Litwa-Wyspy Owcze
Typ: Obie drużyny strzelą ? NIE @ 1,66
Stawka: 5/10 (bet365-brak-polskiej-licencji!)
Przyznam, że coraz częściej sięgam po podobny bet, często można wyłapać ciekawe kursy a ten dzisiejszy uważam za 'warty rozpatrzenia'
Zakładam, że gospodarze wygrają to spotkanie, więc conajmniej jednego gola powinni zdobyć - co innego goście, de facto amatorzy którzy dziś nie powinni mieć wiele do powiedzenia. Na uwage zasługuje fakt, że reprezentacja Wysp Owczych urwała kilka dni temu punkty faworyzowanym austriakom, co było nie małą niespodzianką (1-1), poza tym skromne porażki 0-1 z Rumunią i 2-0 z Serbią. Wątpie jednak w potencjał ofensywny tej drużyny, a przy koncentracji litwinów trudno będzie zdobyć gola, zwłaszcza że zespół pana Couceiro powinien być skoncentrowany by podobnie jak Austria nie zaliczyć 'wpadki', bowiem na cudzych błędach także warto się uczyć.
Litwa to nadal reprezentacja zbudowana z doświadczonych zawodników, trochę o tym zespole już pisałem a powtarzać się nie zamierzam; ważne, że pokazali dobrą dyspozycje w wygranych meczach z Rumunią i Austrią (do zera) - na podobną postawe licze i teraz dlatego pobieram taki zakład do dubla.
Słowacja - Polska
Typ: Słowacja strzeli ? nie @ 3,10
Stawka: 1/10 (expekt-brak-polskiej-licencji!)
Nie trudno o analize tego spotkania, nie w moim interesie jest jednak podawanie poraz kolejny podobnych informacji więc maksymalnie się strzeszcze, zwłaszcza że u mnie trwa walka z czasem.
Słowacja - jak wszyscy wiemy osłabiona, problemy słowackiej piłki to nie tylko probremy trenera Weissa to także problemy które siedzą gdzieś tam, dużo głębiej na co choćby słowaccy piłkarze nie mają wielkiego wpływu. Bowiem futbol w Słowacji to też korupcja - skąd my to znamy, ^mafia^, ubogie kluby, stadiony. Kibice zapowiadają bojkot tego spotkania, co równa się z marną frekwencja, ale statystyke poprawią 'nasi' kibice którzy swoim dopingiem będą biało-czerwonych wspierać.
Morale, nastroje i najwnosze wydarzenia z obozu naszej kadry każdy ma w małym palcu, od siebie dorzuce że wygrany mecz z Czechami to tylko epizod, jeden z wielu, o którym trzeba zapomnieć. Warto byłoby dzisiaj potwierdzić swoją warto$ć panie Leo. Dla mnie Słowacja to średniak, a My mamy Boruca i wielkiego coacha, hihi. Luźny typ ? 0-0 :] no dobra, ale trzymam kciuki za naszych, nawet kosztem tego typu