Szary styl raczej nie przyciąga a raczej odrzuca, szare kojarzy się z nudą i żmudą przynajmniej mojej osobie.
No ale to nie odemnie zależy.
Następna sprawa to emotikony niektóre są fajne ale te :
Forum rozwija się powoli, ale zawsze coś z czasem na pewno będzie miało więcej aktywnych użytkowników, również dla tego że na forum jest sporo konkursów i płacicie aktywnym użytkownikom co i mnie przyciągneło na to forum, nie powiem spodobało mi się u was i chce tu zostać na dłużej ale potrzebne są zmiany głównie w wyglądzie forum.
Proponuję jeszcze aby w każdym ligowym dziale była tabela danej ligi i linki do Polskich stron o tych klubach. Pomoże to doinformować wszystkie osoby jaka jest sytułacja danego klubu w danej kolejce i czy warto na dany zespół stawiać pieniądze - bez większego szukanie będzie ok.
Co mi się podoba to to, że można zobaczyć w serwisie wyniki na żywo i tabele, ale przeglądając tabele jest kilka błędów np. klikając na tabele II Bundesligi wyskakuje mi tabela bwin-brak-polskiej-licencji! ligi czyli ligi portugalskiej co trzeba naprawić, pewnie jeszcze parę takich pomyłek jeszcze jest.
Pozdrawiam GreenR