gregor16 pisze:Mayor ale przecież ja nie mówię, że zmiany nie są potrzebny bo są ale... Zrobili Ci zmianę dodając nowe tło oraz zmieniając logo i co? Oburzenie...
Większość osób podzielała moje zdanie, więc temat był jak najbardziej zasadny.
Ukazał przede wszystkim potrzebę nowej (drugiej) skórki, której tworzeniem utworzeniem Glory jest jednak wyraźnie niezainteresowany a na to niestety nie mamy wpływu.
Dodatkowo dzięki tamtemu wątkowi rozwiązano problem błędów w wyświetlaniu bannera i chyba po jakiś zmianach zaradzono temu.
Dzięki temu dostosowano grafikę do obsługi przez wszystkie przeglądarki i będziemy wyglądać profesjonalnie zwłaszcza dla nowych użytkowników.
gregor16 pisze:Ja nic do Ciebie nie mam, ale o taką głupotę po co robić nowy temat skoro można zapytać się na ShoutBoxie czy napisać do znajomego PM-ke? Napisałeś tutaj i już temat do zamknięcia, bo Haisenberg Ci pomógł.
Tak się składa, że pisałem na SB i nikt nie wskazał mi rozwiązania mojego problemu. Bezsensowne to jest zasypywanie ludzi PMkami, bo nie wiadomo czy trafisz na osobę która będzie umiała rozwiązać problem.
Nie uważam, żeby temat był do zamknięcia, bo to tylko jedna propozycja i tylko jedna odpowiedź na serię moich pytań.
Kolejny pożytek -
ukazało to brak na forum związanego z problemami technicznymi. Może warto utworzyć coś na kształt "Awarie serwera, problem z dostepem do strony".
Kolejny problem to brak na forum funkcji
wyszukaj, chyba, że ja nic nie wiem o jej istnieniu (a jeżeli tak to powinna być na górze obok statystyk / profil / użytkowinicy...)