Wielkie żwirosypanie...

Najlepsze typy i analizy, stworzone przez zespół ekspertów z naszego forum. Duże zyski GWARANTOWANE! Dostęp otwarty!
Zablokowany
KIMBO

Post autor: KIMBO » 22-10-2012, 18:33

Miał być koniec wczoraj, ale to jest silniejsze od Kimbusia. :mrgreen:

Hariss - Kildemand :arrow: 1 @ 1,70 5/10 :bet365-brak-polskiej-licencji!:

Podobno w Pool na bombera czeka świetnie przygotowana maszyna. Takie informację przynajmniej podał na jednym z portali społecznościowych Holder. Jakoś tak się składa, że wierze temu chłopakowi który w tym sezonie, pokazał, że młode wilki będą się liczyły coraz bardziej na torach w Polsce i na całym świecie. Przypominam kangur to aktualnie najlepszy zawodnik globu. Teraz kilka słów na temat Chrisa który ten sezon może zaliczyć do tych z typu bardzo nieudanych. Bardzo rzadko ten sympatyczny Anglik notował dobre występy. Dzisiaj jedzie po to by zmazań plamę którą jest obecny sezon. Kildemand to solidny zawodnik, ale ostatnio można zaobserwować u niego widoczny spadek formy. Bomber go go go :!:

Pool - Swindon :arrow: 1 @ 1,75 5/10 :bet365-brak-polskiej-licencji!:

Wiem, że Pool strasznie osłabione brakiem Warda, ale jak pojedzie druga linia to w mojej ocenie spokojnie wygrają. Z tym słowem spokojnie może, troszkę przesadziłem, ale są stać ich na to. Kurs jak dla mnie stał się teraz przesadzony. Hariss ma gotowe dobre maszynki na tor w Pool :)

Holder :arrow: powyzej 9 @ 1,50 7/10 :bet365-brak-polskiej-licencji!:

Wiem, że Holder obity i ogólnie nie czuje się najlepiej. Jednak ten finał to dla niego priorytet, sam chłopak niejednokrotnie mówił jak ważny jest dla niego mecz z Swindon. Wierzę, że pokaże charakter do którego przyzwyczaił nas wszystkich i pojedzie na miarę swoich możliwości, zapewniając zwycięstwo, a może nawet ten upragniony tytuł :?:

KIMBO

Post autor: KIMBO » 22-10-2012, 21:44

KIMBO pisze:Hariss - Kildemand 1 @ 1,70 5/10
:minus:
KIMBO pisze:Pool - Swindon 1 @ 1,75 5/10
:plus:
KIMBO pisze:Holder powyzej 9 @ 1,50 7/10
:plus:

Awatar użytkownika
DonnyDonowitz
-#VIP
-#VIP

Post autor: DonnyDonowitz » 04-11-2012, 18:09

Ogółem:
|Liczba typów: 207 | Wygrane: 94 | Zwroty: 12 | Przegrane: 101 |
|Wkład: 760 | Wygrane: 956.80 | Yield: +25.89% |

Październik:
|Liczba typów: 21 | Wygrane: 11 | Zwroty: 2 | Przegrane: 8 |
|Wkład: 76.5 | Wygrane: 114.42 | Yield: +49.57% |

Wrzesień:

|Liczba typów: 28 | Wygrane: 16 | Zwroty: 0 | Przegrane: 12 |
|Wkład: 103 | Wygrane: 128.73 | Yield: +24.98% |

Sierpień:

|Liczba typów: 16 | Wygrane: 8 | Zwroty: 0 |Przegrane: 8 |
|Wkład: 79.5 | Wygrane: 87.62 | Yield: +10.21% |

Lipiec:

|Liczba typów: 25 | Wygrane: 11 | Zwroty: 0 |Przegrane: 14 |
|Wkład: 95.5 | Wygrane: 167.705 | Yield: +75.61% |

Czerwiec:

|Liczba typów: 74 | Wygrane: 28 | Zwroty: 8 |Przegrane: 38 |
|Wkład: 210.5 | Wygrane: 253.62 | Yield: +20.48% |

Maj:

|Liczba typów: 22 | Wygrane: 12 | Zwroty: 1 | Przegrane: 9 |
|Wkład: 99 | Wygrane: 124,1 | Yield: +25.35% |

Kwiecień:

|Liczba typów: 21 | Wygrane: 8 | Zwroty: 1 |Przegrane: 12 |
|Wkład: 96j | Wygrane: 82.1j | Zysk: -13.9j | Yield: -14.48% |

Sezon już się praktycznie skończył, bo jedynie coś tam pobrzękują silniki w argentyńskim Bahia Blanca, gdzie toczy się bój o tytuł IMŚJ. Tak więc już oficjalnie chcieliśmy razem z Adamem podziękować za miniony sezon i za sobotnie wieczory z GP, czy też ligowe niedziele. Buki znowu dostały po tyłku, chociaż początek nie był łatwy, tym bardziej dziękujemy za zaufanie. Teraz byle do wiosny, a poniżej pozwoliłem sobie wkleić foty tegorocznych zwycięzców - brawa dla nich!
:rumba:

Obrazek
Obrazek
Obrazek
Obrazek
Obrazek
Obrazek

:uklon: :uklon: :uklon: :uklon: :uklon: :uklon: :uklon: :uklon: :uklon: :uklon: :uklon:

Zablokowany