Nowy wizerunek forum!

Najważniejsze informacje dotyczące forum. Zaglądaj tu regularnie!.
niunia*

Post autor: niunia* » 03-03-2008, 20:02

dawno mnie nie bylo ale wizerunek mnie mile zaskoczyl ;)

Awatar użytkownika
pawros

Post autor: pawros » 04-03-2008, 07:04

Styl i grafika stonowana i dobrze!. Dla mnie ok!!, wygaje sie lepsze niz poprzednio.

todol

Post autor: todol » 13-03-2008, 16:26

naprawdę bardzo fajne. niestety nie widziałem starego stylu:[

Awatar użytkownika
givdaf

Post autor: givdaf » 13-03-2008, 16:51

Sprawdź sobie w "profilu" zmieniając styl na "sub silver" zresztą sub jest dostepny na wilu forach i za pewne się juz z nim spokałeś.

Rafik14

Post autor: Rafik14 » 16-03-2008, 19:04

Styl bardzo mi się podoba, ale brakuje w nim jednej rzeczy :)
Kiedy ktoś napiszę posta, to nie zmienia się ikonka, i trzeba w tedy skorzystać z funkcji nie odczytane posty....

Awatar użytkownika
Berba
-#Site Admin
-#Site Admin

Post autor: Berba » 17-03-2008, 01:02

Jak to sie nie zmiana? Zmienia!

Chyba ze mowisz o ikonkach glownych dzialow. Ale wtedy tez widac, bo z prawej strony pokazuje kto napisal ostatnigo posta i ile jest nieprzeczytanych.
Wszystkie nagrody forumowe lub typuj.org sa wypłacane w ciągu 31 dni! Zgłoszenia do grup wpisujemy tutaj

Rafik14

Post autor: Rafik14 » 17-03-2008, 06:59

A no, nie zauważyłem :cry: Przepraszam bardzo :mrgreen:

Awatar użytkownika
sandman

Post autor: sandman » 23-07-2008, 14:54

taka luźna uwaga .... miejsce może nieodpowiednie ... ale lepszego nie znalazłem ... nowy wizerunek .... cos widze ruch na forum zamiera powoli ... sam to po sobie widze .... a i po ilości userów podających swoje typy itd itd ... się zastanówcie może nad wprowadzona niedawno zasadą straszenia karą pieniężną .... elita wymiera ... w końcu zostaniecie admini razem z modami jedynie ...... mnie tak skutecznie zniechęcono że nawet mi do głowy nie przychodzi co by się pokusić o napisanie analizy, a kiedyś robiłem to z przyjemnością ....
inna forma aktywności także powoli we mnie zamiera .... ale kogo to obchodzi .... :???:

Awatar użytkownika
qwerty
#Weteran
#Weteran

Post autor: qwerty » 23-07-2008, 15:12

sandman nie zapominaj, iż są wakacje, więc ruch na forum jest mniejszy, a na dodatek mamy tzw sezon ogórkowy i w piłce nożnej, która jest najbardziej grywanym sportem większość lig odpoczywa ;)
"pada śnieg i pada Danilo. Po raz trzeci, ale tym razem sie nie podniesie"

Awatar użytkownika
kakaowy
#Weteran
#Weteran

Post autor: kakaowy » 23-07-2008, 15:22

zgadzam się z poprzednikiem , poza tym
sandman pisze:zastanówcie może nad wprowadzona niedawno zasadą straszenia karą pieniężną
nie porównuj dwóch zupełnie obcych spraw .
Puste oferty , ładna pogoda , wakacje , urlop te czynniki sprawiają ,że forum też tak jakby jest na wakacjach , ligi wrócą , wakacje się skończą , wszystko wróci do normy , spadek aktywności w tym okresie nikogo nie powinien dziwić :)

Awatar użytkownika
Rokit

Post autor: Rokit » 23-07-2008, 15:26

tu nie chodzi o wakacje,

poziom forum spada
nikt nic z tym nie robi
semper fidelis

Awatar użytkownika
sandman

Post autor: sandman » 23-07-2008, 17:26

kakaowy pisze:zgadzam się z poprzednikiem , poza tym
sandman pisze:zastanówcie może nad wprowadzona niedawno zasadą straszenia karą pieniężną
nie porównuj dwóch zupełnie obcych spraw .
Puste oferty , ładna pogoda , wakacje , urlop te czynniki sprawiają ,że forum też tak jakby jest na wakacjach , ligi wrócą , wakacje się skończą , wszystko wróci do normy , spadek aktywności w tym okresie nikogo nie powinien dziwić :)
nie chce mi się polemizować .... oferty każdy widzi jakie są a i inne fora jak i ja pewnie odwiedza ....

Awatar użytkownika
Raja
#Weteran
#Weteran

Post autor: Raja » 23-07-2008, 17:54

Rokit pisze:poziom forum spada
nikt nic z tym nie robi
Czy spada to nie wiem. Ja bym powiedział że forum cały czas się rozwija, może ostatnio trochę wolniej, ale to ze względu na wakacje.

Poczekajmy z takimi sądami do września. Wszystko powinno wtedy powrócić do normy. Wielu z nas przecież woli wykorzystać te kilka tygodni w lecie gdy jest ciepło na inne rzeczy niż siedzenie przed monitorem. Taki krótki odwyk od bukmacherki każdemu dobrze robi :)
sandman pisze:oferty każdy widzi jakie są a i inne fora jak i ja pewnie odwiedza ....
Co ma jedno do drugiego? Niby spędzamy swój czas na innych forach? Nie sądzę. Niektórzy może tak, ale Ci którzy do tej pory napędzali i napędzają te forum raczej nie.

Awatar użytkownika
CREATIVE

Post autor: CREATIVE » 23-07-2008, 18:13

sandman koledzy mają racje bo przez cały rok nie da się robic na max obrotach na wakacjach uważam że nic na siłe i szukanie pewniaków z tego co dają buki raczej niema sensu to już bardziej kwestia szczęścia jest. co do aktywności to troche mnie dziwi jedno bo jeśli na ponad 16.000 userów tak naprawde tych aktywnych co regularnie wchodzą na forum i coś piszą jest może ze 100 więc tutaj jest coś nie tak a nie że wakacyjna aktywnośc spada i właśnie w tym temacie można by coś zrobic tylko co...? zapewne dziesiątki osób korzysta z różnych warezów typu DW gdzie jest olbrzymia frekwencja i liczba zarejestrowanych to tam można by w opisie ustawic sobie adres naszego forum może ludzi najadzie wtedy więcej może jacyś zostaną na dłużej..

muczaczo

Post autor: muczaczo » 23-07-2008, 18:48

1) Brak merytorycznej rozmowy nad typami, tylko trzymanie się sztywnych zasad w pisaniu tak zwanej "analizy"
2) spamowanie w dziale gotowe kupony nic nie wnoszący do tematu
3) spam nagradzany w postaci "awansu" na forum

Jak sobie jeszcze coś przypomnę to na pewno dopiszę.....

Awatar użytkownika
sandman

Post autor: sandman » 24-07-2008, 07:28

tak jak już napisałem wcześniej nie chce mi się wdawać w dyskusje .... każdy sobie może myśleć co chce ... a ja myślę tak a nie inaczej jak napisałem ...

rozumiem istnienie regulaminu ..... ale znam tez umiar ..... polubiłem to miejsce ale mi przeszło ..... nie lubię być aż tak regulaminowy ... to forum to mi się wydawało to miejsce do wymiany mysli, wiadomości i spostrzeżeń ..... tak to odbierałem przez jakis miesiąc .... stąd liczba moich postów .... ale ......

ale miałem kilka i juz pisałem o nich wczesniej ...

przegięciem totalnym był jednak dla mnie regulamin dla elita typer .....

kary pieniężne na forum ????? straszenie sadem ????? komuś odbiło .... albo się agubił w nakazach zakazach i regulaminach ....

jak pisałem adminowi już kiedyś ... nie znam administracji osobiście i nie wiem co im w główkach siedzi więc nie mam zamiaru się podkładać ... i nie zrobiłbym tego nawet gdybym znał ....

to miejsce miało być czymś innym wg mnie ..... widać sie pomyliłem

taaaa wiem .... narażam się na ostrzeżenie albo nawet na bana ...

szczerze ??? zwisa mi to .....

Awatar użytkownika
Berba
-#Site Admin
-#Site Admin

Post autor: Berba » 24-07-2008, 09:26

Jak Ci to zwisa to po co kolego ta dyskusja? By podburzać innych? By bić pianę? Sio do konkurencji u której i tak już od dawna jesteś. Idź wyrzucaj swoje frustracje gdzie indziej, a nie próbuj nam robić koło tyłka. Bo chyba nie sądzisz, że ktoś Cię wógóle bierze na poważnie

Boże co za typ...

A co do tematu który poruszył - są wakacje. Wszystkim należy się w tym okresie luz i nie zamierzamy nic z tym robić.
Wszystkie nagrody forumowe lub typuj.org sa wypłacane w ciągu 31 dni! Zgłoszenia do grup wpisujemy tutaj

Awatar użytkownika
Przemoth

Post autor: Przemoth » 24-07-2008, 09:41

Co do nowego regulaminu, to ja się czeszę, ze jest i że jest powiedziane wszystko jasno, a kary mnie nie obchodzą, bo niby z jakiej paki, przecież jak nie mam zamiaru łamać regulaminu to po co mam pa3eć na kary? Analizy da się pisać i w wakacje, choć każdy chce odpocząć:D Np. ja mogę pisać jedynie o koszu, którego teraz nie ma:D przecież NBA startuje za kilka miechów:D a moim zdaniem spamowanie teraz np. analiz lig o których nic nikt nie wie :D
tak że jest magiczne słowo WAKACJE:D:D:D i każdy musi je mieć:P
a co do regulaminu, to dla mnei jest OK bo jest jasno powiedziane co można a czego nie....
Bundesliga 1 miesiąc yield 54.97%

Awatar użytkownika
GrzechuTG
-#VIP
-#VIP

Post autor: GrzechuTG » 26-07-2008, 10:43

Tak się zastanawiam czytając ten temat o co tak naprawdę chodzi...

Skoro komuś się nie podobają panujące zasady na forum to przecież może je opuścić nikt tutaj nikogo na siłę trzymać nie będzie. Skoro ktoś pisze coś takiego jak sandman to po prostu ma coś na sumieniu skoro tak się boi tych kar bo przecież jeśli ktoś jest uczciwym człowiekiem to nie musi bać się niczego. Wcześniej masa osób narzekała że typy są wynoszone itd a teraz gdy jest jasno określony regulamin to też narzekają...

Co do aktywności forum to rzeczą normalną jest to że w wakacje sprzyjają wyjazdom, wypada ze znajomymi itd itd itd Po to właśnie jest okres wakacyjny żeby odpocząć i naładować baterię na nowy sezon.

Muczaco piszesz tak
1) Brak merytorycznej rozmowy nad typami, tylko trzymanie się sztywnych zasad w pisaniu tak zwanej "analizy"
2) spamowanie w dziale gotowe kupony nic nie wnoszący do tematu
3) spam nagradzany w postaci "awansu" na forum
Odpowiem Ci na te pytania:
1. Po to jest regulamin aby go przestrzegać tyle razy tłumaczyłem że do rozmów jest dział "gotowe kupony" a nie dział analiz... Mogę się założyć ze jeśli by były tak jak to mówisz "merytoryczne rozmowy" w dziale analiz to po pewnym czasie napisałbyś że jest tam nie porządek i ludzie piszą bzdury jest na forum krótko i nie wiesz jak to było jak pozwalaliśmy ludziom na luźne rozmowy dopiero był bałagan...

2. Dział gotowe kupony jest działem do luźnych rozmów a to że nie którzy to wykorzystują w nieodpowiedni sposób to co możemy na to poradzić? Jeśli zaczniemy za to karać to zarzucisz że dajemy ostrzeżenia za nic...

3. O awansie teraz decydujecie wy forumowicze więc nie widzę o co masz problem dlaczego sam się nie udzielasz w tych tematach?

Awatar użytkownika
Prosiaczek

Post autor: Prosiaczek » 14-03-2009, 21:09

Nie wiem czy dobrze piszę (chodzi mi o miejsce), bo jestem tutaj nowy... Bardzo podoba mi się ta strona i jej dzienna frekwencja, organizacja - nagrody konkursy, no może trochę jest za wolna... mam jedno ale: czemu tu taki syf i bałagan? Chciałbym ją tworzyć razem z innymi, pisać analizować, wymieniać uwagi...
Piszę analizy do swoich kuponów, lubię mieć wszystko w jednym miejscu... A tu: i kupony i typy dnia i analizy mają swoje miejsca gdzie indziej... ludzie wypisują jakieś dziwne pamiętniki albo mecz za meczem na remis (bo nawet nie progresywnie) i ani komentarza ani nic, każdy sam sobie, jakby się sam ze sobą bawił (może się mylę, ale czy ktoś zagląda do działu gotowe kupony co tam się uskutecznia??? teksty w stylu: "będę próbował, zobaczymy..." przecież to miał być gotowy kupon a nie jakiś test, zeszytów w domu nie ma)
Nawet jeśli ktoś chce z typów skorzystać, to zanim coś ciekawego znajdzie, przeczyta wszystko, to zakład mu ucieknie...
Sam próbowałem znaleźć coś ciekawego u innych użytkowników, ale męczą mnie setki zakładów na Man Utd... w ogóle nie widać wartościowych uwag, może nie wiem gdzie szukać? Help... będę wdzięczny.

Następna sprawa: jak korzystać z PW bo jak chcę wysłać coś na priv, to wiadomość przechodzi do zakładki "do wysłania" i co dalej?

to mój temat:
http://www.typybukmacherskie.org/vince- ... t20538.htm

jak mogę znależć jemu podobne na tym forum? lub gdzie mam pisać żeby było to poddane jakiejś dyskusji, lub gdzie w dyskusję jakąś można wejść? Z całym szacunkiem ale te wątki przypominają jakiś onanizm...

Jeśli kogoś uraziłem uwagami, to przepraszam.
* ten post wskazuje tylko na chwilowy brak zajęcia.

gość

Post autor: gość » 14-03-2009, 21:30

Vince Black pisze:czemu tu taki syf i bałagan?
patrz to co napisałeś :
Vince Black pisze:Piszę analizy do swoich kuponów, lubię mieć wszystko w jednym miejscu... A tu: i kupony i typy dnia i analizy mają swoje miejsca gdzie indziej.
wtedy by był burdel... chciałbym znaleźć analizy to bym musiał wszystko na raz przeglądać. Teraz jest super ! wszystko łądnie i czytelnie, w osobnych działach. Gdyby wszystko było w 1 miejscu to by właśnie był syf.
Vince Black pisze:ludzie wypisują jakieś dziwne pamiętniki albo mecz za meczem na remis (bo nawet nie progresywnie) i ani komentarza ani nic, każdy sam sobie, jakby się sam ze sobą bawił (może się mylę, ale czy ktoś zagląda do działu gotowe kupony co tam się uskutecznia???
Do działu pamiętniki nikt Ci nie każe zaglądać, jeżeli chodzi o Gotowe Kupony to ja np. tam zaglądam i z tego co wiem to dużo ludzi ma tak samo :) to, że nikt nie komentuje typów nie znaczy, że nie zagląda.
Vince Black pisze:Nawet jeśli ktoś chce z typów skorzystać, to zanim coś ciekawego znajdzie, przeczyta wszystko, to zakład mu ucieknie...
ja zawsze korzystam na czas
Vince Black pisze:Sam próbowałem znaleźć coś ciekawego u innych użytkowników, ale męczą mnie setki zakładów na Man Utd... w ogóle nie widać wartościowych uwag, może nie wiem gdzie szukać? Help... będę wdzięczny.
nie rozumiem tego kompletnie... na forum dzisiaj było podanych przynajmniej z 20 typów nie ma ManU, uwagi dotyczące typów też się pojawiają, a jak nikt nic nie napisze to pozostaje ShoutBox.
Pozdrawiam
gość

Awatar użytkownika
roso
#Weteran
#Weteran

Post autor: roso » 14-03-2009, 21:54

Vince Black pisze:Bardzo podoba mi się ta strona i jej dzienna frekwencja, organizacja - nagrody konkursy, no może trochę jest za wolna
To wina tego jakie masz połączenie z internetem a nie tego - ŻE STRONA jest wolna bo nie jest...
Podoba ci się organizacja ?? A to ciekawe bo niżej piszesz coś zupełnie innego ??

Vince Black pisze:mam jedno ale: czemu tu taki syf i bałagan? Chciałbym ją tworzyć razem z innymi, pisać analizować, wymieniać uwagi...
Dzienna frekwencja bierze się z tego, ze jesteśmy grupą ludzi którzy chcą się ze sobą spotykać i dyskutować w sposób który nam osobiście pasuje.
Syf i Bałagan ( czekaj wstanę z podłogi ) - A co my w wojsku jesteśmy, nie wolno rozmawiać ?? To jest FORUM ?? Jak wysyłasz kupon u "ziemniaka" i jesteś z kumplem to rozmawiacie o tym dlaczego coś tam zagrałeś ? Tu jest tak samo stawiamy i sobie o tym "gadamy"

Vince Black pisze:(może się mylę, ale czy ktoś zagląda do działu gotowe kupony co tam się uskutecznia??? teksty w stylu: "będę próbował, zobaczymy..." przecież to miał być gotowy kupon a nie jakiś test, zeszytów w domu nie ma)
Jak chcesz sobie grać na "suchara" pisać suche statystyki z tabel jak robot to śmiało.
Mi tam się podoba to, że ktoś przegra to to przeżywa i chce się podnieść
Czy ktoś zagląda do działu gotowe kupony ?? ( No leże 2 raz - a co nie widać statystyk odwiedzania tematów ?? )

Vince Black pisze:Nawet jeśli ktoś chce z typów skorzystać, to zanim coś ciekawego znajdzie, przeczyta wszystko, to zakład mu ucieknie...

Żeby coś ciekawego znaleźć to trzeba szukać no chyba, że Wielkie odkrycia były czy są dokonywane bez poszukiwań ?? A, że ile osób tyle różnych zdań to SZUKAJ i wybierz zdanie z którym się najbardziej zgadzasz...

Vince Black pisze:to zakład mu ucieknie...
Nie mogłem się oprzeć - TO zagraj jak już leci na LIVE :twisted:
Vince Black pisze:Sam próbowałem znaleźć coś ciekawego u innych użytkowników,
Brawo cóż za zapał - I co nic nie było ??
Vince Black pisze:ale męczą mnie setki zakładów na Man Utd... w ogóle nie widać wartościowych uwag, może nie wiem gdzie szukać? Help... będę wdzięczny.
Oj daj spokój nie musisz być wdzięczny tak od razu ( KLIK http://www.typybukmacherskie.org/search.htm )
btw. JA dziś grałem przeciw Man
Vince Black pisze:Następna sprawa: jak korzystać z PW bo jak chcę wysłać coś na priv, to wiadomość przechodzi do zakładki "do wysłania" i co dalej?
I tam czeka aż ktoś przeczyta wtedy następuje WYSŁANA...
Vince Black pisze:jak mogę znaleć jemu podobne na tym forum? lub gdzie mam pisać żeby było to poddane jakiejś dyskusji, lub gdzie w dyskusję jakąś można wejść? Z całym szacunkiem ale te wątki przypominają jakiś onanizm...
Każdy jest taki sam jak twój o ile nie lepszy a znaleźć możesz tutaj: ( klick http://www.typybukmacherskie.org )
Pisz tam gdzie piszesz jak ktoś będzie chciał dyskutować to to zrobi - nie ma opcji ZMUŚ do DYSKUSJI i nie będzie...

Jeśli kogoś uraziłem uwagami, to przepraszam.

p.s Nie byłem w stanie nie odpisać bo zgadzam się tylko z ostatnim zdaniem twojej wypowiedzi, moim zdaniem nie poświeciłeś zbyt wiele czasu na zapoznanie się z forum i zasadami tutaj panującymi.

p.s2 Możesz teraz pisać co chcesz dla mnie temat jest zamknięty zdanie mam już wyrobione.
"Jedyny sposób na uniknięcie porażek to przestać grać, ale wtedy też nigdy nie odniesiesz zwycięstwa."

Awatar użytkownika
Prosiaczek

Post autor: Prosiaczek » 14-03-2009, 22:55

Zacząłem to skończę, ja też sobie wyrobiłem zdanie. Mimo wszystko dzięki za wytłumaczenie, sam bym się lepiej nie zrozumiał. A i jeszcze jedno, spoko, że odpowiedziałeś mi przy okazji na pytania. W końcu od tego jest forum.
* ten post wskazuje tylko na chwilowy brak zajęcia.

Awatar użytkownika
michal31

Post autor: michal31 » 15-03-2009, 10:15

Vince Black, nasze forum jest rozbudowane, musisz po prostu poswiecić trche czasu na zapoznanie się z poszczególnymi działami, przyzwyczaic sie gdzie co jest itd. To kwestia przyzwyczajenia. Na forum nie ma bałaganu, jak pisałes. Spamerów nie tolerujemy, w konkursach obowiazuja regulaminy, dawane są ostrzeżenia, sa zasady których sie trzymamy. A na to że istnieją działy, które wydaja Ci sie niepotrzebne, jest prosta rada- nie wszedzie przecież musisz zagladąć. Znajdź to, co Cie interesuje i jesli chcesz pomóc w rozwoju forum to nie zaczynaj od takich wystąpień :mrgreen:

Awatar użytkownika
Prosiaczek

Post autor: Prosiaczek » 16-03-2009, 12:20

Panowie...
Jestem Wam winien przeprosiny, powoli poznaję forum, czytam co w tematach Inni mają do powiedzenia. Teraz to doceniam. Dałem się ponieść pierwszym emocjom i pierwszemu wrażeniu, które btw było złe. Okazuje się, że każdy temat nawet i taki jak "pamiętnik" ma swoje plusy. Może jak czas pozwoli i ja założę coś podobnego by podzielić się z innymi swoim doświadczeniem w grze. Mam nadzieję, że odzyskam "bonusowe zaufanie", swoimi uwagami, typami, no szacunkiem do reszty userów (może mniej doświadczonych), którym anonimowo zostałem obdarzony rejestrując się jako nowy użytkownik. Nie chcę być kojarzony z chamem, bo tak mogłem zostać przyjęty. :oops:

Prywatnie chciałbym, by ostatnie posty w tym temacie zniknęły, ale niech zostaną jako nauka dla innych nowych użytkowników.

Ps. Gość, Roso było trochę za ostro... Starczyłoby prywatne upomnienie, ale ok: Wy nie znaliście mnie, ja Was. Michal31, miałeś rację - nie trzeba było długo czekać choć i tak wielu rzeczy nadal na forum nie ogarniam.

Jeszcze raz sorry, za to wystąpienie.

ODPOWIEDZ