Nowy wizerunek forum!
- Berba
- -#Site Admin

Chyba ze mowisz o ikonkach glownych dzialow. Ale wtedy tez widac, bo z prawej strony pokazuje kto napisal ostatnigo posta i ile jest nieprzeczytanych.
- sandman
inna forma aktywności także powoli we mnie zamiera .... ale kogo to obchodzi ....
- qwerty
- #Weteran

- kakaowy
- #Weteran

nie porównuj dwóch zupełnie obcych spraw .sandman pisze:zastanówcie może nad wprowadzona niedawno zasadą straszenia karą pieniężną
Puste oferty , ładna pogoda , wakacje , urlop te czynniki sprawiają ,że forum też tak jakby jest na wakacjach , ligi wrócą , wakacje się skończą , wszystko wróci do normy , spadek aktywności w tym okresie nikogo nie powinien dziwić
- sandman
nie chce mi się polemizować .... oferty każdy widzi jakie są a i inne fora jak i ja pewnie odwiedza ....kakaowy pisze:zgadzam się z poprzednikiem , poza tym
nie porównuj dwóch zupełnie obcych spraw .sandman pisze:zastanówcie może nad wprowadzona niedawno zasadą straszenia karą pieniężną
Puste oferty , ładna pogoda , wakacje , urlop te czynniki sprawiają ,że forum też tak jakby jest na wakacjach , ligi wrócą , wakacje się skończą , wszystko wróci do normy , spadek aktywności w tym okresie nikogo nie powinien dziwić
- Raja
- #Weteran

Czy spada to nie wiem. Ja bym powiedział że forum cały czas się rozwija, może ostatnio trochę wolniej, ale to ze względu na wakacje.Rokit pisze:poziom forum spada
nikt nic z tym nie robi
Poczekajmy z takimi sądami do września. Wszystko powinno wtedy powrócić do normy. Wielu z nas przecież woli wykorzystać te kilka tygodni w lecie gdy jest ciepło na inne rzeczy niż siedzenie przed monitorem. Taki krótki odwyk od bukmacherki każdemu dobrze robi
Co ma jedno do drugiego? Niby spędzamy swój czas na innych forach? Nie sądzę. Niektórzy może tak, ale Ci którzy do tej pory napędzali i napędzają te forum raczej nie.sandman pisze:oferty każdy widzi jakie są a i inne fora jak i ja pewnie odwiedza ....
- CREATIVE
-
muczaczo
- sandman
rozumiem istnienie regulaminu ..... ale znam tez umiar ..... polubiłem to miejsce ale mi przeszło ..... nie lubię być aż tak regulaminowy ... to forum to mi się wydawało to miejsce do wymiany mysli, wiadomości i spostrzeżeń ..... tak to odbierałem przez jakis miesiąc .... stąd liczba moich postów .... ale ......
ale miałem kilka i juz pisałem o nich wczesniej ...
przegięciem totalnym był jednak dla mnie regulamin dla elita typer .....
kary pieniężne na forum ????? straszenie sadem ????? komuś odbiło .... albo się agubił w nakazach zakazach i regulaminach ....
jak pisałem adminowi już kiedyś ... nie znam administracji osobiście i nie wiem co im w główkach siedzi więc nie mam zamiaru się podkładać ... i nie zrobiłbym tego nawet gdybym znał ....
to miejsce miało być czymś innym wg mnie ..... widać sie pomyliłem
taaaa wiem .... narażam się na ostrzeżenie albo nawet na bana ...
szczerze ??? zwisa mi to .....
- Berba
- -#Site Admin

Boże co za typ...
A co do tematu który poruszył - są wakacje. Wszystkim należy się w tym okresie luz i nie zamierzamy nic z tym robić.
- Przemoth
tak że jest magiczne słowo WAKACJE:D:D:D i każdy musi je mieć:P
a co do regulaminu, to dla mnei jest OK bo jest jasno powiedziane co można a czego nie....
- GrzechuTG
- -#VIP

Skoro komuś się nie podobają panujące zasady na forum to przecież może je opuścić nikt tutaj nikogo na siłę trzymać nie będzie. Skoro ktoś pisze coś takiego jak sandman to po prostu ma coś na sumieniu skoro tak się boi tych kar bo przecież jeśli ktoś jest uczciwym człowiekiem to nie musi bać się niczego. Wcześniej masa osób narzekała że typy są wynoszone itd a teraz gdy jest jasno określony regulamin to też narzekają...
Co do aktywności forum to rzeczą normalną jest to że w wakacje sprzyjają wyjazdom, wypada ze znajomymi itd itd itd Po to właśnie jest okres wakacyjny żeby odpocząć i naładować baterię na nowy sezon.
Muczaco piszesz tak
Odpowiem Ci na te pytania:1) Brak merytorycznej rozmowy nad typami, tylko trzymanie się sztywnych zasad w pisaniu tak zwanej "analizy"
2) spamowanie w dziale gotowe kupony nic nie wnoszący do tematu
3) spam nagradzany w postaci "awansu" na forum
1. Po to jest regulamin aby go przestrzegać tyle razy tłumaczyłem że do rozmów jest dział "gotowe kupony" a nie dział analiz... Mogę się założyć ze jeśli by były tak jak to mówisz "merytoryczne rozmowy" w dziale analiz to po pewnym czasie napisałbyś że jest tam nie porządek i ludzie piszą bzdury jest na forum krótko i nie wiesz jak to było jak pozwalaliśmy ludziom na luźne rozmowy dopiero był bałagan...
2. Dział gotowe kupony jest działem do luźnych rozmów a to że nie którzy to wykorzystują w nieodpowiedni sposób to co możemy na to poradzić? Jeśli zaczniemy za to karać to zarzucisz że dajemy ostrzeżenia za nic...
3. O awansie teraz decydujecie wy forumowicze więc nie widzę o co masz problem dlaczego sam się nie udzielasz w tych tematach?
- Prosiaczek
Piszę analizy do swoich kuponów, lubię mieć wszystko w jednym miejscu... A tu: i kupony i typy dnia i analizy mają swoje miejsca gdzie indziej... ludzie wypisują jakieś dziwne pamiętniki albo mecz za meczem na remis (bo nawet nie progresywnie) i ani komentarza ani nic, każdy sam sobie, jakby się sam ze sobą bawił (może się mylę, ale czy ktoś zagląda do działu gotowe kupony co tam się uskutecznia??? teksty w stylu: "będę próbował, zobaczymy..." przecież to miał być gotowy kupon a nie jakiś test, zeszytów w domu nie ma)
Nawet jeśli ktoś chce z typów skorzystać, to zanim coś ciekawego znajdzie, przeczyta wszystko, to zakład mu ucieknie...
Sam próbowałem znaleźć coś ciekawego u innych użytkowników, ale męczą mnie setki zakładów na Man Utd... w ogóle nie widać wartościowych uwag, może nie wiem gdzie szukać? Help... będę wdzięczny.
Następna sprawa: jak korzystać z PW bo jak chcę wysłać coś na priv, to wiadomość przechodzi do zakładki "do wysłania" i co dalej?
to mój temat:
http://www.typybukmacherskie.org/vince- ... t20538.htm
jak mogę znależć jemu podobne na tym forum? lub gdzie mam pisać żeby było to poddane jakiejś dyskusji, lub gdzie w dyskusję jakąś można wejść? Z całym szacunkiem ale te wątki przypominają jakiś onanizm...
Jeśli kogoś uraziłem uwagami, to przepraszam.
-
gość
patrz to co napisałeś :Vince Black pisze:czemu tu taki syf i bałagan?
wtedy by był burdel... chciałbym znaleźć analizy to bym musiał wszystko na raz przeglądać. Teraz jest super ! wszystko łądnie i czytelnie, w osobnych działach. Gdyby wszystko było w 1 miejscu to by właśnie był syf.Vince Black pisze:Piszę analizy do swoich kuponów, lubię mieć wszystko w jednym miejscu... A tu: i kupony i typy dnia i analizy mają swoje miejsca gdzie indziej.
Do działu pamiętniki nikt Ci nie każe zaglądać, jeżeli chodzi o Gotowe Kupony to ja np. tam zaglądam i z tego co wiem to dużo ludzi ma tak samoVince Black pisze:ludzie wypisują jakieś dziwne pamiętniki albo mecz za meczem na remis (bo nawet nie progresywnie) i ani komentarza ani nic, każdy sam sobie, jakby się sam ze sobą bawił (może się mylę, ale czy ktoś zagląda do działu gotowe kupony co tam się uskutecznia???
ja zawsze korzystam na czasVince Black pisze:Nawet jeśli ktoś chce z typów skorzystać, to zanim coś ciekawego znajdzie, przeczyta wszystko, to zakład mu ucieknie...
nie rozumiem tego kompletnie... na forum dzisiaj było podanych przynajmniej z 20 typów nie ma ManU, uwagi dotyczące typów też się pojawiają, a jak nikt nic nie napisze to pozostaje ShoutBox.Vince Black pisze:Sam próbowałem znaleźć coś ciekawego u innych użytkowników, ale męczą mnie setki zakładów na Man Utd... w ogóle nie widać wartościowych uwag, może nie wiem gdzie szukać? Help... będę wdzięczny.
Pozdrawiam
gość
- roso
- #Weteran

To wina tego jakie masz połączenie z internetem a nie tego - ŻE STRONA jest wolna bo nie jest...Vince Black pisze:Bardzo podoba mi się ta strona i jej dzienna frekwencja, organizacja - nagrody konkursy, no może trochę jest za wolna
Podoba ci się organizacja ?? A to ciekawe bo niżej piszesz coś zupełnie innego ??
Dzienna frekwencja bierze się z tego, ze jesteśmy grupą ludzi którzy chcą się ze sobą spotykać i dyskutować w sposób który nam osobiście pasuje.Vince Black pisze:mam jedno ale: czemu tu taki syf i bałagan? Chciałbym ją tworzyć razem z innymi, pisać analizować, wymieniać uwagi...
Syf i Bałagan ( czekaj wstanę z podłogi ) - A co my w wojsku jesteśmy, nie wolno rozmawiać ?? To jest FORUM ?? Jak wysyłasz kupon u "ziemniaka" i jesteś z kumplem to rozmawiacie o tym dlaczego coś tam zagrałeś ? Tu jest tak samo stawiamy i sobie o tym "gadamy"
Jak chcesz sobie grać na "suchara" pisać suche statystyki z tabel jak robot to śmiało.Vince Black pisze:(może się mylę, ale czy ktoś zagląda do działu gotowe kupony co tam się uskutecznia??? teksty w stylu: "będę próbował, zobaczymy..." przecież to miał być gotowy kupon a nie jakiś test, zeszytów w domu nie ma)
Mi tam się podoba to, że ktoś przegra to to przeżywa i chce się podnieść
Czy ktoś zagląda do działu gotowe kupony ?? ( No leże 2 raz - a co nie widać statystyk odwiedzania tematów ?? )
Vince Black pisze:Nawet jeśli ktoś chce z typów skorzystać, to zanim coś ciekawego znajdzie, przeczyta wszystko, to zakład mu ucieknie...
Żeby coś ciekawego znaleźć to trzeba szukać no chyba, że Wielkie odkrycia były czy są dokonywane bez poszukiwań ?? A, że ile osób tyle różnych zdań to SZUKAJ i wybierz zdanie z którym się najbardziej zgadzasz...
Nie mogłem się oprzeć - TO zagraj jak już leci na LIVEVince Black pisze:to zakład mu ucieknie...
Brawo cóż za zapał - I co nic nie było ??Vince Black pisze:Sam próbowałem znaleźć coś ciekawego u innych użytkowników,
Oj daj spokój nie musisz być wdzięczny tak od razu ( KLIK http://www.typybukmacherskie.org/search.htm )Vince Black pisze:ale męczą mnie setki zakładów na Man Utd... w ogóle nie widać wartościowych uwag, może nie wiem gdzie szukać? Help... będę wdzięczny.
btw. JA dziś grałem przeciw Man
I tam czeka aż ktoś przeczyta wtedy następuje WYSŁANA...Vince Black pisze:Następna sprawa: jak korzystać z PW bo jak chcę wysłać coś na priv, to wiadomość przechodzi do zakładki "do wysłania" i co dalej?
Każdy jest taki sam jak twój o ile nie lepszy a znaleźć możesz tutaj: ( klick http://www.typybukmacherskie.org )Vince Black pisze:jak mogę znaleć jemu podobne na tym forum? lub gdzie mam pisać żeby było to poddane jakiejś dyskusji, lub gdzie w dyskusję jakąś można wejść? Z całym szacunkiem ale te wątki przypominają jakiś onanizm...
Pisz tam gdzie piszesz jak ktoś będzie chciał dyskutować to to zrobi - nie ma opcji ZMUŚ do DYSKUSJI i nie będzie...
Jeśli kogoś uraziłem uwagami, to przepraszam.
p.s Nie byłem w stanie nie odpisać bo zgadzam się tylko z ostatnim zdaniem twojej wypowiedzi, moim zdaniem nie poświeciłeś zbyt wiele czasu na zapoznanie się z forum i zasadami tutaj panującymi.
p.s2 Możesz teraz pisać co chcesz dla mnie temat jest zamknięty zdanie mam już wyrobione.
- Prosiaczek
- michal31
- Prosiaczek
Jestem Wam winien przeprosiny, powoli poznaję forum, czytam co w tematach Inni mają do powiedzenia. Teraz to doceniam. Dałem się ponieść pierwszym emocjom i pierwszemu wrażeniu, które btw było złe. Okazuje się, że każdy temat nawet i taki jak "pamiętnik" ma swoje plusy. Może jak czas pozwoli i ja założę coś podobnego by podzielić się z innymi swoim doświadczeniem w grze. Mam nadzieję, że odzyskam "bonusowe zaufanie", swoimi uwagami, typami, no szacunkiem do reszty userów (może mniej doświadczonych), którym anonimowo zostałem obdarzony rejestrując się jako nowy użytkownik. Nie chcę być kojarzony z chamem, bo tak mogłem zostać przyjęty.
Prywatnie chciałbym, by ostatnie posty w tym temacie zniknęły, ale niech zostaną jako nauka dla innych nowych użytkowników.
Ps. Gość, Roso było trochę za ostro... Starczyłoby prywatne upomnienie, ale ok: Wy nie znaliście mnie, ja Was. Michal31, miałeś rację - nie trzeba było długo czekać choć i tak wielu rzeczy nadal na forum nie ogarniam.
Jeszcze raz sorry, za to wystąpienie.