Typy by roso

Najlepsze typy i analizy, stworzone przez zespół ekspertów z naszego forum. Duże zyski GWARANTOWANE! Dostęp otwarty!
Awatar użytkownika
roso
#Weteran
#Weteran

Typy by roso

Post autor: roso » 02-03-2010, 20:43

Strasznie fajna sprawa znaleźć się w tak Fantastycznej Grupie, rano zastanawiałem się czy QUARES na pewno dobrze wybrał numer w swoim telefonie :) - teraz trzeba mocno brać się do Roboty aby nie zaniżyć poziomu działu i nie przynieść wstydu moim kolegom, którzy już od jakiegoś czasu tutaj mieszkają i biją buków.

Z mojej strony możecie być pewni - Podany tutaj typ gram Sam i Mocno liczę Na Sukces Mój jak i Tych, którzy mi zaufają grając ze Mną.

"Chroń Mnie Panie Przed Remisem"
Ostatnio zmieniony 27-04-2012, 21:45 przez roso, łącznie zmieniany 2 razy.
"Jedyny sposób na uniknięcie porażek to przestać grać, ale wtedy też nigdy nie odniesiesz zwycięstwa."

Awatar użytkownika
roso
#Weteran
#Weteran

Post autor: roso » 03-03-2010, 23:33

Każdy podający typy w tym dziale musi jakoś zacząć, ja mam jakąś dziwną tremę dlatego podam typ, który sam osobiście zagram za 150 zł. Nie dla tego, że się go boje, że nie jestem pewien sukcesu, jednak dziś wszystko przemawia przeciw mnie, spadki kursów, fora publiczne, które mogę sobie przejrzeć dzięki pomocy m.in Krystiana - gospodarze wygrają bo są mocni, jasne bo walczyli i przegrali 1:0 ? Bo u siebie szaleją ze słabiakami ?.

Gram przeciw kursom, gram przeciw bzdurnym informacją o rzekomym osłabieniu gości ( Halisson - tak dostał czerwoną Kartkę ale z Gremio też nie grał :D ).
Bądźmy szczerzy goście są w świetnej formie i zagrają optymalnym składem, gospodarze to marka i nazwa ale forma w kratkę. Stawka najniższa, jednak muszę otworzyć ten temat aby żyć w nim normalnie - bez względu jak zacznę - Bo nie ważne jak się zaczyna ale jak się kończy....

Palmeiras v Santo Andre
x2
1.83
1.5/10

2 DNB warte 3.00 w bet365-brak-polskiej-licencji! :D

|Liczba typów x | Wygrane x | Zwroty x| Przegrane x|
|Wkład x |Wygrane x| Yield x % |
"Jedyny sposób na uniknięcie porażek to przestać grać, ale wtedy też nigdy nie odniesiesz zwycięstwa."

Awatar użytkownika
roso
#Weteran
#Weteran

Post autor: roso » 04-03-2010, 09:54

roso pisze:Palmeiras v Santo Andre
x2 :plus:
1.83
1.5/10
2 DNB :plus: warte 3.00 w bet365-brak-polskiej-licencji! :D
Wynik - 1:3

|Liczba typów 1 | Wygrane 1 | Zwroty 0| Przegrane 0|
|Wkład 1.50 |Wygrane 2.75| Yield 83,33 % |

Awatar użytkownika
roso
#Weteran
#Weteran

Post autor: roso » 04-03-2010, 23:12

Oberhausen v TuS Koblenz
1
2.00
6/10
bet365-brak-polskiej-licencji!

Gospodarze najprawdopodobniej wystąpią w swoim optymalnym na tą chwile składzie. Goście mają poważne problemy z ponad połową zawodników pierwszej jedenastki, większe i mniejsze kontuzje dają o sobie znać do tego stopnia, że pod znakiem zapytania stoi występ "pierwszych skrzypiec" zespołu Gunkel, Hartmann ( nie trzeba nikomu mówić jak ważny jest to obrońca ) oraz Tom Geißler - jeżeli w ogóle pojadą na mecz i wystąpią to nie koniecznie wytrwają chociażby do końca pierwszej połowy - żaden z nich w tygodniu nie trenował :).

Ważną informacją jest też to, że trener Sander w wywiadzie udzielonym dziś poinformował, ze na spotkanie zabiera kilku graczy rezerwowych ( młodych ) i będzie musiał dać im szansę bo jak nie teraz to kiedy mają się ogrywać ??

Czyżby więc goście zagrali jeszcze bardziej rezerwowo ? Nie wiem, wiem jednak, że grzechem było by nie zagrać na gospodarzy, mecz będzie twardy, pełen ostrych starć, uważam, że bez względu na to ilu młodych wystąpi w zespół gości bać się będą ostrej walki.

Chroń Mnie Panie Przed Remisem :D

Awatar użytkownika
roso
#Weteran
#Weteran

Post autor: roso » 05-03-2010, 19:58

roso pisze:Oberhausen v TuS Koblenz
1
2.00
6/10
2:0 :plus:

|Liczba typów 2 | Wygrane 2 | Zwroty 0| Przegrane 0|
|Wkład 7.50 |Wygrane 14.75| Yield 96,67 % |

Awatar użytkownika
roso
#Weteran
#Weteran

Post autor: roso » 07-03-2010, 14:56

Gospodarze dzisiejszego spotkania, każdy kolejny mecz mogą nazwać spotkaniem o wszystko, nie od dziś wiadomo, że zespół ma problemy z zawodnikami i grą w jednym zestawieniu kilku spotkań. Okres przygotowawczy przez wiele osób w Dani uznany został za przespany.
Goście dziś nie ukrywają, że przyjeżdżają po 3 punkty, atmosfera w zespole bardzo fajna, trener twierdzi, że sparingi pozwalają patrzeć w przyszłość z optymizmem i już od dziś mają zamiar piąć się w górę tabeli :D Szansa na punkty ogromna i bądźmy szczerzy :D Jak tu nie próbować.
Stawkę dobierajmy jednak ostrożnie, bo po przerwie różnie to być może :D

HB Køge v Silkeborg IF
2
1.90
4/10

Awatar użytkownika
roso
#Weteran
#Weteran

Post autor: roso » 07-03-2010, 19:52

roso pisze:HB Køge v Silkeborg IF
2
1.90
4/10
1:4 :plus:

|Liczba typów 3 | Wygrane 3 | Zwroty 0| Przegrane 0|
|Wkład 11.50 |Wygrane 22.35| Yield 94,35 % |

Awatar użytkownika
roso
#Weteran
#Weteran

Post autor: roso » 10-03-2010, 17:34

Bardzo ciekawe spotkanie czeka nas dziś w III Lidze Niemieckiej, na przeciw siebie staną Borussia Dortmund II i Werder Bremen II, będący w "gazie" Dortmund złapał co prawda zadyszkę w ostatniej kolejce ale jak twierdzi trener zespołu gospodarzy dziś wszystko wraca do nomy i zdobędziemy 3 pkt, tym bardziej, że zagramy w najsilniejszym zestawieniu :D
Brema jest w tym sezonie słabym zespołem, dodatkowo z tego co wiem dziś nie zagrają w swoim optymalnym zestawieniu, do tego kilku zawodników obrony narzeka na drobne kontuzję :D
Żal nie zagrać
Borussia Dortmund II v Werder Bremen II
1
2.10
5/10 - Niska liga więc bez szaleństw, ostatnia wpadka będzie mocnym impulsem do walki jak obiecuje trener, lub sygnałem ostrzegawczym, ja wybrałem opcję nr 1 :D
I Chroń Mnie Panie Przed Remisem

Awatar użytkownika
roso
#Weteran
#Weteran

Post autor: roso » 10-03-2010, 20:52

roso pisze:Borussia Dortmund II v Werder Bremen II
1
2.10
5/10
1:2 :minus: k....m....

|Liczba typów 4 | Wygrane 3 | Zwroty 0| Przegrane 1|
|Wkład 16.50 |Wygrane 22.35| Yield 35,45 % |

Awatar użytkownika
roso
#Weteran
#Weteran

Post autor: roso » 14-03-2010, 14:01

Goście w tym sezonie nie zachwycają, oglądałem ich ostatnie spotkanie z Nordsjælland wygrane, ale kto wie co było by Nielsen zachował więcej zimnej krwi przy dwóch szansach sam na sam w pierwszej połowie - Aab nie radzili sobie specjalnie z atakami słabego przecież Nord, na szczęście Pan sędzia pomógł dyktując problematycznego karnego.
Jakieś dwa lata temu miałem przyjemność gościć na stadionie Midtjylland, mój Wujek strasznie chciał mi pokazać jak ambitni na własnym boisku są gospodarze, stadion sam w sobie nie robi jakiegoś ogromnego wrażenia, przyznać trzeba jednak, że ma swój niesamowity klimat, nie wiem czy ci specyficzni kibice potrafią stworzyć taką atmosferę, czy może stadion powstał w miejscu jakiegoś Magicznego Punktu Kultu :D Jednak trzeba przyznać, że nie specjalnie znani piłkarze zapie... na boisku aż miło popatrzeć, a żeby nogę odstawili ? Co to to nie....
Dziś gram na gospodarzy, po pierwsze zagrają w swoim najsilniejszym składzie po drugie u siebie uwielbiają grać z Aab, bez względu jak mocne w danym sezonie Aab jest, w tym jest mizerne i to jeszcze bardziej przekonuje mnie co do słuszności tego typu.
Aab dziś prawdopodobnie nie bardzo będzie męczyło Szweda Johanssona oraz Norwega Holma, nawet jeżeli wystąpią do prawdopodobnie połowę gdyż narzekają na drobne lecz dokuczliwe kontuzję.

Midtjylland vs Aab
1
2.30
5/10 - Myślę, że remis w tym spotkaniu jest równie prawdopodobny co Atak Wściekłych Biedronek na Pałac Kultury

Awatar użytkownika
roso
#Weteran
#Weteran

Post autor: roso » 14-03-2010, 19:12

roso pisze:Midtjylland vs Aab
1
2.30
5/10 - Myślę, że remis w tym spotkaniu jest równie prawdopodobny co Atak Wściekłych Biedronek na Pałac Kultury
2:0 :plus:

|Liczba typów 5 | Wygrane 4 | Zwroty 0| Przegrane 1|
|Wkład 21.50 |Wygrane 33.85| Yield 57,44 % |

Awatar użytkownika
roso
#Weteran
#Weteran

Post autor: roso » 17-03-2010, 21:57

Jako Ekspert mam ograniczony zasięg lig, w moim przypadku są to Turcja, Niemcy, Dania i Polska, skąd więc typy Latino ? Otrzymałem zgodę quaresa na podanie max 2 typów w miesiącu z innych lig w moim przypadku zawsze będzie to LAtino i to zawsze takie, które czuje.
Jak pisałem wcześniej typy podanie tutaj gram sam, gram je za realne pieniądze, jak z resztą każdy swój typ podany na tym forum - ale chciałem rozwiać wątpliwości....
Dziś
Volta Redonda v Macae Esporte RJ
x2
1.90
7/10
2 dnb
3,25 !!!
7/10

Czy wiecie, że gospodarze są strasznie słabym zespołem ? Do tego stopnia, ze wygrywają tylko ze "słabiakami" typu karda Polskiego Rządu ?? Poważnie, nie wierzycie sprawdźcie :D
Dziś goście są moim faworytem bo: Walczą, bo grają bez specjalnych osłabień ( gospodarze z dziurami w obronie, no wiem fakt jedną ale jak ważną ), bo goście walczą w każdym meczu i wygrywają niespodziewanie i dLA mnie to ogromne VALUE !! JESTEM PEWIEN, ŻE BĘDZIE DOBRZE dlatego dziś drugi dozwolony typ....
Krystek wierzę dlatego tutaj jest :D

Awatar użytkownika
roso
#Weteran
#Weteran

Post autor: roso » 18-03-2010, 06:54

roso pisze:Volta Redonda v Macae Esporte RJ
x2 :plus:
1.90
7/10
2 dnb
3,25 !!! :plus:
7/10
0:2

|Liczba typów 8 | Wygrane 7 | Zwroty 0| Przegrane 1|
|Wkład 37 |Wygrane 74.40| Yield 101,80 % |

Awatar użytkownika
roso
#Weteran
#Weteran

Post autor: roso » 19-03-2010, 18:57

Kasimpasa - Besiktas JK
2
1.85
7/10!

Nie Ma czasu na Większą Analizę, więc Króciutko Gospodarze poza trybem meczowym, do tego piłkarze lekko pokopani po sparingu - Besiktas ma do wyrównania rachunki i dziś nie widzę innej opcji niż wysokie zwycięstwo.

Awatar użytkownika
roso
#Weteran
#Weteran

Post autor: roso » 19-03-2010, 20:53

roso pisze:Kasimpasa - Besiktas JK
2
1.85
7/10!
:minus: Na szybko nie podam więcej żadnego typu...........Typer uczy się przez każde 90 minut czegoś nowego :D

|Liczba typów 9 | Wygrane 7 | Zwroty 0| Przegrane 2|
|Wkład 45 |Wygrane 74.40| Yield 65,33 % |

Awatar użytkownika
roso
#Weteran
#Weteran

Post autor: roso » 21-03-2010, 13:16

Mecz lidera, który mimo dominacji w lidze na mnie nie robi większego wrażenia a ostatnie męczarnie z nie najlepszym przecież Brondby tylko utwierdziły mnie w tym aby dziś lekko zagrać przeciw :D Z drugiej strony barykady zespół, który odebrał już punkty Odense czy faworyzowanemu Silkeborg, które nawet pokonał na wyjeździe.
Zawodnicy SonderjyskE mimo swojej pozycji w lidze są fajną zgraną grupą ludzi, którzy dodatkowo motywują się na swoim boisku i wtedy strasznie ciężko przedostać się bod ich bramkę - gram przeciw faworytowi :D
Sonderjyske v FC Kopenhaga
1x
2.62
3/10 - Lekko nie będzie :)

Ciekawą opcją w tym przypadku może być też 1 DNB - kurs całkiem smakowity 5.5 ryzyko identyczne jak przy 1x jednak remis powoduje zwrot postawionej stawki. Ja jednak w obawie przed remisem gram dziś 1x

Awatar użytkownika
roso
#Weteran
#Weteran

Post autor: roso » 21-03-2010, 19:47

roso pisze:Sonderjyske v FC Kopenhaga
1x
2.62
3/10 - Lekko nie będzie :)
0:2
I nie było, szkoda :minus:

|Liczba typów 10 | Wygrane 7 | Zwroty 0| Przegrane 3|
|Wkład 48 |Wygrane 74.40| Yield 55,00 % |

Awatar użytkownika
roso
#Weteran
#Weteran

Post autor: roso » 25-03-2010, 23:58

Sonderjyske v Brondby
1 AH 0
2.21

Gospodarze to jak już pisałem wcześniej bardzo solidny zespól, ten mecz może być ich ostatnią szansą odbicia się od dna na przeciw, grające zupełnie bez polotu Brondby, które dziś przegrało z będącym w strasznej formie Koge, mecz oddany bez walki.
Kurs łapię już dziś stawka 6/10 ponieważ Gospodarze patrząc kilka lat wstecz mieli kompleks Brondby, jednak 28 Marca będzie to swoiste teraz albo nigdy - i moim zdaniem będzie to właśnie teraz :D

Awatar użytkownika
roso
#Weteran
#Weteran

Post autor: roso » 26-03-2010, 22:43

SV Wacker Burghausen vs. 1. FC Heidenheim 1846
2
2.60
5/10
2 DNB
1.90
9/10

Gospodarze strasznie muszą się napocić aby dojść do sytuacji strzeleckiej, jutro zapowiadają walkę i odwet i rewanż za 6:1 na stadionie rywala, ale z czym do ludzi się pytam skoro chłopaki naprawdę nie grają nic ciekawego a rywal z wyższej Niemieckiej półki z ambicjami na awans, owszem zdarzyła się wpadka ale z BM II a to jak wam wiadomo nie byle kto :)
Heide marzenia o awansie ma dość mocno rozbudowane i to spotkanie jest kolejnym nie najtrudniejszym stopniem do ich zrealizowania, tym bardziej, że skład na to spotkanie bez uszczerbków :D

Mecz "pograny" przeze mnie w obu opcjach dość mocno....

Awatar użytkownika
roso
#Weteran
#Weteran

Post autor: roso » 27-03-2010, 17:53

roso pisze:SV Wacker Burghausen vs. 1. FC Heidenheim 1846
2 :plus:
2.60
5/10
2 DNB :plus:
1.90
9/10
1:3

|Liczba typów 12 | Wygrane 9 | Zwroty 0| Przegrane 3|
|Wkład 62 |Wygrane 104.50| Yield 68,55 % |

Awatar użytkownika
roso
#Weteran
#Weteran

Post autor: roso » 28-03-2010, 13:45

Naestved IF v Vejle
1 ah 0
1.925
6/10

Goście zagrają dziś z posypaną Linią pomocy nie wystąpią Jesper Jensen i Jonathan Halling, do składu wraca jednak obrońca Godwin Antwi oraz napastnik Thomas Mikkelsen, który ostatnimi czasy nie jest w najlepszej formie - Ważną informacją jest też fakt, że Vejle rozegrało tydzień temu spotkanie z Fredericia w strasznie trudnych warunkach, dziś z pewnością boisko po raz kolejny raz będzie trudne wraz z upływem spotkania goście powinni słabnąć.
W zespole gospodarzy nie zagra dziś Roholte Morten i to jedyne ich osłabienie.
Jest to pierwsze spotkanie gospodarzy w tym roku gdyż pierwsze spotkanie zostało odwołane z powodu trudnych warunków atmosferycznych, śniegu i błota na boisku.

Gospodarze to drużyna w której każdy walczy za każdego, goście mają kilku ciekawych zawodników jednak trener nie potrafi zbudować w tym sezonie zespołu, moim zdaniem po trudnym spotkaniu wygrają gospodarze

Awatar użytkownika
roso
#Weteran
#Weteran

Post autor: roso » 28-03-2010, 15:45

roso pisze:Sonderjyske v Brondby
1 AH 0
2.21
:minus:
roso pisze:Naestved IF v Vejle
1 ah 0
1.925
6/10
:minus:

|Liczba typów 14 | Wygrane 9 | Zwroty 0| Przegrane 5|
|Wkład 74 |Wygrane 104.50| Yield 41,22 % |

Awatar użytkownika
roso
#Weteran
#Weteran

Post autor: roso » 03-04-2010, 08:57

SpVgg Unterhaching vs. SSV Jahn Regensburg
1
2.00
7/10

Dla gospodarzy jest to spotkanie ostatniej szansy, muszą wygrać inaczej wpadną w strefę spadkową i wtedy zaczną się poważne problemy. Z tego co mi wiadomo Grający o nic goście nie będą sprawiali większych problemów...

FC Ingolstadt v Carl Zeiss Jena
1
1.85
4/10

Przed niesamowitą szansą staną dziś Piłkarze Ingol, po pierwsze mają tylko punkt straty do Lidera, który nstracił punkty, po drugie mają mecz zaległy do rozegrania, po trzecie na przeciw Jena, która nie zachwyca grą a dodatkowo z którą gospodarze dziś chcą wyrównać rachunki za wyjazdową porażkę 2:0, Jena dziś wystąpi bez kreatora większości akcji i bardzo dobrego strzelca S. Hähngego. Zapowiada się Wojna dlatego stawka bez szaleństwa :D

Wacker Burghausen v VFB Stuttgart II
2 DNB
2.00
5/10

Poprzednie spotkanie tych zespołów zakończyło się zwycięstwem Wacker, które to zaatakowało mocno od początku, a później Pan sędzia na wszelki wypadek pokazał piłkarzom Stuttgart czerwoną karteczkę ( gdy ci wyrównali ), dziś zapowiada się ciekawe spotkanie z którego moim zdaniem wygrani wyjdą piłkarze VFB, którzy lepiej prezentują przestrzeni całego spotkania, Wacker w drugiej połowie praktycznie z każdym rywalem wygląda blado...

Awatar użytkownika
roso
#Weteran
#Weteran

Post autor: roso » 03-04-2010, 15:00

roso pisze:SpVgg Unterhaching vs. SSV Jahn Regensburg
1
2.00
7/10 :plus:

Dla gospodarzy jest to spotkanie ostatniej szansy, muszą wygrać inaczej wpadną w strefę spadkową i wtedy zaczną się poważne problemy. Z tego co mi wiadomo Grający o nic goście nie będą sprawiali większych problemów...

FC Ingolstadt v Carl Zeiss Jena
1
1.85
4/10 :minus:

Przed niesamowitą szansą staną dziś Piłkarze Ingol, po pierwsze mają tylko punkt straty do Lidera, który nstracił punkty, po drugie mają mecz zaległy do rozegrania, po trzecie na przeciw Jena, która nie zachwyca grą a dodatkowo z którą gospodarze dziś chcą wyrównać rachunki za wyjazdową porażkę 2:0, Jena dziś wystąpi bez kreatora większości akcji i bardzo dobrego strzelca S. Hähngego. Zapowiada się Wojna dlatego stawka bez szaleństwa :D

Wacker Burghausen v VFB Stuttgart II
2 DNB
2.00
5/10 :minus:

Poprzednie spotkanie tych zespołów zakończyło się zwycięstwem Wacker, które to zaatakowało mocno od początku, a później Pan sędzia na wszelki wypadek pokazał piłkarzom Stuttgart czerwoną karteczkę ( gdy ci wyrównali ), dziś zapowiada się ciekawe spotkanie z którego moim zdaniem wygrani wyjdą piłkarze VFB, którzy lepiej prezentują przestrzeni całego spotkania, Wacker w drugiej połowie praktycznie z każdym rywalem wygląda blado...
|Liczba typów 3 | Wygrane 1 | Zwroty 0| Przegrane 2|
|Wkład 16 |Wygrane 14 | Yield - 12,50 % |

NO to zaczynamy odrabiać Kwiecień...

Awatar użytkownika
roso
#Weteran
#Weteran

Post autor: roso » 04-04-2010, 08:16

AGF Aarhus v Randers FC
2
2.05 AH 0
5/10

Goście staną dziś przed ogromną szansą zbliżenia się na 3 pkt do znajdujących się nad strefą spadkową SønderjyskE, szansa ogromna również dlatego, że trener Randers bardzo dobrze radzi sobie z najróżniejszymi taktykami Aarhus a jego piłkarze świetnie wykonują zalecenia taktyczne, czas ucieka a rywal do pokonania wymarzony, moim zdaniem Randers za dobrze gra w ostatnich spotkaniach i zbyt dużo punktów już zdobyło aby dziś pozwolić wydrzeć sobie tak ogromną szansę - jak będzie ? Zobaczymy już za kilka godzin :D

Zablokowany