Propozycja

Wszystkie uwagi na temat forum i pracy moderatorów. Coś potrzebujesz, coś Ci nie odpowiada? To jest miejsce by przekazać swoje uwagi.
ODPOWIEDZ
Awatar użytkownika
Da Blaze

Propozycja

Post autor: Da Blaze » 01-06-2008, 15:14

Mam taką propozycję - otwarcie nowego działu, gdzie można by było "zamówić" powiadomienie o wyniku danego spotkania. Użytkownik pisałby spotkanie oraz numer telefonu, i chętna osoba wysłałaby mu wynik.

:yes: vs :no: ?

Awatar użytkownika
Przemoth

Post autor: Przemoth » 01-06-2008, 15:27

tzn. ja załatwiałem takie sprawy albo na SB albo na gg z kimś znajomym..
jak dla mnie neutral;D
Bundesliga 1 miesiąc yield 54.97%

Awatar użytkownika
jarek1
#Weteran
#Weteran

Post autor: jarek1 » 01-06-2008, 15:30

Jeśli o mnie chodzi to jestem raczej na nie, za dużo zamieszania by z tym było.
Najlepiej jest tak jak mówi Przemoth, napisać na SB czy do kumpla na gadu, ktoś na pewno chętny sie znajdzie :P

Awatar użytkownika
Szymek

Post autor: Szymek » 01-06-2008, 15:33

Ja też jestem na nie i to raczej nie ma szans, bo mamy ochrone danych i mało kto zdecyduje się tutaj podać numer telefonu. Przynajmniej ja nie :wink:

Awatar użytkownika
Raja
#Weteran
#Weteran

Post autor: Raja » 01-06-2008, 16:02

A ja bym poparl ten pomsl. Czesto w weekendy nie ma mi kto wyslac wynikow, bo przewaznie nikt ze znajomych nie siedzi wtedy przy kompe, zwlaszcza wieczorami. Tylko by trzeba dograc kwestie podawania numeru. Ja bylbym za tym by podawac ten przez PW tej osobie ktora sie zadeklaruje

Awatar użytkownika
pawel16
#Weteran
#Weteran

Post autor: pawel16 » 01-06-2008, 16:38

Juz raz w histori była taka akcja i dość szybo zanikła. A pozatym wpisując tu swoje numer tel. mozna być prawie pewnym ze jakieś "sępy" będą do Was pisać lub wydzwaniać abyscie im podali jakieś "pewniaczki". Lepiej tak jak mówiecie do kumpla napisać . .
Już ponad 6lat na forum. .

Awatar użytkownika
Da Blaze

Post autor: Da Blaze » 01-06-2008, 19:00

Raja, więc może między sobą byśmy wymienili numer :)
i wzajemnie sobie wysyłali w razie takowej potrzeby.

Awatar użytkownika
Bzyku

Post autor: Bzyku » 01-06-2008, 20:19

Pomysl dobry, ja tam czesto kozystalem z dobrych checi innych uzytkownikow :P

Awatar użytkownika
coolen
#Weteran
#Weteran

Post autor: coolen » 01-06-2008, 22:32

Pomysl sredni moim zdaniem, watpie zebym podal swoj numer do publicznej wiadomosci. Jak wiem ze wychodze i bede potrzebowal wynikow to prosze kogos i mam te wyniki. Dzial taki bylby zbedny moim zdaniem.
Zanim zapytasz - poszukaj odpowiedzi na forum. Nim wyślesz PW zastanów się czy te o tę sprawę nie możesz zapytać publicznie. Jeśli ktoś Ci pomoże nie zapomnij podziękować.

Awatar użytkownika
kry_kuc

Post autor: kry_kuc » 02-06-2008, 17:15

coolen pisze:Pomysl sredni moim zdaniem, watpie zebym podal swoj numer do publicznej wiadomosci. Jak wiem ze wychodze i bede potrzebowal wynikow to prosze kogos i mam te wyniki. Dzial taki bylby zbedny moim zdaniem.
Masz racje, niektorzy moga byc potem dokuczliwi i zamiast podawac wyniki, przeszkadzac posiadajac Twoj nr!!

kurczak

Post autor: kurczak » 02-06-2008, 17:20

Witam Szanowne grono , jest to moj pierwszy topic tutaj .Moim zdaniem pomysl ogolnie wydaje sie byc dobry (dzialam na innym forum , wprowadzilem tez taka pomoc i chwycilo )
Jesli ktos za argument podaje ze bedzie mial nie potrzebne telefony i sms to guzik prawda .Nikt nikomu z fanow sportu (inaczej hazardzistow :grin: ) nie zrobil jak do tej pory psikusa .
Przyklad jak to wyglada :
Nie kazdy ma zawsze dostep do neta lub innych srodkow informacji , recze ze propozycja chwyci (napewno gdzies by mozna wyzej podpiac ten temacik )
Na pewno koles ktory pomoze , na przyszlosc moze liczyc na pozytywny odwet tej osoby .
Wielokrotmnie jest tak ze nie trzeba pozniej podawac juz publicznie numerow na forum , wielu ludzi sobie zapisuje je w swoich fonach i wymieniaja sie juz info wlasnym gronie .
Ja jestem za , ale wiem jestem tutaj raczkiem z 1 postem to guzik moge :cry:

pozdrawiam kurczak

Awatar użytkownika
Berba
-#Site Admin
-#Site Admin

Post autor: Berba » 02-06-2008, 22:08

kurczak, nie zrozumiałeś chyba do końca - to u nas już funkcjonuje, ale zamiast zakładać osobne forum prosi się kogoś na shoutboxie i jak ktos się zgłosi to się jemu podaje numer telefonu.

Robienie takiego zbioru numerów jest moim zdaniem zbyt ryzykowne.

Jak ktoś chce, to takie proźby możecie wpisywać sobie na forum w jakimś temacie (np. analzie danego meczu), jednak numer telefonu - tylko na PW.
Wszystkie nagrody forumowe lub typuj.org sa wypłacane w ciągu 31 dni! Zgłoszenia do grup wpisujemy tutaj

ODPOWIEDZ