Yankes [aktywny ekspert]

Porozmawiaj z najlepszymi ekspertami i specjalistami typowania w danych dyscyplinach. Pomogą, doradzą, odpowiedzą! Za darmo!
Awatar użytkownika
Yankes
-#VIP
-#VIP

Post autor: Yankes » 18-03-2016, 13:15

nero10 pisze:Znalazłem dziś bardzo ciekawy mecz w lidze duńskiej:
AaB Aalborg - Aarhus GF
Nie wiem skąd tam jest tak wysoki kurs na gospodarzy? Rozumiem, że przegrali ostatnie dwa mecze, ale przecież to jest aktualny mistrz kraju i vicelider. Do tego świetnie grają u siebie, a przeciwnicy bardzo słabo na wyjazdach. Masz jakieś info skąd tak zawyzone kursy?
I mnie to ciekawi :???: , bowiem faworytem w/g mnie są gospodarze. Fakt, od trzech spotkań ligowych nie wygrali, ale sa na wysokim 4-ym miejscu w rankingu. AGF na miejscu 10-ym w tabeli i także od 3-ech meczów ligowych bez wygranej. W AaB nie zagra za kartki obrońca Kasper Pedersen, natomiast w AGF nie zagra bardzo ważny dla zespołu pomocnik, doświadczony Danny Olsen. Kursy mocno zróżnicowane, mimo ze faworytem jest AaB. No cóż lekko (jakieś 3/10 maksymalnie) można ten meczyk pograć na AaB.
Nie ma pewniaków, są tylko wielcy faworyci

Awatar użytkownika
nero10
#Weteran
#Weteran

Post autor: nero10 » 18-03-2016, 22:44

Ten mecz był jakiś popaprany. Dłuuugo utrzymywało się 1:0. W 87 wpadł gol na 1:1 i już się pogodziłem z porażką, zwłaszcza, że Aarhus strasznie przeważało w drugiej połowie. Nagle w 93 bramka na 2:1 i skakałem pod sufit, ale jakież było moje wkur...enie jak wpadł gol w 95 na 2:2 :(

Awatar użytkownika
Yankes
-#VIP
-#VIP

Post autor: Yankes » 19-03-2016, 09:13

nero10 pisze:Ten mecz był jakiś popaprany. Dłuuugo utrzymywało się 1:0. W 87 wpadł gol na 1:1 i już się pogodziłem z porażką, zwłaszcza, że Aarhus strasznie przeważało w drugiej połowie. Nagle w 93 bramka na 2:1 i skakałem pod sufit, ale jakież było moje wkur...enie jak wpadł gol w 95 na 2:2 :(
Mogło być "coś na rzeczy", albo przypadek.......... :roll:

trcd

Post autor: trcd » 05-04-2016, 09:42

hmm po wczorajszym meczu to Jaga chyba przekreslila swoje szanse awansu do osemki. Ja jestem ciekaw czy Ruch sie utrzym w 8 czy nie . Co sadzisz

Awatar użytkownika
Yankes
-#VIP
-#VIP

Post autor: Yankes » 05-04-2016, 10:23

trcd pisze:hmm po wczorajszym meczu to Jaga chyba przekreslila swoje szanse awansu do osemki. Ja jestem ciekaw czy Ruch sie utrzym w 8 czy nie . Co sadzisz
Nie zajmuje się na forum naszą ligą :wink: Zatem proszę zasięgnąć opinii od ekspertów "naszej kopanej".
Pozdrawiam

Awatar użytkownika
nero10
#Weteran
#Weteran

Post autor: nero10 » 19-07-2016, 05:57

Zaciekawił mnie dzisiaj meczyk w Finlandii:
Jaro - JJK Jyvaskyla

Po ostatnich wynikach widać, że całkiem prawdopodobne jest tutaj zwycięstwo gości, a kurs na to zdarzenie niczego sobie (około 3.8). Masz jakieś ciekawae informacje na temat tego spotkania? Uważasz, ze warto to zagrać?

Awatar użytkownika
Yankes
-#VIP
-#VIP

Post autor: Yankes » 19-07-2016, 11:57

nero10 pisze:Zaciekawił mnie dzisiaj meczyk w Finlandii:
Jaro - JJK Jyvaskyla

Po ostatnich wynikach widać, że całkiem prawdopodobne jest tutaj zwycięstwo gości, a kurs na to zdarzenie niczego sobie (około 3.8). Masz jakieś ciekawae informacje na temat tego spotkania? Uważasz, ze warto to zagrać?
Jaro gra w tym sezonie "w kratkę" i pozostaje bez domowego zwycięstwa. Ostatnie wyniki meczów, które były rozegrane na wyjeździe (TPS 4:1 i Haka 1:1) zwiastują zwyżkę formy. Dzisijeszy mecz będzie rozgrywany podczas letniej imprezy "Jaakon Päivät" organizowanej przez miasto Pietarsaari. Ta impreza jest organizowana co rok i Jaro zawsze gra mecz ligowy w tym czasie. To znacznie zwiększa ilość widzów na stadionie. Gospodarze prawie w optymalnym zestawieniu (jedynie ghański młody napastnik Seth Paintsil leczy długoterminową kontuzję, a inny młodziutki napastnik, Szwed Alibek Alijew powrócił do CSKA Moskva po zakończeniu wypożyczenia z tego klubu).
Jyväskylä jeśli dzisiaj wygra, to powróci na fotel lidera rankingu. JJK w znakomitej formie (wygrała swoje ostatnie 4-y mecze) i tylko punkt za TPS w tabeli (ale jedna gra mniej). Nie ma znaczących braków kadrowych.
Nie ma faworyta w tym spotkaniu, zatem może under 2.5?

Awatar użytkownika
nero10
#Weteran
#Weteran

Post autor: nero10 » 20-07-2016, 05:03

Dzięki za odpowiedź. Oba typy weszły. Ja jednak zagrałem po swojemu i jestem zadowolony. Kurs niestety spadł dość znacznie, ale nadal można było nieźle zarobić.

Awatar użytkownika
nero10
#Weteran
#Weteran

Post autor: nero10 » 28-07-2016, 09:42

Jak widzisz szanse Zagłębia w dzisiejszym pojedynku z Duńczykami? Przyjezdni przyjadą w pełnym składzie?

Awatar użytkownika
Yankes
-#VIP
-#VIP

Post autor: Yankes » 28-07-2016, 09:46

nero10 pisze:Jak widzisz szanse Zagłębia w dzisiejszym pojedynku z Duńczykami? Przyjezdni przyjadą w pełnym składzie?
W zasadzie nie mam nic konkretngo na ten mecz.
Duńskie SonderjyskE zakończyło ostatni sezon na drugim miejscu za FC Kopenhaga i w ten sposób zakwalifikowało się do europejskich rozgrywek. Wartość rynkowa klubu wynosi około siedmiu milionów euro, a zatem jest porównywalna z ekipą Zagłębia Lubin. Obecnie "Sonderki" w duńskiej lidze po dwóch rundach rozgrywek są na 9-ym miejscu w tabeli tylko z jednym punktem (domowa z Aarhus 1:2 i wyjazdowy remis z beniaminkiem Horsens 1:1). SonderjyskE szuka wciąż dobrej formie z ubiegłego sezonu, ale jest jeszczce daleko. W kwalifikacjach do Ligi Europy w poprzedniej rundzie Duńczycy wyeliminowali norweskie Stromsgodset (domowa wygrana 2:1 i wyjazdowa porażka 1:2 i bramka strzelona w dogrywce).
Zagłębie Lubin zdaje się być dzisiaj sporym faworytem, ponieważ raczej wszystkie fakty przemiają za nimi. SonderjyskE zapewne zagra mocno defensywie zatem i under 2.5 także do gry.

ODPOWIEDZ