Najlepsze bonusy bukmacherskie: Fortuna, Betfan, Betclic, Etoto, Totolotek, Lvbet
1. Fortuna
20 PLN
bez ryzyka +600 PLN
2. Totolotek
20 pln
bez depozytu +1000 PLN
3. Lvbet
20 pln
bez depozytu +2000 PLN
4. Betclic
550 PLN
cashback
5. Etoto
20 PLN
bez depozytu +1040 PLN
Na terytorium Polski zaklady wzajemne moga oferowac jedynie te podmioty, ktore posiadaja zezwolenie na urzadzanie zakladow wzajemnych. Udzial w nielegalnych grach hazardowych jest karany. Hazard zwiazany jest z ryzykiem.
Typy bukmacherskie i analizy piłki nożnej z ameryki południowej. Interesują Cię Brazylia, Argentyna, Meksyk i inne? Wejdź!
Regulamin forum
Ligi południowoamerykańskie
Brazylia, Argentyna, Meksyk, Chile, Peru i inne? Ligi latynoskie są równie ciekawe jak europejskie, a jedynym minusem jest to, że grają w nocy. Jest to kolebka wielkich piłkarzy, takich jak Messi, Neymar, czy Juarez!
Tylko u nas znajdziesz typy bukmacherskie na spotkania lig południowoamerykańskich oraz profesjonalne analizy spotkań lig latynoskich.
Zapraszamy teraz do zapoznania się z poszczególnymi tematami w tym dziale. Przeczytaj terminarze wszystkich lig południowoamerykańskich, opisy odbytych spotkań ligi w krajach takich jak: Brazylia, Argentyna, Urugwaj, czy Meksyk oraz analizy nadchodzących meczów w Południowej Ameryce.
-
Leszczu
Série A
26.07.2015 21:00 Coritiba - Corinthians
Typ: 2DNB
Stawka: 2/10
Kurs: 1.75
rivalo-brak-polskiej-licencji!
15kolejka rozgrywek. W tym meczu spotykają się drużyny z przeciwległych biegunów tabeli. Gospodarze znajdują się na 19 miejscu w dorobkiem 10 punktów dzięki 2 zwycięstwom i 4 remisom. Goście to wicelider ligi. Mają na swoim koncie 29 oczek po 9 wygranych i 2 remisach. Corinthians zajmuje także 2 pozycję pod względem klasyfikacji gry wyjazdowej. Coritiba w statystykach gry "u siebie" również grzeje dół tabeli. Klasa i forma piłkarzy obu zespołów bardzo odbiega poziomem. Faworyt tego spotkania jest jeden. Warto zagrać przy tym kursie, tym bardziej, że jesteśmy zabezpieczeni na wypadek niespodziewanego remisu, a inny wynik raczej nie wchodzi w grę.
1:1
-
Leszczu
Série B
12.08.2015 00:00 Oeste - Atletico GO
Typ: 2DNB
Stawka: 1/10
Kurs: 1.83
:rivalo-brak-polskiej-licencji!:
18 kolejka rozgrywek. Gospodarze to 11 drużyna tabeli. Mają na swoim koncie 23 punkty po 7 zwycięstwach i 2 remisach. Goście znajdują się na 14 pozycji w lidze z dorobkiem 21 oczek dzięki 6 wygranym i 3 remisom. Atletico po serii nie udanych meczów wreszcie udało się wyjść na prostą. Ostatnie 4 spotkania to pasmo zwycięstw. Historia spotkań obu klubów liczy 2 sezony - 4 spotkania. Wszystkie one padły łupem gości, a liczba goli wahała się od 3 do 6 w 1 starciu, więc warto też wziąć typ overowy pod uwagę. Mając na uwadze powyższe, sądzę zatem, że GO nie powinno przegrać tego pojedynku.
0:0
-
Leszczu
Série A
13.08.2015 00:30 Flamengo - Atletico-PR
Typ: x2
Kurs:
2.00/1.89
:rivalo-brak-polskiej-licencji!:/
17 kolejka rozgrywek. Gospodarze to 13-nasta drużyna tabeli. Mają na swoim koncie 20 punktów po 6 zwycięstwach i 2 remisach. Goście znajdują się na 6-stej pozycji w lidze z dorobkiem 29 oczek dzięki 9 wygranym i 2 remisom. Jak widać, prawie na półmetku sezonu, to piłkarze Atletico są w lepszej formie. Po porażkach z drużynami uplasowanymi na wyższych miejscach i ostatnim mistrzem Brazylii, teraz ma passę 4 meczy bez porażki w tym 3 zwycięstwa i 1 podział punktów. Przyjezdni strzelają też więcej goli i tracą mniej niż ich rywale. W minionych rozgrywkach oba mecze padły łupem przyjezdnych. Flamengo w klasyfikacji spotkań granych na własnym stadionie jest najsłabszym zespołem. Mimo, iż to ten klub jest faworytem bukmacherów do wygranej w tym pojedynku, uważam, że argumenty dają przesłanki do tego, że goście nie powinni przegrać tego starcia.
3:2
-
Leszczu
BRAZYLIA: Série B
02.09.2015 00:00 Ceara - Paysandu
Kurs: 1.57/
1.59
22 kolejka rozgrywek. Na półmetku sezonu gospodarze są ostatnią drużyną tabeli. Ugrali zaledwie 17 punktów po 4 zwycięstwach i 5 remisach. Goście to wicelider ligi. Jak dotąd zdobyli 36 oczek dzięki 11 wygranym i 3 podziałom punktów. Ostatnie mecze tego zespołu to passa 3 zwycięstw z rzędu. Jak pokazują dotychczasowe rozgrywki każda z ekip walczy o inne cele. Ceara będzie starać się utrzymać w lidze, a Paysandu o znalezienie się w Serie A. W pierwszej rundzie sezonu oczywiście wygrali przyjezdni. Gospodarze choć są przedostatnim teamem pod względem gry na własnym boisku to jednak zdobyli więcej punktów grając właśnie u siebie. Goście zaś grając na wyjazdach zdobyli tylko 10 oczek. Mimo tego zgoła odmienna forma piłkarzy obu klubów pokazuje w którym kierunku należy kierować swoje typy, dlatego sądzę, że goście nie powinni przegrać tego pojedynku grając przeciwko ostatniemu klubowi rozgrywek.
0:0
-
LEGRAND.
12.09.2015r. godz: 23:30
Piłka Nożna/Brazylia
Coritiba - Internacional
1
2.45 :pinna:
3/10
25 kolejka brazylijskiej Serie A. Coritiba po falstarcie widać, że powoli się przebudza i łapie formę. Falstart był naprawdę ogromny, bo po 17 kolejkach mieli na swoim koncie zaledwie 2 wygrane. Jednak ostatnie 7 kolejek to znaczny progres w ich wykonaniu: 4 zwycięstwa i 3 remisy. Nie dali się między innymi Gremio, Palmeiras i Fluminense, więc widać naprawdę postęp. Jeśli będą tak dalej grać to szybko wydostaną się ze strefy spadkowej i oddalą, bo to jest ich cel numer 1 na tą chwilę. W zeszłym sezonie też nie byli pewni i na 3-4 kolejki przed końcem mogli odetchnąć z ulgą. W tym sezonie po ostatnich wynikach stać ich na o wiele wyższee miejsce.
Goście natomiast w środku tabeli i w ostatnim czasie to wygląda tak, że u siebie wygrywają, a na wyjazdach zazwyczaj przegrywają. Bardzo istotny jest tutaj fakt, że w 5 ostatnich delegacjach nawet nie potrafili strzelić gola. Zagrają dzisiaj bez: Freitas (12/0), Eduardo Sasha (12/2) i Niltona (16/2).
LEGRAND.
-
PodwajajKase
Spotkanie: Botafogo RJ - Macae Esporte RJ
Typ: 1
Kurs: 1,27
W 28 kolejce Brazylijskiej ligi Botafago idące po awans zmierzy się z Macae, która powinno się spokojnie w lidze utrzymać. Gospodarze mają 5 punktów przewagi nad drugim, ale takie mecze jak ten muszą wygrywać by jak najszybciej być pewnym awansu do wyższej klasy rozgrywkowej. Jeżeli chodzi o mecze bezpośrednie to przemawia to też na korzyść gospodarzy także w tym przypadku nie widzę innej możliwości niż ich wygrana zwłaszcza, że będą grać przed własną publicznością.
Spotkanie: Atletico GO - Criciuma SC
Typ: 1x
Kolejnym spotkanie ligi Brazylijskiej będzie Atletico, które walczy zażarcie o utrzymanie z zespołem o dwa oczka wyżej w tabeli, ale także niepewnym utrzymania. Gospodarza na własnym boisku przegrali, tylko dwa spotkania i myślę, że to będzie kluczem i wielkim atutem by meczu nie przegrać. Criciuma dużo meczy na wyjeździe remisuje i mało zdobywa punktów, więc ten mecz wygląda mi na remis, ze wskazaniem na gospodarzy. Dlatego myślę, że gospodarze sobie poradzą gdyż w zespole gości zabraknie podstawowego obrońcy, który zagrał (19/1).
-
PodwajajKase
PodwajajKase pisze:Spotkanie: Botafogo RJ - Macae Esporte RJ
W 28 kolejce Brazylijskiej ligi Botafago idące po awans zmierzy się z Macae, która powinno się spokojnie w lidze utrzymać. Gospodarze mają 5 punktów przewagi nad drugim, ale takie mecze jak ten muszą wygrywać by jak najszybciej być pewnym awansu do wyższej klasy rozgrywkowej. Jeżeli chodzi o mecze bezpośrednie to przemawia to też na korzyść gospodarzy także w tym przypadku nie widzę innej możliwości niż ich wygrana zwłaszcza, że będą grać przed własną publicznością.
Spotkanie: Atletico GO - Criciuma SC
Kolejnym spotkanie ligi Brazylijskiej będzie Atletico, które walczy zażarcie o utrzymanie z zespołem o dwa oczka wyżej w tabeli, ale także niepewnym utrzymania. Gospodarza na własnym boisku przegrali, tylko dwa spotkania i myślę, że to będzie kluczem i wielkim atutem by meczu nie przegrać. Criciuma dużo meczy na wyjeździe remisuje i mało zdobywa punktów, więc ten mecz wygląda mi na remis, ze wskazaniem na gospodarzy. Dlatego myślę, że gospodarze sobie poradzą gdyż w zespole gości zabraknie podstawowego obrońcy, który zagrał (19/1).

-
emoboy
Piłka Nożna » Brazylia » Serie B » Luverdense - Sampaio Correa
Typ: Luverdense @ 1.91 bet365-brak-polskiej-licencji!
Stawka: 2/10
http://www.oddsportal.com/soccer/brazil ... -S8cCP9iG/
Dobry kurs do chwycenia i wydaje mi się do zarobienia łatwych pieniedzy. Drużyna przyjezdnych w tym meczu podejdzie do tego spotkania bez czterech napastników którzy zostali wykluczeni przez kontuzje. Co w tym najistotniejszego? A no fakt że wśród tych czterech, jest trzech najlepszych snajperów dla tej drużyny, gdzie mowa o Nadson (6 goli), Jheimy (5 goli), oraz Pimentinha (4 gole) + czwrty przeze mnie wspomniany Edgar (1 gol). Linia obrony również odpada, gdyż nie zagra trójka podstawowych obrońców jakimi są Plinio (16/1), Otavio (21/0), oraz Daniel (19/0).
Luverdense pomimo swojej pozycji w tabeli, jest bardzo silnie grającą drużyną w roli gospodarza + dzisiejsze absencje w składzie drużyny gości, to wg. mnie pewne pieniążki na dziś.
-
emoboy
Piłka Nożna » Brazylia » Serie B » Paysandu PA - Bahia
Typ: Bahia +0AH @ 2.43 Marathonbet
www.oddsportal.com/soccer/brazil/serie- ... -xK4aSB7c/
Gospodarze dziś pięknie zdziesiątkowani, a kurs do chwycenia bardzo przyzwoity. Paysandu bez takich lini w tym meczu jak obrońcy Gualberto (23/2), Martins (25/2), Lombardi (6/0), pomocnicy Recife (18/0), Capanema (16/0), Johnanthan (23/2), napastnicy Betinho (6/4), Everaldo (2/0), Welinton (13/3), Valdivia (6/0) + drugi najlepszy strzelec tej drużyny jakim jest Leandro (20/6). Goście tylko z bólem głowy o swojego snajpera Kieza (18/10), który dziś nie zagra. Przy obecnej formie Paysandu stawiam tu zdecydowanie na gości.
-
Leszczu
BRAZYLIA: Série B
07.10.2015 00:00 Bragantino - Criciuma
Kurs:
1.65/1.59
30 kolejka rozgrywek. Gospodarze to 9 drużyna tabeli. Mają na swoim koncie 42 punkty po 13 zwycięstwach i 3 remisach. Goście plasują się na 15-nastej pozycji w lidze z dorobkiem 36 oczek dzięki 8 wygranym i 12 remisom. Przyjezdni nie zwyciężają (13 do 8 ) i przegrywają (13 do 9) tyle co ich przeciwnicy. Większość swoich meczy remisują - 12 przy 3 podziałach punktów rywali. Przez to jednak są niżej w tabeli. To jednak może być na ich korzyść mając na uwadze, że z Bragantino nigdy nie doznali porażki (9 razy wygrywali i 2 razy remisowali). Jeżeli tendencja historyczna jak i obecna w rozgrywkach to Criciuma powinna przywieźć z obcego terenu co najmniej 1 oczko.
2:0
-
Leszczu
BRAZYLIA: Série A
15.10.2015 02:00 Palmeiras - Ponte Preta
Kurs:
2.00/1.96
30 kolejka rozgrywek. Gospodarze to 6-sta drużyna tabeli. Mają na swoim koncie 45 punktów po 13 zwycięstwach i 10 porażkach. Goście plasują się 3 miejsca niżej od swoich przeciwników. Zgromadzili 41 oczek dzięki 10 wygranym i 11 podziałom punktów. Przyjezdni przegrali mniej meczy niż Palmeiras. Po serii nie najciekawszej gry, przyszła seria 4 zwycięstw z rzędu, zakończona remisem z liderem ligi. Gospodarze zaś po serii dobrej gry, w ostatnim meczu doznali wysokiej porażki - 5:1 z niżej notowanym Chapecoense-SC. Palmeiras jest faworytem tego spotkania, ale po ostatnich wydarzeniach myślę, że warto zagrać w kierunku gości za małą stawkę, do czego zachęca wysoki kurs.
0:1
Ostatnio zmieniony 15-10-2015, 07:52 przez
Leszczu, łącznie zmieniany 1 raz.
-
chowirex
BRAZYLIA: Série A - Kolejka 30
Atletico-MG - Internacional
15.10.2015 00:30
Typ: X2
Stawka: 5/10
Kurs: 2.55
Witam na jutro wybrałem spotkanie zespołów brazylijskich Atletico-MG oraz Internacionalu, ekipa gospodarzy jest vice liderem rozgrywek z 56 punktami i zalicza dobry sezon jednak na swoim stadionie przegrali w tym sezonie 3 razy co w przypadku czołowej drużyny z brazylijskiej ligi jest troszkę zaskoczeniem i gdyby brać pod uwagę tylko wyniki meczów u siebie to Atletico zajmowało by dopiero 6 miejsce. Lecz ta drużyna punktuje najlepiej w lidze na wyjazdach co jest piętą achillesową wszystkich drużyn w lidze brazylijskiej. Drużyna Internacionalu wcale od tej reguły nie odstępuje i ma wyraźne problemy z punktowaniem na wyjeździe ale mimo wszystko są w dobrej formie w ostatnich 5 meczach pokonali Coritibe, lidera Corinthians oraz Sport Recife raz zremisowali z Figueirense oraz przegrali z Santosem, wciąż liczą się w walce o kwalifikacje do Copa Libertadores. Ostatnio drużyny te mierzyły na stadionie Atletico w Copa Libertadores i wówczas padł remis 2:2 .Myślę że warto pograć w stronę gości bo kadrowo te drużyny w swym potencjale są bardzo podobne, Atletico nie jest takim mocarzem na swoim stadionie i również nie można pominąć faktu że International walczy o uratowanie przyzwoitego wyniku w tym sezonie ligowym.
-
PodwajajKase
#56 Spotkanie: Atletico Belo Horizonte MG - Internacional RS
Kurs: 1,45
W tym spotkaniu zmierzy się 2-gi zespół z 8-mym. Gospodarze w meczach bezpośrednich raczej przewodzą i osiągają zdecydowanie lepszy wyniki spotkań. Alteico u siebie gra niemalże rewelacyjnie. W Brazylii wiele znaczy własne boisko i nie raz już się o tym przekonaliśmy. Internacional zagra bez dwóch podstawowych obrońców jednak w Brazylii jest tak szeroki skład, że to szansa dla nowych gwiazd. Kto wie czy to nie będzie atutem dla Atletico ich braki bynajmniej tak powinno być naturalnie. Myślę, że dzisiaj wygrają to spotkanie.
#57 Spotkanie: Sport Recife PE - Avai SC
Kurs: 1,80
Kolejnym spotkaniem jest mecz pomiędzy Recife, a Avai. Gospodarze jak już pisałem wyżej mają za sobą własny stadion, a w Brazylii jest to rzecz szczególnie ważna. Są zespołem lepszym i zajmują 5 miejsc wyżej w tabeli. Na własnym obiekcie przegrali, tylko jedno spotkanie. Jeżeli przejdziemy do zespołu Avai to zobaczymy, że na wyjeździe nie wygrali meczu. Masa remisów, ale zero zwycięstw. Do tego w meczach bezpośrednich też widać przewagę gospodarzy, którzy wygrywają większość spotkań, a ostatnio niemalże każde.
#58 Spotkanie: Figueirense SC - Flamengo RJ
Typ: Powyżej 2,5
Kurs: 2,10
W tym spotkaniu myślę, że padnie dużo bramek. Ponieważ ostatnio oba zespoły grają bardzo ofensywnie. Jedyne jakie mają braki to w obronie. Gospodarze wystąpią bez swojego podstawowego obrońcy środkowego. Może i między nimi w meczach bezpośrednich nie padało dużo overów to uważam, że dzisiaj czas zmieni to. Gospodarze grają dobrze i skutecznie, ale przeważnie tylko na własnym stadionie. Goście natomiast nie lubią remisów i ich ofensywna gra niesie ich do zwycięstw lub porażek. Myślę, że dzisiejszy dzień będzie obfitował w bramki, a over w tym spotkaniu spokojnie padnie.
-
PodwajajKase
PodwajajKase pisze:#56 Spotkanie: Atletico Belo Horizonte MG - Internacional RS
Kurs: 1,45
W tym spotkaniu zmierzy się 2-gi zespół z 8-mym. Gospodarze w meczach bezpośrednich raczej przewodzą i osiągają zdecydowanie lepszy wyniki spotkań. Alteico u siebie gra niemalże rewelacyjnie. W Brazylii wiele znaczy własne boisko i nie raz już się o tym przekonaliśmy. Internacional zagra bez dwóch podstawowych obrońców jednak w Brazylii jest tak szeroki skład, że to szansa dla nowych gwiazd. Kto wie czy to nie będzie atutem dla Atletico ich braki bynajmniej tak powinno być naturalnie. Myślę, że dzisiaj wygrają to spotkanie.
#57 Spotkanie: Sport Recife PE - Avai SC
Kurs: 1,80
Kolejnym spotkaniem jest mecz pomiędzy Recife, a Avai. Gospodarze jak już pisałem wyżej mają za sobą własny stadion, a w Brazylii jest to rzecz szczególnie ważna. Są zespołem lepszym i zajmują 5 miejsc wyżej w tabeli. Na własnym obiekcie przegrali, tylko jedno spotkanie. Jeżeli przejdziemy do zespołu Avai to zobaczymy, że na wyjeździe nie wygrali meczu. Masa remisów, ale zero zwycięstw. Do tego w meczach bezpośrednich też widać przewagę gospodarzy, którzy wygrywają większość spotkań, a ostatnio niemalże każde.
#58 Spotkanie: Figueirense SC - Flamengo RJ
W tym spotkaniu myślę, że padnie dużo bramek. Ponieważ ostatnio oba zespoły grają bardzo ofensywnie. Jedyne jakie mają braki to w obronie. Gospodarze wystąpią bez swojego podstawowego obrońcy środkowego. Może i między nimi w meczach bezpośrednich nie padało dużo overów to uważam, że dzisiaj czas zmieni to. Gospodarze grają dobrze i skutecznie, ale przeważnie tylko na własnym stadionie. Goście natomiast nie lubią remisów i ich ofensywna gra niesie ich do zwycięstw lub porażek. Myślę, że dzisiejszy dzień będzie obfitował w bramki, a over w tym spotkaniu spokojnie padnie.

-
LEGRAND.
Piłka Nożna/Brazylia g. 24:00
ABC - Sampaio Correa
1
2.45 :wh:
4/10
33 kolejka w brazylijskiej Serie B. Bardzo ważne spotkanie dla gospodarzy tego pojedynku. ABC zajmuje 18 pozycję w ligowej tabeli, czyli miejsce spadkowe. Tracą 10 punktów do bezpiecznej pozycji, ale jeśli wygrają to zniwelują tę różnicę do 7 punktów, bo Macae (ostatnie bezpieczne miejsce) swój mecz rozegrało wczoraj i przegrało gładko 0:3. ABC jeśli wygra dzisiaj w nocy to naprawdę jest w stanie walczyć o utrzymanie. Zostanie wtedy do rozegrania 5 kolejek, a w terminarzu mają między innymi najgorszą drużynę w lidze Mogi Mirim oraz przedostatnie Boa, drużyny które żegnają się już z Serie B. Jest także spotkanie z bezpośrednim rywalem o utrzymanie - Cearą. A ich ostatnie wyniki pokazują, że walczą do końca: remis z Paraną i Atletico GO oraz sensacyjna wygrana z wiceliderem Americą MG u siebie aż 4:2. Dzisiejszy mecz jeśli nie wygrają to ich szanse zmalają niemal do 0. A dzisiejszy przeciwnik Sampaio wygrał tylko 1 spotkanie z ostatnich 5.
LEGRAND.
-
chowirex
BRAZYLIA: Série B - Kolejka 35
Ceara - Bragantino
11.11.2015 00:30
Typ: 2
Kurs: 4.7
Pół godziny po północy II seria meczy w 34 kolejce brazylijskiej Serie B. A na radar wziąłem mecz pomiędzy Ceara a Bragantino. Drużyna gospodarzy patrząc w tabele to dopiero 16 drużyna która zgromadziła wynik 10 zwycięstw 8 remisów i 16 porażek przy stosunku bramkowym 37:48 zaś zespół gości Bragantino to 6 drużyna która znajduje się tuz za czołówka z 54 pkt z łącznym bilansem 17 zwycięstw 3 remisów i 14 porażek ze stosunkiem bramkowym 51:51. Spotkanie na pierwszy rzut oka wydaje się mocno pod remis. W Brazylii gra u siebie to wielki handicap w przypadku drużyny Ceara u siebie 5-7-5 24:23 jest to jeden ze słabszych wyników w lidze . Bragantino na wyjeździe 4-2-11 19:36 są drużyną z największą ilością straconych goli. Jednak w ostatnim czasie są w dobrej dyspozycji i nawet ostatni mecz na wyjeździe wygrali, a mają o co grać gdyż wciąż liczą się w walce o Serie A. Ceara też ma o co grać gdyż tydzień temu dopiero wydostała się ze strefy spadkowej i też są w formie gdyż ich ostatnie 4 mecze to 4 zwycięstwa. Wprawdzie ostatni 3 to rywale z 3 ostatnich miejsc w tabeli. Ogólnie reasumując wydaje mi się że można zagrać drobne na gości gdyż kurs według mnie jest na nich przesadzony.
-
PodwajajKase
Spotkanie: Sport Recife PE - River Pi
Kurs: 1,20 | 1,20
Bukmacher:

| :rivalo-brak-polskiej-licencji!:
W dzisiejszym spotkaniu gospodarze chcą sobie zapewnić awans z grupy i muszą zakończyć to spotkanie z trzema punktami. Do spotkania podchodzą w możliwie mocnym składzie i nie będą dawali szans rywalom. River puchar całkowicie olewa. Stawiają na ligę i do tego spotkania wyjdą swoją młodzieżą, a podstawowym zawodnikom dadzą odpocząć. Pamiętajmy jednak, że to Brazylia i składy zespoły mają bardzo szerokie. Ale biorąc pod uwagę doświadczenie i umiejętności oraz rangę myślę, że zdecydowanie warto postawić na gospodarzy.
-
PodwajajKase
2#
Spotkanie: Salgueiro PE - Campinense PB
Bukmacher: :rivalo-brak-polskiej-licencji!:
W dzisiejszym spotkaniu zmierzy się lider grupy z vice liderem. Oba zespoły muszą mocno zaangażować się w to spotkanie bo może być to przepustka do dalszej części turnieju. Gospodarze są zdecydowanie lepszym zespołem grającym bardzo skutecznie. Jednak patrząc po ich meczach lubią się otwierać i tracą bramki. Goście jak cały Brazylijski futbol opiera się głównie na ofensywie i myślę, że możemy się tutaj spodziewać kilku bramek! Po takim kursie warto spróbować zwłaszcza, że to rozgrywki pucharowe.
-
PodwajajKase
PodwajajKase pisze:Spotkanie: Sport Recife PE - River Pi
Kurs: 1,20 | 1,20
Bukmacher: |
W dzisiejszym spotkaniu gospodarze chcą sobie zapewnić awans z grupy i muszą zakończyć to spotkanie z trzema punktami. Do spotkania podchodzą w możliwie mocnym składzie i nie będą dawali szans rywalom. River puchar całkowicie olewa. Stawiają na ligę i do tego spotkania wyjdą swoją młodzieżą, a podstawowym zawodnikom dadzą odpocząć. Pamiętajmy jednak, że to Brazylia i składy zespoły mają bardzo szerokie. Ale biorąc pod uwagę doświadczenie i umiejętności oraz rangę myślę, że zdecydowanie warto postawić na gospodarzy.
PodwajajKase pisze:2#
Spotkanie: Salgueiro PE - Campinense PB
Bukmacher:
W dzisiejszym spotkaniu zmierzy się lider grupy z vice liderem. Oba zespoły muszą mocno zaangażować się w to spotkanie bo może być to przepustka do dalszej części turnieju. Gospodarze są zdecydowanie lepszym zespołem grającym bardzo skutecznie. Jednak patrząc po ich meczach lubią się otwierać i tracą bramki. Goście jak cały Brazylijski futbol opiera się głównie na ofensywie i myślę, że możemy się tutaj spodziewać kilku bramek! Po takim kursie warto spróbować zwłaszcza, że to rozgrywki pucharowe.

-
Leszczu
BRAZYLIA: Copa do Nordeste
11.03.2016 01:30 Botafogo PB - River-PI
Kurs:
1.60/1.55
5 kolejka fazy grupowej Copa do Nordeste. Goście jak dotąd lepiej radzą sobie w turnieju, choć mają tylko 1 punk więcej od swoich przeciwników. Na co dzień grają w niżej klasie rozgrywkowej od rywali. W minionym roku spotykali się z Botafogo PB w tym samym turnieju i dwukrotnie ich ogrywali. W tym roku jak dotąd możemy być świadkami podobnej sytuacji - wygrali już z nimi pierwsze spotkanie. Jak widać potencjalnie słabszy rywal wcale nie musi kłaść się przed silniejszą ekipą. Myślę, że River-PI może znów pozytywnie zaskoczyć, dlatego mój typ kieruje w stronę przyjezdnych.

1:1
Ostatnio zmieniony 11-03-2016, 09:49 przez
Leszczu, łącznie zmieniany 1 raz.
-
PodwajajKase
51#
Spotkanie: Coritiba PR - Avai SC
Kurs: 1,18
W spotkaniu pucharowym oba zespoły nie mogą grać na remis. Gospodarze i goście są na samym dnie grupy i tylko jeden z tych zespołów wróci do gry. Myślę, że gospodarze mają lepszy zespół i wartościowszych zawodników. Do tego grają na własnym obiekcie. W spotkaniach H2H Avai rzadko kiedy wygrywa i myślę, że ten typ spokojnie powinien okazać się trafny. Avai wystąpi bez rezerwowego pomocnika, który jeden z pierwszym w zespole podnosił się z ławki i podstawowego obrońcy środkowego. Jednak w Brazylii jest ławka rezerwowych szeroka i zawsze można dokonać nowego okrycia.
-
PodwajajKase
PodwajajKase pisze:51#
Spotkanie: Coritiba PR - Avai SC
Kurs: 1,18
Bukmacher:
W spotkaniu pucharowym oba zespoły nie mogą grać na remis. Gospodarze i goście są na samym dnie grupy i tylko jeden z tych zespołów wróci do gry. Myślę, że gospodarze mają lepszy zespół i wartościowszych zawodników. Do tego grają na własnym obiekcie. W spotkaniach H2H Avai rzadko kiedy wygrywa i myślę, że ten typ spokojnie powinien okazać się trafny. Avai wystąpi bez rezerwowego pomocnika, który jeden z pierwszym w zespole podnosił się z ławki i podstawowego obrońcy środkowego. Jednak w Brazylii jest ławka rezerwowych szeroka i zawsze można dokonać nowego okrycia.

-
Kitex
Piłka nożna BRAZYLIA: Campeonato Gaucho
27.03.2016 21:00
Gremio - Lajeadense
Typ: Lajeadense strzeli bramkę TAK
Stawka: 3/10
Kurs: 2,00
W 12 kolejce ligi brazylijskiej zagra lider Gremio z zespołem zajmującym 12 miejsce w tabeli Lajeadense. Zdecydowanym faworytem w tym spotkaniu jest drużyna Gremio, jednak ja proponuję obstawić, że Lajeadense strzeli co najmniej 1 bramkę w tym meczu. Za moim typem przemawiają statystyki ostatnich spotkań. Gremio traci średnio w lidze 1,22 gola na mecz (na 9 rozegranym spotkań aż w 7 stracili co najmniej 1 bramkę). Również jak weźmiemy pod uwagę same mecze rozgrywane ma własnym stadionie to na 4 spotkania w 3 stracili co najmniej 1 bramkę ze średnią 1,25 straconego gola na mecz. Lajeadense mimo, iż przegrywa dużo spotkań to jednak w większości co najmniej raz pokonuje bramkarza rywali (na 10 rozegranych spotkań w 7 strzelili co najmniej 1 bramkę). Również jak weźmiemy pod uwagę same mecze rozgrywane na obcym stadionie to na 4 spotkania w 3 strzelili co najmniej 1 bramkę ze średnią 1,25 na mecz.
Typer sierpnia 2014 
-
PodwajajKase
111#
Spotkanie: Corinthians SP - Ituano SP
Kurs: 1,38
W spotkaniu pomiędzy liderami grup Corinthians i Ituano faworytem są gospodarze. Grają na własnym obiekcie co daje im wizualną przewagę już nad Ituano. Moim zdaniem dysponują szerszym i lepszym składem. Dodatkowo goście mają dziś zagrać bez trzech ważnych ogniw o ile moje źródło jest prawdziwe. Jeżeli spojrzymy na mecze bezpośrednie łatwo dostrzeżemy, że ekipa gospodarzy ma zdecydowanie u siebie sposób i łatwość w wygrywaniu tych meczu. Własny obiekt to wielki dodatek połączony z potencjałem, który powinien dać trzy punkty.
-
PodwajajKase
PodwajajKase pisze:111#
Spotkanie: Corinthians SP - Ituano SP
Kurs: 1,38
Bukmacher:
W spotkaniu pomiędzy liderami grup Corinthians i Ituano faworytem są gospodarze. Grają na własnym obiekcie co daje im wizualną przewagę już nad Ituano. Moim zdaniem dysponują szerszym i lepszym składem. Dodatkowo goście mają dziś zagrać bez trzech ważnych ogniw o ile moje źródło jest prawdziwe. Jeżeli spojrzymy na mecze bezpośrednie łatwo dostrzeżemy, że ekipa gospodarzy ma zdecydowanie u siebie sposób i łatwość w wygrywaniu tych meczu. Własny obiekt to wielki dodatek połączony z potencjałem, który powinien dać trzy punkty.