Nagrody gwarantowane dla nowych uzytkownikow forum
- HansLanda69
- -#VIP

Z tego co widze na screenie to nic tam nie masz inaczej pojawilo by sie w overwiev polewej stronie ze czeka na ciebie jakas promocja.
Mam nadzieje ze choc troche pomoglem. Pozdrawiam.
Ash.
- Makc
MefiuPro pisze:1. Dokładnie tak, gdy otrzymasz 50zł to trzykrotny obrót wynosi 150zł. Na taką sumę musisz postawić łącznie wszystkie zakłady. Tak, jeśli 100zł to 300zł.Makc pisze:1. Co to znaczy w ogóle "obrócić" bonusem? Czy to znaczy, że jeżeli dostanę bonus 50 zł to w ciągu miesiąca muszę postawić za 150 zł? Jak dostanę w sumie 100 bonusu to muszę postawić w ciągu miesiąca za 300?
2. Co znaczy, że po minimalnym kursie 2.0? Że każdy zakład postawiony za te powiedzmy 150 zł (przy 50 bonusowych) musi mieć taki minimalny kurs?
3. Rozumiem, że jeżeli nie obrócę bonusem tak jak powinienem to mimo pozornych pieniędzy na koncie nie będę ich mógł wypłacić?
2. Tak, każdy zakład zawarty przez Ciebie czy to pojedynczy czy akumulowany musi mieć min kurs 2.0, inaczej nie jest wliczany do obrotu.
3. Po miesiącu pieniądze przepadają, a więc bonus zostaje odjęty od stanu Twojego konta.
-
matuch1990
- krzysiekmks
EDIT: dostałem odpowiedź od glory glory man united i otrzymam go
- Makc
-
matuch1990
- HansLanda69
- -#VIP

Ze tak zapytam, o czym ty piszesz? Jestes na forum od kilku godzin i masz kilkanascie postow wiec z jakiej promocji mogles skorzystac??? Czegos tu nie ogarniam. Albo piszesz nie patrzac co i gdzie. Albo piszesz glupoty z premedytacja.Dziękuje bardzo , z promocji skorzystałem. Jestem bardzo zadowlony te poradniki są super! Zawsze warto jeszcze bardziej się podszkolić Jeszcze raz dzięki to forum jest świetne!!
-
matuch1990
odpisałem mu póki co i ciszaHej
Otrzymales nagrode za 125 postow - powędruje ona do gamebookers-brak-polskiej-licencji!. Przeczytaj dokladnie ten temat :
http://www.typybukmachers...4417.htm#177692
1. Jeśli nie masz jeszcze konta w gamebookers-brak-polskiej-licencji! zarejestruj się z tego linku:
http://www.gamebookers-brak-polskiej-licencji!.co...l=pl&wm=3100084
2. Upewnij sie ze masz w gamebookers-brak-polskiej-licencji! konto gracza pienieznego i wyslij mi na PW wiadomość z tematem "nagroda gamebookers-brak-polskiej-licencji!" podajac w niej swoj login gamebookers-brak-polskiej-licencji!.
3. Nagroda zostanie wyplacona na początku marca.
Jesli jednak nie masz w gamebookers-brak-polskiej-licencji! konta pienieznego - dokonaj tam dowolnej wplaty (moze byc minimalna, moze zostac odrazu wyplacona). Nargoda Ci do tego momentu nie przepadnie - masz nawet 2 miesiace by to uczynic.
-
matuch1990
- coolen
- #Weteran

- lulas58
Każdy kto napisze minimum 100 wartościowych postów automatycznie trafia do elitarnej grupy "Aktywny typer". Jej przywilejami jest inny kolor nicków, możliwość wyświetlania awatarów, oraz dostęp do ukrytego podforum na którym są dostępne specjalne promocje i informacje.
Nic się takiego nie stało w moim przypadku(chodzi mi o "Aktywnego typera" - czy jakiś wpływ ma na to to ostrzeżenie które mam na koncie
- r0back55
Chociaż sam nie bardzo wiem co ci odpowiedzieć bo widzę że avatar masz, nie masz natomiast rangi "aktywny typer" więc musisz poszukać odpowiedzi gdzieś na forum;)
- Berba
- -#Site Admin

lula58, - tak jak pisze r0back55, ostrzeżenia podwajają wymagania. Ale też jest inna opcja - ostrzeżenia wygasają po 30 dniach. Tak więc albo poczekaj aż Ci wygaśnie, albo spełnij kryterium x2 i napisz 200 postów.
- lulas58
Na koniec muszę jednak napisać o jednej nieprzyjemnej rzeczy - jesteśmy stanowczo przeciwni sztucznemu nabijaniu postów i zaśmiecaniu forum. Najpierw kończy się to ostrzeżeniem, później dożywotnim banem. Każde ostrzeżenie powiększa o 50% ilość postów wymaganych do nagrody. Dbajcie o jakość swoich wypowiedzi, bo jest ona ważniejsza niż ilość! Nagroda jest gwarantowana, nie ucieknie - lepiej dość do niej spokojnie, niż narazić się na wyrzucenie z forum.
zamieściłam cytat z regulaminu i jak dla mnie 50% to nie 100 dodatkowych postów tylko 50 no chyba że "zle policzyłam" panowie moderatorzy
- lulas58
Tylko nie piszcie mi że to są spamy bo już nie będzie to na miejscu a domyślam sie że może być sporo osób zainteresowanych podobną sytuacją.
Pozdrawiam