Najlepsze bonusy bukmacherskie: Fortuna, Betfan, Betclic, Etoto, Totolotek, Lvbet
1. Fortuna
20 PLN
bez ryzyka +600 PLN
2. Totolotek
20 pln
bez depozytu +1000 PLN
3. Lvbet
20 pln
bez depozytu +2000 PLN
4. Betclic
550 PLN
cashback
5. Etoto
20 PLN
bez depozytu +1040 PLN
Na terytorium Polski zaklady wzajemne moga oferowac jedynie te podmioty, ktore posiadaja zezwolenie na urzadzanie zakladow wzajemnych. Udzial w nielegalnych grach hazardowych jest karany. Hazard zwiazany jest z ryzykiem.

Chorwacja - Portugalia

Francja 2016. Mistrzostwa Europy w piłce nożnej. Analizy, zapowiedzi, długoterminowe prognozy i najlepsze typy na ten turniej.
ODPOWIEDZ
Awatar użytkownika
zdziwiony1

Chorwacja - Portugalia

Post autor: zdziwiony1 » 23-06-2016, 19:01

1/8 Finału, Mistrzostwa Europy, Europa, Francja, sobota, 25.06.2016, Saint Etienne, Stadion Stade Bollaert-Delelis, 21:00
Adres: Avenue Alfred-Maes, BP 236, 62304 Lens Cedex, Francja
Pojemność: 35 200

Analiza meczu Chorwacja - Portugalia
oraz najlepsze typy

ObrazekObrazekObrazek

Mistrzostwa Europy, Euro 2016- Francja, Europa, sobota, 25.06.2016, Stade Geoffroy-Guichard, 21:00

Chorwacja - Portugalia

Obrazek
2.65 3.00 3.10

:rivalo-brak-polskiej-licencji!:

[you], słyszałem, że dobrze typujesz :!: :yes:
Sprawdź się u nas, wyraź swoje zdanie i skonfrontuj je z wypowiedziami innych :!:
Pamiętaj, dla aktywnych użytkowników czekają cotygodniowe nagrody :!:
...

Awatar użytkownika
zdziwiony1

Post autor: zdziwiony1 » 23-06-2016, 21:57

Już w sobotę powrót emocji związanych z Euro 2016 we Francji:

Euro 2016, Europa
Chorwacja - Portugalia
25.06.2016, 21:00

Zapraszamy do typowania !!!
...

Awatar użytkownika
Jax89
-#VIP
-#VIP

Post autor: Jax89 » 24-06-2016, 10:00

baku193 pisze: Dyscyplina Piłka nozna Euro
Godz: 21:00
Stawka 6/10
Spotkanie Chorwacja-Portugalia
Typ: BTS
Kurs 2.20
Buk oddsring-brak-polskiej-licencji!

Analiza: Spotkanie w którym niespodziewanym faworytem do awansu do kolejnej rundy jest ekipa Chorwacji, która wygrała grupę gdzie miała za rywali między innymi Hiszpanów, Portugalia natomiast zajęła pozycję numer 3 w swojej grupie i moim zdaniem w tym meczu łatwo się podda, spotkanie z Węgrami było chyba najlepszym pod względem ofensywnym bowiem Portugalia zdobyła 3 bramki a mogła znacznie wiecej, tylko trzeba coś zrobić z defensywą , Chorwacja natomiast jest bardzo skuteczna no i wygrana z zespołem Hiszpanii , oraz zwycięstwo z tej grupie podniosło mocno morale tego zespołu, który nie zawsze potrafi wykorzystać swoje atuty, według mnie na tym etapie nie będzie już kalkulacji bowiem każdy zostawi na boisku 100 % swojego zdrowia żeby tylko grac dalej, że Chorwaci w tym spotkaniu strzelą bramkę jestem jak najbardziej spokojny, Portugalia również moim zdaniem jest zespołem, który co najmniej raz powinien pokonać bramkarza swoich rywali ponieważ mając z przodu Ronaldo, Quaresmę czy chociażby Naniego powinni sobie poradzić, dlatego też mój typ to wynik 2:1 dla Chorwatów po 90 minutach tego spotkania.
"Nigdy nie myśl,że Twoja Praca sie nie liczy."

Zmiana nicka.
Było Sznajda -> jest Jax89

Awatar użytkownika
Leszczu

Post autor: Leszczu » 24-06-2016, 19:25

EUROPA: Euro
25.06.2016 21:00 Chorwacja - Portugalia
Typ: 1DNB
Stawka: 1/10
Kurs: 1.65
:totolotek:

1/8 finału. Od Portugalii oczekiwano dużo lepszej gry. 3 remisy z drużynami nie z pierwszej półki mówią same za siebie. Szczególnie negatywnie wypadli w moim mniemaniu w ostatnim meczu z Węgrami, w którym stracili 3 bramki. Pokazuje to słabość ich defensywy, dlatego przy lepszej drużynie powinni mieć nie lada problem. Takim zespołem jest wg mnie Chorwacja, która ograła w ostatnim spotkaniu jednego z faworytów do wygrania Euro - Hiszpanie i to bez kluczowego dla tej ekipy gracza - Modric'a. Chorwacji jak dotąd pokazała się z lepszej strony na tym turnieju i to w kierunku tego teamu skłania mój typ.

:zwrot: 0:0
Ostatnio zmieniony 26-06-2016, 15:31 przez Leszczu, łącznie zmieniany 1 raz.

Awatar użytkownika
special one

Post autor: special one » 24-06-2016, 21:58

EUROPA: Euro
25.06.2016 21:00 Chorwacja - Portugalia
Typ: 1
Stawka: 5/10
Kurs: 2,75
Dla mnie jest tu czysta 1. Chorwacja pokonała Hiszpanie oraz słaba Turcje i dala sobie wydrzec pewne zwycistwo nad Czechami natomiast Portugalia na tych mistrzostwach to obraz nic nie pokazała, nieskuteczni, słaba defensywa, kazdy gra pod siebie zupełny brak komunikacji. Nawet ze slaba austria nie zdołali wygrać, a Austria była na tym turnieju jedną ze słabszych ekip. Jezeli w ciagu tych 4 dni nic sie nie zmienilo w druzynie Portugalii to ja nie wierze ze dadza rade zagrozic tak dobrze zoorganizowanej Chorwacji. Moj typ to 1.
(18)

befcio

Post autor: befcio » 25-06-2016, 10:19

Portugalia - Chorwacja
obie strzelą 2.1 bet365-brak-polskiej-licencji!/ 7/10

Chorwacja we wszystkich meczach grupowych strzelała przynajmniej jedną bramkę a w dwóch wchodził typ obie strzela tylko słaba Turcja nic nie strzeliła a Portugalia w dwóch meczach strzelała i w dwóch było obie strzelą a w ostatniej kolejce strzelili trzy tracąc zarazem trzy i to Islandia im wpakowała to czemu silna Chorwacja miała by nic nie strzelić. Portugalia ledwo co awansowała ale akcji w meczach tworzyli dość sporo tylko szczęścia brakowało a czasami bardziej zespołowej gry, Czechy strzeliły dwie to Portugalia powinna jedną ogarnąć.

Awatar użytkownika
banczyk

Post autor: banczyk » 25-06-2016, 13:36

Dyscyplina: Piłka Nożna - Euro
Godzina: 21:00
Spotkanie: Chorwacja - Portugalia
Typ: Powyżej10.5 rzuty rożne
Kurs: 1.72
Bukmacher: sportingbet-brak-polskiej-licencji!

Mam nadzieje że czekając na mecz Ronaldo i spółki z nieobliczalnymi Chorwatami będziemy już spokojni i rozśpiewani po meczu Szwajcarami .
Ja stawiam na rzuty rożne . Gra Portugalii opiera się na grze skrzydłami i stąd bierze się bardzo duża liczba rzutów rożnych Portugalia na mistrzostwach europy w 3 meczach miała ich 30 ( 10 na mecz)
Chorwaci zaliczyli w 3 meczach kornerów 19 ( ponad 6 na mecz )
Dla mnie to pewniak

szymontom

Post autor: szymontom » 25-06-2016, 19:38

Piłka nożna – EURO, 1/8 finału
Chorwacja - Portugalia
25/06/2016 - 21:00
Typ.1x
kurs.1,43
Bukmacher.betsson-brak-polskiej-licencji!

Analiza

Spotkanie pomiedzy ekipami Chorwacja - Portugalia zapowiada sie bardzo ciekawie z kilku wzgledow.Po pierwsze wedlug bukmacherow brak tutaj faworyta,a po drugie gra tutaj nasz przyszly rywal w kolejnej fazie pucharowej...Moim zdaniem awansuje tutaj ekipa Chorwacji ktora do tej pory pokazala sie z bardzo dobrej strony.Zespol wygral w grupie z Turcja i Hiszpania oraz zremisowal 2-2 z Czechami mimo prowadzenia 2-0.Natomiast Portugalia w grupie trzy remisy z takimi potegami jak Austria,Wegry i Islandia i dopiero 3 lokata w grupie.W ofensywie jeszcze cos graja,ale defensywa to katastrofa czego przyklad dali Wegrzy aplikujac im 3 gole.Natomiast Chorwacja to istna mieszanka wybuchowa z takimi graczami jak Modrić ,Rakitić i Perisić.Widac tutaj prawdziwy kolektyw i gre zespolowa,czego nie mozna powiedziec o ekipie Portugalii ktora skupiona jet glownie na osobie Ronaldo.Moim zdaniem to Chorwacja bedzie rywalem naszego zespolu a dla pewnosci stawiam tutaj 1x po i tak niezlym kursie...

Awatar użytkownika
adamo584
-#VIP
-#VIP

Post autor: adamo584 » 25-06-2016, 19:45

Chorwacja-Portugalia
Obie Drużyny Strzelą 2.05
:betclic:
Na zwycięzcę tego pojedynku czeka już nasza reprezentacja.Lepiej jak do tej pory spisują się Chorwaci,którzy zdołali nawet ograć Hiszpanów.Natomiast Portugalia ledwo awansowała chociaż w swoich meczach nie grała źle ale bardzo nieskutecznie.Obie ekipy preferują ofensywny styl gry.Chorwaci w każdym meczu zdobywali gola i mają ich na koncie już 5 a Portugalia mimo swojej nieskuteczności uzbierała 4 bramki.Jednak pod względem stworzonych sytuacji i strzałów to nie ma sobie równych w tym turnieju.Obie ekipy wolą grać ofensywnie dlatego liczę że nie będzie to partia szachów tylko fajny i ofensywny mecz a i bramki też powinniśmy zobaczyć tym bardzie że w obydwu drużynach nie brakuje klasowych napastników.

piła44

Post autor: piła44 » 25-06-2016, 19:56

Chorwacja - Portugalia
Typ: BTS
Kurs: 2.11 :oddsring-brak-polskiej-licencji!:
Stawka: 3/10

Potencjał ofensywny obu ekip jest na tyle duży że po minimum jednej bramce są w stanie tu strzelić. Chorwaci strzelali w każdym swoim meczu grupowym. Jest to bardzo grozny zespół, potwierdzili to chociażby pokonując Hiszpanów, jest to w moich oczach faworyt tego meczu. Z kolei Portugalia gra jak dotychczas słabo. Sytuacje bramkowe jednak mają i wreszcie w ostatnim meczu grupowym z Węgrami przełamał się Ronaldo, więc powinno mu się grać łatwiej, już bez tej gigantycznej presji, poza tym dwie bramki na tym turnieju ma już Nani. W obydwu zespołach jest duża siła ofensywna, lecz z drugiej strony defensywa obu drużyn nie prezentuje się jakoś super, są błędy, są stracone gole. Myśle że również dziś do jednej i drugiej siatki coś wpadnie.

:minus:
Ostatnio zmieniony 26-06-2016, 16:41 przez piła44, łącznie zmieniany 1 raz.

Awatar użytkownika
special one

Post autor: special one » 26-06-2016, 09:44

No jak dla mnie awans Portugalii to niezle zaskoczenie ale wczoraj po tak slabym meczu w sumie awansowala druzyna wcale nie lepsza poniewaz obie ekipy oddaly w sumie 2 strzaly na bramki rywali :). Obie nie graly nic, wiało nudą ze hej. Niewiem moze to i lepiej ze Polska trafia na Portugalie, gdyz na tych mistrzostwach Portugalia nie zagrala calego dobrego meczu.
(19)

Awatar użytkownika
adamo584
-#VIP
-#VIP

Post autor: adamo584 » 26-06-2016, 15:59

adamo584 pisze:Chorwacja-Portugalia
Obie Drużyny Strzelą 2.05
:betclic:
0-0 :minus:

darecki522

Post autor: darecki522 » 26-06-2016, 16:35

Jakie zaskoczenie typowalem Portugalie a inni sie smiali.Teraz mysle Portugalia - Polska 2-0

ODPOWIEDZ