Najlepsze bonusy bukmacherskie: Fortuna, Forbet, Totolotek, Lvbet
1. Totolotek
20 pln
bez depozytu +500 PLN
2. LVbet
20 PLN
bez depozytu +1000 PLN
3. Fortuna
20 PLN
bez depozytu +400 PLN
4. Forbet
650 PLN
dodatkowo »
5. Fortuna
110 PLN
dodatkowo +400 PLN

Od 12 lat placimy aktywnym uzytkownikom! Co tydzien rozdajemy ok 200 pln osobom podajacym swoje typy i piszacym analizy. Dodatkowo kazdy nowy uzytkownik ktory przekroczy 125 postow dostaje minimum 40 PLN GWARANTOWANE. Sprawdz nasz ranking bukmacherow oraz przejrzyj dzial w ktorym prezentujemy najlepsze promocje bukmacherskie. Warto rowniez odwiedzic nasz najwazniejszy temat w ktorym znajdziesz liste odnosnikow do typy na dzis czy jutro. Tylko u nas: Typy bukmacherskie forum to najlepsza strona z typami! Sprawdzone kupony bukmacherskie, konkursy bukmacherskie, konkursy typerskie, analizy bukmacherskie i analizy sportowe! Sprawdz dobre typy naszych ekspertow!

Opinie i dyskusje o forBET

Recenzja forBET. Opinie o forBET. Promocje i bonusy w forBET. Informacje i dyskusje o ofercie bukmachera forBET.
Regulamin forum
forBET

forBET to jednej z najmłodszych legalnych bukmacherów na polskim rynku bukmacherskim. Jest to bukmacher w pełni internetowy i nie posiada ani jednego punktu stacjonarnego. To oczywiście duży plus, bo można napisać, że jest to prawdziwie zagraniczny bukmacher! W tym dziale na forum znajdziesz profesjonalną recenzję bukmachera forBET, poczytasz opinie innych użytkowników o forBET, poznasz wady i zalety firmy forBEToraz, najważniejsze, przeczytasz szczegółowe opisy promocji i bonusów w forBET.

Bonus forBET

Specjalnie dla naszych czytelników wynegocjowaliśmy wyższy bonus powitalny forBET. Tylko w tym dziale dowiesz się jak otrzymać aż 100% od kwoty Waszego pierwszego depozytu do kwoty 650 PLN! Tak to nie żart - z nami bonus powitalny forBET będzie wyższy.

Ponadto legalny bukmacher forBET jest jednym ze sponsorów naszego forum. Dzięki temu będziecie mieli okazję wygrać bardzo dużo darmowej gotówki od forBET!

Przejdź teraz do odpowiednich tematów i poczytaj opinie o forBET, recenzję forBETlub informacje o bonusach w forBET.
ODPOWIEDZ
Awatar użytkownika
Slodziak
-#Site Admin
-#Site Admin
Posty: 11719
Rejestracja: 02-12-2009, 19:38

Opinie i dyskusje o forBET

Post autor: Slodziak » 03-08-2017, 23:05

forBET

forBET to jedna z nowszych firm działających legalnie na rynku zakładów bukmacherskich w Polsce. Dlatego pewnie niektórzy z Was nawet o niej nie słyszeli. Firma forBET działa na podstawie licencji Ministerstwa Finansów, którą otrzymała 1 maja 2016 roku na okres minimum 6 lat.Najbardziej charakterystyczną cechą bukmachera forBET, jest to że nie posiada ani jednego lokalu stacjonarnego.
szczegółowa i ciekawa recenzja: KLIKNIJ TUTAJ!

zapraszamy wszystkich do rejestracji w forBET, korzystania z ich ciekawych bonusów oraz wyrażania swojej opinii o wszystkim co dotyczy tego bukmachera!


Nasz baner w forBET. Rejestracja z niego uprawnia do udziału w naszych konkursach i ligach bez dodatkowych warunków:
Obrazek
CI KTÓRZY NIE WIDZĄ BANERA MOGĄ REJESTROWAĆ SIĘ Z TEGO LINKU TEKSTOWEGO
Bo życie to gra

"Slodziak - wspomnień czar" - czyli odwiedź mój blog!

Awatar użytkownika
Slodziak
-#Site Admin
-#Site Admin
Posty: 11719
Rejestracja: 02-12-2009, 19:38

Re: Opinie i dyskusje o forBET

Post autor: Slodziak » 03-08-2017, 23:06

Na razie proszę używać linku forbet/
ten z 1 postu zadziała jutro
Bo życie to gra

"Slodziak - wspomnień czar" - czyli odwiedź mój blog!

bale20
Posty: 1
Rejestracja: 28-08-2017, 12:25

Re: Opinie i dyskusje o forBET

Post autor: bale20 » 28-08-2017, 12:29

Mogliby trochę popracować nad panelem z lewej strony z kategoriami zakładów. Bo czasami naprawdę ciężko jest znaleźć konkretne spotkanie i łatwo się pogubić w natłoku tabelek. Do tego trochę lepsza historia wniesionych zakładów, żeby łatwiej było prowadzić jakiś raport.

master_info
-#typermiesiaca
-#typermiesiaca
Posty: 1169
Rejestracja: 02-09-2015, 10:07

Re: Opinie i dyskusje o forBET

Post autor: master_info » 25-10-2017, 09:39

Na ten moment chyba najlepszy z naziemnych mają dobrze rozbudowaną oferte wiele lig których inne buki naziemne nie mają :)
Debiutant Roku 2015
Typer Stycznia & Sierpnia 2016

Awatar użytkownika
nero10
-#mod
-#mod
Posty: 11463
Rejestracja: 24-01-2012, 11:12

Re: Opinie i dyskusje o forBET

Post autor: nero10 » 26-10-2017, 05:04

Oferta może i dobra, ale bonus startowy trudny do wykonania. Obrót 8x z kursem 3.0 to jakaś masakra.

Awatar użytkownika
mariusz133
Posty: 4593
Rejestracja: 18-09-2007, 10:30

Re: Opinie i dyskusje o forBET

Post autor: mariusz133 » 01-12-2017, 10:54

Wystartował Kalendarz Adwentowy forBET .

ODPOWIEDZ

Kto jest online

Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 0 gości

Kopiowanie calosci lub fragmentow bez pisemnej zgody zabronione. Strona jest kierowana do uzytkownikow polskojezycznych zamieszkalych w krajach, w ktorych korzystanie z Serwisu jest zgodne z prawem. Wiadomosci prezentowane w serwisie sa dozwolone wylacznie dla osob podlegajacych jurysdykcjom prawnym, w ktorych uczestnictwo w grach hazardowych online jest legalne. Korzystajac z serwisu, uzytkownik deklaruje wobec administratora, ze uczestnictwo w grach hazardowych online jest w jego jurysdykcji dozwolona i ponosi pelna odpowiedzialnosc za prawdziwosc zlozonego przez siebie oswiadczenia.

Na terytorium polski zaklady wzajemne moga oferowac jedynie te podmioty, ktore posiadaja zezwolenie na urzadzanie zakladow wzajemnych. Zawieranie zakladow u bukmacherow, ktorzy nie posiadaja licencji Ministerstwa Finansow na zawieranie zakladow wzajemnych jest zabronione i grozi konsekwencjami prawnymi. Serwis jest przeznaczony tylko dla osob, ktore ukonczyly 18 lat. Korzystajac z serwisu, uzytkownik potwierdza, ze ma ukonczone 18 lat.