2-3Rotherham-Huddersfield
Huddersfield 1.70
:betsson-brak-polskiej-licencji!:

Cardiff - Rotherham 1(-1)HA
1.92
![]()
Stawka: 3/10
:marathon:
Aston Villa - Bristol City 1
![]()
Kurs: 2.00
Stawka: 2/10
Sekabet-brak-polskiej-licencji!
AV po fatalnym okresie w końcu wygrała w ostatniej kolejce z Derby 1:0. Było to przełamanie i mam nadzieję że dzisiaj zostanie to potwierdzone kolejnym zwycięstwem. Bristol jest niżej w tabeli, tuż przed strefą spadkową i wygrał tylko jeden raz w ośmiu ostatnich meczach i było to zwycięstwo u siebie 1:0 z najsłabszą drużyną Championship z Rotherham które zdecydowanie odstaje od reszty. Tak więc obie drużyny nie są w dobrej formie i chociaż Bristol potrafi urywać pkt lepszym to myślę że AV powinna powoli nabierać wiatru w żagle i zacząć piąć się w górę tabeli. Gospodarze u siebie mają bilans 7-7-2 i warto zauważyć że te dwie porażki były w lutym, więc w kresie gdy mieli ewidentnie kryzys, który mam nadzieję już minął. Bristol na wyjazdach z kolei 2-4-11 i bez zwycięstwa wyjazdowego od 12 spotkań. W drużynie AV pod znakiem zapytania stoi występ Jedinaka i nie zagra zawieszony Bacuna oraz Agbonlahor natomiast Bristol dzisiaj będzie musiał sobie radzić bez swojego najlepszego strzelca Abrahama Tammy który strzelił już 18 bramek w tym sezonie, oraz bez swojego prawego obrońcy Little. Kurs jak dla mnie fajny do zagrania.
Brighton - Newcastle Utd 1(0)HA
![]()
Kurs: 1.75
Stawka: 3/10
:marathon:
Mecz na szczycie Championship który może się okazać decydujący w późniejszej walce o pierwsze miejsce. Gospodarze Brighton podejmują u siebie Wicelidera Newcastle. Tylko 1pkt przewagi Brighton. Najlepsza domowa drużyna, gra u siebie z najlepszą wyjazdową drużyną. Według mnie może skończyć się tutaj remisem, dlatego azjan (0) ale skłaniam się ku Gospodarzom ponieważ po pierwsze według mnie grają lepiej u siebie 13-3-1 i tylko 9 bramek straconych (najmniej w lidze) niż Newcastle na wyjazdach 11-2-3 i też tylko 10 bramek straconych (najmniej w lidze) Niby różnica niewielka i 0:0 też możliwe, ale jednak widzę tutaj lekkie wskazanie na Gospodarzy. Druga sprawa to H2H i chociaż jest krótkie to zawsze wygrywali gospodarze a goście nie strzelali bramki. Trzeci argument i najważniejszy to Goście zagrają dzisiaj bez swojego najlepszego strzelca Gaylea który strzelił w tym sezonie już 20 goli oraz bez Haydena. Gospodarze tylko bez Gaetana z ważniejszych graczy.
Memorex_94 pisze: ↑10-03-2017, 18:31Sky Bet Championship - 36 kolejka (10.03.2017r. - 20:45)
Brighton (2.) - Derby (10.)
Typ : over 4.5 kartki0 kartek :v
Kurs : 2.20
Buk : bet365-brak-polskiej-licencji!
Zapraszam na mecz 36 serii gier na zapleczu angielskiej elity. Dzisiaj przedstawiony typ opieram głównie na wyczuciu i na sytuacji obu ekip w tabeli. Obie mają o co grać. Gospodarze są viceliderami tabeli mając w tej chwili do 3 drużyny w lidze 6 punktów przewagi i 1 mecz rozegrany więcej. Jeżeli chcą ciągle pewnie zmierzać do bezpośredniego awansu, muszą dzisiaj dosłownie zeżreć trawę. Podobnie drużyna gości, Derby które przed sezonem było typowane do gry o awans na tę chwilę jest 10 w tabeli, a do miejsca dającego grę w playoff o awans tracą już 10 punktów, można chyba nawet zaryzykować tezę, że to jest mecz o pozostanie w grze o awans, brak pełnej puli może już ostatecznie i na ten sezon zamknąć furtkę z awansem.
O tym, że to będzie ostry i twardy mecz niech świadczy też fakt, że 3 ostatnie mecze tych drużyn kończyły się remisami (0:0, 1:1, 2:2), dzisiaj idąc tym prawem serii może także będzie remis, ja jednak stawiam, że będą trzeszczeć kości, co za tym idzie 5 kartek wpadnie do notesu sędziego. Typ ryzykowny, więc jeżeli kogoś skusi, zalecam ostrożnie stawkować.
York City - Bromley 0-2
typ 1
kurs 1,62
W zespole gości dzisiaj nie zagrają: Elliott (39/9), Parrett (28/5), Barcham (33/5) oraz Soares (13/0). Na pewno jeszcze jacyś zawodnicy dostaną wolne.Neal Ardley today confirmed that his squad will be strengthened for the trip to Swindon Town by the return of key players.
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 4 gości
Kopiowanie calosci lub fragmentow bez pisemnej zgody zabronione. Strona jest kierowana do uzytkownikow polskojezycznych zamieszkalych w krajach, w ktorych korzystanie z Serwisu jest zgodne z prawem. Wiadomosci prezentowane w serwisie sa dozwolone wylacznie dla osob podlegajacych jurysdykcjom prawnym, w ktorych uczestnictwo w grach hazardowych online jest legalne. Korzystajac z serwisu, uzytkownik deklaruje wobec administratora, ze uczestnictwo w grach hazardowych online jest w jego jurysdykcji dozwolona i ponosi pelna odpowiedzialnosc za prawdziwosc zlozonego przez siebie oswiadczenia.
Na terytorium polski zaklady wzajemne moga oferowac jedynie te podmioty, ktore posiadaja zezwolenie na urzadzanie zakladow wzajemnych. Zawieranie zakladow u bukmacherow, ktorzy nie posiadaja licencji Ministerstwa Finansow na zawieranie zakladow wzajemnych jest zabronione i grozi konsekwencjami prawnymi. Serwis jest przeznaczony tylko dla osob, ktore ukonczyly 18 lat. Korzystajac z serwisu, uzytkownik potwierdza, ze ma ukonczone 18 lat.Polityka prywatnosci