Powo.
Typy na Plus
-
KIMBO
-
KIMBO
-
KIMBO
Maximilian Mechler - Jure Sinkovec typ 1 1,40
ako 2,24
2/10
:tobet:
Kamil potrafi skoczyć bardzo dobrze, ale i zepsuć swój skok na całej linii. Przykład takiego zepsutego skoku mieliśmy nie tak dawno. Po pierwszej serii Polak dosyć wyraźnie prowadził by w drugiej serii skoczyć niczym na treningu. Usprawiedliwiamy go tym, że były złe warunki atmosferyczne. Ok. Zgadzam się z tym. Tylko nasuwa się takie dosyć proste pytanie, czemu Adam Małysz w każdych warunkach potrafił skoczyć mimo tego, że jak wszyscy wiemy zazwyczaj matka natura nie była dla niego zbyt łaskawa. Stochowi brakuje doświadczenia i tego instynktu zwycięscy. Wszystko przychodzi z czasem, ale drogi Kamilu twój czas jest teraz i pokaż to dzisiaj. Wiem, że łatwo nie będzie bo faworytami są inni zawodnicy, jednak 1-5 jest jak najbardziej w twoim zasięgu. Taku Takeuchi jak najbardziej jest w jego zasięgu. Jeżeli nasz nie zepsuje swojego skoku tak jak mu się to nieraz przydarza powinien wspomnianą parę wygrać, bez większych problemów.
Niemiec ostatnio skacze coraz lepiej. Sam jestem pod wrażeniem jego skoków w szczególności tych treningowych jak i z kwalifikacji. Mam nadzieje, że dzisiaj spokojnie pokona Jure Sinkovec w spokojnej i uczciwej walce na skoczni.
-
KIMBO
- FCSEBA
-
KIMBO
-
KIMBO
-
KIMBO
-
KIMBO
-
KIMBO
-
KIMBO
Rune Velta skacze regularnie i dobrze. Raczej nie zdarzają mu się wpadki po którym można by było chwytać się za głowę i przeklinać przed ekranem telewizora. Na tej skoczni w kwalifikacjach jak i treningach skakał poprawnie. Może poza jednym skokiem z tych trzech który zawalił na całej linii ( skoczył tylko 114 metrów). Jednak trening rządzi się swoimi prawami i bym się tym raczej zbytnio nie przejmował, bo to nie ma sensu. Happonen miał swoje 5 minut w tym roku w skokach. Wspomniane 5 minut to chyba z 3-4 konkursy w których byłem zaskoczony jego świetnymi rezultatami. Teraz jakby zatracił to coś. Skacze poprawnie ale bez błysku. Wydaje mi się, że typek jest godny polecenie.
-
KIMBO
KIMBO pisze:Rune Velta-Janne Happonen typ 1 1,55 4/10
Rune Velta skacze regularnie i dobrze. Raczej nie zdarzają mu się wpadki po którym można by było chwytać się za głowę i przeklinać przed ekranem telewizora. Na tej skoczni w kwalifikacjach jak i treningach skakał poprawnie. Może poza jednym skokiem z tych trzech który zawalił na całej linii ( skoczył tylko 114 metrów). Jednak trening rządzi się swoimi prawami i bym się tym raczej zbytnio nie przejmował, bo to nie ma sensu. Happonen miał swoje 5 minut w tym roku w skokach. Wspomniane 5 minut to chyba z 3-4 konkursy w których byłem zaskoczony jego świetnymi rezultatami. Teraz jakby zatracił to coś. Skacze poprawnie ale bez błysku. Wydaje mi się, że typek jest godny polecenie.
-
KIMBO
typ 2 (+6,5)
1,66
4/10
:bet365-brak-polskiej-licencji!:
David Ferrer mecz powinien wygrać. Tylko nie wydaje mi się, żeby spotkanie z Giraldo należało do tych z typu bardzo łatwe. Kolumbijski tenisista widać, że jest w całkiem dobrej dyspozycji. Do tego należy dodać to, że posiada serce do tego by walczyć do końca. Z kwitkiem odprawił w tym turnieju Granollers-a, Nalbandian-a i Berlocq. Czyli solidnych grajków. Warto wspomnieć, że tylko z tym ostatnim stracił seta. Z pewnością dobrze to o nim świadczy. David-a czeka najtrudniejszy mecz w tym turnieju, ciekawi mnie jak sobie poradzi. Pogromu nie oczekuję.
-
KIMBO
miło i przyjemnie. Pełen luz.KIMBO pisze:David Ferrer - Santiago Giraldo
typ 2 (+6,5)
1,66
4/10
David Ferrer mecz powinien wygrać. Tylko nie wydaje mi się, żeby spotkanie z Giraldo należało do tych z typu bardzo łatwe. Kolumbijski tenisista widać, że jest w całkiem dobrej dyspozycji. Do tego należy dodać to, że posiada serce do tego by walczyć do końca. Z kwitkiem odprawił w tym turnieju Granollers-a, Nalbandian-a i Berlocq. Czyli solidnych grajków. Warto wspomnieć, że tylko z tym ostatnim stracił seta. Z pewnością dobrze to o nim świadczy. David-a czeka najtrudniejszy mecz w tym turnieju, ciekawi mnie jak sobie poradzi. Pogromu nie oczekuję.
-
KIMBO
-
KIMBO
-
KIMBO