Najlepsze bonusy bukmacherskie: Fortuna, Betfan, Betclic, Etoto, Totolotek, Lvbet
1. Fortuna
20 PLN
bez ryzyka +600 PLN
2. Totolotek
20 pln
bez depozytu +1000 PLN
3. Lvbet
20 pln
bez depozytu +2000 PLN
4. Betclic
550 PLN
cashback
5. Etoto
20 PLN
bez depozytu +1040 PLN
Na terytorium Polski zaklady wzajemne moga oferowac jedynie te podmioty, ktore posiadaja zezwolenie na urzadzanie zakladow wzajemnych. Udzial w nielegalnych grach hazardowych jest karany. Hazard zwiazany jest z ryzykiem.

Anglia- Islandia

Francja 2016. Mistrzostwa Europy w piłce nożnej. Analizy, zapowiedzi, długoterminowe prognozy i najlepsze typy na ten turniej.
ODPOWIEDZ
Awatar użytkownika
zdziwiony1

Anglia- Islandia

Post autor: zdziwiony1 » 23-06-2016, 21:29

1/8 Finału, Mistrzostwa Europy, Europa, Francja, poniedziałek, 27.06.2016, Nicea, Stadion Stade de Nice, 21:00
Adres: Bd des jardiniers, 06200 Nicea, Francja
Pojemność: 35 624

Analiza meczu Anglia- Islandia
oraz najlepsze typy

ObrazekObrazekObrazek

Mistrzostwa Europy, Euro 2016- Francja, Europa, poniedziałek, 27.06.2016, Stadion Nicea, Stadion Stade de Nice, 21:00

Anglia- Islandia

Obrazek
1.53 3.90 8.25

:rivalo-brak-polskiej-licencji!:

[you], słyszałem, że dobrze typujesz :!: :yes:
Sprawdź się u nas, wyraź swoje zdanie i skonfrontuj je z wypowiedziami innych :!:
Pamiętaj, dla aktywnych użytkowników czekają cotygodniowe nagrody :!:
...

Awatar użytkownika
Jax89
-#VIP
-#VIP

Post autor: Jax89 » 24-06-2016, 10:03

baku193 pisze:Dyscyplina Piłka nozna Euro
Godz: 21:00
Spotkanie Anglia-Islandia
Typ: BTS
stawka 3/10
Kurs 2.75
Buk bet 365

Analiza: Anglia w swoim kolejnym spotkaniu na Euro 2016 rozgrywanym na stadionach we Francji podejmowała będzie drużynę Islandii, zdecydowanym faworytem do wyjścia zwycięsko z tej pary jest ekipa Anglii, która na razie nie zaprezentowała się z najlepszej strony , bowiem dała się wyprzedzić zespołowi z Walii, Islandia awansowała rzutem na taśmę wygrywając spotkanie z Austria w ostatnich minutach tego pojedynku, według mnie Islandia i tak zaszła już bardzo daleko, szczerze powiem iż nie liczyłem iż z tej grupy wyjdzie, myśle że w tym meczu obie drużyny zagrają do przodu Anglia stwarza sobie niezwykle dużo okazji do zdobycia bramki natomiast Islandia potrafi zdobywac bramki po kontrach, według mnie w tym meczu również obie ekipy zdobędą bramki, ale zespołem o bramkę lepszym będzie Anglia, stawiam na dokładny wynik 2:1 po 90 minutach tego spotkania.
"Nigdy nie myśl,że Twoja Praca sie nie liczy."

Zmiana nicka.
Było Sznajda -> jest Jax89

KrisBarca_92

Post autor: KrisBarca_92 » 27-06-2016, 11:48

Mecz kończący pierwszą rundę fazy pucharowej turnieju. Anglia - Islandia na stadionie w Nicei. Dla nowicjusza na pierwszy rzut oka spotkają się dzisiaj drużyny niezwykle wyrównane. Obie drużyny awansowały z grupy z drugich miejsc, obie zanotowały jedno zwycięstwo ( odpowiednio Anglia z 2-1 z Walią oraz Islandia 2-1 z Austrią ), obie odniosły po dwa remisy (Rosja, Słowacja oraz Portugalia, Węgry), bilans bramkowy również taki sam +1. Więc typ na dziś powinien być tylko jeden - murowany remis. Nie będę przytaczał nazwisk grających w obu reprezentacjach bo to raczej nie ma sensu. Mówi się, że nazwiska nie grają i to prawda, ale moim zdaniem w tym wypadku właśnie grają tylko brakuje im skuteczności. Mam na myśli drużynę Angielską. Przed samym turniejem byli stawiani w roli faworyta razem z Niemcami, Francją czy Hiszpanią i jak dla mnie nadal są w tym gronie. Bez zbędnego owijania w bawełnę przytoczę tylko jedną statystykę grających dziś drużyn, a mianowicie stworzone sytuacje w trakcie trzech meczy fazy grupowej. Przedstawia to się następująco:

- Anglia: 16 przeciwko Rosji, 21 przeciwko Walii, 28 przeciwko Słowacji.
Razem: 65 okazji do zdobycia bramki
- Islandia: 4 przeciwko Portugalii, 8 przeciwko Węgrzech, 9 przeciwko Austrii
Razem: 21 okazji do zdobycia bramki

Wg mnie ten mecz będzie wyglądał jak wszystkie dotychczasowe mecze tych drużyn. Anglia od samego początku siądzie na przeciwniku chcąc jak najszybciej zapewnić sobie spokój w całym meczu, Islandii pozostanie jedynie heroiczna obrona i nadzieja na jakąś kontrę która po prostu będą musieli wykorzystać aby mieć szanse pozostać w turnieju.

Kilka typów ode mnie na to spotkanie:
- Anglia @1,5
- Anglia 1/1 @2,37
- Anglia + brak BTSa 2,05

bet365-brak-polskiej-licencji!

Życzę powodzenia dziś wieczorem

Awatar użytkownika
jacarum4

Post autor: jacarum4 » 27-06-2016, 19:40

Anglia v Islandia
BTS 2.50
:sb:
W tym meczu według bukmacherów faworyt jest zdecydowany.Jednak moim zdaniem ekipa Islandii jest niedoceniana.Potrafiła awansować z grupy gdzie grała Portugalia i Austria.Do tej pory nie przegrała jeszcze meczu a ostatni raz bramki nie zdobyła w październiku zeszłego roku w meczu z Turcją,gdy już miała pewny awans.Co do Anglików to jak dla mnie do tej pory mocno rozczarowują.Mimo że nie przegrali jeszcze meczu to ich gra jest daleka od oczekiwań.Niespodziewany remis z Rosją,potem wymęczone zwycięstwo z Walią i na koniec remis ze Słowacją mimo ataków przez cały mecz.Mają w składzie dwóch najskuteczniejszych napastników Premier League a zdobywanie bramek przychodzi im z wielkim trudem.Islandia może być dla nich trudnym rywalem jednak umiejętności czysto piłkarskie są po ich stronie.Może w końcu przebudzi się Kane,który znowu dostaje szansę od początku?Jednak Islandia na pewno dojdzie do swoich sytuacji i oby wykorzystała choć jedną z nich.

Awatar użytkownika
VitoCorleone

Post autor: VitoCorleone » 27-06-2016, 19:41

Tak na szybko. Uważam że Anglię czeka naprawdę ciężkie zadanie. To jaką presję wywiera na nich tamtejsza prasa jest nieprawdopodobne,piszą nie tylko o meczu z Islandią ale już o meczu z Francją w ćwierćfinale. Do tego dochodzi jednak nie najwyższa forma Anglików dlatego jestem zdania że w tym meczu OBIE DRUŻYNY STRZELĄ BRAMKĘ po nie małym kursie 2.38

Anglia - Islandia
typ. BTS
kurs. 2,38

Awatar użytkownika
jacarum4

Post autor: jacarum4 » 28-06-2016, 19:11

Anglia v Islandia
BTS 2.50
:sb:
1-2 :plus:

typer12

Post autor: typer12 » 29-06-2016, 09:48

Anglia się skomromitowała, patrząc na mecz przypominała mi się.... nasza kadra sprzed klliku lat

ODPOWIEDZ