,65
Typ: under 1,5
Kurs: 3,00
- quares
- #Weteran

Mecz dopiero jutro, ale ja gram i polecam ten typek już dziś, bo jestem pewien, że kursy jeszcze spadną, mimo, że i tak już znacznie spadły. W ekipie gości nie zagrają: Pavluchenko, Defoe, Keane i Corluka. King i O'Hara wrócili po kontuzji, ale w perspektywie bardzo ważnego meczu w lidze z Hull prawdopodnie nie zagrają jutro. Zainteresowały mnie również wypowiedzi trenera Kogutów:
"I wouldn't play Ledley in the UEFA Cup even if he was fit," said Redknapp. "The UEFA Cup is not the most important of our competitions. The game at Hull is far more important to me."
Po tej wypowiedzi można odnieść wrażenie, że Tottenham nie będzie walczył w tym meczu jakoś szczególnie. Gram na ukraińców, ale raczej lekko, gdyż nie są jeszcze w rytmie meczowym.
Typ: 1
Kurs: 2,00
- quares
- #Weteran