Z mojej strony możecie być pewni - Podany tutaj typ gram Sam i Mocno liczę Na Sukces Mój jak i Tych, którzy mi zaufają grając ze Mną.
"Chroń Mnie Panie Przed Remisem"

Wynik - 1:3roso pisze:Palmeiras v Santo Andre
x2
1.83
1.5/10
2 DNBwarte 3.00 w bet365-brak-polskiej-licencji!

2:0roso pisze:Midtjylland vs Aab
1
2.30
5/10 - Myślę, że remis w tym spotkaniu jest równie prawdopodobny co Atak Wściekłych Biedronek na Pałac Kultury

roso pisze:Kasimpasa - Besiktas JK
2
1.85
7/10!

|Liczba typów 3 | Wygrane 1 | Zwroty 0| Przegrane 2|roso pisze:SpVgg Unterhaching vs. SSV Jahn Regensburg
1
2.00
7/10
Dla gospodarzy jest to spotkanie ostatniej szansy, muszą wygrać inaczej wpadną w strefę spadkową i wtedy zaczną się poważne problemy. Z tego co mi wiadomo Grający o nic goście nie będą sprawiali większych problemów...
FC Ingolstadt v Carl Zeiss Jena
1
1.85
4/10
Przed niesamowitą szansą staną dziś Piłkarze Ingol, po pierwsze mają tylko punkt straty do Lidera, który nstracił punkty, po drugie mają mecz zaległy do rozegrania, po trzecie na przeciw Jena, która nie zachwyca grą a dodatkowo z którą gospodarze dziś chcą wyrównać rachunki za wyjazdową porażkę 2:0, Jena dziś wystąpi bez kreatora większości akcji i bardzo dobrego strzelca S. Hähngego. Zapowiada się Wojna dlatego stawka bez szaleństwa
Wacker Burghausen v VFB Stuttgart II
2 DNB
2.00
5/10![]()
Poprzednie spotkanie tych zespołów zakończyło się zwycięstwem Wacker, które to zaatakowało mocno od początku, a później Pan sędzia na wszelki wypadek pokazał piłkarzom Stuttgart czerwoną karteczkę ( gdy ci wyrównali ), dziś zapowiada się ciekawe spotkanie z którego moim zdaniem wygrani wyjdą piłkarze VFB, którzy lepiej prezentują przestrzeni całego spotkania, Wacker w drugiej połowie praktycznie z każdym rywalem wygląda blado...

Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 1 gość
Kopiowanie calosci lub fragmentow bez pisemnej zgody zabronione. Strona jest kierowana do uzytkownikow polskojezycznych zamieszkalych w krajach, w ktorych korzystanie z Serwisu jest zgodne z prawem. Wiadomosci prezentowane w serwisie sa dozwolone wylacznie dla osob podlegajacych jurysdykcjom prawnym, w ktorych uczestnictwo w grach hazardowych online jest legalne. Korzystajac z serwisu, uzytkownik deklaruje wobec administratora, ze uczestnictwo w grach hazardowych online jest w jego jurysdykcji dozwolona i ponosi pelna odpowiedzialnosc za prawdziwosc zlozonego przez siebie oswiadczenia.
Na terytorium polski zaklady wzajemne moga oferowac jedynie te podmioty, ktore posiadaja zezwolenie na urzadzanie zakladow wzajemnych. Zawieranie zakladow u bukmacherow, ktorzy nie posiadaja licencji Ministerstwa Finansow na zawieranie zakladow wzajemnych jest zabronione i grozi konsekwencjami prawnymi. Serwis jest przeznaczony tylko dla osob, ktore ukonczyly 18 lat. Korzystajac z serwisu, uzytkownik potwierdza, ze ma ukonczone 18 lat.Polityka prywatnosci