La Liga 2015/16
- oliwiam77
- -#VIP

pierwsze spotkanie ćwierćfinałowe przed nami typy na to spotkanie:
Chile - Urugwaj
Typ: over4,5 kartek
Kurs: 1,60
Stawka: 6/10
rivalo-brak-polskiej-licencji!
Z wszystkich spotkań w drabince te pojedynek zapowiada sie najbardziej kartkowy. Urugwaj w tym spotkaniu będzie miał wszystkich przeciwko sobie zaczynając od trybun kończąc na sędziach..Jeszcze niech będą przegrywać spotkanie gdzieś do 70minuty, a wtedy pękną i zrobi sie żółto albo czerwono bo flustracja zawodników w pewnym momencie musi pęknać po za tym Urugwaj ma zawodników którzy lubia wyłapać wolnego z niczego itp.. over dość wysoki ale jak najbardziej do pokrycia i z takiego kursu trzeba skorzystać.....zresztą gdy będą mieć nie korzystny wynik nic im nie stanie na przeszkodzie by walczyć na całego.
Chile - Urugwaj
Typ: Chile
@1.80
Chile - Urugwaj
Typ: X/1
@4,70
Stawka: 2/10
Urugwaj człapie w tym turnieju nie samowicie widać brak Suarea w składzie do tego dodajmy że ojciec Cavaniego miał wypadek więc jego myśli w pewnym stopniu będą przy nim wiadomo to profesjonalista ale łatwy mecz do na pewno do niego nie będzie. Chile prezentuje najciekawsza piłke na tym turnieju i jako Gospodarze nie zawodzą co z pewnościa cieszy. Pamiętać trzeba że tutaj w przypadku remisu niema dogrywek więc trzeba walczyć o pełną pula w 90 minutach bo w karnych sie wszystko może zdarzyć tak jak wspomniałem wyżej mają wszystkich po swojej stronie co na pewno pomoże w odniesieniu zwycięstwa. Próbuje również zagrać X/1 sądze że bramkę na wagę zwycięstwa padnie na początku drugiej połowy.
Do tego można spróbować remis do przerwy
Chile Urugwaj
typ: X do przerwy
@2,10 :bet365-brak-polskiej-licencji!:
4/10
Wiadomo jak to bywa w takich meczach. Początek spotkania mało miejsca na grę będzie i nie powinni zbytnio szaleć.
I Godin żółta kartka @2,55 1/10 rivalo-brak-polskiej-licencji! Zawodnik nei jest zagrożony więc może grać ostrzej
- oliwiam77
- -#VIP

Chile - Urugwaj
Typ: over4,5 kartek9 kartek
Kurs: 1,603,6
Chile - Urugwaj
Typ: Chile1-0
@1.804,8
Chile - Urugwaj
Typ: X/10-0 1-0
@4,707,4
Stawka: 2/10
Chile Urugwaj
typ: X do przerwy0-0
@2,10 :bet365-brak-polskiej-licencji!:4,40
4/10
Godin żółta kartka @2,55 1/10 rivalo-brak-polskiej-licencji!
Łącznie
P.S. Dzięki panowie
- oliwiam77
- -#VIP

Jednak muszę sie tutaj odnieśc to fatalnego zachowania zawodnika Chile. To co zrobił Jara zasługuje na karę kilku-kilkunastów spotkań, jeżeli kur*a Suarez ma to dziś zawieszenie, to za wtykanie komuś palca w odbyt powinno to być podobnie karane. Pierdzieli mnie, że to gospodarze turnieju. Najpierw wtykniecie palca i po dotknięciu udawanie nokautu. Ban na rok w reprezentacji!!!!!!!! Zachowanie kompletnego kretyna!
Boliwia-Peru
Kolejne spotkanie fazy ćwierćfinałowe, w której poznamy rywala gospodarzy czyli reprezentacji Chile przypuszczenia były wyżej także tylko jakieś typy zarzuce. Tutaj nie jestem pewny spotkania jak tego Chile. Ale raczej remis do przerwy powinien być
1 połowa - X
@2,00
3/10 :pinna:
Co do ht/ft zastanawiałem się nad dwiema opcjami. Wiem, że Peru osłabione brakiem 2 podstawowych graczy jednak mimo wszystko uważam, że to jest ciut lepszy zespół. Na moją propozycję składało sie x/x oraz x/2. Po namyśle zdecydowałem się jednak na drugą opcję, jednak za drobne. W tym meczu wydarzyć się może wszytko i ani by mnie troszkę nie zdziwiło gdyby to Boliwia wygrała.
X/2
@4,75 :unibet-brak-polskiej-licencji!:
2/10
Ostatnim typem do tego spotkania są kartki. Czeka nas kolejny twardy mecz. Nie powinno być tutaj odpszuczania. Zagram tutaj over kartkowy i mam nadzieję, że powtórzy się sytuacja sprzed 4 lat gdy w meczu grupowym między tymi zespołami sędzia pokazał aż 10 kartek!!!
Ilość kartek
Powyzej 4,5
@1,60
5/10
- oliwiam77
- -#VIP

1 połowa - X
@2,003
3/10 :pinna:
X/2
@4,75 :unibet-brak-polskiej-licencji!:2
2/10
Meczyk na minus 2 jednostkiIlość kartek
Powyzej 4,5
@1,60
5/103
Za nami drugi mecz ćwierćfinałowy, był to popis Guerrero!!! Peruwiańczyk zdobył hat tricka w tym spotkaniu i poprowadził drużynę do półfinału. Mecz zaskoczył pozytywnie tylko tym ,że oglądnęliśmy 4 bramki co w ćwierćfinałach nie zdarza się często. Sam mecz nie był pięknym widowiskiem, masa prostych błędów i wiele niedokładności. Owszem walki piłkarzom odmówić nie wolno, bo była i były emocje, jednak czysto piłkarsko nie wyglądało to zbyt dobrze. Moje przewidzenia co do tego meczu kiepskie.
Stało się!!!! To co wszyscy chcieli,a więc Jara wyrzucony z turnieju!!! :brawo: ! to nie wszystko
Christian Heidel czyli dyrektor sportowy Mainz przyznał, że jeśli tylko przyjdzie za jare oferta to może opuścić drużynę, dodał też,że klub nie toleruje takiego zachowania, a jeszcze bardziej denerwuje go to, co zrobił później – Nienawidzę takiego aktorstwa bardziej niż czegokolwiek innego
- oliwiam77
- -#VIP

Przed nami 3 ćwierćfinał! W nim uptaruję najlepszego spotkania ćwierćfinałowego. Jest to mecz na miarę finału, Ja skłaniam się ku zwyciestwu Argentyny. Przechodząc do typów na to spotkanie skłaniam się mimo wysokiej lini na over kartkowy. Myślę że zawodnicy nie będą kalkulować i będzie w tym meczu ostro. Pamiętajmy jak prowokują zawodnicy Kolumbii,ale też Argentyne która w obronie robi błędy przez co później muszą przerywać akcję rywali ostrymi wejściami spróbujemy zagrać na kartki niezagrożonych oczywiście zakład ważny jeżeli gracz wystąpi od 1 minuty
Biglia żóła kartka @3,50 1/10 rivalo-brak-polskiej-licencji!
Garay żółta kartka @3,30 1/10 rivalo-brak-polskiej-licencji!
Murillo żółta kartka @3,10 1/10 :betsson-brak-polskiej-licencji!:
Armero żółta kartka @4,00 1/10 :betsson-brak-polskiej-licencji!:
Demichelis żółta kartka @2,90 1/10 rivalo-brak-polskiej-licencji!
Over 5,5 kartek @1,72 :bet365-brak-polskiej-licencji!: 6/10
Argentyna - Kolumbia
typ ht/ft X/1
@4,70
:unibet-brak-polskiej-licencji!
2/10
Wiadomo,że drużyny są faworytami całego turnieju, dlatego remis do przerwy, a mecz w drugiej połowie ma kto rozstrzygnąć.
Argentyna - Kolumbia
typ: pierwsza połowa X
@2,14 :pinna:
3/10
Cały mecz
typ:1
@1,85 :pinna:
4/10
Ewentualnie mecz może iść w zupełnie innym kierunku i zobaczyć Messiego w wielkiej formie
Strzelec bramki Messi @2,20 1/10 :betsson-brak-polskiej-licencji!:
Dwukrotny strzelec bramki Messi @7,50 1/10 :betsson-brak-polskiej-licencji!:
Strzeleca bramki James Rodriguez @5,00 1/10 :betsson-brak-polskiej-licencji!:
No cóż próbujemy albo popłyniemy ,albo będzie pięknie,Mecz będzie jeszcze ciekawszy
Ogień!!!
- oliwiam77
- -#VIP

P.S. To co Ospina broni to
- oliwiam77
- -#VIP

- oliwiam77
- -#VIP

Ostatni z ćwierćfinałów przed nami. Co nas czeka? Mimo osłabień dla mnie Brazylia jest zespołem lepszy i tutaj upatruje $$$
Brazylia-Paragwaj
Handikap (0:1)
@3,10
2/10 rivalo-brak-polskiej-licencji!
Stawiam tu jakieś 2-0 także jazda
i oczywiście over kartkowy
Powyżej/Poniżej (5,5) żółtych kartek
@1,90
5/10
:bet365-brak-polskiej-licencji!:
W tym turnieju jest wiele kartek zawodnicy grają ostro zmęczeni sezon przerywają w ten sposób akcję więc powinno być okej.
X/1
@4,35
1/10
Do przerwy może paragwaj sie wybroni jeszcze
Powodzenia nam!
- oliwiam77
- -#VIP

Przed nami 3 ćwierćfinał! W nim uptaruję najlepszego spotkania ćwierćfinałowego. Jest to mecz na miarę finału, Ja skłaniam się ku zwyciestwu Argentyny. Przechodząc do typów na to spotkanie skłaniam się mimo wysokiej lini na over kartkowy. Myślę że zawodnicy nie będą kalkulować i będzie w tym meczu ostro. Pamiętajmy jak prowokują zawodnicy Kolumbii,ale też Argentyne która w obronie robi błędy przez co później muszą przerywać akcję rywali ostrymi wejściami spróbujemy zagrać na kartki niezagrożonych oczywiście zakład ważny jeżeli gracz wystąpi od 1 minuty
Biglia żóła kartka @3,50 1/10 rivalo-brak-polskiej-licencji!
Garay żółta kartka @3,30 1/10 rivalo-brak-polskiej-licencji!
Murillo żółta kartka @3,10 1/10 :betsson-brak-polskiej-licencji!:
Armero żółta kartka @4,00 1/10 :betsson-brak-polskiej-licencji!: :zwrot
Demichelis żółta kartka @2,90 1/10 rivalo-brak-polskiej-licencji!
Over 5,5 kartek @1,72 :bet365-brak-polskiej-licencji!: 6/104,32
Wiadomo,że drużyny są faworytami całego turnieju, dlatego remis do przerwy, a mecz w drugiej połowie ma kto rozstrzygnąć.Argentyna - Kolumbia
typ ht/ft X/1
@4,702
2/10
Argentyna - Kolumbia
typ: pierwsza połowa X
@2,14 :pinna:3,42
3/10
Ewentualnie mecz może iść w zupełnie innym kierunku i zobaczyć Messiego w wielkiej formieCały mecz
@1,85 :pinna:4
4/10
Strzelec bramki Messi @2,20 1/10 :betsson-brak-polskiej-licencji!:
Dwukrotny strzelec bramki Messi @7,50 1/10 :betsson-brak-polskiej-licencji!:
Strzeleca bramki James Rodriguez @5,00 1/10 :betsson-brak-polskiej-licencji!:
3
Stawiam tu jakieś 2-0 także jazdaBrazylia-Paragwaj
typ:11
@3,10
i oczywiście over kartkowy
W tym turnieju jest wiele kartek zawodnicy grają ostro zmęczeni sezon przerywają w ten sposób akcję więc powinno być okej.Powyżej/Poniżej (5,5) żółtych kartek
@1,905 brakło jednej;/
5/10
X/1
@4,35
:unibet-brak-polskiej-licencji!1
1/10
Razem ćwierćfinały
Podsumowując!
Mogło być zdecydowanie lepiej! Argentyna miała takie sytuację, że brak słów jak to Ospina bronił. Zrobił by się wtedy piękny
Co do drugiego spotkania niestety nie było mnie w domu więc nie wiem jaki był przebieg spotkania jak to się tam odbywało wszystko. Jednak szkoda, że zabrakło tej 1 kartki.
DLatego mogło być pięknie po ćwierćfinałach, a jest jedynie nie źle.
Co do mojego wpisu tego przed typami. Miałem rację w 3 spotkaniach, w 4-tym tj. Brazylii przewidziałem karne
Półfinały!!!
Chile-Peru- Faworytem tego spotkania bez wątpienia Chile, które gra u siebie. Mają swoich fanów, pchają ich sędziowie, co mi się nie podoba. Zapowiada się kolejne bardzo wyrównane spotkanie. Tutaj też możliwe karne.
Argentyna-Paragwaj Drużyny spotykają się po raz drugi w tym turnieju. w Grupie padła remis 2-2. Jednak gdy Argentyna grała swoje było 2-0. Później siedli i obudził się Paragwaj. Myślę,że w tym spotkaniu się to nie powtórzy i Albiceleste awansują do finału
Finał Argentyna-Chile na pewno było by pięknym widowiskiem, dlatego na takie właśnie rozwiązanie liczę!
- oliwiam77
- -#VIP

Dopiero wróciłem z imienin chrzestnego zobaczymy jak to się typuje będąc "lekko" wstawionym hahah.
Chile-Peru
@2,40
2/10
Chile-Peru
typ: over 8 rożnych
@1,80
3/10
Jakoś mi tkwi wynik dzisiejszego spotkania 2-0
- oliwiam77
- -#VIP

Chile-Peru
@2,40
rivalo-brak-polskiej-licencji!2
2/10
RazemChile-Peru
typ: over 8 rożnych
@1,802,4
3/10
No cóż mecz już ładniejszy to oglądania niż grupowe. Chile miało sytuacji trochę które powinni byli wykorzystywać bo mogło sie to zemścić na nich. Czerwona kartka,która ustawiła troszkę to spotkania jak najbardziej słuszna. Ogólnie pozytywne spotkanie
Na spotkanie Argentyny z Paragwajem mam kilka typów, które zamierzam pograć :
Over 2,5
@2,00
Powinno być w końcu overowo ze strony Argentyny.
Kartki w całym meczu. Paragwaj Powyżej/Poniżej. (3,5)
Powyżej
@2,00
3/10
Skoro to Argentyna ma przeważać to wiadomo,że Paragwaj będzie zaostrzał grę tak jak to lubi robić. Przy niekorzystnym wyniku tym bardziej.
Messi strzeli
@2,10
3/10 :betsson-brak-polskiej-licencji!:
Messi dwukrotny strzelec
@6,00 :betsson-brak-polskiej-licencji!:
1/10
No 9 spotkań bez bramki z gry czas na przełamanie!
@2,30
2/10
Argentyna jest mocniejsza zaczynają coś grać więc typ jak najbardziej do pogrania
no i na koniec żółtka
Pablo Aguilar @2,45 1/10 :betsson-brak-polskiej-licencji!:
Víctor Cáceres @2,45 1/10 :betsson-brak-polskiej-licencji!:
B. Valdez @2,40 1/10 rivalo-brak-polskiej-licencji!
Jak dzisiaj żółte nie wejdą to więcej się w to nie zabawie !
- oliwiam77
- -#VIP

Powinno być w końcu overowo ze strony Argentyny.Over 2,5
@2,002j
Kartki w całym meczu. Paragwaj Powyżej/Poniżej. (3,5)
Powyżej
@2,003
3/10
Messi strzeli
@2,10
Messi dwukrotny strzelec
@6,00 :betsson-brak-polskiej-licencji!:
1/10
4
Argentyna jest mocniejsza zaczynają coś grać więc typ jak najbardziej do pograniaHandikap (0:1)
@2,302,60
2/10
no i na koniec żółtka
Pablo Aguilar @2,45 1/10 :betsson-brak-polskiej-licencji!:
Víctor Cáceres @2,45 1/10 :betsson-brak-polskiej-licencji!:
B. Valdez @2,40 1/10 rivalo-brak-polskiej-licencji!
Jak dzisiaj żółte nie wejdą to więcej się w to nie zabawie !
Razem
No cóż mogło poszło kiepsko niestety. Brakło jednej kartki dla Paragwaju która powinna była zostać pokazana dla Paragwajczyka w 87 minucie za ostry faul. Jednak sędzia pod koniec nie wyciągał kartek, a powinien minimum 2 razy. Byłby
Podsumowując spotkanie:
Taką właśnie Argentynę chciałem oglądać i na takie mecze czekałem cały turniej w końcu można oglądać nie usinając
Piękne mecze piękne widowiska!!
Zapowiada nam sie ciekawy i widowiskowy finał!! a także spotkanie o 3 miejsce. W obu meczach nie możemy być niczego pewni. Będzie co oglądać!!!
Uważam,że wygra Argentyna, która złapała właściwy rytm właśnie o tym pisałem, że mogą ruszyć
Czekam z niecierpliwością na te spektakle. Bravo vs Messi w finale ciekawy pojedynek może tu znajdzie Leo swoje przełamanie.
- oliwiam77
- -#VIP

Peru-Paragwaj!!!
Jedno z 2 ostatnich starć już dzisiaj. Emocji na pewno nie zabraknie!
Typy z mojej strony na to spotkanie są następujące:
Powyżej/ (5,5) żółtych kartek
@2,00
4/10
Powyżej/5 żółtych kartek azjany
@1,72
5/10
Po takim kursie? Wchodze jak w masło!! wiadomo ostatni mecz nikogo już nie martwi zawieszenie dlatego powinno się wiele wydarzyć. Raczej nikt nie będzie odstawiał nogi i będzie ciekawie. Jak dla mnie kursy trochę przesadzony, no ale zobacyzmy kto na tym zarobi:)
ht/ft
Remis/Paragwaj
@6,00
1/10
Zastanawiałem się jeszcze nad rożnymi obie po overze 4,5 ale ostatecznie odpuszczam.
Więcej niema co szaleć, kartki powinny wejśc. Przykładowo ostatnie spotkania w Copa America 2011 Paragwaj finałowo z Urugwajem 6 kartek. Peru z Wenezuelą 6 kartek
- oliwiam77
- -#VIP

Słabiutki Paragwaj, mało kartek. Nie tak sobie wyobrażałem ten mecz. Dzisiaj trzeba zaatakować jeszcze mocniej w te kartki. Bo jakoś nei wydaje mi się aby były 2 mecze bez overa kartkowego
- oliwiam77
- -#VIP

Powyżej 5,5 kartek
@1,72
6/10
Sędzia W. Roldán który lubi pokazywać żółte kartki dl
Chile-Argentyna
typ:2
@2,25
4/10
Chile-Argentyna
typ do przerwy -X
@2,10
4/10
Do przerwy raczej szaleć nie powinni.
Chile-Argentyna
ht/ft X/2
@5,50
2/10
Mascherano żółta kartka @2,36 3/10 :betsson-brak-polskiej-licencji!:
Aranguiz żółta kartka @4,00 1/10 rivalo-brak-polskiej-licencji!
Valdivia żółta kartka @4,30 1/10 rivalo-brak-polskiej-licencji!
di Maria żółta kartka @4,50 0,5/10 rivalo-brak-polskiej-licencji!
Żółta kartka - Ezequiel Garay @3,30 1/10
Messi strzeli @2,40 3/10 :betsson-brak-polskiej-licencji!:
Messi dwukrotnie strzeli @8,50 1/10 rivalo-brak-polskiej-licencji!
Sergio Agüero strzeli @2,95 1/10 :betsson-brak-polskiej-licencji!:
Czekam na przełamanie Leo!! Jak nie dziś to kiedy?
Chile - Argentyna : Drużyna gości - Liczba bramek
over1,5
@2,20
Takie typy na dzisiaj zobaczymy czy nie zawiedzie mnie Argentyna. Będzie finał z emocjami:) Vamos Argentina!
I coś pewnego
http://www.typybukmacherskie.org/surebe ... htm#965682
- oliwiam77
- -#VIP

Sędzia W. Roldán który lubi pokazywać żółte kartki dlPowyżej 5,5 kartek
@1,72
6/104,32
Chile-Argentyna
typ:2
@2,254
4/10
Do przerwy raczej szaleć nie powinni.Chile-Argentyna
typ do przerwy -X4,4
@2,10
4/10
Chile-Argentyna
ht/ft X/2
@5,502
2/10
Czekam na przełamanie Leo!! Jak nie dziś to kiedy?Mascherano żółta kartka @2,36 3/10 :betsson-brak-polskiej-licencji!:4,08
Aranguiz żółta kartka @4,00 1/10 rivalo-brak-polskiej-licencji!3j
Valdivia żółta kartka @4,30 1/10 rivalo-brak-polskiej-licencji!1 a powinien dostać w 10 minucie i w 65!!
di Maria żółta kartka @4,50 0,5/10 rivalo-brak-polskiej-licencji!0,5
Żółta kartka - Ezequiel Garay @3,30 1/10
Messi strzeli @2,40 3/10 :betsson-brak-polskiej-licencji!:3
Messi dwukrotnie strzeli @8,50 1/10 rivalo-brak-polskiej-licencji!1
Sergio Agüero strzeli @2,95 1/10 :betsson-brak-polskiej-licencji!:1
Chile - Argentyna : Drużyna gości - Liczba bramek
over1,5
@2,203
Razem
I typ pewny
- oliwiam77
- -#VIP

Byłem przekonany,że Argentyna w końcu coś wygra i Messi wykona w końcu jakiś plan w kadrze, niestety sie zawiodłem. FInał otwarta fajna gra w pierwszej połowie szybkie tempo gry, okazje a wynik 0-0. W drugiej połowie nie zmienił się wynik,lecz gra siadła. Leo Messi? akcję zrobił dopiero w 90 minucie, nietety Lavezzi za mocno zagrał do Higuaina. Był bardzo dobrze kryty odpychany faulowany, ale tak aby nie było na kartki. Chile poradziło sobie z nim wyśmienicie. Ciekawi mnie tylko co by było gdyby Di Maria nie doznał kontuzji. Co do Karnych. Jak można tak bezmyślnie ładować karne? Wiem presja i wszystko, ale jeśli gość nie wytrzymuje to niech nie podchodzi. Piłkę dopiero dzisiaj rano znaleźli. Banega następny mądry. podchodzi jak panna i wewnętrzną częścią stopy idealnie na wysokość rzuconego bramkarza. Chile wygrało turniej wszystko fajnie przed turniejem na nich też liczyłęm bo lubiałem tą ekipę, jednak po tym co dla nich sędziowie w tym turnieju robili to mi zbrzydli. Dlatego troche mnie to smuci.
Nigdy bym nie pomyślał, że właśnie tak się ułoży drabinka fazy pucharowej. Kto by pomyślał, że Kolumbia trafi na Argentynę tak szybko? Boliwia wychodzi z grupy z 2 miejsca, również szok! Zaskoczeniem dla mnie była również gra Jamajki pomimo, tego 0 w turnieju wywarli na mnie pozytywne wrażenie i wcale nie byli od nikogo w grupie słabsi, gdyby więcej szczęścia to któż wie:)
A co do oglądalności to jak ktoś oglądał od ćwierćfinałów powie super turniej. Jeżeli od początku to raczej sredni.
Dla mnie ten turniej kończy się z wynikiem -3j wyszło fatalnie przez zmiane taktyki... Nie potrzebni zacząłem grać strzelców. Odrobina szczęścia i było by również lepiej a nawet powinno. Kto oglądał mecze to wie o co mi chodzi.
Turniej zakończony. Dziękuję wszystkim, którzy czytali dziennik oraz jeszcze bardziej tym, którzy się tutaj udzielali, zawsze to fajne uczucie gdy nie piszesz sam sobie tylko ktoś czyta, wymieni się swoimi spostrzeżeniami. Dzięki!
- nero10
- #Weteran

- oliwiam77
- -#VIP

- oliwiam77
- -#VIP

Zapraszam do dyskusji oraz komentarzy!
Przed nami 7 kolejka rozgrywek Hiszpańskiej La Liga!!!!

W meczu rozpoczynającym ten bardzo ciekawy weekend będzie spotkanie na Estadio Balaídos pomiędzy Celtą Vigo oraz Getafe. Celta Vigo rewelacja tego sezonu, grająca piękną piłkę kontra Getafe, które zaczęło zdobywać punkty dopiero w 4 kolejce.
Tabela?
Celta Vigo zajmuje 4 pozycję w lidze, z dorobkiem 14 punktów ( tyle samo co 3 Real) stosunek spotkań 4-2-0 !!! i bilansem bramkowym 15-7.
Getafe znajduje się na 13 miejscu z 6 punktami na swoim koncie. Bilans 2-0-4 bramkowo 6-8
Wydaje się,że czeka nas jednostronne widowisko w tym spotkaniu. w meczu stawiam na over bramkowy, Celta potrafi grać piękną ofensywną piłkę co pokazała dogłębnie w meczu z Barceloną(Blaugrana była tłem). Getafe na wyjeździe w tym sezonie jeszcze nie zdobyło żadnego punktu!. Ostatnie spotkanie między obiema drużynami to 3-1 dla Celty! ( w 3 ostatnich między obiema obie strzelały). Orellana, Aspas oraz Nolito powinni pozamiatać!
Mój typ: 3-1
Over 2,5@1,80 3/10 :bet365-brak-polskiej-licencji!:
Braki w obu zespołach?
Po stronie gospodarzy brakuje Augusto Matías Fernándeza(Argentyński pomocnik, który wystąpił w każdym spotkaniu do tej pory w pełnym wymiarze czasowym)
Fontàs obrońca ( 4 spotkania 302 minuty gry 1 bramka)
Rubén Blanco( Bramkarz 1 spotkanie)].
W zespole gości brak obrońcy Roberto Lago, który rozegrał 2 spotkania ligowe , a także pomocnik Karim Yoda, który jeszcze nie zagrał sezonie.
Takze bez większych braków
Spotkanie rozpocznie się o 20:45
- oliwiam77
- -#VIP

W sobotę pierwsze spotkanie będzie arcyciekawe, a mianowicie Sevilla podejmie Fc Barcelonę. Gospodarze kiepsko rozpoczęli sezon, podpopieczni Unaia Emery'ego zdobyli zaledwie 5 punktów w 6 kolejkach!!! odnieśli 1 zwycięstwo i to w ostatniej kolejce z Rayo Vallecano wygrali 3-2 po męczarniach.
Dlaczego tak słabe wyniki??
Na słabe wyniki Sevilli złożyły się przede wszystkim kontuzję! Jest ich masa Pareja, Beto, Rami, Carriço,Escudero Kakuta oraz Banega to szpital masakryczny!!! Nie wystąpi również Fernando Llorente
Forma Barcelony?
Tak słabej Barcelony nie widzieliśmy dawno, męczą się, popełniają masę błędów po prostu tragedia mimo to Barcelona po 6 kolejkach na 2 miejscu w ligowej tabelii. Pozytywem jest powrót po kontuzji Claudio Bravo, który na pewno wzmocni Barcelonę. Ter Stegen totalnie bez formy co mecz popełnia masę błędów.
Niestety w druzynie Blaugrany również szpital. Do Rafinhi, Vermaelena Adriano oraz Leo Messiego dołączył Iniesta, który nabawił się urazu mięśniowego w spotkaniu z Bayerem Leverkusen. Mamy plagę kontuzji w obu zespołach.
Wysokie linie na żółte karkti, więc może zagramy rożne do 10 minuty
Over 0,5 rożnego do 10 minuty @1,61 3/10 :bet365-brak-polskiej-licencji!:
- nero10
- #Weteran

P.S. Jak stawiasz następną kolejkę? Masz jakieś ciekawe spotkania?