Co W Trawie Piszczy ?

Miejsce w którym możesz sobie założyć własny wątek i na bieżąco dzielić się swoimi sukcesami, porażkami i przemyśleniami.
ODPOWIEDZ
Markosake

Post autor: Markosake » 14-06-2016, 12:40

Milik tylko mnie umocnił w tym że jest w słabej formie, zwodnik na takim poziomie nie potrafiący kopnąc drugą nogą jest poprostu słaby i tyle. Tyle szans co miał z IRlandią to może nie mieć w dwóch następnych meczach.
Ja stanę w obronie Milika, nie wiem czemu ale dużo osób na naszym forum go krytykuje jakby zzapomniała co robił kilka tygodni temu, zdarzyły mu sie 2 słabsze mecze jak i całej kadrze i od razu że gwiazda i w ogóle. Fakt to co sie majdnął prawą nogą to nie wypada ale zdarza sie sytuacje zmarnował ale je miał i dochodził do tego a jedną zamienił na gola i powinniśmy mu za to dziękować. Jak dla mnie był aktywny chciało mu sie, nie zagrał rewelacji ale ciężko w sumie wyróżnić kogoś bo ogólnie cała drużyna spisała sie bardzo dobrze. I sądze że Milik jeszcze ukłuje na tym turnieju, teraz będzie miał jeszcze więcej miejsca i może pokazać swoją wartość.

Co do samego Euro to troche mimo wszystko jestem zawiedziony, spodziewałem się lepszych meczy ale może to 1 kolejka i dlatego a może mam wygórowane oczekiwania. Zobaczymy jak to będzie wyglądać dalej, ale jestem pozytywnie zaskoczony nasza postawą, jak dalej to będzie tak wyglądalo to możemy tutaj powalczyć o bardzo dobry wynik, ale trzeba jeszcze poczekać, mecze z Niemcami i Ukrainą na pewno dadzą odpowiedzi na niektóre spotkania.
Zmiana nicka. Kiedyś el_ninio94 -> teraz Markosake

Awatar użytkownika
mlekorient
#Weteran
#Weteran

Post autor: mlekorient » 14-06-2016, 14:41

W meczu z Holandią miał setke i ją zjebał, poprostu ją zjebał. W meczu z Litwą ( poziom lub dwa niżej od Nas) grał 90 minut i kupa. W meczu z Irlandią Północną strzelił zwycięskiego gola i za to podziękowania mu się należą. Tylko że w ostatnich 3 spotkaniach miał 10-12 sytuacji, w tym 3-4 setki, a wykorzystał 1. Faktycznie trzeba mu za to dziekować, Duda już robi plan jego pomnik. Bardzo dobrze by zagrali jakby wygrali 3,4 do 0. A tak męczyli się i tyle. Irlandia Płn w porównaniu do naszych następnych rywali to amatorzy. Kolejna sprawa to taka że Lewego kryją dwa razy intensywniej niż Milika i to dlatego ma tyle okazji. Ogólnie to bronienie i głaskanie piłkarzy nigdy nie wychodzi na dobre, oczywiście po wygranym meczu i zdobyciu jakże ważnych 3 punktów, można się cieszyć i poświetować. Jednak trzeba reprezentacji przedstawiać swoje oczekiwania głośno i donośnie, bo jak będziemy ich klepać po plecach i mówić że jest super to jeszcze z grupy nie wyjdziemy. Piszesz że będzie miał więcej miejsca i coś strzeli, w sumie racja bo Ukraina czy Niemcy napewno nie będą stroną broniącą się w starciach z nami, ale czy to da więcej sytuacji dla Arka :lol: smiem wątpić.

Jeżeli chodzi o Euro to nie ma czego wymagać od drużyn, np. wczorajszy mecz Szwecji z Irlandia, mógł być o awans z 3 miejsca w grupie. Oczywiście może się rozegrać inaczej ale Belgia i Włochy sa faworytami tej grupy i było widać że żadna z drużyn nie zadowoli się remisem. Ja jestem zadowolony jak do tej pory, Euro daje zarobić a i mecze na niezłym poziomie, najbardziej zawiodłem się na grze Hiszpanów, chcą grać tiki-take a już nawet Barcelona wie że to juz nie zdaje egzaminu, po za tym oni nie maja tria MSN.

Markosake

Post autor: Markosake » 14-06-2016, 16:18

Ale okazje ma a Lewy co praktycznie żadnej sytuacji nie miał w ostatnich meczach. Ja będe go bronił bo to jest nadal młody chłopak i czasami ma prawo mieć gorsze mecze. A przeciez ile on ważnych już bramek zdobył w eliminacjach i to nie tam na 3 czy 4-0 tylko 1-0 lub bezpośrednio gole które dawały nam jakże ważne punkty.Twierdzisz że Irlandia to amatorzy?? Nie mówie że to jest mocny zespół ale to nie są amatorzy a to że tak grali to zasługa naszej dobrej gry, ja sie obawiałem tego spotkania jak cholera ale jestem zbudowany bo zagralismy dobre spotkanie. A wracając do Arka jeszcze to mam przeczucie że jeszcze z gola albo i 2 pierdolnie ;)
Zmiana nicka. Kiedyś el_ninio94 -> teraz Markosake

Awatar użytkownika
mlekorient
#Weteran
#Weteran

Post autor: mlekorient » 14-06-2016, 16:37

26. Austria + Portugalia @ 2.54 :unibet-brak-polskiej-licencji!: 6/10

Austria raczej furory nie zrobi na Euro, ale Węgrów muszą pokonać. Islandia i napewno Portugalia są silniejszymi ekipami i z nimi będzie trudniej o punkty. Mają kilku ciekawych graczy jak: Fuchs, Alaba, Arnautovic czy Janko. Wegry nie mają czym postraszyć rywali, jednak fajerwerków się nie spodziewam, 1-0 zapewne takim wynikiem się skończy mecz.
Portugalia może zajść dość wysoko w turnieju, Ronaldo i Quaresma złapali formę. W zespole jest kilku innych gracy, którzy potrafią grać na wysokim poziomie. Jednego się boję, że góre wezmie temperament i głupie faule nie pozwolą rozwinąć skrzydeł. Islandia wygrała tylko 3 z 10 ostatnich meczy, i to z ogórkami.
Na live obczaje sytuacje, ale wydaje mi się że linia 3.5 kartek jest za niska. Sedziuję Turek Cakir ( http://uk.soccerway.com/referees/cuneyt-cakir/92755/ ), który potrafi pokazać kilka kartek, ale nie zawsze. Islandia myślę że dwie kartki to zobaczy minimum, Portugalia pewnie też dołoży swoje.

Awatar użytkownika
mlekorient
#Weteran
#Weteran

Post autor: mlekorient » 14-06-2016, 20:57

Markosake pisze:Twierdzisz że Irlandia to amatorzy??
Ja napisał tak :
Irlandia Płn w porównaniu do naszych następnych rywali to amatorzy.
Ich gwiazda Lafferty poprzedni sezon nie grał nic : w Norwich 13 minut, potem w Birmingham 324 i jeden gol. Lepiej juz prezentuje się obrona, jednak wystarczy popatrzać na kadre Ukrainy i Konplyanka czy Yarmolenko ich przyćmiewają.

Austria mnie zszokowała :shock: .

Awatar użytkownika
mlekorient
#Weteran
#Weteran

Post autor: mlekorient » 15-06-2016, 11:29

Wczorajszy dzień należał do niespodzianek, najpierw Węgry rozbiły Austrie 2-0, potem Islandia po odrobieniu strat zremisowała z Portugalią.
26. Austria + Portugalia @ 2.54 :unibet-brak-polskiej-licencji!: 6/10 :minus:
* * *

W nocy w Copa America bez niespodzianek, choć Panama postraszyła Chile strzelając bramkę na początku meczu. Po przechwycie piłki, szybka kontra i mocny strzał z około 25-metrów. Claudio Bravo mógł zachować się lepiej, o wiele lepiej. Potem Chile wzieło się do roboty i ostatecznie wygrali 4-2, Argentyna 3-0 z Boliwią. Dzięki takim wyniką obie drużyny awansowały dalej. Już w fazie grupowej odpadły takie drużyny jak Brazylia czy Urugwaj.

O to jak przedstawiają się pary 1/4 Copa America:

USA - Ekwador
Argentyna - Wenezuela
Peru - Kolumbia
Meksyk - Chile

Teraz typuje awans Ekwadoru, Argentyny, Kolumbii i Meksyku, a jak będzie zobaczymy.

* * *

Wracając do Euro dziś pierwsze trzy mecze drugiej rundy. Rosja - Słowacja będzie meczem zaciętym i wyrównanym, nie mam za bardzo pomysłu na ten mecz wiec lece fantazje.

27. Rosja - Słowacja over 3.5 kartki + over 10 rożnych + BTTS @ 6.75 :bet365-brak-polskiej-licencji!: 1/10

28. Francja -1 AH + Szwajcaria DNB @ 2.38 :unibet-brak-polskiej-licencji!: 8/10

Mam nadzieję że dziś mnienie zwiodą, Francja przed ostatnim meczem będzie chciał miec awans w kieszeni i dać odpocząć kilku zawodnikom. Rywal bez swojego kapitana i lidera obrony Cany ( zawieszony), kolejna rzecz to styl gry Albańczyków graja ostro i znów moga złapać czerwień. Grają z gospodarzami więc trybuny i wszystko inne sa z nimi, może nawet sędziowie. Szwajcaria gra z Rumunią i tutaj wcale nie musi pójść łatwo jednak uważam że to Szwajcarzy wyjdą zwycięsko z tego pojedynku. Nie ma co po wygranej nad Albanią awans jest na wyciagnięcie ręki, ostatni mecz z Fracją gdzie może być mecz o nic i gra drugim garniturem. Szwajcarzy musza być bardziej skupieni w obronie a będzie dobrze.

29. Payet strzeli dwie lub więcej @ 9.50 :bet365-brak-polskiej-licencji!: 1/10

30. Payet zawodniem meczu @ 5.50 :bet365-brak-polskiej-licencji!: 1/10

31. Hysaj dostanie kartke @ 3.00 :unibet-brak-polskiej-licencji!: 2/10

32. over 3.5 kartki @1.83 :bet365-brak-polskiej-licencji!: 3/10

Payet wszedł świetnie w turniej i jest moim faworytem do zdobycia tytułu MVP Euro. Dziś słaba Albania, która będzie faulować oj będzie, więc i wolne będą. Jak mają być to jego mistrzostwa to musi strzelać.
Zakład na kartki gram na przeczucie, Hysaj gra na prawej obronie. Ma 22 lata, na przeciw siebie będzie miał m.in. Griezmanna, licze na jakiś głupi faul z jego strony. Również zakład na kartki jest wart grania. Linia 3.5 przy grze Albańców jest do zdobycia.

Awatar użytkownika
Jax89
-#VIP
-#VIP

Post autor: Jax89 » 15-06-2016, 12:23

mlekorient pisze: Austria mnie zszokowała :shock: .
Bardziej by pasowało " Węgry mnie zszkowali :shock: " :) Węgrzy byli zdecydowanie dojrzalszym zespołem i przede wszystkim "zespołem". Austria w tym pojedynku była stadem inwidualności którzy patrzyli tylko swojej dupy i zasłużenie przegrali. 0:1 w plecy, a Janko sobie leży 3 minuty na murawie bo rywal go drasnął ręką i tak ubywają kolejne cenne sekundy na własne życzenie. Kolejny arcy Arnautovic nie dojść że cipa to jeszcze zamiast grać na siłę próbuje wymuszać faule. Ogólnie tyle się naczytałem o tej Austrii, a oni prezentują taki piach że szkoda gadać.. eliminacje chyba kupili. Jedyny któremu się chciało był Alaba ale też mnie wkurwiał swoimi decyzjami.
"Nigdy nie myśl,że Twoja Praca sie nie liczy."

Zmiana nicka.
Było Sznajda -> jest Jax89

Awatar użytkownika
mlekorient
#Weteran
#Weteran

Post autor: mlekorient » 16-06-2016, 12:02

Jax racja że Węgry zagrały powyżej oczekiwań, tyle że tak właściwie to gra austryjaków im na to pozwoliła. Austria nie miała pomysłu na grę i Węgrzy to wykorzystali, o prawdziwej formie obu dużyn przekonamy się w następnych meczach.
27. Rosja - Słowacja over 3.5 kartki :minus: + over 10 rożnych :zwrot: + BTTS :plus: @ 6.75 :bet365-brak-polskiej-licencji!: 1/10 :minus:

28. Francja -1 AH :plus: + Szwajcaria DNB :zwrot: @ 2.38/ 1.41 :unibet-brak-polskiej-licencji!: 8/10 :plus:

29. Payet strzeli dwie lub więcej @ 9.50 :bet365-brak-polskiej-licencji!: 1/10 :minus:

30. Payet zawodniem meczu @ 5.50 :bet365-brak-polskiej-licencji!: 1/10 :plus:

31. Hysaj dostanie kartke @ 3.00 :unibet-brak-polskiej-licencji!: 2/10 :minus:

32. over 3.5 kartki @1.83 :bet365-brak-polskiej-licencji!: 3/10 :minus:
Francja w samej końcówce przechyla szale zwycięstwa a swoją strone, zapewne Dechamps przeprowadził ostrą rozmowe ze swoimi zawodnikami, bo druga połowa była zdecydowanie lepsza od pierwszej. Szkoda że kartki nie weszły, brakło jednej. Sędziowie starają się nie pokazywać za dużo kartek a szkoda, choć zadrzają sie wyjątki. Dimitri kolejny raz dał zarobić, ten gość jeszcze strzeli dwie w meczu, jak nie trzy.

Dziś trzy mecze i ten jeden najważniejszy dla nas Polska - Niemcy.
Zaczne od pierwszego meczu Anglia - Walia, spotkanie dwóch podobnych drużyn, choć na różnym poziomie. Trzy punkty z mecz ze Słowacją dają pewien komfort drużynie Walii, to Anglia musi wygrać by myśleć o pierwszym miejscu. Licze na dobry występ Bale'a, kurs na jego gola ponownie wysoki, a przecież to on będzie uderzał wszystkie wolne, karne i to on będzie najbardziej wysuniętym zawodnikiem Walii. Napewno zobaczymy zacięty pojedynek dwóch brytyjskich reprezentacji. Sędzią będzie Felix Brych niemiecki sedzia może nie tolerować kontaktowej gry wyspiarzy, a na taką licze. Linia 3.5 kurs 1.66, raczej poczekam na live na wyższy kurs. Tymczasem jeden typ:
33. Bale strzeli@ 3.75 :unibet-brak-polskiej-licencji!: 1/10

Ukraina - Irlandia Północna gram na Ukraine. Irlandia nie ma nic czym mogła by postraszyć. Irlandia musi zaatakować bo ostatni mecz z Niemcami daje raczej nikłe szanse na dodtakowe punkty, jednak zmasowanych ataków bym się nie spodziewał zapewne Ukraina będzie stroną dominującą. Jeżeli nie odwalą jakiegoś babola to to skromne 1-0 powinni ugrać, a może przejadą sie po Irlandii.
34. Ukraina -1AH @ 2.20 :bet365-brak-polskiej-licencji!: 5/10

Polska - Niemcy oczywiście sercem za Naszymi, ale rozum mówi co innego. Niemcy nie pokazali nic szczególnego w pierwszym meczu ale wynik zrobili. Dla mnie tylko jeden bet jak narazie ale to w ako. Mam nadzieje ze chlopaki zostawia serducho na boisku i to mi wystarczy a dobry wynik jest napewno w zasięgu.

35. Anglia-Walia under 1.5 HT + Ukraina- Irlandia Płn under 1.5 HT + Polska-Niemcy under 1.5 HT @ 2.54 :bet365-brak-polskiej-licencji!: 5/10

Jak narazie tylko w jednym meczu padłu dwa gole w pierwszej połowie, myśle że i dziś tak będzie.

Awatar użytkownika
mlekorient
#Weteran
#Weteran

Post autor: mlekorient » 17-06-2016, 10:40

33. Bale strzeli@ 3.75 :unibet-brak-polskiej-licencji!: 1/10 :plus:

34. Ukraina -1AH @ 2.20 :bet365-brak-polskiej-licencji!: 5/10 :minus:

35. Anglia-Walia under 1.5 HT + Ukraina- Irlandia Płn under 1.5 HT + Polska-Niemcy under 1.5 HT @ 2.54 :bet365-brak-polskiej-licencji!: 5/10 :plus:

Gareth dał rade po raz kolejny, szkoda Walii bo już myslałem że Anglicy będa mogli powoli się pakować. Ukraina dała dupy, Irlandia zagrała twardo i bez strachu. Niemcy spodziewali sie spacerku w ostatnim meczu a ty o pierwsze miejsce trzeba będzie powlaczyć. Ostatni typ wszedł bez problemu i dziś gram tak samo, jednak kursy juz troche w dół.

36. Włochy Szwecja under 1.5 HT + Czechy Chorwacja under 1.5 HT + Hiszpania Turcja under 1.5 HT @ 2.03 :bet365-brak-polskiej-licencji!: 5/10

Awatar użytkownika
mlekorient
#Weteran
#Weteran

Post autor: mlekorient » 17-06-2016, 13:42

37. Włochy -0.5 AH @2.07 :bet365-brak-polskiej-licencji!: 6/10

Włochy zaprezentowały sie bardzo pozytywnie w pierwszym spotkaniu, przeciwko Belgom. Postawili twarde warunkii nie dali rozwinąć skrzydeł "czerwonym diabłą". Dziś grają przeciwko Szwedom, Ibra bez energii w pierwszym meczu, obrona słaby poziom, ogólnie Irlandia była drużyną lepsza w tamtym meczu. Gdyby nie samobójcze trafienie Clarka, kto wie czy Szwedzi mieli by ten punkt na swoim koncie. Dziś dodatkowo bez prawego obrońcy Lustig'a, który doznał kontuzji w ostatnim meczu. Włosi mimo że nie byli stwaiani w roli faworyta, po raz kolejny pokazują że są drużna turniejową i jeszcze nie powiedzieli ostatniego słowa.

Awatar użytkownika
mlekorient
#Weteran
#Weteran

Post autor: mlekorient » 17-06-2016, 15:59

37. Włochy -0.5 AH @2.07 :bet365-brak-polskiej-licencji!: 6/10 :plus:
Tak jak pisałem Włochy to drużyna turniejowa, Szwedzi zagrali dobry mecz jednak gola na wage trzech punktów strzelili Włosi.

38. Chorwacja -0.5 AH @2.07 :bet365-brak-polskiej-licencji!: 6/10

Czesi po porażce w pierwszym meczu będą chcieli zagrnąć całą pulę. Punkt w ich przypadku równiez będzie dobry, jednak w wszystkim będzie decydował mecz z Turkami. Muszą zaatakować. Chorwaci przed meczem z Hiszpanami mogą sobie zapewnić awans. Kadrowo wyglądają lepiej od rywala, a i rywal jak już pisałem bronić się bez przerwy nie może.

Awatar użytkownika
mlekorient
#Weteran
#Weteran

Post autor: mlekorient » 18-06-2016, 11:57

36. Włochy Szwecja under 1.5 HT + Czechy Chorwacja under 1.5 HT + Hiszpania Turcja under 1.5 HT @ 2.03 :bet365-brak-polskiej-licencji!: 5/10 :minus:

38. Chorwacja -0.5 AH @2.07 :bet365-brak-polskiej-licencji!: 6/10 :minus:
Chorwacji okazali się frajerami Euro, mieć 2-0 i zremisować to to trzeba się mieć talent.

39. under 1.5 HT (Bel-Irl, Isl-Weg, Por-Aus) @2.09 :bet365-brak-polskiej-licencji!: 6/10

Konsekwentnie gram ten zakład, dziś nie powinno być niespodzianek jak wczoraj z Hiszpanami. I dziś troche odważniej kolejny typ.

40. under 1 HT (Bel-Irl, Isl-Weg, Por-Aus) @ 3.88 :unibet-brak-polskiej-licencji!: 2/10

Mecz Belgii wzbudza troche moje obawy, kurs na Czerwone Diabły jest dobry (1.90) tylko czy po tym co pokazali w pierwszym meczu Irlandczycy nie będzie to łatwe. Irlandia po remisie ze Szwedami nie była zadowolona, obie drużyny grały o 3 punkty uważając z góry dominacje Włochów i Belgii. Jednak jak już pisałem przed Euro Belgia wcale taka mocna być nie musi. Sedziować będzie Turek Cakir, który już sędziował mecz Portugali z Islandią, wtedy pokzał tylko dwie żółte. Dziś twardo grająca Irlandia stanie naprzeciw : Naingollana, czy Witsela. Poczekam jednak na początek meczu i postaram się wyczaić lepszy kurs (1.80) bądź niższą linie (3.5).

Awatar użytkownika
mlekorient
#Weteran
#Weteran

Post autor: mlekorient » 18-06-2016, 12:25

Aaa i jeszcze taka sprawa, Pazdan najlepszym obrońcą na świecie. Co nie ? No przecież po meczu z Niemcami stał się poprostu gwiazdą światowego formatu. Ten sam z którego się smiano ( kung fu pazdan ) i pukano w głowe czemu Nawałka go wzioł. Teraz wszyscy jednym chórem Pazdan KING. Mecz wcześniej Kapustka rewelacja, europejscy giganci po Bartka. I teraz jest to samo o Pazdanie. Panowie raz do roku to i kura piernie. Jak Pazdan zjebie akcje i przegramy z Ukrainą to będzie szok i nie dowierzanie, a przeciez to będzie zwykła akcja rodem z Ekstraklasy. Wczoraj Turek w kebabie gadał że Besiktas już sie dogaduje co do Glika i w to wierze, ale Pazdan nie pójdzie to żadnego wielkiego klubu, co najwyżej do przeciętnego żeby siedziec na ławce. No chyba ze do słabszej ligi. A propos jeszcze jednego zawodnika o którym już pisałem. Arkadio nie Malarz tylko Milik. Po raz kolejny spierdolił setke, aż Kwachu sie za głowe złapał. Trzeba mu oddać że piłka go szuka i z wyjątkową łatwością dochodzi do sytuacji, ale tych goli powinien mieć 3 minimum. Jak to mówią niewykorzystane sytuacje... . Jak narzie omija nas to... .

Awatar użytkownika
mlekorient
#Weteran
#Weteran

Post autor: mlekorient » 18-06-2016, 13:33

41. Witsel kartka @ 4.00 :unibet-brak-polskiej-licencji!: 1/10

42. O'Shea kartka @5.00 :unibet-brak-polskiej-licencji!: 1/10

Takie kursy na tych panów, żal nie pograć.

Awatar użytkownika
mlekorient
#Weteran
#Weteran

Post autor: mlekorient » 18-06-2016, 23:37

39. under 1.5 HT (Bel-Irl, Isl-Weg, Por-Aus) @2.09 :bet365-brak-polskiej-licencji!: 6/10 :plus:

40. under 1 HT (Bel-Irl, Isl-Weg :zwrot: , Por-Aus) @ 3.88/2.64 :unibet-brak-polskiej-licencji!: 2/10 :plus:

41. Witsel kartka @ 4.00 :unibet-brak-polskiej-licencji!: 1/10 :minus:

42. O'Shea kartka @5.00 :unibet-brak-polskiej-licencji!: 1/10 :minus:
43. Argentyna wygra obie połowy @ 2.60 :unibet-brak-polskiej-licencji!: 3/10

44. Messi strzeli dwie lub więcej @ 4.65 :unibet-brak-polskiej-licencji!: 1/10

Kolejny ćwierćfinał Copa AMerica, jak dotąd awansowały: Kolumbia i USA. Dziś czas na Argnetyne, kurs na wygraną 1.22 słabo wygląda więc gram taki bet. Argentyna powinna narzucić swój styl gry od samego początku i już w pierwszej połowie zdobyć prowadzenie. Wenezuela awansowała odprawiając Urugwaj, jednak ci byli całkowicie bez formy.
Drugi bet, coś mi mówi że dzisiaj postrzela.

Awatar użytkownika
mlekorient
#Weteran
#Weteran

Post autor: mlekorient » 19-06-2016, 18:51

43. Argentyna wygra obie połowy @ 2.60 :unibet-brak-polskiej-licencji!: 3/10 :plus:

44. Messi strzeli dwie lub więcej @ 4.65 :unibet-brak-polskiej-licencji!: 1/10 :minus:
Lionel mógł te dwie strzelić, trudno nastepny razem.

Większe zaskoczenie wywołał mecz Chile - MEksyk i pogrom jaki zgotowali piłkarze Chile Meksykanom. 7-0 :D

Dziś poraz kolejny gram na wynik do przerwy, tym razem under 1 ponieważ dziś tylko dwa mecze i w obu spodziewam sie wyniku 0-0 do przerwy. Francja z Szwajcarami nie muszą się przemęczać i walczyc o wynik, oczywiście Helweci moga zaatakować pierwsze miejsce w grupie. Tyle że taki plan może obrócić się na ich niekorzyść, jeśli przegrają mogą dać się przeskoczyć Rumuni, choc z 4 punktami i tak awansuja z 3-go miejsca.
W drugim meczu faworytem są Rumuni, jednak wwedług mnie 3 pukty wystarczą by awansowac z 3-go miejsca, więc Albania ma o co grać i zapewne nie położy sie na boisku. W obu meczach spodziewam sie ostrożnej gry na początku spotknia, choć w meczu Rumunii z Albianią może być gorąco.

45. under 1 HT (Fra-Szw, Rum-Alb) @ 2.38 :unibet-brak-polskiej-licencji!: 6/10

Awatar użytkownika
mlekorient
#Weteran
#Weteran

Post autor: mlekorient » 19-06-2016, 20:51

45. under 1 HT (Fra-Szw, Rum-Alb :zwrot: ) @ 2.38/1.47 :unibet-brak-polskiej-licencji!: 6/10 :plus:

W sumie nie ma tego złego, typ od Master_info ma wieksze szanse, teraz Rumunia powinna przejąć inicjatywe i powiekszyc jeszcze swoje posiadanie juz maja 59 %.

Awatar użytkownika
mlekorient
#Weteran
#Weteran

Post autor: mlekorient » 19-06-2016, 23:02

46. under 1 HT (Ang-Slo,Ros-Wal) @2.36 :unibet-brak-polskiej-licencji!: 5/10

Oba mecze o stawke, choć w sumie tylko Rosja stoi pod scianą. To oni musza wygrać by myśleć o awansie. Jednak to co pokazali do tej pory nie daje zbyt wielkich nadziei. Jeśli Bale podtrzyma swoją passe, to ich zwycięstwo jest całkiem prawdopodobne. Ok przegrali mecz z Anglia w ostatich minutach, jednak Rosja nie ma kim postraszyć z przodu. Anglia po wejściu Vardy'ego doprowadziła do remisu i zdominowała mecz. Rosja prezentuje się słabo, żaden gracz nie pokazał sie z dobrej strony. Walia pokonała Słowacje z którą Rosja przegrała. Analogicznie można powiedzieć że Rosja zremisowała z Anglia , a Waliczycy przegrali. Jednak chyba każdy przyzna że lepsze wrażenie sprawiła Walia. Punkt jest dal nich jak zbawienie i nawet awans z 3-go miejsca będzie dla nich wielkiem osiągnięciem.
Anglia ze Słowacją również wygląda ciekawie, Słowacja napewno będzie starała się o jak najlepszy wynik choć remis bo porażka wcale nie gwarantuje awansu. 3 punkty mogą mieć więcej drużyn, a to raczej będzie minimum dla ostatniej bądź dwóch drużyn awansujących z trzeciego miejsca. Kolejna para spotkań w których nie przewiduję więcej niż jednego gola w pierwszej połowie.

Awatar użytkownika
mlekorient
#Weteran
#Weteran

Post autor: mlekorient » 21-06-2016, 11:36

46. under 1 HT (Ang-Slo,Ros-Wal) @2.36 :unibet-brak-polskiej-licencji!: 5/10 :minus:
Walia za szybko ta drugą bramkę strzeliła :D. Anglia po raz kolejny udowodniła że na Euro nic wielkiego nie zdziała. Zająć drugie miejsce w takiej grupie powinno być dla nich hańbą.
A teraz muszę się pochwalić, pograne przed meczem, na fantazji.

https://scr.hu/2jwa/o8zl8

Dziś mamy 4 mecze, w tym ten najważniejszy z Ukrainą. Piszę że najważniejszy bo możemy jeszcze wyjść z pierwszego miejsca. Niemcy grają z Irlandią możn powiedzieć rewelacją naszej grupy, bo większość z NAs (w tym ja) mieliśmy ich za chłopców do bicia. Jednak Michale O'Neil i jego chłopcy pokazali że awans do dalszej części turnieju jest w zasięgu ręki. Dziś stoczą cięzko bój o awans z reprezentacją Niemiec. Im wystarczy punkt by mieć praktycznie pewny awans. Choć wydaje mi sie że i 3 punkty wystarcza im.
Teoretycznie mamy większe sznase na awans z pierwszego, gramy z Ukrainą które gra piach i ma kłopoty wewnątrz zespołu. U nas wszystko gra, brak kontuzji i wykluczeń , choć dziś NAwałka może kilku posadzić by czasem nie złapali drugiej kartki przed 1/8.
Kolejne dwa mecze to starcie Chorwacji z Hiszpanią i Czechów z Turkami. Chorwacja z Hiszpanią zagraja na remis, tak myślę. Hiszpanie nie potrzebuja się przeciażać, a Chorwaci po frajerskim remisie z Czechami potrzebują tylko punktu by zająć drugie miejsce w grupie. W drugim meczu Czechy bedą próbowac zdobyć 3 punkty na wage awansu. Co będzie według mnie trudne. Dla Turków to będzie plama na honorze i dziś powinni gryść trawę. W reprezentacji Czech prawdopodobnie nie wystąpi Rosicky i jest to ogromne osłabienie dla drużyny, to on rozgrywał i kreował gre. Na typy trzeba poczekać aż składy będą potwierdzone. Na tą pore tylko to:

47. Polska - Ukraina under 1.5 HT+ Chorwacja - Hiszpania under 1.5 HT + Czechy - Turcja under 1 @2.38 :bet365-brak-polskiej-licencji!: 7/10

48. under 1 HT (wszystkie cztery mecze dziś) @5.90 :bet365-brak-polskiej-licencji!: 1/10

Awatar użytkownika
mlekorient
#Weteran
#Weteran

Post autor: mlekorient » 21-06-2016, 16:23

49. Polska + Niemcy @ 2.54 :unibet-brak-polskiej-licencji!: 3/10

Awatar użytkownika
mlekorient
#Weteran
#Weteran

Post autor: mlekorient » 21-06-2016, 19:29

49. Polska + Niemcy @ 2.54 :unibet-brak-polskiej-licencji!: 3/10 :plus:
50. under 2.5 (His-Cho,Cze-Tur)@ 2.46 :unibet-brak-polskiej-licencji!: 4/10

Awatar użytkownika
mlekorient
#Weteran
#Weteran

Post autor: mlekorient » 22-06-2016, 11:23

47. Polska - Ukraina under 1.5 HT+ Chorwacja - Hiszpania under 1.5 HT + Czechy - Turcja under 1 @2.38 :bet365-brak-polskiej-licencji!: 7/10 :minus:

48. under 1 HT (wszystkie cztery mecze dziś) @5.90 :bet365-brak-polskiej-licencji!: 1/10 :minus:

50. under 2.5 (His-Cho,Cze-Tur)@ 2.46 :unibet-brak-polskiej-licencji!: 4/10 :minus:
Wszystko popsuł Kalinic i jego gol w końcówce pierwszej połowy. W sumie to przez niewytumaczalne zachowanie obrony i bramkarza Hiszpanii. Trudno, ważne że Nasi wygrali ostatni mecz w grupie i dobrych nastrojach mogą przygotowywać się do kolejnego meczu. Szwajcaria powinna bać się Nas, a nie na odwrót, nie pokazali nic szczególnego. Hiszpania sama siebie wrzuciła na mine, dała sobie wyrwać pierwsze mijesce w grupie i trafiła do gorszej strony drabinki. Dziś wieczorem poznamy wszystkie pary 1/8.

Yield:

Typy:
Typów : 50
Trafionych - 26
Przegranych - 23
Zwroty - 1

Hajs:
Zainwestowane - 172j
Stan Konta - 206.4 j
Yield - +20.00%

51. Islandia-Austria under 1.5 HT+Węgry-Portugalia Under 1.5 HT+Włochy-Irlandia under 1 HT @2.31 :unibet-brak-polskiej-licencji!: 8/10

52. Wszystkie mecze under 0.5 HT- system 2/4- :unibet-brak-polskiej-licencji!: (stawka 0.5/10 * 6) 3/10

Gram dalej dzisiaj widze jeszcze większe szanse na ugranie. Włochy z Irlandią to aż sie prosi 0-0 do przerwy. Jedyny mecz to Belgia ze Szwecją tam nie zdziwię się jak padną 3 gole do przerwy, ale i 0-0 może być po 90 minutach. Kolejne typy około 30-40 min przed pierwszym gwizdkiem jak będą składy. Jednak kursy na Islandię i Węgry są do grania już teraz, nie kumam szczególnie kursów na Islandię ze słabą Austrią.

EDIT: Polscy kibice biją się między sobą na Mistrzostwach Europy. I to są idealne przykłady do definicji "kibola" i debila - w jednej osobie.

Awatar użytkownika
mlekorient
#Weteran
#Weteran

Post autor: mlekorient » 22-06-2016, 16:47

53. Portugalia + ISlandia lub remis @ 2.55 :unibet-brak-polskiej-licencji!: 4/10

Myślę że Portugalia wymęczy zwycięstwo z Węgrami, Węgrzy do tej pory nie mieli do czynienia z tak ofensywną drużyną i nie dadzą rady odpierać ataków całe 90 minut. Islandia nie jest faworytem według bukmacherów i wielu innych jednak Austria jest słaba na tej imprezie i nie zmieni się to w dzisiejszym meczu.

Awatar użytkownika
mlekorient
#Weteran
#Weteran

Post autor: mlekorient » 26-06-2016, 21:45

54. Argentyna -1 HA @ 2.60 :unibet-brak-polskiej-licencji!: 8/10 ;)

Awatar użytkownika
nero10
#Weteran
#Weteran

Post autor: nero10 » 28-06-2016, 08:37

Osobiście zagrałem też na - Czy ktoś strzeli gola przewrotką lub nożycami - kurs 10.0 :betsson-brak-polskiej-licencji!:
Oglądałeś zapewne mecz Polska - Szwajcaria. Byłem jedynym człowiekiem w knajpie, który przy golu 1:1 miał uśmiech na twarzy. Postawiłem na ten typ 30zł po kursie 10 i 30 po kursie 8,5 (szybko spadał ;) ). Hajsik już na koncie. Wygrana z freebetu już obrócona.

ODPOWIEDZ