Hariss - Kildemand
Podobno w Pool na bombera czeka świetnie przygotowana maszyna. Takie informację przynajmniej podał na jednym z portali społecznościowych Holder. Jakoś tak się składa, że wierze temu chłopakowi który w tym sezonie, pokazał, że młode wilki będą się liczyły coraz bardziej na torach w Polsce i na całym świecie. Przypominam kangur to aktualnie najlepszy zawodnik globu. Teraz kilka słów na temat Chrisa który ten sezon może zaliczyć do tych z typu bardzo nieudanych. Bardzo rzadko ten sympatyczny Anglik notował dobre występy. Dzisiaj jedzie po to by zmazań plamę którą jest obecny sezon. Kildemand to solidny zawodnik, ale ostatnio można zaobserwować u niego widoczny spadek formy. Bomber go go go
Pool - Swindon
Wiem, że Pool strasznie osłabione brakiem Warda, ale jak pojedzie druga linia to w mojej ocenie spokojnie wygrają. Z tym słowem spokojnie może, troszkę przesadziłem, ale są stać ich na to. Kurs jak dla mnie stał się teraz przesadzony. Hariss ma gotowe dobre maszynki na tor w Pool
Holder
Wiem, że Holder obity i ogólnie nie czuje się najlepiej. Jednak ten finał to dla niego priorytet, sam chłopak niejednokrotnie mówił jak ważny jest dla niego mecz z Swindon. Wierzę, że pokaże charakter do którego przyzwyczaił nas wszystkich i pojedzie na miarę swoich możliwości, zapewniając zwycięstwo, a może nawet ten upragniony tytuł